| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 20:09
- Nahlásit
hancaw
š večer se s tebou setkám u auta pokud ho teda najdeš
Pojedu vlakem, v životě bysem to auto nenašla
datli
Všici na mykocosik myceliich?nebo už klohňáte z toho véču?
Ni, sme byli zumbit.
normálně i přes deštivo i dneska Ondra si přišel pro psy.Tý jovka,jak mu pomoct.
Nevím . Si zkus promluvit s rodičema. Co mám zkušenosti tak největší námitky bývají a) všude budeme mít chlupy - to se jim dá snadno vymluvit, kor kdyby koupili kudrnatého psa, ti nelínají vůbec. b) nikam bysme nemohli jezdit - to hravě utneš tím, že kdyby něco tak jim psa pohlídáš (nebo já) a za c) kluk ho za chvíli nebude chtít venčit a zůstane to na mě - to už holt záleží na nich jak moc mu věří. Ale podle toho jak teď chodí venčit tvoje psy bych neřekla, že se na to za měsíc vyprdne. Asi bych jim řekla, že pokud k Ondrovi přistupují stylem "stejně se na to vykašleš" tak ho nikdy nenaučí být zodpovědný a dotahovat věci do konce. Ať to vezmou přes pozitivní motivaci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 20:46
- Nahlásit
gde je Randle??? uš má bejt dávno na pokoji!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
gde je Randle??? uš má bejt dávno na pokoji!
ale Mildred klííííd hraje si s míčem
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 20:58
- Nahlásit
davidkova renata
gde je Randle?
Mam ho jit hledat? S polstarem nebo jeste ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 21:10 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
ale Mildred klííííd hraje si s míčem
no myslim,že je čas na nějakej ten šoček zas!
leyenda
Mam ho jit hledat? S polstarem nebo jeste ne?
zatim ne akorát zkontroluj sál..
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 21:24
- Nahlásit
Bo noc, Mildred, bo noc Rendle, bo noc Náčelníku.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 21:29
- Nahlásit
tak jsem našla 3 velikosti šusťákových návleků a nic.Prostě máme tlustýho psa.A možná ani ne.ALe jak sem se na tu nudli dívala,jak bych ju musela natahovat a hlavně co všecko procpat,prdím na to.Hodila jsem psovi sic zimní,ale na sucháče stavitelný Sářin růžovoučký vaťák a šlo se do deště.Vystrojena proti nepřízni vycházím ven i nepršelo.Ale trávníky čvachtaj,to jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 21:38
- Nahlásit
datli
Prostě máme tlustýho psa
my prej taky ale já na to nedbám sou to dementi sami maj většinou tak 15 kilíček navrch tak at se staraj vo sebe
du taky .. randle uš si může taky dáchnout ,měl dneska pernej den..
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2012 22:33
- Nahlásit
davidkova renata sem viděla Migasovo sádlo díky tý voperace.A nic. Do půl centimetru chlupy,kůže a špek a možná ani né půl cm.
Jestli si někdy viděla ,jak vypadaj ty tlusté buňky,třeba u mě mají 5 cm vrstvu asik a vypadá to,jak vypreparovaná mandarinka.Takže odhadem ,no 25 vrstviček těch tukových buněk mám,těch mandarinek a mig tam měl jenom slabé dvě žižalky z mandarinky.A to mi na výstavě paní s divnou šelmou řekla,že je Mig tlustej.Jenže vona měla féňuli.A to by vám Liba mohla sama říct,jak jsem zdešěně čučela na velikostní rozdíl mé a jejich šelem.Holky po porodu a Mig před prvním shazováním srsti velikej jak medvěd byl tehdá.A po vyčesání z něj byla krysička.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 06:21
- Nahlásit
vstávat a cvičít-ať v tom nejsem sama.nesnáším to časné ranní vstávání,no nic mizím do rachoty.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 06:44
- Nahlásit
co to zase řešíte proboha? Migáč není tlustej ani omylem, je to normální, hodně krásná šelma. Až zaroste tak ho pošlu někam na výstavu Nána samozřejmě tlustá je a smrdí jí nohy, ale už to Mamce nigdo neříkáme, nechceme, aby byla nasraná óooooo slunce naše jasné, jediný světlý bod našich životů.
Jedu do pidlivizace, to mám zase radost. Ó já ubohá. Markel, nebo Monty - nezajdem povenčit? Beru goliji. Mám čas mezi jednou a půl čtvrtou. Když tak mobilujte.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 06:58 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Hezke rano a tady mate pisnicku
URL
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 07:22
- Nahlásit
čus prdi. Venku je jeden, opakuji, jeden stupeň a nám konečně začaly zrát maliny
A hlásim že se mě jen tak nezbavíte, fčéra jsem byla kolobrndit a zas to přežila, máte smůlu. Ale pomalu docházim k tomu že s velkopsem budu normálně muset jezdit v helmě, už i při tý rychlosti do který mě roztáhne Bonice se začínam krapet bát - obzvlášť když vim jak je běžný se na kolobce rozmlátit, že to lidé s čokly činí f podstatě furt a pak maj zrakvený hnáty či se válej po nemocnicích s otřesama...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 07:55
- Nahlásit
Čus bus kukačky!!
Dnes cesta do práce po dálcici o.k. Ale dnes byla pro změnu na Průmyslovej havárka. Takže jsem se místo v 7 přihasila až skoro v půl.
Taky bych mohla jezdit vlakem a v klidu. Vyšlo by mě to asi o 20 levnějc, ale strávila bych na cestě o dvě hodiny dýl každý den. To se radši budu rozčilovat za volantem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 08:53
- Nahlásit
Nazdar blázni, nazdar Chiefe, ještě snídám a modlím se, ať po mě nikdo nic nechce, neboť se mi vůbec nechce. Už vim, proč sem urvaná jak pampeliška, přestože se fyzicky skoro nepohnu. Fčéra sem zjistila, že na mě mluví tři lidi najednou a u všech vim, co řikaj a chtěj, pročež potom začínám usínat již kolem sedmé večer a ráno su mrkef a nesnášim, když na mě kdokoli mluví.
Dnes je čt, ještě pindělíčko a úterýčko a pak už tu nebudu sama a pak si vemu volno nějaký.
Jo a taky sem vám zapomněla říct, že nedělní Cryso-stopace probíhala vedle střelnice, pročež se zrovna dosti střílelo. mimo síld mařka reaguje mnohem míň a mnohem normálněji. Halt ten sídl je nějaké zakleté.
Nevim no, asi teda pudu dělat užitečnostě jakési...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 09:07
- Nahlásit
Gerda
začínám usínat již kolem sedmé večer
Tak to se mi stává celkem běžně
Nevim no, asi teda pudu dělat užitečnostě jakési...
No já za chvíli vyrážím na poštu. Teď mám hluchý místo, protože čekám, až si šéf přečte protokoly a já je pak v systému posunu na další lévl pro další kontrolu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 09:10
- Nahlásit
Baico
když si představim, co všechno dneska budu dělat, je to velice únavná představa. Tak vám aspoň s Hancem zavaříme ten závod, začnem na tom pořádně makat. V sobotu jdem k Aleksis připravovat tu víkendovku teťkanc, budete se mocinečki smát. Ale nikdo tam s náma nesmí, ať máte překvápko.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 09:28
- Nahlásit
Čus odkvetlá poupata
jesm již tak dlouho vzhůru že bych si šla zase lehnout ale musím ještě pracovat až do večera a pak mám agi! Tento týden je jakýsi náročný bo co!
Gerda juž se těším! vymyslíme spoustu krutopřísnejch ůkolúch
Biluška už zase vystrkuješ hlavu z hnoje bo co?
No nic mažu vytvářet hodnoty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 09:36
- Nahlásit
hancaw
tak v nedělu? Spojme s výletem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 10:28
- Nahlásit
zdar degeni
datli
A to mi na výstavě paní s divnou šelmou řekla,že je Mig tlustej
a to se fsadim že byla tlustá jak kráva sama.-)))..sou to dementi fčetně biluše proti kerý timto zakládám tajnoskupinu nenávidíme a pomlouváme biluši
..a víte co?? vůbec jí tam nepustíme
bonc
nám konečně začaly zrát maliny
neni toi brzo antone pavloviči???aby nebyly podražený pak sem jako myslela
hancaw
vymyslíme spoustu krutopřísnejch ůkolúch
sem doufám f porotě???????????????????????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 10:39
- Nahlásit
nazdař blázni
tak sem ráno zapla akukamna aby mi večer nebyla zimička, je to v prdeli
nechce někdo samovysavač?? maj ho teď v akci za litr, podobnej jako mám já domki
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 10:52
- Nahlásit
Alexa
tak sem ráno zapla akukamna
nám vot včera topěj ))))) strkáme se s nánou u topení ..na jednu stranu super ale je jaxi půlka září na stranu druhou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 11:15
- Nahlásit
bré děň játra
davidkova renata
nám vot včera topěj
My eště netopíme, přijde mi, že je teplo, i Viktorek má teplý ručičky v těch pletených plačácích a dogy se neklepou vůbec zachrutý v peřinách, tag co
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 11:17
- Nahlásit
Eldoguero
Viktorek má teplý ručičky v těch pletených plačácích a dogy se neklepou vůbec zachrutý v peřinách, tag co
tag to potom jo )))))))))))to bysem téš netopila.-))du vyhledat palčáky..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 11:28
- Nahlásit
Si asi dneska půjdu vsadit, tohle se snad nemůže nikomu stát jinýmu..
Objednávám si tak pneumatiky na auto, to že přestali sfiňáci vyrábět ty, co tam na autě mám teď, to už jsem obrečela. Dobře.
Tak hledám ve stejný cenový relaci celoročky na ten můj bedniček na kolečkách. Obvolávám, zjišťuju, vyhledavače mi do toho ještě vyhazujou různý letní i cimní, jako kdyby slovo "celoroční" neexistovalo. Tak dobrá, najdu tři nebo čtyry ešopy, kde maj po dvou pnojmatikách, prostě 4 naráz nikde ani za boha nemaj. Tak se rozhodnu, že si objednám po dvou pnojmatikách ze dvou éšopů a bude. Tak v jednom objednám a začnu si ještě pro jistotu obvolávat ty zbylý éšopy, kam už jsem samozřejmě dneska volala, takže se hlásím jako ten pitomec, co nemá na práci nic jinýho než prudit po telefonu. Všude!! se dovídám, že z toho externího skladu (o kterym předtím nic neříkali, takže jsem měla za to, že pnojmatiky jim ležej ve skladu fyzicky za zdí)jim už "zmizely", že už se tam nezobrazujou, že už si je někdo musel koupit předemnou. To se dovídám všude, napříč republikou, takže jsem si koupila poslední dvě!!! pneumatiky, tohodle debylního rozměru, maje dodávku o čtyrech kolech k obutí???
prej si mám vsadit říkal ten jeden z éšopu, že tohle se ještě nestalo. Tak třá budu za chvíli mylyjonář. A pak si koupím letní i zimní a každej rok fungl nový..
Jdu ještě stornovávat objednávku a nebo se dožadovat dovýroby novýho páru pnojmatik.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 11:37
- Nahlásit
davidkova renata hele já si o svých miláčcích myslím,že jsou na tom dobře.Dvoj i čtyřnohé to platí.
Ale furt mě někdo přesvědčuje,že nee.A nezajímá je,co se skrývá za zevnějškem.
Příliš nasrstěný pes=je vlastně tlustý.
Příliš tlustý pes,páč je nasvalená z agilitění.
Příliš těžká dcera,páč intenzivně 3x týdně maká v gymnastice 3 hodiny a to tedy sakra posiluje.Na závodech ji jedna rozhodčí strhla body za obezitu,ale že jako jediná udělala silový prvek,který dělají holky o dva roky starší a stejně ho nikdo nedal,to trenérce divný nepřišlo.Konstatovala,že je silná,ale vlastně tlustá.No s tlustou prdelí ale nic neuděláš,ale co už,to zas nikdo neví.
Příliš hubený syn,bo jídlo není středosvětem a k životu potřebuje jen vzduch ,psy a facebook,pc.
Ale jak říkám,jsou normoš,jen lidi maj fakt zkreslené názory.
Holky ještě jedna zdravotní-pokud měl někoho pes hodně velkou ránu-dělaly jste něco pro to,aby ta jizva byla v budoucnu pružná,vláčná,prostě aby nestahovala psa do paragrafu?
Jo a aby rychleji zas zasrstil?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 11:39
- Nahlásit
davidkova renata
tag to potom jo)))))))))))to bysem téš netopila.-))du vyhledat palčáky..
tak Bonninka se nějak cpe za mě na gauč, že by mi tím chtěla něco naznačit nic no, tak půjdu asi zatopit
Za půl hodiny ti napíšu jak máme doma 25
Crysa
budu za chvíli mylyjonář
Dobrého dne přeji Crysičko, nezapomeň na své kamarádky pak
Jdu ještě stornovávat objednávku a nebo se dožadovat dovýroby novýho páru pnojmatik.
Nebo si kup jiný auto
Mi to připomíná naší jarní anabázi s pnojmatikama (resp. kolama) na Vojagéra, půlka lidí tvrdila, že tam jdou kola z Passata - nejdou, další půlka tvrdila, že tam jdou kola z Transportéra, hovadina, páč na Transportéra jdou gumy z Passata a tudíž nejdou. Zbytek tvrdil, že je to jakýsi atypický rozměr, který maj Toyoty - ani z těch tam nejdou. No, nakonec se muš vykašlal na kola (nebudeme mít dvě sady, ale budeme prostě přezouvat na jednu sadu kol) a koupil jen gumy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 11:50
- Nahlásit
davidkova renata
sou to dementi fčetně biluše proti kerý timto zakládám tajnoskupinu nenávidíme a pomlouváme biluši
Takových už je ofšem na fejsu několik, béš mít problém zaregistrovat názef
datli
S jizvama jsem nedělala nigdy nic a nevím, že by s tím měl nějaký pes problém. Já jsem taky zjizvená celá a nic mě nestahuje. Na nasrstění ti posílám vitamínky, máš je zabalené ve spacáku. V druhým spacáku máš fixu. V karimatce nemáš ňyc, z té by fšechno vypadlo
A nedrásejte furt, musím dřít a nestíhám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 11:52
- Nahlásit
datli
Nevím s ničím podobným zkušenost s našima psama nemám. Čubě po operaci nádoru (řez a jizva cca 15 cm, ale na velkým psu, takže žádná trága) jsem otírala odvarem z kycolu (to je fakt všelék.
ALe co vím, tak u muše v práci dávali psovi, co měl v podstatě staženou kůži z hrudníku až po loket (nedala se přišít zpět, muselo se počkat až celá rána zaroste, blbý bylo, že nebylo vpodstatě čím by zarostla, páč ta kůže tam nebyla) nějaký pláty s aktivním stříbrem. Nevím jak se to jmenuje, nevzpomenu si, muš by si určitě vzpoměl.
Faktem je, že účinek byl pomalu zázračnej, psovi celá ta mega rána zarostla novou kůží, která se mu nestahovala. Krásně mu to zarostlo srstí a pes dodnes slouží. Akorát si myslím, že v civilu by to bylo brutálně drahý. Zezačátku převazovali denně, pak obden a nakonec jednou za tři dny po celou dobu léčby.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2012 12:07
- Nahlásit
datli
Ale furt mě někdo přesvědčuje,že nee.
taxe na ně prostě vyser )))
jinak k jizvě..no možná bych to normálně promaštovala sádlem úpa stejně jako se to dělá u lidí..nebo čim to lidi dělaj..
Biluška
béš mít problém zaregistrovat názef
tss a co Ave já nenávidim atd.. ,.-))
|