Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1197 . 1198 . 1199 . 1200 . 1201 . 1202 . 1203 . 1204 . 1205 . 1206 . 1207 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 21:18
- Nahlásit

Ahoj, ahoj, ahoj, co jste dělaly celý den?
Casík dneska snědl k obědu celej vepřovej hrtan větší než je on sám ale byl statečný zdolaj ho a k navrch se večer i navečeřel, sice pomalu, ale zvládl to Je to velký žrout syrového masa. Dokonce si u toho i pěkně vrčel, což třá u misky vůbec nedělá, ani když v ní má maso. Je to malý - velký sabyják
Co vy, krom ukradených spoďárů u danajasy a hladové Crysy?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 21:31
- Nahlásit

u nás jest vymalovaná a vyobkladačkovaná a vůbec úpa nová kuchyň
Tímto končím současnou etapu rekonstrukce a su ráda, že to mám z krku
S barvičkama jsem se pochopitelně opět vyřádila, ale výsledek je velmi čany . Žádná vyblutá šedá, bílá a tak podobně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 21:36
- Nahlásit

Biluška
Jo, to jsem si myslela, že už béte mít hotovo tak už máte barevný domek

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 21:41
- Nahlásit

Eldoguero
před chvilinkou jsem s tím skončila. Sem zase natrefila na dělníky, které jsem měla chuť utlouct tupým předmětem takže se to děsně protahovalo
Jako pracovali kvalitně, je to fakt hezký...ale ta rychlost
Nalepí dvě obkladačky a pauza na cígo. Další tři a pauza na kafe...potom se hecnou, dají i čtyři !! v kuse a prohlásí, že dneska už stačí a že to dodělají zítra....na zabití, fakt

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 21:56
- Nahlásit

Biluška
Hm, takhle u nás pracoval před časem elektrikář vyžádal si k práci i židli a co půl hodiny jsem vařila kafe ... bordel po sobě zametl až třetí den a to jen proto, že jsem měla blbý kecy pobíhala hodnou chvíli kolem něj s koštětem. A to nemluvím o jeho faktuře Takový řemeslníky napříště hnát s odjištěným Dozákem v ruce ...

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 07:16
- Nahlásit

Čus bus!!!
Zase všici chrníte? O prázdninách máte teda velmi špatnou docházku!!! Se styďte!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 07:42
- Nahlásit

Baico
Já tu nejsem, uklízím mrtvoly místní rychlé roty. Ti kreténi začali v šest ráno sekat trávu Přímo před naším barákem O půl sedmé si dali pauzu, ale to na sebe zase hulákali dvě skupinky - jedna před naším barákem, druhá za cestou Tak jsem pustila psy

Mizím, jedu na jednání.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 07:50
- Nahlásit

Bré jitro lebedy polní
Tak autíčko je již v nemocnici, krz to kolečko nebrzdivý. Možná i Maňaska půjde k doktorovi, ale asi ne k autíčkovýmu, ale zvířátkovýmu. Je prostě divná, říkala máma.
Jdu se nasnídat, když jsem takle brzo vytažená z pelechu podle mě by se auta neměly vozit do servisu na sedmou hodinu..

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 08:45
- Nahlásit

Takže mi teď volali, že autí už je zdrávo a za 350,-Kč? ))))

Dnes je krásný den

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 08:51
- Nahlásit

Dobré ránko na pijánko, žumpo.

Crysa

autí už je zdrávo a za 350,-Kč

jupí ))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 08:52
- Nahlásit

Crysa
Takže mi teď volali, že autí už je zdrávo a za 350,-Kč?
Takže gratuluji!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:00
- Nahlásit

čus vy starý vjetve..nestíhám a bé to eště horší..zejtra příde malíř
co je novýho??????

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:00
- Nahlásit

Crysaautí už je zdrávo a za 350,-Kč?Co mu bylo?Píchli mu deci voleje na kapačku?

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:09
- Nahlásit

davidkova renata.nestíhám a bé to eště horší..zejtra příde malíř

a co s nim béš dělat? sleješ kafe, nachystáš bábofku a do hodiny je zas pryč, ne?

danajasaCo mu bylo?Píchli mu deci voleje na kapačku?

já se bála že rozsáhlý poškození brzd, páč jsem před měsícem byla na tý naší "první sobota v měsíci STK zdarma", kde říkaj jak by auto dopadlo kdyby to bylo jako vopravdicky na STK a tam mi řekli, že pravá přední brzdí špatně a to tak, že závada závažná, páč rozdíl je o víc jak 30% mezi pravym a levym kolem. Tak jsem s tím sic se strachem, ale jezdila.
No a vona to nebyla komplet rekonstrukce, ale rýmička, mělo to tam bublinky, čiliže zavzdušněný nějaký ten brzdič tam a ještě nějak něco, prostě kravinky za hoďku a půl práce bez potřeby náhr. dílu.
Ale věřím tomu, že dát to do lepšího servisu, tak mě nakecaj co všechno na tom neudělali, maj to tam dva dny a řeknou si klidně o částku o nulu větší. A já bych poznala pěkný houno esli tam něco dělali či ne.

No, tak už jen poplatit složky za půlku vejplaty a je to

Jedem ještě s tou Maňaskou, doufám že bude třá taky jen zavzdušněná.. že jí rozhejbe dochtor taky třá pošlapem jak ten brzdovej pedál..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:21
- Nahlásit

Crysa
co s nim béš dělat

asi nic páč má asi vo půl metru delší vlasy než já a furt si je hází dozádu laškovně..nejsem na tydle týpky jaxi,ten druhej co mi ho dohodil je bohužel zcela stejnej,ale znám ho leta..práce všeho druhu k naprosté spokojenosti a levně..
sleješ kafe
ajo vidíš!! musim cinknout eldovi a voptat se na ten jeho skvělej recept na výbornou brazylskou kávu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:38
- Nahlásit

davidkova renata
Volal mě někdo?
Nevolejte mi, už mám zase mrtef telefon ale v neděli již bé jiný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:44
- Nahlásit

Eldoguero
Volal mě někdo?
NE!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:52
- Nahlásit

davidkova renata
Nebuď drzá na někoho, komu umřel telefon definitivně a na věky věkůch

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:56
- Nahlásit

Eldoguero
Nebuď drzá na někoho, komu umřel telefon definitivně a na věky věkůch
nesnaž se vzbudit lítost a soucit,,bestak ti nepošlu love na novej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 12:28
- Nahlásit

davidkova renata
bestak ti nepošlu love na novej
di do pr... já myslela, že jo
Hele a myslíš, že to mám teda zkusit vedle? Víš kde, tam kde jsou tak děsně super a hodný a maj to sociální cítění v poslední době, že bych si mákla, než je to přejde

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 12:36
- Nahlásit

Brýtro lide prostý, furt na vás nemám čas a bez nápojky sem úplně totálně aut...Maryji dnes ráno přepadly dvě jitrničky (fr buldočice), zapřátelily jí a ona byla z toho smutná, nečekala, že ve svym věku se bude potýkat s chrochtajícíma jitrničkama. Jinak nic, furt eště peru po jedný pračce každej den, neboť víc by sousedy k večíru zabilo )) Maryje fčéra u mámy spala úplně celej den v koupelně, asi si potřebuje dáchnout. Jinak zas du, asi si du pro voběd. A taky koupit novej lak na nehty. Takovej ten, jak zpevňuje necht.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 12:37
- Nahlásit

Eldoguero
Hele a myslíš, že to mám teda zkusit vedle? Víš kde, tam kde jsou tak děsně super a hodný a maj to sociální cítění v poslední době, že bych si mákla, než je to přejde

tak ale dělej,páč je dílem okamžiku než se to zvrtne.-))) jo a vysomruj taky něco málo pro mě,viděla sem vostnáče f akci

du ven bjeda vám esi zmoknu!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
du ven bjeda vám esi zmoknu!
Zmokneš . Páč jsem vyprala pelechy od psů a vyhodila je ven. Takže co? Takže bé chcát, aby mi to neuschlo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
páč je dílem okamžiku než se to zvrtne
to je mi právě jasný, konečně nebylo by to poprvé ani naposled
vysomruj taky něco málo pro mě,viděla sem vostnáče f
na ostnáče určitě neco vysomruju, vem mi taky dva, nebo rači tři, když jsou v akci
Biluška

Zmokneš . Páč jsem vyprala pelechy od psů a vyhodila je ven.[/i]
Já mám psí deky venku od včerejška vždycky,když už jsou skoro ... začne chcať

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:32
- Nahlásit

Zdar, jdu vás pozdravit. Není času jaxi.

Jen jsem zahlídla, že vedle se množí jozefčíci.

Zas dů.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:57
- Nahlásit

pawLINka
šiš, kde zas v tom soudci? ale to už psali na netu před časem, nebo se tam rozebírá něco zvláštního?

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 14:10
- Nahlásit

Hmyzákové došla přepravka je děsně v deprézi páč je jí trošku malá musí se tam složit jak tričko do šuplíku,zas mám to do auta takže při brždění nebé lítat jak kuželková koule takže nepohodlí jest vyváženo bezpeším,hmyzáková jinej názor,ale to má teda smůlu smůlovatou gabunská zmije křížená s pérem od divanu prostě nemůže po dálnici bejt navolno

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 14:29
- Nahlásit

danajasa
chystáte se na nedělu už?
My ještě ne počítám, že balit budeme až tak v sobotu večer

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 15:00
- Nahlásit

Eldoguerochystáte se na nedělu už? to vůbec ne my máme ještě v sobotu ráno končit v práci tak do neděle se z toho vyléčím teprve

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 15:14
- Nahlásit

danajasa
My musíme ještě v neděli ráno odvézt do vedlejší vesnice k nějakým příbuzným hlídací labradorku co tu mám (majitelé se vrací v neděli, půl dne bude u příbuzných, prý to tam snad přežije ) takže asi tak

<< 1 ... 1197 . 1198 . 1199 . 1200 . 1201 . 1202 . 1203 . 1204 . 1205 . 1206 . 1207 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání