| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 14:40
- Nahlásit
Alexado kdy to je nevíš???? taky ho někde mám, ale nádrž stále skoro plnou
právě že jen do 15.7.2012.. takže vyraž s holkama na Slovensko, ať nádrž vyjedeš a můžeš dotankovat
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 14:41
- Nahlásit
davidkova renata
Áááá sakriš
No myslím že když budeme mít den tak máme výhru jistou. Co by tam tak asi bylo za disciplíny
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 14:42
- Nahlásit
Aramis
Koukám slečna Kalu je docela drsňák
Ne, není vůbec drsňák, na lidi je miláček a vůči psům je opravdu jen mírně dominantní - ne agresivní. Ona prostě jen ví co chce a jak toho chce dosáhnout někdy to vypadá drsně, ale fakt krom toho hárání nikdy po žáným psovi sama jako první nevyjela.
Fotky létajícího picbuma jsou super
davidkova renata
šiš, dej pokoj, dyk tam bé obrovskej nával na tý paralympyjáďě já budu startovat f běchu, f tom jsem naprosto nejstrašnější, tag mám reálnou šanci bejt první
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 14:45
- Nahlásit
Eldoguero
Tak to ju, no tak oprava slečna Kalu se podle povídání občas jeví jako zákeřný drsňák. Lepčí?
No létající pes se minul povoláním on měl být letadlo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 14:47
- Nahlásit
Montyle ty už to máš za pár ne?
Snad jó!
davidkova renata
je to kretén neustále se snaží mne nakrýt dobytek!
A to si nedovedu představit, jak to bude vypadat na táboře. Mám z toho depku. Kor essi fakt bude Nána a tuším i Mařka hárat.
Asi přijedu domů o psa lehčí.
neni problém uspořádat první žumpí ročník paralympyjády
Ježiš, vidím to v živých barvách.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 14:48
- Nahlásit
Aramis
Co by tam tak asi bylo za disciplíny
to operativně pořešíme..pro eldo teda ten bjech a já si zabírám třá skok vo tyči ..ale nedělejte si nigdo yluze,sem aposolutní vítěs!!!!
eště vám řeknu jak mě nasrali na počtě du si na kartu vybrat love a co myslíte??????? maj f pi*i jakejsi systém takže jim to nefachalo a love nevydalo! tagže kdo mi pošle nějaký drobný????????????????????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 14:50
- Nahlásit
pawLINka
Mám z toho depku
ty voe tu mám já!! co ty! jako esi nán a nebé hárat bé to sasrak,ale bude to vo prsa korejské ženy(nebo moje)
Ježiš, vidím to v živých barvách.
ok,můžem jí udělat na táboře nou problém
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 14:53
- Nahlásit
davidkova renata
Ok, my si zabíráme výstafní postoj Myslím že pes ho zvládá naprosto skvěle a já už se nějak tady doladim ...
a nebo něco co se teda voperativně pořeší no ... uvidíme co bude ještě v nabídce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 14:55
- Nahlásit
Aramis
Ok, my si zabíráme výstafní postoj
twe tak to máš první místo jistý leda by někdo přitách čokla s přerušenou míchou
děcka du s vopravdovou kamarádkou ven,tak zatial..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 15:03
- Nahlásit
davidkova renata
Lolitka bé taky soutěžit, chce být mys
Du pyš, uš sou tu zedníci, dneska mi zbourají starou kadibutku Essi nepostaví fofrem novou tak budu muset na záchot k sousedům
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 15:09
- Nahlásit
davidkova renataeště vám řeknu jak mě nasrali na počtě du si na kartu vybrat love a co myslíte??????? maj f pi*i jakejsi systém takže jim to nefachalo a love nevydalo!
no to mě děsilo při nákupech, bo první dnešní počta na dveřích hlásila že maxkarty dneska nepremávaj a že na závadě se pracuje a taky mj. i to, že maj uš polední přestávku než jsem se stihla vykydlat po ránu z domku.. tak jsem dvakrát mocně nakoupila a pokaždý měla staženou prdel aby mě to kartu vzalo. A vzalo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 15:17
- Nahlásit
Děcka, teprv teď sem zde a musim říct, že malomalině vypadá úpa jinak než předtim, je nějaký vytahaný )))) malej ušoplesk. Naše štěnce ho strašně zbijou, už tu na to trénujou, aji si vyrobili bahniště a v tom se válej, takže malomalině musí počítat s tím, že krom pokousanýho ščeňátka odejde i příšerně špinavé štěňátko.
Už jen necelé tři hodiny a jdeme domki a začíná výletnickej prodloužeňáááááááááák! Máňa se těší na veverkofce a džínofce
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 15:22
- Nahlásit
Aramis
slečna Kalu se podle povídání občas jeví jako zákeřný drsňák.
Kalu je miláček a že vopčas někoho sabyje, no a co, z toho naděláte furt
davidkova renata
kdo mi pošle nějaký drobný????????????????????????
Já ne
Nic lidé dobří, co jsem pešovala (jak říká Viktor, překlad = potřebovala) mám chotovo a du trochu potejrat ty čokliky, taky dítě vyvenčit, bo se tu věší na kliku a řve, že chce véééén!!! Jí to ráno nestačilo asi Furt jí řikám, že se může koukat z vokna, ale né, vono jí to snad nestačí
Tak zdár
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 15:26
- Nahlásit
tadatadatadadadadadadaddada
lepší zakončení šichty ani nemohlo být
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 15:32
- Nahlásit
Monty
tadatadatadadadadadadaddada
))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 15:42
- Nahlásit
taky tahnu z domu pryč, mějte se, cestovatelům šťastné cesty přeji, pozdravujte v Nelahozefsi, hodně foťte, beztak mám pocit že 8giga prostoru na fotky je poněkud málo.. poštele mi pohled z dalekých krajin se známkou cizokrajnou. Hodně smáčejte psy a nikde je neupečte, hodně pište ať víme esli do neděle středočeský kraj opustíte
Čus, šťastou cestu cestovatelům a hezký zbytek dne těm co zůstávaj.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 15:43
- Nahlásit
CrysaČus, šťastou cestu cestovatelům a hezký zbytek dne těm co zůstávaj.
hele ale voni jedou až zejtra
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 15:46
- Nahlásit
Monty
velkogratulace
jsi jednicka!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 15:54
- Nahlásit
Furt smrdím v práci. Nakonec to vypadá, že tu budu až do těch 5.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 16:02
- Nahlásit
Du se rozloučit, páč za chvilku táhnu do riti a pak odjíždim Za necelý 3 hoďky usedám do vlak a mizim ze světa, dobrejch 11 dní nebudu egzistovat. To je úúúúžasnýýý. Tagže se tu mějte jak chcete, moc nezlobte kolemdoucí, ať jim ty céfky prdaj aspoň postupně. Žumposekci co jede páchat zlo k moři přeju héskej vejletek, hlavně dojeďte tam i zpátky, víte že to je téměř nemožnej úkol...až uslyšíte brum brum je to medvěd a ste na Slovači, to jest špatně!! tagže vlevo v bok a znova
pápálálá du se ztrácet kamci na českoněmeckou hranici a utopit se v Lipně
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 16:16
- Nahlásit
Alexa
hele ale voni jedou až zejtra
no prááávě
hodně pište ať víme esli do neděle středočeský kraj opustíte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 19:38
- Nahlásit
čus uš ste fšicíí v meksyku??? tak buenos dýjas,já taky du
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 19:47
- Nahlásit
Crys je dost drz, se mi zdá!!!!! Už su domki, děckááá, začínám tvrdě balit a vyhazuju to, co se mi zdá, že nebudu potřebovat. Tak mi asi bude chybět dosti věcí. Jako samozřejmě ještě nezačínám balit, když teprve jim a přemejšlim, že bych měla jít koupit nějakej toník k tomu citrusáku.
Všem již cestujícím přeji ščasné cesty a všem statečným (Monty) gratuluji k velkým věcem!!!
Co děláte blázni?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:13
- Nahlásit
Gerda
Co děláte blázni?
Už mám sbaleno a vše kromě jídla už mám v autě.
Teď večeřím meloun.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:14
- Nahlásit
Baico
Teď večeřím meloun
nesu meloun...
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:14
- Nahlásit
Gerda
Co děláte blázni?
Přemýšlím jestli mám jít do krámu a nakoupit něco na večeři ... Musím udělat rychlé rozhodnutí v půl 9 zavíraj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:15
- Nahlásit
ježiš roby už zas zbouchnul peny? To teda bude večer, du radši na trávu králíkům
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:17
- Nahlásit
Aramis
Musím udělat rychlé rozhodnutí v půl 9 zavíraj
už je čas pane profesore
Biluška
ježiš roby už zas zbouchnul peny
zatim to nevisí na hlavní bráně tak asi ne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
nesu meloun.
Ten už jsem přinesla včera Ale zapomněla jsem to napsat na hlavní bránu
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
už je čas pane profesore
děckáááá kašlu na to asi ... vůbec nikam se mi nechce po dnešní procházce jsem total KO ...
|