Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1197 . 1198 . 1199 . 1200 . 1201 . 1202 . 1203 . 1204 . 1205 . 1206 . 1207 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:24
- Nahlásit

Nazdar jelimáni, jsme tu zas
Dnes jsme moc kousali, Boris - černá čuba kousal, Bredík - Prdík kousal, Afín - choďáček kousal, Kalun - krásný a chytrý kousal
Kalun dokonce i makety obíhal tuze moc rychle a pak taky doprovázel figuranta dokud se mu onen nepokusil utéct ale Kalunovi neutekl, Kalun ho zadržel třemi mocnými skoky (vypadá u toho jak splašená koza ), ale on figurant neví, že Kalun pospíchat nemusí, bo, když ji figurant uteče, Kalun si ho klíďo píďo vyčuchá, kde se jí zachce
Afín byla velmi moc nasraný choďáček, až příliš nasraný, až jsem ji musela uklidňovat slovy "Klid, demente, prdne ti céfka!" a figurant divně koukal, ale nevadí
A to je asi tak všechno

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:24
- Nahlásit

Crysa
Oranice nabyla dojmu, že když hřmí tak nám někdo nejspíš ostřeluje barák. Když nám někdo ostřeluje barák je to vetřelec a musí být zabit. Jelikož není viděn a nemůže být kousnut musí být alespoň pořádně seřván. Řve-li Oranice musí řvát i zbývajících třináct saních hlav Neví na co a proč, ale řvou. Nejspíš protože šelmyje vyznávají heslo "řvi teď, důvod se najde potom" . Tím pádem já řvu "držtehubykreténi". Než jim dojde co po nich chci a zmlknou tak práskne další blesk, další hrom, ergo další vetřelec dobývající se do baráku....a jedeme znova. Bouřkama se tedy zdárně proštěkáváme a prodržhubujeme. Uš mě to neba, mám úpa vyřvaný hlasifky

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:25
- Nahlásit

Crysa
To je jasný, že Sasinka nebude v bedýnce, když je ředitel vaší ubikace )) Pferdík je velmi srandovní, hotovej flegma )))

Baico
To už mám najitý včetně párkingu
šprtééééé - paráda, to se těšíííííím! A musíš mi ještě říct tu věc, jak sme se bavili krz cestu - v ojro nebo v czk? A řešíme před či po? Řekni si ty, jak tobe se to bude hoditi.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:28
- Nahlásit

Gerda
A řešíme před či po?
Pořešíme až cestou zpět po natankování

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:31
- Nahlásit

Baico
dobře dobře, ale v tom přípatku to bude spíš víc v czk, i když třeba i napůl, stejnak jezdíš víc, u tebe se ojro neztratí, u mě by leželo jak na smrtelným loži.
Nezapomeň foťák, dvě karty a nabíječku na baterky do foťáku, jo?

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:37
- Nahlásit

Gerda
ale v tom přípatku to bude spíš víc v czk,
Pořešíme podle nastalé situace, buď v klídku.
Nezapomeň foťák, dvě karty a nabíječku na baterky do foťáku, jo?
Na to myslím. Na kartách budu mít sebou 8 giga paměti, to y snad mohlo stačit, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:45
- Nahlásit

Eldoguero
Boris-černá čuba je nejvíc ))))))))) Viktor je dost dobrá, jak to vymyslela, se směju pokaždý, když to čtu ))

Baico
8 giga paměti, to y snad mohlo stačit, ne?
jooo, to by mohlo...doufám ))))

Aramis
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 22:14
- Nahlásit

Biluška
Teda musím uznat že jsem se u tvého příspěvku více než pobavila Moooooc pěkně napsaný

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 22:46
- Nahlásit

Aramis
ooo děkujeme

Jdu se svalyt, vyjímečně chvilku nebouří a tudíž je tu ticho.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 22:47
- Nahlásit

Gerda
Boris-černá čuba je nejvíc
Dnes mi říká: "Co je to za pejska? Ho neponám." a smála se děsně, já jí říkám, že je to přece Boris a ona na to: "Ne, to je Bois černá čuba!" přičemž čuba říká velmi výrazně
Pak taky říkala, že chce "čtěňátka bytu, ke je byta? U Élinky?"
Překlad - chce štěňátka a Britu, kde je Brita, u Elinky ( to je její matka) Je to blázen divokej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 22:48
- Nahlásit

Biluška
u nás chčije a chčije, ale aspoň už taky není bouřka, prý se to žene na Moravu, tak si to tam hlavně už nechte
dobrou

twingas
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 07:29
- Nahlásit

Já ty lidi fakt nechápu, venčím ráno Jeckyho a paní se psem s krátkýma nohama nám něco vykládá, tak jdu blíž abych si to vyslechla ...asi na 3 metry. A paní spustí nepouštějte sem toho psa!!! nepouštějte ho. Fenka má po operaci, má celý rozřezaný břicho, jděte s ním dál, copak nevidíte, že jí to může dráždit. Fenka si dál rejdí v trávě, kde před ní rejdili havrani a holubi, mimochodem až po břicho. Jo a Jacky vedle mě dřepí na zadku pořád na 3 metry. nadechuju se že jí odpovím, načeš paní spustí, že to nechápu, že až se mi taky něco stane se psem že pochopím, a že by mohla chytit od nás infekci a že má přeci v ruce ručník, to je přeci jasný, aby jí mohla přenášet, ne. Veterinář jim zakázal chodit... Abych laskavě odešla, že si myslela, že jsem rozumná..
tak jsem jí řekla, že jsem přišla, abych jí slyšela na víc jsem neměla sílu...ale je fakt, že nechápu

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 07:53
- Nahlásit

dobré ránko, dneska je velký páteček, ještě dneska a pak mám 4 dny volnáááá

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 09:10
- Nahlásit

Dobré ránko na pijánko, žumpo.

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 09:20
- Nahlásit

Biluška
"řvi teď, důvod se najde potom" .Pani nemohla by k vám na prázdniny hmyzáček?ona má asi stejný předky a razí stejný heslo,tak že by se jako sešla s rodinou na výkend

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 09:32
- Nahlásit

Brýtro

danajasaa razí stejný heslo,tak že by se jako sešla s rodinou na výkend
pošli jí na Gulag

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 09:41
- Nahlásit

nazdar degeni,esi bé chcát taxi to něgdo vošklivje votskáče,dem venčit s malomalinou,ostnáčky řádně nabroušeny,kanady vyleštěny takže fšecko je eremy
twingas
jako chápu že někdo nechce kontakt s jinejma psama dyš má psa po operaci,ale tudle bábu bych s klidem poslala ..no ty víš asi kam

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 09:59
- Nahlásit

Nazdar vyvrhelové, jak se máte?

Dneska je něco jako pátek.

Co budete dělat přes volno? Beztak budete zase týrat čokle někde na cvičáku, co?

Já už mám cestovní horečkůůůůů!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 10:02
- Nahlásit

pawLINkaJá už mám cestovní horečkůůůůů!!!!

Tak to je ta lepší varianta,mívaj lidi i horší věci z cestování

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 11:00
- Nahlásit

chci už domů, hned

twingas
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 11:58
- Nahlásit

davidkova renata

Jako chápu, že po operaci nemá zájem o kontakt, ale kdyby na mě nemluvila, tak by jsme se nepřiblížili ani na ty 3 metry. A na čele tu operaci taky nemá napsanou,jasnovidec nejsem...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 12:07
- Nahlásit

Nazdar jelita, tak jsme si trochu protáhli venčení, když konečně neprší
twingas
paní bych s klidem poslala do řiti
kdyby na mě nemluvila, tak by jsme se nepřiblížili
přesně protohle
jasnovidec nejsem
Nejsi, ani ty ne? To je zvláštní kolik lidí tak nějak automaticky předpokládá, že ten druhý je

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 12:26
- Nahlásit

Nazdar, už mě to v práci nebaví a to tu mám být oficiálně až do 5.

Myslím, že to zapíchnu tak kolem 3.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 12:55
- Nahlásit

Přemlouvám se ke stopám, asi půjdu až dovařím maso pro čokle šlápnout nějakou chuťovku Kalu, Afín půjde až večer, aby pak neřvala, že má hlad ale možná jí to ještě rozdělím na dvakrát a půjdu teď a večer znova.
Co všichni děláte furt, dneska je příšerně ospalej den ...

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 12:58 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Eldoguero
Co všichni děláte furt

Plánujeme cestu k moři, co vlastně nebude cesta k moři neb u moře je uragán.
Momentálně tedy obědvám a pak půjdu umýt a vyluxovat auto. Pak pojedeme s mámou na nákup na Mělník a taky musím natankovat. A večer teda budu balit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 13:08
- Nahlásit

čus voli co děláte? já žeru
malomalině řádně zbito a ztýráno,co sem nestihla já dodělala za mě nána bo jako správnej péf útočí na vostatní psy

http://renata62.rajce.idnes.cz/4.7
jinak mě ted a malině zklamalo bo má klidový drajf jen jednou mě hryzlo do nohy a jinak vůůůbec nic,bylo zcela klidné a neškodilo...kontakt na gerdu předán,zabíjení štěnátek tedy asi proběhne

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 13:09
- Nahlásit

Eldoguero
Co všichni děláte furt, dneska je příšerně ospalej den ...
ňyc. Ale přemlouvám se, že už začnu. Musím nastěhovat zpátky vymalovanou chodbu a vystěhovat obývák bo zítra se bé malovat tady. Taky očekávám příjezd zedníka, aby pokračoval ve stavbě kadibutky. A počítám kam přijdou které kachličky. Sem si koupila růžové, oranžové a žluté. Jenomže je to už tak děsně dávno, že už nevím kam které patří

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 13:11
- Nahlásit

davidkova renata
malomalině řádně zbito a ztýráno,
A kde máš ostnáč? Že ty jsi ho zase před každou fotkou sundala, i ty jedna. Že se nestydíš, půůůůj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 13:21
- Nahlásit

Baico
A kde máš ostnáč
f kapce vole)))))))))))))) dycky ho vyndám a zandám jako eskamontér
Eldoguero
dneska je příšerně ospalej den ...
jako každej jinej..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 13:21
- Nahlásit

Baico
Momentálně tedy obědvám a pak půjdu umýt a vyluxovat auto
Vůbec nemám hlad, ale umejt nádobí musím to je fakt a vyluxovat taky, du na to, než dovařím to maso
Plánujeme cestu k moři, co vlastně nebude cesta k moři neb u moře je uragán.
Jak to, že je u moře uragán?
davidkova renata
malomalině řádně zbito a ztýráno,co sem nestihla já dodělala za mě nána bo jako správnej péf útočí na vostatní psy
Doufám, že jsi použila ostnáč i kanady, celou noc si je leštíš a brousíš a pak by to mělo přijít vniveč
Biluška
ňyc
a to je úplně nejlepší varianta dne
Musím nastěhovat zpátky vymalovanou chodbu a vystěhovat
Tohle už je teda horší, tak práci čest

<< 1 ... 1197 . 1198 . 1199 . 1200 . 1201 . 1202 . 1203 . 1204 . 1205 . 1206 . 1207 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání