| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 22:28
- Nahlásit
kinta
V nohách mám uš tisíc mil
to já taky a myslím, že jen za ten prodloužený víkend
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 23:16
- Nahlásit
Jdu hají! Zítra je už neděle a já mám depku už nyní.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 08:58 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
dobré dopoledne
toto rychle uteklo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 09:05
- Nahlásit
Bré ránko vespolek
je čas mučení pejsků cvičením a běháním Je krásně pod mrakem, že si asik pojedem začuchat.
Tak zas nazdar světe.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 09:07
- Nahlásit
Crysa
u nás je zase děsné horko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 09:09
- Nahlásit
Oryjent hlásí pod mrakem, ziminka....pojedem na borůfky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 09:27
- Nahlásit
Tady je horko a smrdí tu okolo práce půůj
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 12:33
- Nahlásit
danajasasmrdí tu okolo práce půůj
nj, máš pravdu, já myslela že to jsou před ddeštěm kanály a ona to fakt smrdí práce.. i tady.. to je chnus velebnosti.
Montyu nás je zase děsné horko
tady už taky, zas stejnej efekt, naložim psy a je stále pod mrakem, vyjedu z ulice a peče to jak v troubě.. ale aspoň pofukuje.
Jdu se chvíli válet než dopere praček a pak pojedem zas pokousat fíka a poblbnout a asik i něco pogrilčovat
čůs.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 13:59
- Nahlásit
Tak ted mě dostal stařéček-nesu jim vodu a řvu na celé plac brocíí vodáá podtéséé políváát a stařék vystrčil z boudy hlavu podíval se zívl si pak zmizel vystrčil ocas dvakrát s ním máchl a zajel do hlouby sluje překlad-mám tě rád srtč si vodi víš kam a polib mi
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 14:08
- Nahlásit
danajasaTak ted mě dostal stařéček- ... podíval se zívl si pak zmizel vystrčil ocas dvakrát s ním máchl a zajel do hlouby sluje překlad-mám tě rád srtč si vodi víš kam a polib mi
to jako že když se děda nechce mejt tak vystrkuje vocas z vokna a ještě s nim mává?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 14:10
- Nahlásit
jo a nemáte někdo zprávy z expedice Tour de Šenghen?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 14:14
- Nahlásit
Crysajéžíš stařéček pracovní nikoliv dvounohý mi státem svěřený ten už si vokno neotevře i když představa že ho šoupnu do boudy je lákavá možná by byl i rád nejsou tam schody a nemusel by furt hledat bažanta
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:03
- Nahlásit
Crysa
jo a nemáte někdo zprávy z expedice Tour de Šenghen
no já jo..ale nevim esi je to dobře nebo né..
tetkonc volala gera a sou u pawlinky.. nevim ale esi to bylo při cestě esi mi rozumíte
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:26
- Nahlásit
davidkova renatano tady zuří uragán
docela jako ted
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:35
- Nahlásit
danajasa
renatano tady zuří uragán
jako na czpsu jo?? koukám.že je rozlezlej zas fšade
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 17:39
- Nahlásit
davidkova renatajako na czpsu jo?? tady je akorát místy slovní průjem,opravdická přírodní katastrofa je tady venku no i když jak tady koukám okolo,asi máš recht je to tak babajaja
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 19:34
- Nahlásit
hele vlezly by ste do rybníka vodkud před chvílí vytáhli dva utopený?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 19:38
- Nahlásit
Alexa
zrovna sem to slyšela..jako dyby byli čerství,třá tak hodinu,jakože nebyli,tak asi jo,ale po pár dnech..no asi bych váhala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
zrovna sem to slyšela..jako dyby byli čerství,třá tak hodinu,jakože nebyli,tak asi jo,ale po pár dnech..no asi bych váhala
myslím že já už nikdy asi, jako vim že se asi v každym většim rybníku někdo utopil, ale vo tom nevim z přímího přenosu žejo
jako plaveš si a najednou máš mlčící společnost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 20:11
- Nahlásit
Alexa
najednou máš mlčící společnost
ty voe co bych za to dala dyš se tak rozhlídnu po x tématech tady
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 20:33
- Nahlásit
Hlasim, ze dnes odpoledne probehla nehlasena zumpokontrola. Vubec nevim essi jsem obstala. Vysledky kontroly budou predlozeny matce fory.
Snazila jsem se je uplatit domacima vajickama, tak treba to bude mit vliv na vysledky.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 20:36
- Nahlásit
davidkova renatazrovna sem to slyšela..jako dyby byli čerství,třá tak hodinu,jakože nebyli,tak asi jo,ale po pár dnech..no asi bych váhala Tak zas na druhou stranu ryby taky nechodí srá..na břech a kolik jich je v rybníku takže nákej utopenec už se stratí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 20:38
- Nahlásit
co jste dělali paka? my dnes nic, my dnes odpočívali, protože jsme tři dny po sobě docela dost trajdali
a domluvila jsem venčení s chovatelkou na příští víkend jedeme k nim, tak snad výjde počasí, protože jestli ne, tak mě to hooodně nasere, mám strašnou radost
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 20:44
- Nahlásit
davidkova renatano já jo..ale nevim esi je to dobře nebo né..
tetkonc volala gera a sou u pawlinky.. nevim ale esi to bylo při cestě esi mi rozumíte
a tak je Pawli víc při cestě jak Bilu
Alexamyslím že já už nikdy asi, jako vim že se asi v každym většim rybníku někdo utopil, ale vo tom nevim z přímího přenosu žejo
jako plaveš si a najednou máš mlčící společnost
a tak to bych si asi dýl nezaplavala, ostatně vzpomínám, že ve volných vodních tocích jsem již dlouhá léta tělo nesmočila. Pominu-li tedy brouzdání noch.
Hlásím návrat ze cvičáku a taky hlásím že mě bolí makovice jaxvině už od oběda a to tak že moc. Jdu sebou fláknout a ještě příjdu kouknout esli dorazily cestovatelky.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 21:10
- Nahlásit
Zdarec Fšem!
Měli jsme se lukcusně na vejkendě! Již jsme domki a peru a debordelizuju taktéž krmím psiska štěňátko bylo velmi odvážné a statešné poblinkalo se jen jednou a to cestou na Slovač.
Gerda ještě není doma? gde se zase courá? Jo a stoupali jsme na Chopok velmi odvážně aji Gerda s krásnou a chytrou Maryjí! Gerda furt říkala musíme pomalu aby Mařku nekleplo! A Mařka stoupala jak profík a Gerda nadávala že nemůže kouřit a funěla a sváděla to na Mařku že už nemůže ale pak jsme společně dosáhli říše tatranských kondorů a dolu jsme již frčkali lanofkou jako páni! Velmi pjekný víkend to byl!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 21:11
- Nahlásit
čuste kopretinky čerstvé i ty odkvetlé.
Sem byla celý den na borůfkách. Moooooc sem jich nasbírala, asi tak kýbl. Golije a šelmyje mi pomáhaly tím, že mi je neustále užíraly Golije si taky vzpoměla na trénovaný cvik "odnes košíček" a neustále mi někam stěhovala ten kýbl
Večer jsem ještě vymalovala novou kadibutku (první nátěr zatím, ještě jich musím udělat asi tak miliardu), umyla jsem fšechny dlaždičky, záchod, topení, dveře....a sem mutvolák úplný. Jdu si zaplavat. Co je u vás novýho?
Alexa
V ten den kdy je vytáhli asi ne. Počkala bych tak do první bouřky, tím by mé podvědomí nabylo dojmu, že už je to tam "umytý" a pak bych tam už vlezla. V rybníku u Bruntálu kam jsem se chodila koupat jako děcko se skoro každé léto někdo utopil a nikdy mi to nijak nepřišlo...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 21:25
- Nahlásit
Tak a teď jsem ještě zjistila že mi tu Gerdice pjekně pomlouvala! si s ní tedak ještě vyřídim a né že s ní půjdu pjekně pomalinku do malinkýho kopečka! Čutnu jí pěkně z outesu aby si měla PROČ stěžovat!!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 22:25
- Nahlásit
Tak a zitra jdu zase makat. Uz ted je mi z toho nefajn a to tam budu sedet zas az do 5.
Jdu zkusit spat, ale vubec se mi nechce. Tak brou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 22:40
- Nahlásit
Nazdar květeno horská!!!
Již jsem též domky a Gerdici jsem doma vyklopila kol devátý. Doma nemá nápojku, tak se ohlásí zítra z práce.
Já jsem pěšky na Chopok stoupala zhruba hodinu čtvrt, pak jsem to vzdala, neb mi přišlo zytečné se drápat někam, kde jsem již předtím byla 2x a pohodlně jsem se až téměř nahoru dostala lanovkou A radši se šla s veverkama ráchat do Mary a opalovat se na pláž.
Pavlínka prošla kontrolou bez ztráty kytičky, neb řidičovi zachránila život výornou kávou a ještě lepší bezinkovou limonádou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 07:31
- Nahlásit
bré ráno, zase hnusné pondělí vůbe se mi nechtělo, ani trošičku, dneska budu mít co dělat, jdu odpoledne k Dr., tak snad všechno stihnu
|