| Autor |
Zpráva |
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:13 - Změnil/a: Aramis
- Nahlásit
pawLINka
Jasný že jooo, já toho sice ještě moc nevim, ale co budu vědět povim
Zatím mám jen echo od jednoho kluka co tam chodil se svojí čubou AST. No má douholetý zkušenosti s APBT sám má pity a je to někde v Krásným Březně (jestli znáš Ústí) a měla by to být jakože jeho dobrá vůle že pomáhá lidem a připravuje psy na Křivajdu a tak ... No každopádně sami ho někdy asi o víkendu omrknem a pak napíšem víc ... Sama vím zatím kulový
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:17
- Nahlásit
musim s čoklíkem a pak honem do práce, přijdu bud večer teda skoro o půlnoci a nebo ráno tak pak napíšu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:22
- Nahlásit
Aramis
Aha, takže se věnuje spíš bull sportům, ale asi ne tak klasické poslušnosti?
Tak dej pak vědět, jak to tam probíhalo a co jste se naučili.
Bull sporty pro piťáka bude to pravé vyžití.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:39
- Nahlásit
čus ženy pověsti pochybné i naprosto zkažené
Ten malej kretén tříbarevnej začal krást mlíko Normálně si rozbalí celej ten obří pakl dvanácti trvanlivejch mlík, jedno z toho vyrve, odtáhne ho na zahradu, votevře si ho a co se nestihne vcucnout do země vychlastá Takže už musíme mít pod zámkem i hromadu krabic s mlíkem, jak praktické!
Jináč je tu totální prádelna, ráno chcalo a byla zima taxem se dle toho voblík, ale asi před hodinou dopršelo a velmi mocně se voteplilo - čék se v podstatě pohybuje horkou vodou stojící ve vzduchu, moc fajná záležitost když je čék nabalenej jak eskymák
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:57
- Nahlásit
pawLINka
Věnujem se jak poslušnosti tak i sportům. Převětšinu zopáknem poslušnost a pak je odměna pešek zavěšenej na stromě
Pro peška by se přerazil stejně jako pro míček ...
bonc
Jééé to mi něco připomíná, kámoška málabríka a ten když byl malej a nebyly doma tak rozkousal mlíko rozlil ho po celý kuchyni a pak vzal mouku, hezky to poprášil aby tam nebylo mokro a měly připravené těsto na nějakou dobrotu Ty psi jsou takovou koumáci, teda kámošku málem kleplo když to viděla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:04
- Nahlásit
Aramis
Věnujem se jak poslušnosti tak i sportům.
A třeba obranu s ním zkoušet nebudeš?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:13
- Nahlásit
bonc
Normálně si rozbalí celej ten obří pakl dvanácti trvanlivejch mlík, jedno z toho vyrve, odtáhne ho na zahradu, votevře si ho a co se nestihne vcucnout do země vychlastá Takže už musíme mít pod zámkem i hromadu krabic s mlíkem, jak praktické!
To znám, taky mlíko schováváme.
Džessynka si ho otvírá přímo na verandě, kde dřív bylo uloženo. Okolo nikdy nezůstala ani jediná kapička.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:28
- Nahlásit
Jsme tu, z výletu, po poslušnostech obranách i stopách, prozíravě jsem si šlápla v lese, páč jsem se vydala s ostatníma na louku k vysílači a vzhledem k tomu, že přišla bouře když jsme zvedali, asi bych nebyla jen mokrá od deště, ale i krapet defekovaná. Pocit úkrytu v lesním pokryvu byl milý. Jen jsem komplet durch, ještě ze mě stejkaj čůrky vody. Někde jsem vytratila rozpěrku do zadních dveří, což mě velice a velice sere.
Mám hlad. Mám obrovský hlad. Jdu si něco ulovit a asi si na chvíli lehnout, páč včerejší dospání šichty se nepovedlo a noc plná bouří a Asčiných emocí mi taky nedala odpočinout.
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:32
- Nahlásit
pawLINka
To si piš že budem ... Proto jdeme na cvičák pro pitíky jelikož na jednom cvičáku nás odmítly protože jsme APBT
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 14:46
- Nahlásit
Aramis
na jednom cvičáku nás odmítly protože jsme APBT
To jako fakt?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 14:59
- Nahlásit
pawLINka
A co ty se tomu divíš? Se podivej, jak se na tebe koukaj krz prsty, když jdeš se čtyřma picbumama, notabene s Džessynkou, která vypadá imrvére nasratá )))
Děcka, takže nakonec sem si vyměnila pár peněz, mám i cestovní pojištění v rámci platební karty, což je moc fajn vědět, když jsem si dost dlouhá léta platila cestovní pojištění zvlášť, bo sem nevěděla, že ho mám v kartě, taky sem si koupila nějaký cigára s sebou, Markusoj malinký konzervičky applaw pro kočičky který namíchám do granúl, sou tuňáčkový a krevetkový a eště sou s něčim moc zajímavym...
Crysa
Jsme tu, z výletu, po poslušnostech obranách i stopách
chudák Kakáček, dyť von si vodpočine až v hropku snad ))) Jaký má Sasína emoce? Vona hárá?
Jo a Mařka bude hárat na tábor zcela určitě. Je to mrcha. Ale tim hůř pro ní, bude mít mnoho kamarádůch.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 15:05
- Nahlásit
Gerda
mám i cestovní pojištění v rámci platební karty,
hlavně si ho nezapomeň aktivovat
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 15:09 - Změnil/a: Aramis
- Nahlásit
pawLINka
Ano ano ... volala jsem zda by jsme se mohly dostavit a omrknout cvičák a oni jako že jooo a tak a jak mám starýho psa a na plemeno nějak nedošlo. A tak jsem se sobotu sebrali a doplazily se na cvičák, když už jsme tam byly všichni na mě koukali jak na vraha a když přišel majitel se kterým jsem se měla sejít tak mi nepodal ani ruku a řekl že tyhle plemena na svém cvičáku nechce tak ať to zkusíme jinde ... No docela mazec zážitek ! Nevěděli ale o co přijdou ... a tak se teď cpeme jinam
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 15:25
- Nahlásit
Gerdachudák Kakáček, dyť von si vodpočine až v hropku snad
chudák, jo? já mu dám chudáka až mu bude kožich malej, z nudy plotek rozebírá a zlobí
Jaký má Sasína emoce? Vona hárá?
kdepa, v noci bouřkové emoce prožívala, jaxem ráno psala. Navíc i Maňasku jsem tady měla u postele a tak měla As publikum větší a tak jsme s Maňasem musely vobě vědít že venku hřmí a blesky bijou, páč určo by jsme to bez Asíny nevěděly že je třeba se bát
Jedem na druhocvičák, jedu si sekačku vyzkoušet, maketky si zaběháme a frisbýčkama si budeme metat a kafe pít a celkově dobře se mít
Zduř, xychtí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 17:04
- Nahlásit
Alexa
hlavně si ho nezapomeň aktivovat
Jak jako aktivovat????? To aktivuju, až se mi něco stane, ne? Mám kartičku a mám program Comfort...řikala to pani, tak to muší bejt prauda.
Crysa
v noci bouřkové emoce prožívala
jo ahaaaaaaa, ty teď máš vlastně i Maňáska, no jo, tak to jo. Měla sis vzít domi ještě Crysku a Kakáča a Pferdíka. A měla bys noc veselou a radostnou, zničili by ti domek ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 17:08
- Nahlásit
Gerda
o aktivuju, až se mi něco stane, ne? Mám kartičku a mám program Comfort...řikala to pani, tak to muší bejt prauda.
essi to řikala pani tak dobrý, ale známá jela v domnění že má pojistku, ale měla smolíka páč to neměla aktivovaný, jako že nenahlásila cestu čico
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 17:11
- Nahlásit
Tady se od rána honí jedna bouřka za druhou sotva jedna de pryč už je tu další
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 17:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus ty voe,už někdo udělal ZVOPku?? )))))))))))))))))
asi né co? .-)))
twingas
tady od noci nic ale někde muselk bejt masakr,bylo to slyšet na dálku,spíš to připomínalo zemětřesení
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 17:29
- Nahlásit
twingas
Asi bydlíš na špatným místečku u nás od rána nič
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 17:35
- Nahlásit
Alexa
měla smolíka páč to neměla aktivovaný, jako že nenahlásila cestu čico
no to nevim, vždyť si to platim celoročně k tý kartě...si mě zas nasrala, díky!!!!!!!!
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 18:06
- Nahlásit
no holt to všechno jede po Laby, ale je to hnus. Už je chvilku jen pod mrakem, ale slyšet je to furt někde poblíž
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 18:18
- Nahlásit
Gerda
Kde chceme vyfotit ty psy v tom Berlíně? Zadávám si adresy do navigace, tak ať tam mám všechno
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 18:31
- Nahlásit
Gerda
no to nevim, vždyť si to platim celoročně k tý kartě.
no to vona právě taky
.si mě zas nasrala, díky!!!!!!!!
jééé tak to pardon, se zeptej v bance ne????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 19:17
- Nahlásit
proč tu chčíí????????????????
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 20:38
- Nahlásit
už je tu ta mrcha zas!!! bouřka ((
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 20:41
- Nahlásit
twingas
odsud právě odešla
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:10
- Nahlásit
Tak už dost stačilo, už žádný bouřky neposílejte od nikud. Za dnešek mám pomalu víc bouřek než za loňskej rok.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:13
- Nahlásit
Baico
Kde chceme vyfotit ty psy v tom Berlíně? Zadávám si adresy do navigace, tak ať tam mám všechno
krásná práce! Tak bychom mohli u brandenburský, ne? Anebo ve stanici Zoo nebo někde, co máme při cestě, ať si nezajíždíme do města moc, kdyby ale bylo moc vedro, prdíme na to a frčkáme směr moříčko hnedle, jo?
Bouřka zase prošla snad přímo nad náma, mezitim, co měla Mařka strach na stole pana doktora a tento ryl se jí v řiti krz žlázky, procházela bouřenína hřmotně a Mařenku mi strašila. Za to jsem jí koupila novej killtix obojek.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:14
- Nahlásit
Hlásím příjezd ze cvičáku, projela jsem novou sekačku, je božíí, ale sama teda taky neseká, i za toudle se musí chodit a dneska mi to nějak nechodilo. Dusno hnusno bylo, jak v prádelně, tak jsme víc kafe pili a hranolky si udělali a poblbli a dlouhosrstýho flkošeda vyčesali a všechno probrali. Dobře nám bylo.
Jdu se odhmyzit, páč jsem již teď celá mokrá, dočesávali jsme za deště vydatného a když jsem sedla do auta, krásně začlo od západu svítit slunko, přesně do zpětnejch zrcátek.
Dvakrát za den zmuknouti, to nějaké znamení býti.. ještě nevím jaké.
Gerda Měla sis vzít domi ještě Crysku a Kakáča a Pferdíka. A měla bys noc veselou a radostnou, zničili by ti domek ))
Kakáč s Crysou byli v bedynkách, paní Asíčková přecí do žádný bedynky nepoleze, to je pod její úroveň. Ferdíkem jsem byla před bouřkou venku na cígu, vylezla jsem si před dveře dílny, tam nefunělo a nechcalo a Ferda seděl u mě a klimbal, nebe bylo krz blesky normálně rozsvícený, světla jak ve dne, flákalo to že se barák otřásal a on klimbal, seděl a padala mu hlavička jak malýmu harantoj do polífky.. tak zůstal venku, jemu je to vlastně všechno šumák, i Mikuláše jsme procházeli v práci město a bylo mu jedno že mu hodili takovýho toho dělbucha pod hnáty, prostě šel, krs sídlák kde to pálili doslovně metr od nás, on šel.. asi je hluch.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 21:17
- Nahlásit
Gerda
Tak bychom mohli u brandenburský, ne?
To už mám najitý včetně párkingu
|