| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 16:56
- Nahlásit
Baico
Kdybych se tenkrát před šesti lety myslela jako jeden nejmenovaný pán a trvala na jeho vyřazení z chovu po jeho prvním vrhu, tak by dneska nebylo na světě mnoho krásných, pracovně dost úspěšných bílých ovčáků. Konkrétně třeba letošní vítěz World klub show v Rakousku.
Tak, on by vyřazen z chovu být měl, o tom žádná. Co z krásných psů, kteří jsou přenašeči genetické vady? Jde o prznění plemene v zájmu zisku.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 17:17
- Nahlásit
jindra 22
nerada sem lezu, ale nemůžu si pomoct, zabydlel jsi se tady a tak to nemám kam jinam napsat.....Jindro, ty seš fakt jak umanutej, meleš furt dokola to samý a v hlavě máš jen jedno jediný - všechno pořád okecáváš prachama, ziskama apod. Tohle není reakce jen na jeden příspěvek, ale na skoro všechny co jsi vyplodil. Přijde mi, jako by tě štípl nějakej hmyz a implantoval ti do hlavy jen tu jednu věc, na které se teď točíš jak hovno pod splavem.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 17:26
- Nahlásit
Eninka
Řekni mi, Eninko, ale upřímně, co dneska není o penězích. Někdo chová deset-dvacet čoklů kvůli jejich krásným očím, hebké srsti. Až mě štípne nějaký nebezpečný hmyz, třeba tomu ve čtyřicetistupňové horečce uvěřím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 17:37
- Nahlásit
Baico
tatík pana Bajkonůra oslavil v plné síle 10. narozeniny
tak že mu gratulujem
děckááá sou prááázdninky hyc je jak f pekle a zejtra bude zas tož si to užijte
Alexa
ale měla jsem velm i příjemný telefon
myslim,že tušim vod koho
doufám že mi ho nikdo nezkazí
to ale vůbec nezáleží na nich ,to záleží na tobě esi si ho necháš zkazit nějakým sráčem ,já teda ne, na to nemaj
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 17:39
- Nahlásit
jindra 22
co dneska není o penězích
ať je o penězích třeba všechno, ale ty máš tuhle poznámku v každým příspěvku, ať se týká čehokoliv. To už pak jakákoliv diskuze o psech ztrácí smysl, protože tento element se táhne jak červená niť prostě vším, co řekneš. Ale klidně tím argumentuj dál, já ti jen řekla, o mi už pilo krev
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 17:49
- Nahlásit
Eninka
Já nemůžu za nastavení společnosti. To mám před tím zavírat oči, nebo co? Když mi na ruce poroste nádor, mám dělat, že ho nevidím? Nebavit se o něm, protože je "fuj"?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 18:37
- Nahlásit
Sem vám jenom chtěla říct, že u rybníčka je luksusně
Se mi ani nechtělo domů, ale ještě mám nějakou prácičku tak sem musela
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 19:02
- Nahlásit
vsechny vas zdravim!u me je luxusne v praci,pekne sedim venku ve stinecku a cumim do notase,matka predstavena dostala nazrat tak travi na vratnici
dneska jsem potkala krasnyho ovcouna,vypadal jak hajos,fakt nekecam,furt jsem po nem cumela,az se me pani zeptala,proc tak ziram,takjsem ji to vysvetlila,tak pak rikala,tak zirejte,pokud muzete.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 19:16
- Nahlásit
Taky sem došla od rybníčka , ale jen žabího a psího . Pan S. si tam musel najít večeři , tak jako v poslední době skoro furt . Paní Es. taky , ale ta jen proto , aby furt neřvala - musí mít tu tlamu imrvére něčím ucpanou .
Něco mi tam kouslo . Ani nevím esi živočich nebo rostlina . A le vyrostli na mě pupeny a nádory , ale narozdíl od pana přes ty prachy dělám , že je nevidím. Páč pak rychleji zmizí .
A jinak sem na to přišla . když o tom tak furt žvaní , je mu líto , že ty prachy nemá on , ale jiní .
A ještě je-li tu nějaká běhna , coura či poběhlice
Dělala jsem pochodové cvičení a mám z toho puchejře na prstíčkách . Jsou prdlé , zanícené , promazané framykoinem a co teď ? Mám každýho oblepit nebo nechat dejchat a co s těma botama ? Ještě nigdá mi to neudělaly . Mám je naklikat nebo do nich něco nastrkat . Bolí mi to i když sem bosA
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 19:30
- Nahlásit
agáta12
zalepit a nechat pod náplastí trošku zhojit. A hlídat ať nezhnisají, snad nic na světě neztrpčuje život víc než zahnisaný puchýř na noze
Boty rozchodit . Na menší vzdálenosti radši . Co to je za boty? Kožené, nebo nějaká umělina?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 19:32
- Nahlásit
Bajco to včera vyvezla auž je to zas plný to je děsný tak tendle je na 10 000litrů snad to zmákne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 19:33
- Nahlásit
nemethova5
pak rikala,tak zirejte,pokud muzete.
tyuž makáš? co příušnice???
agáta12
mám z toho puchejře na prstíčkách . Jsou prdlé , zanícené , promazané framykoinem a co teď
dělej že je nevidíš stejně jako ty pupence a nádory
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 19:33
- Nahlásit
Biluškasnad nic na světě neztrpčuje život víc než zahnisaný puchýř na noze Tak vo něčem bych věděla,ani nemusíš votáčet list
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 19:43 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit
Biluška
Boty mám 2 roky a nosím je furt . Jsou to psí boty .
Jsou to nějaké prej goretexové nepromokavé , značka Technical outdůrové skoro za 4000,- .
Teče do nich vo začátku , ale chodilo se v nich furt dobře . To teď najednou .
A nereklamovala jsem je skrz tu vodu , že jsem je koupila na blbém místě a výlet kvůlivá reklamaci by se mi ani moc nevyplatil .
davidkova renata
Jasně , že na to nekoukám , ale je to tu furt . Stejně jako dvaadvacítka . Neměla by jet na Malou Stranu ??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 19:50
- Nahlásit
agáta12
Neměla by jet na Malou Stranu
může ject třeba i na Velkou stranu hlavně at už jede esi rozumíš
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 20:12
- Nahlásit
Tak sem byla dneska tejrat psa, já květinka jemná jsem tu mrchu trápila výcvikem vaše společnost mě dost zkazila.Nevim nevim co příjde dál...
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 20:49
- Nahlásit
Čus ženy
tak já jsem dnes spala celý den jak zabitá, probrala sem se v půl 7. Ještě že mám tak hodnou sestru která došla s Akky ven, páč bych nestihla dojít do práce. Už se těšim na 8.7. až pojedu na LVT moc si tam asi neodpočinu ale rozhodně to bude super páč nebudu v týdle zajebaný hokně.
Mějte krásný víkend
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 20:53
- Nahlásit
laguna
Nevim nevim co příjde dál...
zkoušky?
agáta12
pak je další možnost - když jsou ty boty moc staré tak se v nich prošlape(zbortí) ta kostra a taky to začne dělat bligule. Nemáš je prošlapaný?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 21:14
- Nahlásit
Biluška
zkoušky?
koncem září jdu na to.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 21:40
- Nahlásit
již sem tu z ukončení školního roku o to bude teď pohoda pohodička. Teď du upíct jahodovou roládu na zejtra a pudu asi padnout za vlast, jo a bazén má ještě teď úžasnejch 28 stupínků jo a den mi nikdo nezkazil, naopak ještě zlepčil
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 23:22
- Nahlásit
čus, tak jsme dnešek přežili ve zdraví jak agi, tak návštěvu makrely
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 23:41
- Nahlásit
Monty
jsi nějaká drzá, ne? :-D
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 23:53
- Nahlásit
makrel
já??? ne??? cože ty tady? jsi sis vzpoměla na heslo???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 00:28
- Nahlásit
jdeme spát, dobrou
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 04:28
- Nahlásit
Brý tro
tak vstáááááávat vy vy vy víkendoví netáhla
pro jistotu vám sem zaparkuju todle aby ste to mohly vyvízt
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 06:09
- Nahlásit
jo jinak klíčky a techničák jsou v kabně nad dinosaurem schovaný
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 08:19
- Nahlásit
Čau, děckáá! Su totálně mrkef, utahané jak kůň. Psisko se vyvenčilo, chvíli hlídalo tašku nachystanou na chatu (asi, abychom ji nezapomněli doma) a pak vlezlo zase do postele. Chystám se k výsadku, odjíždímééé!!
Mějte se tu jak chcete a nescípněte vedrem! Pá po vékendě!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 08:24
- Nahlásit
plán pro dnešní den.
1. jdu k vodě
2. až se vrátím tak vybílím chlív, nebo vymaluju kuchyň. POdle toho co se mi bude víc chtít.
3. jdu k vodě
Možná bod jedna a tři spojím a na bod dvě se vykašlu...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 10:13 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Biluška
až se vrátím tak vybílím chlív
bílá je fádní, napřed si šlehni
U nás prsilo a teď je zatažíno,ale dusno. Mám zaděláno na 48 loupáků, a ségře musím upéct dort pro tchýňu, to je taky plán dne f tomdle počasí
Včera byl bazén tak teplej, že ani neosvěžil...
Baico
Konkrétně třeba letošní vítěz World klub show v Rakousku.
Chudák jeden ztejraná, dyby ho radši venčili na vodítku okolo baráku, byl by šťastnější
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 10:15
- Nahlásit
Zdravím vespolek, jsu z práce, ještě přes poledne odukázkujem a zítra zas pro velký úspěch do práce znova
Asíčková na mě dneska ráno zacvakala suchym drápem, jak měla ten nateklej prst, tak jí na něm umřel dráp. Tak jsem jí zastříhala všechny drápy, některý do živýho, ale nějak jí to nevadí. Ten mrkvej jsem odstříhala a oddloubala že má jen šupinku překryvující to "maso", to nechtový lůžko. Xnídani dostala sušený hrtánky, to aby měla ty kolagény na stavbu novejch drápkůch. Na ukázky s sebou veme radši ještě botu, aby si tam nenatahla zas nějakej hnus a opět docílila toho, že je doma.. prostě už venku asi nechce bydlet a asi se rozhodla páchat částečné sebevraždy a demonstrativní útoky na svou tělesnou schránku aby pelech doma uhájila a netahala jsem sem nějakou Crysu.
Jdu dopít kafe a očesat zfěř všechnu, se asik domluvili a línaj porát dokolečka a strašnejma množstvíma chlupůch. To snad choděj někam kupovat, asi to vykupujou od koček a lepěj si to do kožichu, aby mě nasrali, že jsou už asi dva měsíce nevyčesatelní. Jen je vyhrabu dočista do čista, že na nich je pár krycích chlupů a skoro se blejská kůže a jen se otočím, leze z nich filc..
Zas du. Nevím esli se tu ještě dneska stavím.
Konec hlášení.
|