Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:54
- Nahlásit

laguna
Chápu že máte pejska s jednou kulkou což je smutné ale takové drama co z toho děláte to zas nen
no jo, já mám pejska bez kulek, takže mám být ještě smutnější než pan jindra?
Jinak dobré ráno všem dobrým lidem

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:57
- Nahlásit

Venta
no jo, já mám pejska bez kulek, takže mám být ještě smutnější než pan jindra?
Ó dijos já mám fenu bez dělohy, asi se pudu zabít

danajasa
Člen
- Nahlásit

lagunatakové drama co z toho děláte to zas není.Tak zas se bude stěhovat do hor tak je nutné křivdy vykřičet do světa,páč pak už si pokecá akorát z ozvěnou což bé sice stejný efekt,ale pani znáte napadne sních deš si splnout do ůdolí a bác seš pod lavinou ani nvíš jak

Baico
Člen
- Nahlásit

Venta
Ty mlč, protože ty ty nebožáky taky týráš výcvikem, aby jsi pak mohla stát na stupních vítězů

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:59
- Nahlásit

Alexaasi se pudu zabít Tak esli to chceš mít efektní nám zajistily na tábor ubytko ve stanech na střelnici budu mít děsnej strach zaspat.Jak zaspíš a nestihneš se zakopat nechtěj vědít co uvidíš hned jak vystrčíš lebku ze stáníku

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:09
- Nahlásit

Baico
Ty mlč, protože ty ty nebožáky taky týráš výcvikem, aby jsi pak mohla stát na stupních vítězů

... a tímto způsobem si léčit na naivní, důvěřivé němé tváři vlastní mindráky. Pro někoho je berličkou nenaplněných přání děcko, které nutí stát se houslovým virtuosem, pro jiného pes, kterého chce učit stát na uších a ještě přitom zpívat hymnu.

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:10
- Nahlásit

Baico
No dyť jo, a co s nima jinýho. Víš, co sem se tehdy těch čoklů nahledala všude po lese, abych měla něco na zvedání sebevědomí?
A za 2 týdny jdu zas bojovat o další uznání

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:13
- Nahlásit

Alexa

Nezabíjej se. Vzdej hold českému chovatelství. Zachvilku se budou rodit psi bez nohou, a bude vše O.K. Udělá se výjimka.

Venta
Člen
- Nahlásit

pes, kterého chce učit stát na uších a ještě přitom zpívat hymnu.
A jo, tohle eště neuměj. Du na to

laguna
Člen
- Nahlásit

Jste blbky

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:13 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Stalking-Projevuje se zejména opakovaným fyzickým sledováním, nechtěnými kontakty (dopisy atp.), dlouhodobým sledováním aktivit dotyčné osoby a sbíráním informací o ní, případně nemístným oslovováním jejích příbuzných, přátel atp. Takový zájem cílenou osobu obtěžuje, narušuje její soukromí a může vzbuzovat strach; někdy ústí až v trestní stíhání stalkera
Venta
Víš, co sem se tehdy těch čoklů nahledala všude po lese, abych měla něco na zvedání sebevědomí?
Nojo no. Ale já jsem lepší protože já jsem si za tím účelem dokonce i koupila

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:15
- Nahlásit

laguna
Jste blbky
Něco originálnějšího nemáš?

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:18
- Nahlásit

Baico
Ale já jsem lepší protože já jsem si za tím účelem dokonce i koupila
No to já jsem šetřivější. Ale chovat na nich budu i tak.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:20
- Nahlásit

Venta
Du na to

Tak to jdi. Pokud to vyjde, překonáš i Baico. A to už za námahu stojí.

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:20
- Nahlásit

Baico
to teda nemá

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:22
- Nahlásit

Venta
Ale chovat na nich budu i tak.
No tak o tom nikdo nepochybuje
Já tady mám taky v plánu, aby Fanouš nakryl půl republiky, abych na něm vyrejžovala a pak ho prodám za těžký prachy do tý Afriky.
A z těch peněz nechám Baicovi udělat plastiku kulek a nechám o nakrejt tu druhou polovinu republiky a konečně budu ve vatě

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:27 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

jindra 22
Dobrý den můžu se zeptat o co vám vlastně jde???? Chápu že máte pejska s jednou kulkou což je smutné ale takové drama co z toho děláte to zas není.

pro velký úspěch ještě jednou

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:28
- Nahlásit

Baico
A z těch peněz nechám Baicovi udělat plastiku kulek

Ani bych se nedivil...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:31 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

laguna
jindra 22
Dobrý den můžu se zeptat o co vám vlastně jde???? Chápu že máte pejska s jednou kulkou což je smutné ale takové drama co z toho děláte to zas není.

pro velký úspěch ještě jednou

Když vás ojebe "soused", někdo, komu jste věřili, je to smutné vždy. Je to prostě rána, ze které se jen tak nevzpamatujete. A peníze v takovém případě nic neřeší. Ale možná jsem pro tento cynický svět jen příliš citlivý...

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:33
- Nahlásit

Alexa
a já obě a k tomu psa se zálomkem, tak se vlastně divím, co tady ještě na tom světě dělám

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:34
- Nahlásit

už to začíná být nuda. Máte toho psa rád i s jednou kulkou?A kdyby měl dvě měl by jste ho radši??? 6e pes nemá kulku z toho se svět přece nezblázní.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:35
- Nahlásit

Monty
psa se zálomkem
No rozhodně by jsi měla svojí chovatelku nutit, aby přestala s chovem, to přinejmenším

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:48
- Nahlásit

bože už zase
jindra 22
hele ty inkognito,koukám že se ti utajení vlastního sokromí ,o kterém jsi tu básnil v mnoha tématech řečí květnatou moc nedaří..nejenže víme jak se jmenuješ a ulici i s číslem baráku,ale zbytek úpa dobrovolně vycintáš sám
mém předčasném odchodu do azylu v Bílých Karpatech. Jste smutná z toho, že se o potomkovi svého psa již nic nedozvíte. Hlavu vzhůru. Nic nebývá tak horké, jak se zdá.

Zprávy od září by vám mohla zajišťovat sama vaše "femme fatale" - paní chovatelka. Ač se to zdá být přitažené za vlasy, je to tak. Bude nás dělit od sebe nějakých sedm kilometrů. Ví, kde mám chaloupku. Již dříve jsem jí poslal odkaz na mapy.cz.

možná tě už brzo osloví s lukrativní nabídkou síajej nebo kágébé..takovýho agenta by si neměli nechat ujít
závěrem,aby byl obrázek zcela kompletní, zbývá již jen položit kontrolní otázku..Tak co ,Jindro,už se holíš??
twe to je komedyje

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:52
- Nahlásit

Baico
No rozhodně by jsi měla svojí chovatelku nutit, aby přestala s chovem, to přinejmenším
no nebýt toho zálomku, tak by nebyl ani můj, ale měl by výstavní kariéru, protože on je prostě nadpes, přiznám se, že vzhledově by Monty vždy na prvním místě, ale Guliver je prostě krásný pes, fakt jsem kluka už nechtěla a do něj jsem se zamilovala na první pohled (jako to si asi říkáte, že já do všech ) ale ne, náhodou jsem si z minulého chovatelčina vrhu žádného nevzala

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:53
- Nahlásit

laguna

Jindrovi jde o to, aby se chov BŠO zrušil celoplošně A vlastně asi i chov psů jako takový...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:53
- Nahlásit

davidkova renata
možná tě už brzo osloví s lukrativní nabídkou síajej nebo kágébé..

Hele, to tě nenapadlo, že je mi to jedno? Že je mi jedno kdo mě brzo osloví? Jesli CIA, KGB, nebo třeba parta ukrajinských dělníků?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 10:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jindrovi jde o to, aby se chov BŠO zrušil celoplošně

To v žádném případě. BŠO, jak zjišťuji, je báječný pes. Jen mám pocit, že by si zasloužil více chovatelské úcty. Bojuji za návrat kulí pro BŠO.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 11:03 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

jindra 22
Bojuji za návrat kulí pro BŠO
Tak si bojujte někde jinde. Tady pláčete na špatném hrobě.
edit. Tady máte pár typů, kam upřít svou pozornost:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/16892962/stenata-B ily-svycarsky-ovcak.php
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/16624998/bily-svyc arsky-ovcak-zatim-jeste-nenarozeni.php
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/15915275/Bily-Svyc arsky-ovcak.php

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 11:08
- Nahlásit

Baico
Tak si bojujte někde jinde. Tady pláčete na špatném hrobě.

Myslíte, že radioamatérské fórum by bylo vhodnější?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 11:08
- Nahlásit

jindra 22
Jen mám pocit, že by si zasloužil více chovatelské úcty.

Tak to každopádně

Bojuji za návrat kulí pro BŠO.

Myslím, že bojuji není to pravé slovo, co děláš
Kromě kulí je potřeba vzít v úvahu nespočetně dalších věcí... Chovatelství není jenom o tom, zaměřit se čistě na jeden problém a ten "řešit". Vždycky se musíš snažit myslet komplexně a hodně do budoucna. S tvojí logikou by za chvíli, a to zřejmě opravdu za chvíli, nezbyl jediný pes, který by mohl krýt a ani jediná čuba, která by směla rodit.

<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání