Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kinta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 22:48
- Nahlásit

Monty

Dobrou, kníračové!

bonc
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 22:58
- Nahlásit

čus ženy, du se s váma jenom rozžehnat, ani sil cokolif dočítat už nemaje. Zítra v pravé poledne odlétám na Slovač, tak esli se úplně nerozpustim až budu v plus sto šplhat na K2 tak snad při pondělku vás přijdu zkontrolovat.
Až si budete v sobotu u bazénů a rybníčků a řek a přehrad a nádrží dolejvat to šampaňský na jahody taxi na mě vzpomeňte, jak se snažim nevnímat pot co mi stejká do očí, a tunu vážící batoh táhnoucí mě k zemi a zarytě čumim pod nohy na šutry a řikam si levá pravá nádech výdech no tak noho di! A nečum nahoru, ne, nedívej se tam, pohled na to kam se snažíš vyšplhat je víc než demoralizující...ty kreténe, co tady zase děláš, vo co ti de, proč, řekni mi PROČ todle kurwa děláš?!!
A já si pak na vás taky vzpomenu, až nahoru vylezu, zahodim bágl, konečně se nadechnu a budu tim vašim vysněnym orlem hnedka teďka a né až za buhvíkdy a buhvíesli, páč budu na vrcholu světa a ten mi bude celej ležet u nohou a budu úplně sjetá tou nádherou neskutečnou všude okolo pode mnou, nade mnou, okolo mě..
No jo, už držim hubu a du spát čus bambus jelymáni!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 23:09
- Nahlásit

Monty
dobrou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 23:11
- Nahlásit

bonc
My budeme v sobotu grilovat sele vzpomenu si na tebe až se budu zakusovat do prasečí nohy
se nadechnu a budu tim vašim vysněnym orlem hnedka teďka a né až za buhvíkdy a buhvíesli, páč budu na vrcholu světa a ten mi bude celej ležet u nohou a budu úplně sjetá tou nádherou neskutečnou všude okolo pode mnou, nade mnou, okolo mě..
tak si vzpomeň i na nás dole

jindra 22
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 23:44
- Nahlásit

agáta12
Nejsi jediná , ale já to ani vědět nechci . Prostě každej chovatel , kterej vyprodukuje vadné zvíře a je jedno jestli ten gen má či nemá doma , musí okamžitě skončit s chovem a jít se zabít . Veškerý majetek samozřejmě odkázat majitelům svých odchovů . Ale jen těm co mají ta pokažená zvířata . Nějak jsem zapomněla esi ta zvířata , co má doma má utratit humánním způsobem nebo nehumánním . Nebo je neutrácet . Ale když bude chovatel zabitej , tak je to jedno . Slovenské karanténní stanice se postaraj .
Ukončuju průjem jedna kule .

Nač tak hysterická reakce? Máš snad už půl hodiny po poledni "trojku v žíle?"

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 00:01
- Nahlásit

Eire
Ovšem pokud je vrh a v něm je kryptochidní štěně v rámci prevence šíření tohoto defectu,by mělo dojít k vyřazení z chovu matky i otce vrhu

Haháá, jenomže to stojí prachy, který se už kutálet nebudou. Proto ten řev. Proto je Jindra tak fuj, mluví o takových škaredostech, které nás mohou něco stát. Vyřadit perspektivní chovnou fenu totiž není jen tak!

Pohlídám si to. Kurva si pohlídám, jesli se na rodičích mého psa bude ještě někdy chovat... Aby zase někdo jiný nemusel "masírovat kulky" a v případě úspěchu vyrobit dalšího bonitovaného krypťáka. A jak se zdá, Baico s chovatelskou etikou mají k sobě tak blízko, jako muslim k vepřovému...

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 00:22
- Nahlásit

bonc
du se s váma jenom rozžehnat
tak at ti to slape a uzij si to

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 00:47
- Nahlásit

bože někteří lidi jsou fakt mimo

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 00:52
- Nahlásit

Akky0Aime
bože někteří lidi jsou fakt mimo

Ano. Já si myslím, že většina. Proto to u nás vypadá, jak vypadá...

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 04:58
- Nahlásit

Brý tro Žumpičko

Vstáváááááát a koukejte padat do hoken, já pujdu hezky domky do postýlky za 3 hodinky. Takže koukejte vstávat a prtínat páč někdo musí makat přes den.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 06:51
- Nahlásit

bonc
budu tim vašim vysněnym orlem hnedka teďka a né až za buhvíkdy a buhvíesli, páč budu na vrcholu světa a ten mi bude celej ležet u nohou a budu úplně sjetá tou nádherou neskutečnou všude okolo pode mnou, nade mnou, okolo mě..
Ostatní možná oblbneš,ale já dobře vím, že tam jedeš chlastat

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 07:06
- Nahlásit

Čus bus!!
Hnedky po ránu si dovolím trošku poklidit. Zase se nám tu přes noc objevil ten bordel.

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 07:09
- Nahlásit

Baico

dávám to semi líbí móóóóóóc líbí

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 07:39
- Nahlásit

bré ránko zítra už je konečně páťulinek

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 08:26 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Baico
Zase se nám tu přes noc objevil ten bordel.

... ten chovatelský bordel. Však on jednou opravdu přijede nějaký "hovnocuc" a tu, prozatím bezednou chovatelskou žumpu pořádně vyčistí. Všeho dočasu... I komouši si mysleli, že to mají napořád.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 08:32
- Nahlásit

Dobré ráno kopretinky

už jenom zejtra a sou prázdninýýýýýýý

Baico
pošli to autí k nám, véš kam, taky by to potřebovalo trochu poklidit

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 08:46
- Nahlásit

Takže ještě jednou. Některé sračky se tu drží dost urputně.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 08:47
- Nahlásit

Alexa
pošli to autí k nám, véš kam, taky by to potřebovalo trochu poklidit
Tam by možná postačil psík, kterému je jedno kam kouše Možná by ti na jeden trénink půjčily z Fýnixu Buřtíka

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 08:49
- Nahlásit

Dobré ránko na pijánko, žumpo.

Dneska mám vypíčenou hoknu jenom do dvou

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 08:50
- Nahlásit

Baico

Tak mě napadlo, slečno "Baico". Možná jste smutná ze zprávy o mém předčasném odchodu do azylu v Bílých Karpatech. Jste smutná z toho, že se o potomkovi svého psa již nic nedozvíte. Hlavu vzhůru. Nic nebývá tak horké, jak se zdá.

Zprávy od září by vám mohla zajišťovat sama vaše "femme fatale" - paní chovatelka. Ač se to zdá být přitažené za vlasy, je to tak. Bude nás dělit od sebe nějakých sedm kilometrů. Ví, kde mám chaloupku. Již dříve jsem jí poslal odkaz na mapy.cz.

Pokud mě navštíví, nevezmu na ní vidle. Nejsem primitiv. Pozvu ji dál, třeba zatopím v krbu, otevřu lahvinku vína, ona si pohraje se svou "jednokulkou" a dáme pak debatu třeba na téma "svědomí a chovatelská etika".

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 08:52
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Dneska mám vypíčenou hoknu jenom do dvou
Takjá přemýšlím, jestli si ten půl den dovolený, co mám na výplatnici vybrat dneska nebo zítra.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 08:57
- Nahlásit

jindra 22
Evidentně jste dost nechápavý. Nikdo tu na Vás není zvědavý. V tomto tématu s nikým společnou řeč nenajdete.
A klidně si hlídejte,jak je dál využíván můj pes v chovu. To asi tak jediné, co s tím můžete dělat.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:07
- Nahlásit

Baico
A klidně si hlídejte,jak je dál využíván můj pes v chovu. To asi tak jediné, co s tím můžete dělat.

Jak jsem byl informován, máte v podstatě pravdu. Mafie v tomto státě ovládá všechno. I chovatelství. Nevěřím ale, že to tak zůstane navždy... proto užívejte a množte dál krypťáky dokud je ruka páně otevřená.

elmush
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:11
- Nahlásit

nehledá náhodou ČMKU, nebo ČKS někoho kdo by jim pomohl všechno pohlídat? že bych jim dal návrh....

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:17
- Nahlásit

jindra 22
Nevěřím ale, že to tak zůstane navždy
No věřit můžete, ale vzhledem k vašemu věku se toho s dost velkou pravděpodobností nedožijete

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:20
- Nahlásit

elmush

Ve státě prolezlém klientelismem a korupcí nikdo nic nehlídá.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:26
- Nahlásit

Baico
No věřit můžete, ale vzhledem k vašemu věku se toho s dost velkou pravděpodobností nedožijete

Vy zase nemůžete vědět, zda se dožijete mého věku.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:28
- Nahlásit

Baico

Není nic hroznějšího, než nedožít se důchodu.

jindra 22

jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:37
- Nahlásit

Baico
Takže ještě jednou. Některé sračky se tu drží dost urputně.

Souhlas. Bude ještě dlouho trvat, než se tento stát zbaví sraček na všech úrovních. Chovatelství nevyjímaje.

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 09:44
- Nahlásit

jindra 22
Dobrý den můžu se zeptat o co vám vlastně jde???? Chápu že máte pejska s jednou kulkou což je smutné ale takové drama co z toho děláte to zas není.

<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání