Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1188 . 1189 . 1190 . 1191 . 1192 . 1193 . 1194 . 1195 . 1196 . 1197 . 1198 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 10:52
- Nahlásit

bré dopoledne, ještě nevíme co s dneškem, ale k večeru určo půjdeme k vodě ještě kutíme s ostatními co a jak, tak nevím jestli něco vykutíme, všude bude určitě plno
jinak stan je dobrý neodcestovali mi s ním

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 10:52
- Nahlásit

stetisek123
uš býlým. A říkám si u toho "na louce se pase býlý kůň. Celý býlý kůň"
Bysem si aj šlehla, ta býlá se mi taky nelíbí, ale beru to vápnem a to se nedá nijak obarvit Aspoň pak natřu žbrlení a řetězy. Asi na zeleno... eště nevím.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 11:19
- Nahlásit

Biluška
Seš příliš umírněná. Zábradlí tak na růžovo a přes vápno nějaký vzdelávací piktogramy, třeba jak koza nastupuje do auta, jak dožírá nedopasky, jak se kůň způsobně pase ve svém výběhu a jednoho přeškrtnutýho v zeleninovým záhonu a tak...

Monty
tak to je super. Eště bys mohla taky celej stan přivázat ke stromu

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 12:35
- Nahlásit

stetisek123
a přes vápno nějaký vzdelávací piktogramy, třeba jak koza nastupuje do auta, jak dožírá nedopasky, jak se kůň způsobně pase ve svém výběhu a jednoho přeškrtnutýho v zeleninovým záhonu a tak...
To je genižální nápad paní, ale asi se mi s tím nechce dělat . Oni to ti dobytci beztak neocení a akorát to buď zaprasí, nebo sežerou

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 14:05
- Nahlásit

Kdo zas zapl to příííšerný vedro???? Která Davítková to zas způsobila???? ještě nakládka do vozu proběhla za krásného skoro podmračna, z dáli se blížily dešťové mraky, jako slušný krásný den to vypadalo, ale kousek jsem popojela přes ves a zaplo se to.. ten šílený hic. Na slunku by se dalo upíct maso, vzduch se pro jistotu ani nehne a malými hasiči zvlhčená tráva při jejich prvním veřejném zapojování hadic a stříkání na cíl stoupla ještě vlhkost vzduchu asi na 160% a stalo se nesnesitelno. Klucí ale odkousali pěkně, Ferda se stal hrdinou, páč se s ním mohly děti fotit, tudíš má mnoho fotek s dětmi a pak i s mým bývalým spolužákem, který nás opustil již ve třídě čtvrté, kterou si dal pro velký úspěch znova. Ten chtěl fotku s Ferdou myslím nejurputněji
Dom jsme jeli kolem Labe, kde si čokliska zakraulovala, Asínu jsem proti její vůli i do vody oklopila, aby si pelichací kožich vymyla a jdem do večera hybernovat ve stínu domkovém.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 16:08
- Nahlásit

Crysa
Hale, musíme se domluvit a Davítkovou vožerem a zatlučem do sudu. Celej den makám a mezi tím skáču do bazénu, abych existovala, chudák Beďar v tom prubanu, riky nemůže do vody krz to ucho, prostě příště prosím max dvacet a příjemný vítr k tomu

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 16:44
- Nahlásit

Nazdar blázni, už vás konečně vidim, mám celkem po srandě, začaly prázdniny a mě vypli tu nezabezpečenou wifku v městský knihovně, tzn se z domku nenapojim ani prd. Takže sem u mamky mojí vopravdický, dneska sme děsně dřely, neboť to začalo velmi nevinně - pověsím nově ušité záclony. Takže sme stáhly ty starý, jenže vida, že vlastně nejdříf musim umejt rámy, vokna a žaluzie a hned pod tim topení a to každou žbrdličku zvlášť samozřejmě, pustila sem se do práce. Mejt žaluzky je strašná votrava, žbrdličky v topení samozřejmě taky. Pak sem drbala spáry v kuchyni a takový ty věci, který běžně děláte jen vobčas, bo sou blbě dostupný - odtahování sporáku, natírání zdi za sporákem, savení spár za sporákem, drbání kachel a spár kuchňových, prostě tydlety pofidérní věci, před chílí sem pověsila poslední záclonu a napouštim si vanu na plavbu. Strašně smrdim savem, bo ho ráda používám na úklidy, zas sem se ho nadejchala a mám rozežranou půlku ksichtu, ale vono to neva, bo to stejnak neni žádná sláva, teď k tomu mám akorát vyrážku, no. Fčéra večír sme byli s Pikslama a Džínama v léze, Piksla se zbláznila a strašně miluje Jerryho šelmyji, celou cestu ho přátelila a prosila Pavliii, aby si ho směla vzít domu, že je to muš jejích snůch. Dost sme se smáli, bo nikdo nevypadá míň muš než Jerry-šelmyje )))) Ouplně nás večír kleplo, sice sme přitáhli domki až v půl na 11, přesto to byla děsná smrt vedrem. Dnes sme taky vstávali pozdě, Mařka vůbec ani nechtěla bejt venku, tak sme jen trošku šli kol sídlu a hned do stínku, teď se tu válí v předsíni a fakt ven nejdem, až si řekne, že se jí chce čurkat, jinak ani prd. Kdyby náhodou večír bylo lépěji, možná skoknem do léza, ale spíš ne. Co děláte blázni? Jdu si vás dočíst, páč sem se vůbec nemohla napojit od fčéra odpo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 16:50
- Nahlásit

nazdař blázni
to je dneska krásný den náfštěva na cvičáýku dopadla velmivelmi dobře, bazén má 29, v baráku je 22, čokle se koupaj ve vaničce a já medituju na terásce s kávičkou

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 17:13
- Nahlásit

Alexa
sme chtěli pořídit vaničku čoklám do práce na sachrátku, což asik uděláme, neb bobtaile vypadá, že bude velký plavec, zatim plave v misce s vodou, furt jí na sebe zvrhává a pak se v tom válej s malovižlí, pak se děsně obahněj, a pak lítaj do baráku, takže už maj zákaz lítat do baráku. Máňa se rozhodně nikdy ve vaničce nekoupe, bazénu nemaje sedím nepohnutě, abych se neopotila, v nejstudenější místnosti, kde je ale asi 28 stupňůch. Do svého stanu nemohu, ten je velmi vyhřátý. Kávu též liji do sebe a taky horkej sladkej čaj.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 18:08
- Nahlásit

Zdravím vás kopretinky
Stíhám fšechno podle plánu, uš jsem byla dvakrát u rybníčka, mezitím jsem vybílila chlívek, vykoupala Haryho a Fíďu, teď nakrmím fšechny saní hlavy a pojedem do kina na Dobu ledovou

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 18:16
- Nahlásit

BiluškaDobu ledovouTak zrovna neska je to fakt tématický film

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 18:17
- Nahlásit

danajasa
Tak zrovna neska je to fakt tématický film
jj, se v kině trefili

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 18:26
- Nahlásit

Biluška
danajasa
Tak zrovna neska je to fakt tématický film
jj, se v kině trefili

http://www.youtube.com/watch?v=PIuj3602mVU

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 18:45
- Nahlásit

nazdar degéni,,nerostavily se vám teplem ty yntronétový dráty???
uš sem domki vot rybníčka..nááádhera
Alexa
náfštěva na cvičáýku dopadla velmivelmi dobře
jo???? tak jupýý eště jednúc
Crysa
Kdo zas zapl to příííšerný vedro???? Která Davítková to zas způsobila
jaký vedro?? vo ničom nevim!
hele jinak jaxi psala s tim pelicháním..twe čubě je 7 a nějaký to pelichání za sebou už máme,dycky je to děs teda,ale tentokrát se to vymyká to neni ožný todleto..má to zcela jinej průběh než ten strašnej dycky,nechápu!! jak a co z nímůže furt padat,fakt strašný neuvěřitelný příšerný nekonečný nemožný prostě

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 19:15
- Nahlásit

jak jste se měli děcka? my byli zase u Ostravice aspoň tak se ten pařák šel zvládnout, zítra máme tu intenzivku a pojedeme zase k Ostravici, ale to už autem, to už by jsme asi nedali

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 19:53
- Nahlásit

Sme si skokly s Máněm pro cíga, strašná smrt, aspoň že už začíná foukat, sice přijde nějaký inferno děsný, ale snad se aspoň trošku ochladí. Pevně doufám, že u moříčka bude zimka!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 19:55
- Nahlásit

Čus krasotinky opálené!!
Včerejší koncert byl naprosto luksucní. Péťa je po rozvodu už zase ve formě. Potkala jsem tam kámošku, která po mě převzala fanklub a strašně dlouho jsme se neviděly,tak jsme i dost příjemně pokecaly.
Pak jsem spala u ségry, svým chrapotem jsem jí v noci vyhnala z ložnice, prej už odvykla za těch pár let, co nesdílíme jeden maličký pokoj
Ráno otevřu s divným pocitem oči a těsně nademnou hlava kocoura, evidentně za svůj krátký život nezažil, aby někdo vydával takový zvuky jako já. Ségra mě chce poslat do spánkové laboratoře
No a odpoledne jsem byla hrát tenis, čtyřhru. Je bezva mít za parťáka člověka, kterej je skoro tenisovej profík. Porazily jsme tátu se strejdou. Zítra místo Zlosyně opět jedu hrát tenis.
Crysa
Bude zítra Vojtík nebo nebude Vojtík? Abych věděla jak moc se mám na tom tenise zničit

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 20:04
- Nahlásit

BaicoBude zítra Vojtík nebo nebude Vojtík? Abych věděla jak moc se mám na tom tenise zničit

nebude je kdes na táboře, další neděli by mohl býti.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 20:28
- Nahlásit

Crysa
nebude
Takže mám upá volný bezpsí víkend? No t už se mi dlouho nepodařilo.
další neděli by mohl býti.
No to se budeme vracet od toho moře

agáta12
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 20:32
- Nahlásit

Nebyla by tu někde nemethova5 ??
Teda rači bych třeba na FB

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:04
- Nahlásit

Zduř lidi,

hele přišlo mi mejlem co mám mít na LVT

Výbava na výcvik
Všestranný výcvik
Stopy
• Stopovací sňůra 4 – 10 metrů dlouhá
• Holiny
• Stopařský kolík
• Předměty všech barev, velikostí a druhů (dřevo, kůže, textil, plast)
• Krmení

Poslušnost
• Míčky a jiné oblíbené hračky
• Hladký jednořadý řetízkový obojek (je-li třeba, i ostnatý)
• Tenká nepropínací vodítka bez ucha s malou karabinou (50, 80 a 120 cm)
Psovod výcviková vesta, resp. něco s mnoha kapsami
• Aporty – velikost a váha dle úrovně vycvičenosti psa

Obrany
• Obranářský postroj
• Dlouhé vodítko (3 – 4 m)
• Psovod dobré, neklouzavé boty (kopačky, pohorky)

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:12
- Nahlásit

AkkyHákky
hlavně si nezapomeň ostnáč, kdyby něco, elektriku ti někdo půjčí, je jasný, že na tom mocinky ošklivém výcvikovém táboře ji někdo bude mít, možná všichni a budeš jediná, kdo ne. Nenech se zahanbit, aspoň Akynu pořádně zkopej. Kdybys nevěděla, jak na to, že si to třá eště nikdy nedělala, zeptej se výcvikáře. Můžeš ho nechat, aby si na Akyně honil ego, to je prej strašně obecná vlastnost výcvikářůch. A neboj, Akyna bude jistě smutná, přece krz to tam jedeš, ne? Nezapomeň ji taky pořádně zavřít do kotce. Vyber ten, co je nejvíc na slunku, misku s vodu nech doma, to vůbec nebudeš potřebovat. A už teď si opakuj - minimálně celý týden Akynu nepohladim, neodměnim, to si přísahám. Pak jsi na tábor připravená a můžeš ject.

agáta12
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:21
- Nahlásit

AkkyHákky
Chybí gumovky , 5 párů ponožek tenkých , 3 páy ponožek tlustých , 3 trička s krátkými rukávy , 2 trička s dlouhými rukávy , 2 traverzy , Kartáček na zuby , mejdlo .....

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:22
- Nahlásit

AkkyHákky
ještě chybí 4 předepsaný pohledy a kapesný

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:22
- Nahlásit

Jdu vas zase pozdravit. Dneska byl dlouhy den. Cele dopo kurzistiii, pak opalovacka, pak jsem si pohonila ego na predvadecce s Dzessynkou a jeste jsme stihli oslavu 1. narozenin. Jo a ted jsme byli rychle otocit seno jeste.

Na te predvadecce bylo vtipny, ze jak jsem tam prijela, tak si sla nejaka zenska hladit Jessu a moc na ni sislala a moc se ji libila. Pak videla jak brani a udelalo se ji asi mdlo, bo rikala-jezisi a ja jsem si ji hladila!
A musim se pochlubit, bo ta predvadecka byla ve spolupraci s mestakama a Jessa jedina predvedla poustecky.

Jsem mrtva, jdu upadnout.

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:24
- Nahlásit

Gerda

EO béé mít sebou babička a má 4 náhradní obojky, samo že akky bude celý týden ve vozejku venku, na misky seru žrát béé jen na stopě a to né moc aby nestloustla, honit ego si na ní budu jen já to zas nechci aby mi ji traverzoval někdo jiný

děkuji ti za rady jistě je využiji, chci být připravena co nejlépe

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:27 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Akky háková Kartáček na zuby , mejdlo Na co to vůbec neber abys splynula z davem Povolený je akorát mejdlo s jelenem max kartáč na pse podle toho jak dlouhý máš vlasy

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:33
- Nahlásit

Správně, tábor zálesáckej a parforssssssní ))))))

pawLINka
ťu´tuťu Džessynka miloučkáááááá! A nepracuj porát!!!!

AkkyHákky
chci být připravena co nejlépe
Tak to si vůbec neber psa, vem si jen basu lahváčůch, abys nebyla zbytečně střízlivá, až budeš ten tábor v oparu sledovat.

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:34
- Nahlásit

danajasa

kartáč béé mít blizárdová

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:37
- Nahlásit

AkkyHákky
šiš vy už zas jedete všichni???? ))))

<< 1 ... 1188 . 1189 . 1190 . 1191 . 1192 . 1193 . 1194 . 1195 . 1196 . 1197 . 1198 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání