| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:01
- Nahlásit
Eldoguero
jo jo, to jsou její, sice mě učí fotit, ale já asi nikdy nedokážu co ona, za nějakou dobu už chce fotit za prachy
pawLINka
máme za léto celkem 4 intenzivky, když do toho vrazím tolik peněz, tak si to chci užít a ne umřít, vodu tam nemáme ale bylo by to super, kdyby se psi mohli ochladit a pak by se jim o něco lépe běžkalo, jice jsem je polívala vodou, ale nebylo to ono, asi jim koupím dětský bazének, ale neteče nám tam ani voda, tak nevím, jak by jsme ho napustili
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:02
- Nahlásit
davidkova renata
hned jí instruuju ve středičku
no to jí řekni, bo už sem jí to řikala a asi zapomněla...du ti volat dementusi, počkej, dáme si cígo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:02
- Nahlásit
ste úpa blbé gdyž furt píšete Gdo vás má jako stíhat dočítat? Já to teda nestíhám, musím být furt venku bo je tam hezky .
Zítra nám začnou stavět novou kadibutku, uš se moc těším až bé hotová a vymaluju ji . Má to zásadní problém, musím si vzpomenout kam jsem dala obkladačky, koupené v nějakém záchvatu asi před šesti lety a najít je
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:03
- Nahlásit
jooo a děckááá si přectafte že neonka složila nesložitelnou zkoušku za 2,přičemž 1 se vůbec nezadává ani ..bé si žádat vo prospěchový stýpko ..to sou vjeci ..potřebuju někoho známýho tam f komysi...pawlinko?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:04
- Nahlásit
Gerda
pod znova já to nestihla.-((
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
fakt jo? ) to sou svině černý zrovna dneska sem je viděla na fb,sou veeelmi rostomilá
Roztomilá jsou velmi, do vzdálenosti metr od těla, pak jsou naprosto vražedný, dokonce i Viktor před nima utíkal a ta neutíkala ani před malomalinama, v podstatě mě tak napadá, že co se týká malinkách štěňat, tak utíkala jen před Koko černýma mrchama a před našima dozatam ale to byla ještě malinká, tak to se nepočítá
Jsou fakt suprový, ten volnej pejsek co tam má ... ještě, že nechceme stafbula psa a nemáme doma volno ...
Stejně si od ní jednou vezmu ščeňátko pro Viktora
Gerda
Nevim, proč prostě nejedeš taky. Muš moh bejt doma s Viktorem, ty si mohla jet s Happunkou s náma
Nemůžu, muš jde do práce a já hlídám Huntříčka myslela jsem původně, že bychom mohli jet s vámi všichni, ale prostě to nevyšlo ale tak třeba pojedete i příští rok někam a třeba to klapne už konečně i u nás
Budu na vás moc myslet, hodně foťte
s choďáčkem. ALe ten dost sere Maryji, jak se s ní chce kámošit.
jo jo, vybral si chudáka Maryji nevím proč, asi protože byla nejmenší a na velký pse on si netrozufne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:19
- Nahlásit
Eldoguero
a na velký pse on si netrozufne
to je ta debilní připosraná chodácká povaha )))))))))))))))))))))
du ven bjeda vám esi zmoknu!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
si přectafte že neonka složila nesložitelnou zkoušku za 2,přičemž 1 se vůbec nezadává ani..bé si žádat vo prospěchový stýpko
Gratulacéééééé po kom to dítě je?
to je ta debilní připosraná chodácká povaha
tak to víš choďák holt, takže nic moc no
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
neonka složila nesložitelnou zkoušku za 2
Hele ale to von asi neni tvůj, ne? Jinak si to neumim vůbec vysvětlit....
Eldoguero
Koko hlavatý pejski sou vražednícííí?? To je dobře, doufám, že je Koko vezme na tábor, aspoň ty, co zbydou
třeba pojedete i příští rok někam a třeba to klapne už konečně i u nás
no jako já bych ráda, doufám, že Mařka bude furt v dobrý kondici, jedem bezpodmínečně letos krz ten mařky věk, aby to pak na ní už třá nebylo moc, tak to chcem stihnout, dokud je čuipera a užije si to pořádně, až bude babička, asi se jí nebude chtít tak daleko cestovat a mohla by z toho bejt už unavená. Zatim řikala, že se těší, bo sem vytáhla batoh a začala ho plnit věcma, tak dělala radost tak, že si navlíkla na nohu peletenej cop do kroužku a vesele kulhala po bytě. A pak taky útočila na ponožku, co má na hraní, pročež když je radostná, chová se děsně nedůstojně a musiím jí řikat - Ty, Maryje, buď ráda, že tě nikdo nevidí, klesla by ti pověst nasraného a otráveného pejska.
asi protože byla nejmenší a na velký pse on si netrozufne
jenže to si nevybrala dobře, bo každej velkej pejsek je míň nasranej než vona, když jí někdo zve ku hře ))) naposled jí strašně zvala ku hře malýá stafbula, co vypadá jako hrošík, furt nechápala, že existujou na světě pejskííí, co si nehrajou, takže to furt zkoušela a málem dostala na držku, ale Maryje dostala dřív, ode mě ))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:31
- Nahlásit
Gerda
Koko hlavatý pejski sou vražednícííí
veeelmi vražedná štěňátka
doufám, že je Koko vezme na tábor, aspoň ty, co zbydou
Jednoho pejska si nechává a pokud vím, tak krom jednoho má všechno zadaný, teď už možná i u nových páníčků
no jako já bych ráda, doufám, že Mařka bude furt v dobrý kondici, jedem bezpodmínečně letos krz ten mařky věk,
Jasný, ale Maryje vypadá velmi dobře, musím říct, určitě bude ok i napřesrok
asi protože byla nejmenší a na velký pse on si netrozufne
jenže to si nevybrala dobře, bo každej velkej pejsek je míň nasranej než vona, když jí někdo zve ku hře
To je jasný mě, každýmu z přítomných psů, ale né choďáčkovi
malýá stafbula, co vypadá jako hrošík, furt nechápala, že existujou na světě pejskííí, co si nehrajou
jééé, miminko hrošíkovitého charakteru, oni dost nechápou, že vůbec jsou na světě pejskové, kteří nemají furt dobrou náladu, aspoň ti co znám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:44
- Nahlásit
gratulujeme Neonkovi ke skoušce a deme pyš. Odvezu ďíťata na prázdniny a začnu taky prázdninovat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:55
- Nahlásit
Gerdaeště nevim, jestli mám jít pro razítko s Markusem.
jako do výjezdní doložky?
Nedáme ve středu večír předodjezdový drink či kávu? Že bychom s Bajkonůrama přikvačili nebo ty s oranžádama a kamílkama?
stavit se jistojistě můžete, mám dva domky pro sebe, ale jen si s vámi drinknu trošku, bo ve čtvrtek, na rozdíl od některých musím dřít a to tak, že střízlivá..
Ale připravím masíko, to s tim dobrym kořením, teda snad vám vopravdu chutnalo.. a flákneme to na grila a můžem povycházkovat kol tůní a po tý nový stezce a ták.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:00
- Nahlásit
u nás asi chcát nebude, nevypadá to tak, dneska máme po náročném víkendu klidový režim, půjdeme s mamkou a knírači jen na zahrádku na pivčo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:02
- Nahlásit
Biluškauš se moc těším až bé hotová a vymaluju ji
tě tak sleduju, máš chorobný malířismus.. víš to? beteš na to něco?
davidkova renatajooo a děckááá si přectafte že neonka složila nesložitelnou zkoušku za 2,přičemž 1 se vůbec nezadává ani..bé si žádat vo prospěchový stýpko..to sou vjeci
takže ty si honiš ego i na tom děcku, jo? čéééče, tak mu aspoň na víkendy sundavej ostnáč, ať se aspoň proběhne, chlapec nedomrlá..
Že Neonkoj gratuluji!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:10
- Nahlásit
chjo, je mi blbe furt, ale du zas, musím trochu potejrat pse v tom vedru, to by bylo, aby se to nevyselektovalo samo
Zdar
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:14
- Nahlásit
Crysa
beteš na to něco?
jo, primalex
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:20
- Nahlásit
Ježiš, vy máte dneska grafomanský průjem či co? Já musím dneska makat a nestíhám dočítat.
Ještě 2 a půl hodiný.
Monty
Tak třá bude na intenzivky zrovinka 25 stupňůch.
davidkova renata
Gratuluji neonkovi!!! A s komysí na mě nechoď, jsem říkala už asi komrdesátkrát, že to s tou komisí byla prachsprostá pomluva. Já jsem dycinky všechno získala poctivě samozřejmě.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:23
- Nahlásit
Koukám, že vedle se zase plejtvá máslem.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:25
- Nahlásit
Zdarté -gratulace mamce k Neonce chytré Hmyzákové neska jeblo v malolebce a usoudila že na dně bazénku je mause tak hrabala intenzívně vodu a pokoušela se prokopat na dno byla velmi nepříčetná,že voda se nechová jako hlína tudíž se nelze zakopat po cca půl hodine ůpa mokrá zedřítá jak kůn nalokaná vody vypčikaná až do mozku za notného potlesku sousedů kteří se během akce schromáždily za plotem sem ju musely chytit za límec a vodtáhnout domů bo by se tam asi utopila vyčerpáním
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:37
- Nahlásit
pawLINka
no snad, klidně i méně, ale nesmí chcát, 34 - 35°C kterých bylo včera, bylo vážně moc - příští máme 22.7., 5.8., a 19.8. tak snad nám to výjde aby nechcalo a nebyl moc velký pařák
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:53
- Nahlásit
Ahoj lidi, kokřisku jsou 3 měsíce . V tom vedru to nejsíš skoro celé prochrápe. Jinak obdivuju všechny, kteří dokáží uvařit to co si naplánují. Chtěla jsem upéct rybízovej koláč se sněhem, a vyšlo mi něco jako koláč...snad to bude k jídlu, sníh se nekoná. Tak uvidím
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:58
- Nahlásit
twingas
Chtěla jsem upéct rybízovej koláč se sněhem,
Essi je to ten, co myslím, tak ten je tůůůůze mňááám!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:02
- Nahlásit
Biluškajo, primalex
zkus ho snad jenom šňupat, to nitrožilní užívání ti asi nesedí
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:12
- Nahlásit
pawLINka
byl by tuze mnam, ale mám tu něco jiného
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:14
- Nahlásit
si zas po dlouhý době zaCrysuju. Sem si koupila asitak půl igelitky zelenejch hrachovejch lusků a teď je žeru, furt je žeru,nedá se to zastavit, asi je všechny sežeru. Je to mor horší jak brambůrky. A vo regál vedle měli pajtofle, takový ty jakoCrocsy, ale s tou vyklenutou podráškou. Půjdu je vyzkoušet a půjdu sekat trávu. Teda asi až dožeru ty lusky, ale až je dožeru, asi nebudu schopna pohybu.. mám zas dylina, éé dylema.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:29
- Nahlásit
.. a teď prasknu a rozletěj se z tohoto epicentra Crysí nožičky a ručičky a lepčička a všechno to bude zelený od asi deseti kilo hrášků....
.. asi mi uš není dobře..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:29
- Nahlásit
Crysažeru, furt je žeru,nedá se to zastavitŘíkej si u toho "jsou to žabí vejce půůj opakuji jsou to žabí vejce půůj"no a třá to zabere autohrachosugesce
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:32
- Nahlásit
danajasaŘíkej si u toho "jsou to žabí vejce půůj opakuji jsou to žabí vejce půůj"no
hmh, zas jsem to dělala blbě... říkala jsem si "rači vo kuličku víc jak míň, .." asi se jdu už procházet za sekačkou, za chvíli za ní budu lítat, asi si vemu horolezeckej sedák a přivážu se k tomu sekačkovýmu madlu..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:36
- Nahlásit
maky!!!
Hele, to je určitě Trixův brácha
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:41
- Nahlásit
Crysa
"rači vo kuličku víc jak míň, .to si v blbým témátku to musíš jít z tímdle heslem o kosek vedle
|