| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:50
- Nahlásit
twingas
To neva, beztak je to taky mňam.
Ještě jsem neměla kuláč, který by nebyl mňam totiž.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 16:16
- Nahlásit
nejdravější a nejbrutálnější štěňata co jsem za poslední dobu viděla jsou ty černý bestie u Koko
Koko je co? Vrčák?
davidkova renata
jooo a děckááá si přectafte že neonka složila nesložitelnou zkoušku
Twe, že voni ti ho v porodnici vyměnili? DD
Monty
máš u mě velký a významný mínus! Jaktože tu nejsou jiný knírači???? (O bílejch si nic nepsala) Sem velmi uražená. Neumím fotit, tak tu nejsou akurát jejich fotečky. Ale mám jednu, jak prožívaj hice:
A koukejte se taky rozplývat, jag je to krásná fotka jako od profýka!
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 16:31
- Nahlásit
pawLINka
No koláč to je snad bude i dobrý, já jsem totiž schopná dělat koláč a na konci z toho mít třeba pizzu
stetisek123
Krásná fotka, krásní skoti je jim chudáčkům moooc teplo...jsou nějaký nachlupení
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 16:55
- Nahlásit
Nazdááááár blááááznííííí!!
Sem spět! To byl ale vejkendek což? Takový pěkně teploučký, aji kosti staré mi to pořádně prohřálo, je to dobrý na reuma todlecto
Trošek sem se teda potil když sem lez na mount ívryst, to zase jako jo, von byl totiž takovej jako dost kolmej, jako že vopravdu kolmej, že když čék blbě šlápnul tak jel zasejc zpátky dolu, ruce musely pomáhat chytat se kořenů a lopuchů a tak a ani se při tom čék nemusel vohejbat páč byl v podstatě vodorovně s kopcem.. Ale byl to hloupej ívryst, ničehož z něj nebylo vidět, a tak sme museli vylízt na další. Na několik dalších. A až ten poslední měl nějakej smysel, byl teda taky tuze kolmej a ještě navíc tuze dlouhej ale nahoře byl aspoň konečně čék pán světa. Sice trošku mrtvej pán, ale furt lepší mrtvej pán než živej nepán. Stav spíše mrtvolný přetrval i po slezu z ívrystu, páč nám organizátoři velmi sadisticky naplánovali na první "půlku" vejletek čítající něco přes 65km, druhej den se měla jíti druhá půlka za ještě lepšího tepla (i v tý vejšce bylo přes 30, vymetená obloha..). A tady se musim přiznat že sme se na to prostě vysrali A místo dalších 35km jsme jen jedli, pili, spali, krafali a zase jedli, pili... až do večera, kdy jsme konečně pili
Cesta zpět byla taky docela zajímavá, 600km v plus sto (na Slovač v neděli dorazilo ještě větší teplo, i já musim přiznat že už bylo kurwawedro ) bylo zážitkových. Největší zážitek mě ale čekal až v druhý půlce cesty, v Chrudimi jsme přepřáhli a domu už jsem těch necelejch 300km jela sama svym autem - sotva jsem vyjela tak se mi kouslo okýnko u řidiče, samozřejmě úplně stažený. Takže dálnice, dálnice a zase dálnice byl docela hukot, chvílema sem měla dojem že mě to z auta vycucne. Ale vopravdovej zážitek přišel až za Prahou, kdy začalo co???? LEJT! A lilo a lilo a lilo... až lilo tak že to stěrače nestíhaly brát... zkuste si typnout co to udělá když máte votevřeno do kořán??? A co to udělá když kolem vás proletí ve 150km auto? A co to udělá když jich kolem vás proletí asi milion, páč jedete jak šnek ve snaze zmírnit následky protržení ušního bubínku a zatopení auta vodou? To všechno je ještě prd, pravá sranda nastává až v momentě kdy se kolem vás na úzký okresce prořítí žlutej student a díky záplavě na silnici vytvoří menší tsunami Ano, tsunami má dostatečnou výšku aby dosáhlo do vokýnka A páč mě má domovina miluje, s každym kilákem klesá teplota, takže ze sta stupňů se nehezky rychle dostávam na 15!!!!, pocitově ve vichru a dešti asi tak na nula..... No vyjížděli jsme v poledne do žárem roztavenýho vzduchu a o 600km a 11 hodin pozdějí dojíždim domu drkotajíc zimou s přimrzlou rukou k volantu...
Byl to krásný víkend!
Co ste dělaly lemry, dělaly ste vůbec něco nebo ste se vymlouvaly na teplo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 17:05
- Nahlásit
čus dementi,ego řádně pohoněno pro dnešek mám hotovo )
bonc
že sme se na to prostě vysrali
jediná smysluplná věta z toho elaborátu )))
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 17:19
- Nahlásit
bonc
No , že je bonc coura a šlapka neskutečná už dávno víme .
Že provozuje natvrdo macochismus do vejšky taky .
Ale, že je eště ke všemu podvodnice autová , to je novinka .
Tak za mě - turistika z gauče na křeslo a lehátko - mezitím zastávky lednice , plotna a jiné obžerstvovny .
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 17:39
- Nahlásit
Konecne klidek a pohodicka doma. Psici se vali na zahrade, ja sedim v houpacce ve stinu a chlemtam staropramen lemon. Mnaaam.
Po dnesnim velmi pracovnim dnu zaslouzeny odpocinek.
Za chvilku ale pujdeme s hafakama aspon na kratkou prochazku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 17:55
- Nahlásit
nepyšte furt, poďte mi pomoc s tou marmeládou blbou
bonc
Toš vítej doma paní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 18:07
- Nahlásit
Biluška
poďte mi pomoc s tou marmeládou blbou
dyk já se hlásila uš dávno!! děsně pylně ti budu pomáhat s jeděním oné zmíněné marmošky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 18:22
- Nahlásit
davidkova renata
a kdo mi asi tak pomůže s její výrobou, co? Fšechno musím oddřít já
Ale je mňamózní, uš sem jednu skleničku sežrala lizujícísesmajlík:
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 19:52
- Nahlásit
Nazdar jelita, jsem zpět
Jsme tuze moc vystopovaní a vyběhaní, trochu jsme jedly lesní jahody, slaďoučký od sluníčka.
S Kalu stopou jsem to dneska nějak přehnala, udělala jsme jí 1600 kroků, 6 lomůch z toho 2 ostrý a 5 předmětůch, úsek přes cestu, to všechno na docela těžký louce (já kretén si to blbě vypočítala a dva úseky jsem si šoupla přes bažinu ), 3 hodiny ...
No, došla to holka, dalo jí to místy zabrat, zvlášť tam, kde se do nás opíral vítr z boku a tam, kde jsme šly nějakejma děsnejma bobovitejma rostlinama co se nám lepily na nohy a chytaly nás a nechtěly nás pustit dál
Předměty ovšem bez ztráty kytičky a lomy taky super, až na jeden ostrej, ten jí trochu potrápil.
Pak jsem se koula do diáře a zjistila jsem, že já debil jsem s ní měsíc vůbec nečuchala ... to kdybych si uvědomila dřív, tak jsem jí to mohla aspoň trochu ulehčit. ALe je to Kalun šikovný, teď si hlodá kósť
Jinak jsem si udělala kafe a nalila víno, kdo si dá se mnou?
A nehlašte se všichni, tolik ho zas nemám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:04
- Nahlásit
Eldoguero
kdo si dá se mnou?
já ne,páč du..
chudák Kalu..co musí vytrpět pro tvý zbytnělý ego to je hnus možná by jí bylo líp na tom roštu jako tomu nechovnýmu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:19
- Nahlásit
byli jsme s maminou a s knírači na pivku, vypila jsem jednoho grepového a v tom vedru se mi zdá, že vypít dalšího, tak jsu domú s knírači po čtyřech byli jsme i s kámošem a jeho faraonem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:20
- Nahlásit
Eldoguero
Jinak jsem si udělala kafe a nalila víno, kdo si dá se mnou?
víno doma nemám a mlíko jdu zrovna vyhodit, nějak mi zkyslo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
co musí vytrpět pro tvý zbytnělý ego to je hnus
a to jsme jí předtím eště honila po louce s ostatníma psama a vobčas po ní něco chtěla, třá, aby přišla, aby nešla sabít toho čokla vod skorosouseda, co ví,že se nám hárá Bonnie pak, aby nešla sabít čubu od jinejch skorosousedů, která se rozhodla jít sabít dozy pak taky, aby štěkala, neštěkala, běhala, chodila pomalu ... prostě moje zbytnělý ego si dneska přišlo na svý
možná by jí bylo líp na tom roštu jako tomu nechovnýmu
A to né, to já na ní eště nějaký ty štěňata nabouchám, to víš rejžovat se musí, to my chovatelé děláme sice určitě nese nějaký vady, ale nevadí, hlavně, že budou prachy Nějakej vadnej kus se dycky najde, třá zrovínka bych věděla vo jednom NO s PP rexíkovi co je naprosto debilní a do chovu nepoužitelnej ... asi budeme příští týden zase grilovat, přijdeš?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:22
- Nahlásit
Monty
mlíko jdu zrovna vyhodit, nějak mi zkyslo
Však já vo mlíku ničehošnic nepíšu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:28
- Nahlásit
jelymáni, jsem tu zas, a zjišťuju že vy si jako jedete lééééto dál?! U nás už je asi zas po létě, 20 ubohejch stupňů přes den maximum, teď megabuřina a asi 15... proooooč?!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:30
- Nahlásit
bonc
¨megabuřinu si nechtě, ale stupně bych klidně vyměnila
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 20:38
- Nahlásit
bonc
Vítej nám z daleka návrátivší se osobo šílená
U nás už je asi zas po létě, 20 ubohejch stupňů přes den maximum, teď megabuřina a asi 15
U nás dnes max 28 přes poledne, odpol. začal foukat uragán - opět, tak čekám další bouřku - opět
Monty
megabuřinu si nechtě, ale stupně bych klidně vyměnila
Mluvíš mi z duše, koukám, že máme společného víc než bílý psy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 21:10
- Nahlásit
Dala jsem si k vínu sýr a je naprosto mňám, musím se jít podívat co je to za sýr, asi ho půjdu zítra koupit znova. I s tím vínem ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 21:19
- Nahlásit
Hele nezdá se vám, že je Bonc prostě blázen? Eště že to čtu bez brejlí, takže vůbec nevim, jak se v horách měla, ale asi je to stršný, identifikuju slova jako strmý a kolmý a 600 a tak...až si za hodinu nasadím brýle,potvrdim to.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 21:29
- Nahlásit
Gerda
Hele nezdá se vám, že je Bonc prostě blázen?
Zdá.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 21:34
- Nahlásit
jooo, a když mluví eldo vo těch sejrech, tak vám musim říct že jsem se na Oravěnce cpala NAPROSTO LUXUSNÍ brynzou, žrali jsme jí jen tak samotnou po lžičkách, na lžičku kousek cibule a k tomu kousíček z prostředka toho měkýho buchtochleba.... mňááááám!! A ty halušky!! To už nebylo ani jídlo, to byla božská mana, obzvlášť když u toho čék chlastá..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 21:36
- Nahlásit
bonc
Oravěnce cpala NAPROSTO LUXUSNÍ brynzou,
Nedělej mi chutě, tu miluju moc.
A ty halušky!! To už nebylo ani jídlo, to byla božská mana, obzvlášť když u toho čék chlastá
Hele, nechceš už jít spát náhodou
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 21:36
- Nahlásit
Eldoguero
Zdá.
že jo? že se jí to jenom zdá? Až si veme brejle tak zjistí že číslo 600 se vztahuje k autu, nejsu přece blázen abych chodila 600 km na to nemam dost dovolený, ta mi vystačí jen na těch 350 na který pozítří vyrážim
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 21:43
- Nahlásit
bonc
nejsu přece blázen abych chodila 600 km
Právě, že jsi
těch 350 na který pozítří vyrážim
To říkám, šílenec, nebezpečnej šílenec
Kam tentokrát, ať můžu závidět?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 21:46
- Nahlásit
Eldoguero
Hele, nechceš už jít spát náhodou
a no jo furt už se chystam jít spát hodinu, za ty tři dny jsem naspala asi tak osum hodin dohromady a mam před sebou velmi náročnejch 11 dní tagže poslechnu přísnou tetu eldo a du chrnět! brou s medvědem - sem vám zapomněla říct - SME SPALI KOUSEK VOD VOPRAVDOVÝHO ŽIVÝHO DIVOKÝHO MEDVĚDA!!!! Sme to teda nevěděli, naštěstí, sme se to dozvěděli až druhej den, že lidi co šli kousek před náma ho přesně v těch místech co sme spali potkali, bručel ve křoví hned vedle cesty, skutečný nefalšovaný brum brum který dost výrazně zrychlilo jejich posun vpřed
a už fakt du
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 21:47
- Nahlásit
Eldoguero
Kam tentokrát, ať můžu závidět?
Aš - Lipno
|
Monty
Člen |