| Autor |
Zpráva |
twingas
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:29
- Nahlásit
A hrozně chrochtal a funěl, až Jack před ním couval, protože si myslel, že na něj vrčí, ale fakt rachot jak lokomotiva...co ho omlouvá je, že je hluchej
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:30
- Nahlásit
Baico
Takovej dyzgomfort, chudák Fanda, Happu s ním soucítí
Alexa
bože ta poslední fotka je děsná
tsss, nerozumíš krásnejm pejskům
twingas
dneska jsme potkali bílýho buldočka, kterej kdyby neměl uši, tak má tlamu kolem dokola celý
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
Chtěla jsem bělouška, ale bohužel mi to nevyšlo
Eldoguero
Snažíme se pořád cvičit Na Ariho si stěžovat nemůžu, poslouchá dobře. Nikam nezdrahá drží se mě jak klíště, nepere se a zatím se daří aby nešel ani k háravce ... Bohužel nevím jak ho dokopat k rychlejším povelům, třeba vždycky než se dotáhne k noze to je na tejden
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:33
- Nahlásit
Aramis
Bohužel nevím jak ho dokopat k rychlejším povelům, třeba vždycky než se dotáhne k noze to je na tejden
zkoušelas klikr??? holky si ho dost chválej právě na větší zájem a zrychlení
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:38
- Nahlásit
Aramis
Kolik mu je a na co cvičíte? Chodíte někam na cvičák, nebo sami?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:43
- Nahlásit
čus kreténi su jakési podrážděné takže mě neserte nikdo!
Aramis
Bohužel nevím jak ho dokopat k rychlejším povelům, třeba vždycky než se dotáhne k noze to je na tejden
motííívace ,pani.-)) a ten klikr bych zkusila,je to docela gůt
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:47
- Nahlásit
davidkova renatamotííívace ,pani.-)) a ten klikr bych zkusila,je to docela gůtPani já nevím sem chtěla pakoně už tolikrát zmlátit klikrem,ale vůbec to nezabírá je to děsně malinký traverza je traverza Ale gumáky se teda nosit na klik naučil i skládat dříví do košíku to zas jo ani sem ho nezmlátila bo ten klikač je fakt děsně majinkej jednou mi ho málem zhltnul akorát
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:50
- Nahlásit
danajasa
gůtPani já nevím sem chtěla pakoně už tolikrát zmlátit klikrem,ale vůbec to nezabírá
Prosím tě, kolikrát ti mám řikat, že mlátit ho klikrem je k ničemu, když si na něj nepřivážeš aspoň pětikilový závaží
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:53
- Nahlásit
Eldoguerokdyž si na něj nepřivážeš aspoň pětikilový závaží Počky ale to je stěžejní informace to v příbalovým letáku nepsali,mám3kylový činky pro začátek bé to stačit?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:53
- Nahlásit
danajasa
gůtPani já nevím sem chtěla pakoně už tolikrát zmlátit klikrem
páč to děláš blbě! musíš cukat opakovaně na zabroušeným vostnáči a jak cukneš..klikáš ..a tak furt dokola až ke kýženému výsledku.-)))
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:58
- Nahlásit
Alexa
Problém je že on nenávidí jídlo Takže to asi nehrozí, nebo nevím jestli jde klikat a odměnovat balónkem asi ne co? Neboť by to bylo asi na krutěěě dlouho
Eldoguero
Je mu rok a 13 dní a cvičíme na míčky, jelikož kdybych cvičila na pamslky nepřišel by ke mě ani omylem, když mám v kapse třeba tvrdý sýr nebo něco voňavýho radši mě obejde a jde dál A na cvičák nechodíme, cvičíme sami ;)
davidkova renata
Problém je jak jsem už psala v tom že pamlsky nechce a to jsme jich zkoušeli milioooony a to i těch smrdutejch
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:59
- Nahlásit
davidkova renataTak ale eště že mám cz-psa jinak bych se vůbec nedozvěděla takové důležité tipy takže beru ty činky přivážu je na klikr a pakoně jebnu na vostnáč (počky hledám brousek je tupej dobrý mám ho) a du ho pozitivně zmlátit a sláskou a možná mu eště nedám nažrat páč má stejně srákuli takže zejtra bé posluchat a eště se z toho ani nepo...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:11
- Nahlásit
danajasa
mám3kylový činky pro začátek bé to stačit?
Pro začátek jo, po týdnu přidávej po půl kile
davidkova renata
musíš cukat opakovaně na zabroušeným vostnáči a jak cukneš..klikáš
Jasně to je přesně to vybalancování pozitivní motivace s korekcí, dovedla jsi to k naprostý dokonalosti
Aramis
Na balonky a je pomalý? To mi nejde moc dohromady, kdyby to bylo na žrádlo, bylo by to logičtější. Moc si to nedovedu představit. Jak moc je balonkovej?
pamlsky nechce a to jsme jich zkoušeli milioooony a to i těch smrdutejch
Hele, mám nežravou AD, totálně nežravou, ale stejně klikáme na žrádlo a i normálně cvičíme na žrádlo, i když to střídáme s balonkama a peškama. Jen musím čas od času předvést děsný divadlo s tím žrádlem, jakože je to NĚĚĚĚCOOOOO EXTRA, příšerně zajímavý a že mi to TUUUUZE moc chutná. Prostě dělám ze sebe debila, ale výsledek je, že čubu to najednou začne zajímat, pak jí dám třá štěkej a odměním rychle malým kouskem, aby neměla čas o tom přemýšlet. Takhle dělám statický cviky, chůzi klidně dělej na balon, jeslti je pes aportér, musí to jít
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:12
- Nahlásit
danajasa
Eldoguero
Anebo ten klikr přivázat na traverzu , to taky fungíruje a taky ho nalepit na lyžařské boty třeba .
Zejtra seminář ve Volenicích s mistrama největšíma .
2 dny
Budu tak moc chytrá !!!
pan S. ještě neví , že budem cvičit .
Doufám , že tam bude někdo s foťákem , abychom měli suvenýrek .
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:14
- Nahlásit
agáta12
Anebo ten klikr přivázat na traverzu
anebo tak, jen s traverzou se blbě hází, f případě potřeby
Zejtra seminář ve Volenicích s mistrama největšíma .
S kým? Ať můžu závidět i tobě
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:21
- Nahlásit
Eldoguero
No na balónky je jak střela, ale tím jak držím balónek a on se na něj soustředí tak mooooc že musím povel opakovat třeba 3x aby si fakt k tý noze dosedl, vždy jen hodí prdel kousek vedle mě a čeká ... opakuji povel opět kousek přisedne a až když dám třetí povel tak mu asi cvakne co chci a pořádně si přisedne a srovná se. Pochybuju že to bude psem, v tomhle bude moje chyba. Odjakživa jsem měla učený psy pro obcházení a tenhle to sám pochopil tak že se jakoby přisunout a nééé mě obcházet.
Ještě jedna informace Nevím jestli to na to může mít vliv, ale balónek při zadání povelu držim jakoby v oblasti hrudního trojúhelníku neměla bych ho raději schovat a za správně vykonaný povel mu ho hodit ? ... To je jediné co nás trápí, jinak máme přivolání akční to vždy běží div mě nesmete
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:22
- Nahlásit
Aramis
Hele , možná , že by ti i fungoval , ale něco děláš blbě . Třeba se k němu nakláníš , nebo ten balon strkáš na blbé místo ....
Bylo by dobré kdyby tě třeba někdo natočil a koukla ses na sebe . Někdy to trkne . Zkus třá dávat míček psovi trochu za hlavu a uhejbat mu doprava .
No když to po sobě čtu tak nic moc . Někomu se ukaž . Třeba na tom cvičáku .
Mám taky nežravého psa . Ale právě pohledy z oček jsme dělali na žrádlo . V ruce sem měla misku - v ní ble ble rejži s ňam ňam masem anebo na kousky nakrájenej sladkej rohlík s máslem ( můj pes je víc na buchty a vánočky ) a pochopil .
Když se žralo , tak se koukalo . Když se nekoukalo tak se nežralo . (přinejhorším nasadíš kapačky :wink
Teď máme změnu , když se čuchá tak se žere .
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:24
- Nahlásit
agáta12
Už jsem psala v příspěvku pro Eldoguero že není cyba v psovi, ale ve mě ... přečti si to ;)
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:25
- Nahlásit
V dobré víře to dám i sem. Chci těm lidem pomoci páč jsou v nouzi a nemůžou jinak!
Prosíme o pomoc!
Do dobrých rukou darují psa Rotvajlera bez PP - po rodičích s PP, stáří 7-8 let, zvyklý hlídat statek s koňmi, tudíž zvyklý na různá zvířata, přes zimu byl v bytě a nedělalo mu to problém (neničí a neočůrává); fenu kříženku staford-pitbul - 4-5 let, nemůže být v bytě ničí byt, zachráněná v jednom roce z nevhodných podmínek, živá aportérka vhodná k výcviku, pro zkušenějšího pejskaře, nesnese se s fenami.
Informace o psech na tel. pí Bérové +420737659062 (není to majitelka je to kamarádka majitelky)
pro rejpaly
musej to dát všechno pryč páč je z toho statku majitel vyhodil stylem - prodal jsem to do 5ti dnů zmizte, na ustájení koní i psů máte měsíc
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:25
- Nahlásit
agáta12
Jinak to natočení není vůbec špatnej nápad ... Asi hned zítra ráno to zkusím, jelikož dneska musím za chvíly do práce a vrátím se až večer
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:29
- Nahlásit
Aramis
Možná už si taky zvykl na to, že na první povel se nemusí poslouchat, třeba jen v týhle souvislosti.
Jak píše Agáta, chtělo by to, aby se na tebe někdo podíval, kolikrát dělá člověk chybu, aniž by si ji uvědomil, protože se nevidí. Nemůžeš jít na nějakej cvičák nebo si najít někoho, kdo by byl ochoten se na tebe mrknout.
agáta12
Když se žralo , tak se koukalo . Když se nekoukalo tak se nežralo . (přinejhorším nasadíš kapačky :wink
Teď máme změnu , když se čuchá tak se žere .
ALe víš o tom, že tohle dělají jen psychopati a pejskařský amatéři jo Mimochodem už jsme na to najeli u malýho choďáčka taky, páč mě dost rozčilovala s těma jejíma stopama ...
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:33
- Nahlásit
Eldoguero
Šrek ale ne oprava ---tady
http://www.working-dog.eu/hundefuehrer-details/302 0/Peter_Scherk/
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:35
- Nahlásit
Eldoguero
Nevím nevím ... mám teď v plánu jít se podívat na cvičák přímo pro pity ... je tam týpek kterej má 23 let pitásky. Tak uvidíme na to neposlouchání bych to netipovala občas má den kdy mu to jde bravurně, takže bud to bude jeho lenost a nebo spíš moje neznalost a moje blbost
kouknout by jsme se měli jít už tento víkend tak to snad dáme do kupy jinak moc dík všem ;)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:46
- Nahlásit
agáta12
Tak to závidím hooodně moc, užij si to, foť, já doufám, že se pak brzy uvidíme a budu z tebe tahat informace zadara
Aramis
mám teď v plánu jít se podívat na cvičák přímo pro pity ... je tam týpek kterej má 23 let pitásky
Bacha, aby to nebyl nějaký magor, víš, jak to je i u jiných, ne úplně typických pracovních, plemen ...
Myslím, že by bylo ok, kdyby se na tebe někdo kouknul a řekl ti, co děláš špatně a jak to napravit přímo v ten moment, jinak si moc nedokážu představit nápravu Každopádně držím palce ať je cvičák super
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:50
- Nahlásit
Eldoguero
Neboj neboj, psům už se nějakou dobu věnuju a vím jak se psem zacházet atd. Pokud to bude nějaký mamlas tak ho pošlu do řiti a pomažem v klidu domu Bohužel nikdo jiný na mě mrknout nemůže nebot tu máme samé nepejskaře, ale snad se něco najde ;)
Teď jsem ale s tím týpkem mluvila a přijde mi super zítra zavolá a domluvíme se na první osobní schůzce s tím že okoukne bez ostatních psů co umíme a co nee No každopádně uvidíme, určitě napíšu jaký to tam je atd
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:50
- Nahlásit
sem nakonec vzala prkýnko s tlapičkama, abyste věděli . Du na půdu hledat ty obkladačky, uš asi tuším, ve kterých místech by mohly být
Necvičte furt, nevíte, že to ty čokly stresuje? Ste jak malý furt, vážně
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:54
- Nahlásit
BiluškaNecvičte furt, nevíte, že to ty čokly stresuje? Ste jak malý furt, vážněJá zato nemůžu von chce sám furt mi něco nosí a podloudně podstrkuje ráno mi cpal do klína voslintanou činku kerá vypadla z auta v domění že bém aportovat ve stínu u kávy Hele esli ti těch kachliček zbude vem je na tábor můžem střílet štveratý holuby nástoj na tuto zábavu mám akorát mi je nemá kdo házet Následně je pozbíráme a ti mín zruční popřípadě slepí můžou ze zbytků lepit koláže a vytráže využijen je všechny
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:01
- Nahlásit
Proč musím furt makat?
Dobře, tak jdu pokračovat.
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:03
- Nahlásit
pawLINka
To si taky pořád říkám ... Nebaví mě to a nechci tam
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:04
- Nahlásit
Aramis
mám teď v plánu jít se podívat na cvičák přímo pro pity ... je tam týpek kterej má 23 let pitásky
A co je to za cvičák essi se můžu ptát?
|