| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:00
- Nahlásit
Biluška
prtínáte se?
Ne Vybírám si nadstandartní volno
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:29
- Nahlásit
Monty
to tu nemúže taky někdo přijít s knírači
Ne, bohatě stačí ti tví 3.
Buď ráda, snížil by se ti limit bílých kníračů na stránku, protože by ses musela dělit s někým dalším.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:42
- Nahlásit
čus je pindělí a taxe prtínáme ale je to lepčí dyš sou ty prázdniny..ofšem dome je bordel furt stejnej nevim jak je to m ožný
Luci89
neměli byste čásek ve středu kdykoliv
jako jo klidně doražte,akorát si myslim,že hryzat bé i nadále ,jen nevim koho ještě seženu v tejdnu,ale aspon moje maličkost může ,taky záleží esi to bé dopoledne nebo odpol..já jsem ze 6,můžem se sejít na Vypichu u Obory na tý louce tam..napiš mi kdyžtak emila,domluvíme se tam jo? davidkova.renata@seznam.cz
nebo crysa má telefon esi seš s ní ve spojení
aramis
těbůch též zdravim,klidně se vetři..akorát si tě nepamatuju dle popisu,jakejs měla tehdy nick?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:58
- Nahlásit
Faroušovi dneska přišel potvrzenej jeho první CACIB přímo z FCI!!! Už jsem to nečekala, protože už je to 8 měsíců, co ho v Praze dostal. Tak ještě čekáme na jeden a pak ještě dva a z Fanouše bude ofiko C.I.B. Bude bude bezva mít doma cypa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 10:09
- Nahlásit
Baico
Bude bude bezva mít doma cypa
to oceněj obzvlášt na moravje ))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 10:10
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko, žumpo.
Víkend byl úžasnej, zničila jsem se na výletě na Slapech
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 10:11
- Nahlásit
Baico
C.I.B.
Můžeš mu pak řikat Kauli s koulí )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 10:41
- Nahlásit
Nazdar jelimáni
Jsem tu, piju kafe a venku už je zase na padnutí, tak jsme včas zalezly.
Monty
Fotky jsou bombastický, Viktor se mnou seděla u počítače, uviděla knírače a říká: "Jééé, pejséék a je bílý, kásný."
Paw
šiš, proč nespíš vůbec
Aramis
Ústí? Tak to není tak daleko od nás, nejezdíte třeba někdy do Liberce nebo do Jizerek?
(na Frýdlant se neptám, sem nejezdí nikdo, kdo tu nebydlí, páč tu nic není teda je, ale nic co by stálo za vidění krom několika kuriozit )
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:02
- Nahlásit
Zdravíme
No já jsem tu byla pod více nickama - Calleb, Chance, a možná Rachel, ale to nevím jistě ... už je to fáááákt dlouho.
Jinak s čokelníkem s kterým jsem tu byla je tento:
Mám ho pořád, ale už je to dědek
Eldoguero
Ano Ústí No jezdíme občas do Liberce do zoo a nebo jen tak se mrknout na okolní svět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:10
- Nahlásit
Aramis
No já jsem tu byla pod více nickama - Calleb, Chance, a možná Rachel
achááá..no ten černej vypadá trošek jako šiperka ))) tu tady má danajasa..teda neni to úpa šiperka ale my jí tak řikáme ..né danajase ale psoj hele a nechtělas bělouše? nebo ho máš?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:22
- Nahlásit
Aramis
No jezdíme občas do Liberce do zoo a nebo jen tak se mrknout na okolní svět
Tak dej vědět někdy mohly bysme povenčit nebo tak něco. Cvičís s pesem nebo ho máš "jen" jako společníka?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:32
- Nahlásit
Eldoguero
díky no kámoška umí nádherně fotit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:35
- Nahlásit
Monty
ale knírače jsi fotila ty ne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:55
- Nahlásit
Zdarec nádhery a nádherové. Tak jsem přežila v práci, teď kafuju a snažím se dočítat. Kamílek cáká pod oknem, zas si hodil balonek do vody, ale trochu si neuvědomil, že tý vody krapet přibylo během noci co jsme byli pryč a teď ho nemůže vylovit. Hlavu potápí normálně, ale teď je tam vody tolika, že by si nabral do uší a tak plácá nešťastně ručičkama do vody a zkouší něco vymyslet. Asíček leží kus od něj a znechucená je z toho jak cáká tou vodou hnusnou Cryse a Ferdík se flákaj a polehávaj, konečně je chvíli rozumně, pod mrakem a pod 30°C. Skouknu maily a jdu polehávat taky. Jen si nesmím včas zavřít okna, abych sem nepustila moc tepla co asi zas za chvíli krz to slunko bude..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:00
- Nahlásit
Crysa
konečně je chvíli rozumně,
čéče, těch 28 co je u nás mi přijde dost brutální
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:06
- Nahlásit
Crysa
čus dem ve středu s malomalinou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:18
- Nahlásit
davidkova renata
čus dem ve středu s malomalinou
A my pro malomalinu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:20
- Nahlásit
A já nemám žádnou malomalinu ani maloostružinu ba ani malopicbumku.
Eldoguero
šiš, proč nespíš vůbec
Spánek je pro nuly.
Copak se dá spát, když je venku vichřice?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:23
- Nahlásit
Eldogueročéče, těch 28 co je u nás mi přijde dost brutální
mě už příjde brutál vše nad dvacet.. nejlíp mi bylo, když jsme včera jeli s Ferdou Oktávou s klimoškou pracovat, tak těch 18°C bylo milejch
davidkova renatačus dem ve středu s malomalinou
to je dobřééé tak Nastíkovce pozdravuj, snad je taky někdy uvidím v reálu
EldogueroA my pro malomalinu
to už nemáte co píct? dyk to bé jen vobíračka, to se ani nevyplatí roztápět..
tak pak Kasyjusa vyfoťte, třá nějakou pěknou fotós zakouslého maliněte v holém lýtku, bo takovou štěňátkovsky malinovsky typickou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:30
- Nahlásit
pawLINka
Spánek je pro nuly
a tak to jo
Crysa
mě už příjde brutál vše nad dvacet
To mě taky, proto teď při 28 radši sedím doma na řiti ve stínu
to už nemáte co píct?
To né, toho necháme vyrůst a pak se uvidí, ale malin bude pořád jen obíračka
tak pak Kasyjusa vyfoťte, třá nějakou pěknou fotós zakouslého maliněte v holém lýtku
to už tu bylo, ale vyfotit se to nedalo
Ale musela jsem zkonstatovat, že nejdravější a nejbrutálnější štěňata co jsem za poslední dobu viděla jsou ty černý bestie u Koko To jsou mrchy drajvový, pokousaly nás naprosto ihned a opakovaně, některá se dokonce dá říct, že se do nás zakousla při příchodu a ´byla odkousnuta až při odchodu a to nemluvím o tom, že ty mrňata maj už teď neskutečnou páru ...
štěňátkovsky malinovsky typickou
Myslíš jako dementní výraz jo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:31
- Nahlásit
Eldoguero
nene, ty co jsem dala dneska, tak fotila kámoška, já tak pěkně neumím
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:33
- Nahlásit
Ježiš, nestěžujte si furt na to luxusní počasí.
My jsme včera celý den od 10 do 6 večer sklízeli a hrabošili další seno. Tentokrát růčo, bo na břeh se pan trachtor nedostane...
Sice bylo děsný vedro, ale jsem hezky opálená a byla jsem velmi mnoho spokojená, že je krásně.
Akorát ve čtvrtek a v pátek budeme výletit někde kolem Nových Mlýnů, a tak by ta teplota mohla trošku klesnout, aby i gerontci pár km ušli.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:38
- Nahlásit
pawLINka
Ježiš, nestěžujte si furt na to luxusní počasí.
jo budu, protože mi nechtěli ani psi na agi běhat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:39
- Nahlásit
Monty
aha, tak ty jsou fakt luxusní
že ji chválím moc
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:41
- Nahlásit
Monty
V létě se taky neběhá. V létě se plavčí, proto je to léto.
Má být horko a člověk má být u vody.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:43
- Nahlásit
Nazdar blázni, to je zas den, mnoho-li práce. Fčéra už jsem byla nakoupit na náš zájezd, vzala sem flanděru citrusa, pytle na vodpadky, sirky, svíce proti komárům, repelent a biolit, sýry nějaký mazací, sušenky, kafe, čaj, hajzlpapír, chybí mi ještě ibalgin a takový další věci, eště nevim, jestli mám jít pro razítko s Markusem.
Lucka s malinou - pokud jsi z trojky, doraž kdykoli k nám do práce (vinohrady), malině si může zabít bobtaila, malovižlu, malobulíka a další jiné pejsky, kteří tu budou.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:48
- Nahlásit
Gerda
Závidím mnoho moc výlet, kdy jedete?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:54
- Nahlásit
asi si pudu uvařit voběd to je zásadní problém prázdnin, že si musim sama vařit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:58
- Nahlásit
Gerda
Lucka s malinou - pokud jsi z trojky, doraž kdykoli k nám do práce (vinohrady), malině si může zabít bobtaila, malovižlu, malobulíka a další jiné pejsky, kteří tu budou
ajo!! to je supér! hned jí instruuju ve středičku
pawLINka
Ježiš, nestěžujte si furt na to luxusní počasí
jistěěěěěěěěěě!
Eldoguero
nejdravější a nejbrutálnější štěňata co jsem za poslední dobu viděla jsou ty černý bestie u Koko To jsou mrchy drajvový, pokousaly nás naprosto ihned a opakovaně, některá se dokonce dá říct, že se do nás zakousla při příchodu a ´byla odkousnuta až při odchodu
fakt jo? ) to sou svině černý zrovna dneska sem je viděla na fb,sou veeelmi rostomilá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:01
- Nahlásit
Eldoguero
Závidím mnoho moc výlet, kdy jedete?
já vyjíždím už ve středu, přebydlim do čt u Bajků, abychom mohli hned kolem šesté vysmahnout nách Berlín. Tam bychom se měli zastavit na kávu, protáhnout nožky a pséčky. Nevim, proč prostě nejedeš taky. Muš moh bejt doma s Viktorem, ty si mohla jet s Happunkou s náma. A s Botinkou taky. Anebo s choďáčkem. ALe ten dost sere Maryji, jak se s ní chce kámošit.
Alexa
asi si pudu uvařit voběd to je zásadní problém prázdnin, že si musim sama vařit
Nikdy si nevařim sama, to mě na tom bafčí nejvíc.
Crysa
Nedáme ve středu večír předodjezdový drink či kávu? Že bychom s Bajkonůrama přikvačili nebo ty s oranžádama a kamílkama?
|