Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
jindra 22
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 13:13
- Nahlásit

Biluška
Jindra požaduje, aby byli oba vyřazeni z chovu, chovatelka-majitelka feny pro výstrahu fšem zastřelena, Baico-majitelka krycího psa dána do klatby a poslána do vyhnanství a jemu vyplácena doživotní renta za to, že to ubohé štěně nevrátil neb není žádný kupec

Docela jsem se zasmál.

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 13:21
- Nahlásit

Biluška
Nebo přijedeš sem, sklízet třešně
celá žhavá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 13:55
- Nahlásit

Jdu na lov terestrických megamycetů, essi se nevrátím, vyhlašte internacionální pátrání, možná bloudím na pomezí tří státůch
Zdar večír

Dines
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 14:52
- Nahlásit

Kdo chtěl to morče?
http://www.youtube.com/watch?v=HWwZjk3p9zE

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 15:25
- Nahlásit

Zdar drahé dámy...
Dneska jsem udělala poslední zkoušku, z chorob přežvýkavců, takže už jsem odborník na všechny krávy.
A mám prázdniny

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 15:47
- Nahlásit

Maky a Trix
velkogratulace!!!

Dines
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 16:14
- Nahlásit

Puclík na prodej

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 17:05
- Nahlásit

Maky a TrixVelkogratulace Eldogueroterestrických megamycetůKrásný koníček Pakůn dneska plaval už se skoro netopí,už se akorát dvakrát poblil páč neumí zavřít hubu takže imituje pelikána netuše,že nemá vole o obsahu5litů a tudíž si to hrne přímo do báchoru načež opustí rybníček a ihned vrhne 3litry rybiček a žabiček jež nasál cestou.Následně se ještě velkoposral zřejmě zahájil vekou jarní detoksikační kůru netuše,že už je léto

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 17:27
- Nahlásit

Maky a Trix
si neskutečná Gratuluji !!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 18:23
- Nahlásit

díky všem za gratulace.
Byli jsme s Trixínem na trochu dýl venku, když už se nemusím učit, než začnu pracovat a potkali jsme roztomilé myše. Normálně asi bylo dementní, neboť se mě leklo, tak se rozeběhlo k Trixovi a vylezlo mu na zadní packu, kde sedělo a tvářilo se nenápadně. Moc mu to nešlo, ale Trix si ho ani moc nevšim

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 18:31
- Nahlásit

Maky a Trix
gratulace šprte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 19:13
- Nahlásit

čuuus vy paka,copa děláte??
Maky a Trix
Dneska jsem udělala poslední zkoušku, z chorob přežvýkavců, takže už jsem odborník na všechny krávy.
tak to je skvělá zpráva..heled mě vopčas taghle píchá fpravo pod žebrama..nevíš co by to mohlo bejt??
roztomilé myše. Normálně asi bylo dementní, neboť se mě leklo, tak se rozeběhlo k Trixovi a vylezlo mu na zadní packu, kde sedělo a tvářilo se nenápadně. Moc mu to nešlo, ale Trix si ho ani moc nevšim
myše jako vod myši??? tak to bylo jistě mentálně postižené..ofšem nána by si ho jistě fšimla

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 19:18
- Nahlásit

davidkova renata
čuuus vy paka,copa děláte??
žeru schnilý jahody, bo mi líto je vyhodit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 19:24
- Nahlásit

stetisek123
žeru schnilý jahody, bo mi líto je vyhodit
tak to chápu málokdo je tak lakomej jako já

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 19:30
- Nahlásit

Maky a Trix
super, gratulujeme

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 19:32
- Nahlásit

co jste dnes dělali? My dneska procházkovali s kámošem BOC a štěnětem RR

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 19:57
- Nahlásit

ach jo co mi to zase dělají???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 20:03
- Nahlásit

Monty
jůůů ty sou tradičně slatký medvítcííííí
co jste dnes dělali?
celkem nic a zejtra v tom budu pokračovat

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 20:09
- Nahlásit

davidkova renatacelkem nic a zejtra v tom budu pokračovatDobrej plán zejtra s tebou držím krok

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 20:11
- Nahlásit

danajasa
zejtra s tebou držím krok
tak pod začít hned) du se svalyt k telce

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 20:11
- Nahlásit

davidkova renata
my máme zítra poslední agi trénink, pak budeme mít dva měsíce pauzu, naše instruktorka přes prázdniny necvičí
ale jsme napsaní na 4 intenzivky

jůůů ty sou tradičně slatký medvítcííííí
Hm to jsou kdyby jeden měl být můj, tak je tam jiný smail

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 20:13
- Nahlásit

Montykdyby jeden měl být můj, tak je tam jiný smailMyslíš ten všeobjímající101kníráčů

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 20:22
- Nahlásit

danajasa
lMyslíš ten všeobjímající101kníráčů
vždyť už jsme se o tom bavily, bylo 101 i 102 dalmatínů, tak já musím mít více

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 20:59
- Nahlásit

Nazdar jelimáni, jsem zpět
v lese bylo skoro stejně na chcípnutí jako jinde, akorát tam bylo tak příšerný vlhko, že jsem si připadala jak v tropickým pralese. Dogy samozřejmě lítaly jak tataři i nějakou tu tropickou havěť jsme vyplašily. Asi miliondvěstětisícpadesátvosum ptáků co se rozhodli vylítávat nám přímo zpodnohou, pár krkavců, dva strakakoupy, několik ještěrek, hlodavců neurčitého druhu a jednu srnu. Kalun ji našel a vyšoupnul z lože a pak stál jak u vytržení a celej se klepal, že za ní nemůže běžet, pak na mě vrhnul takovej ten nenávistnej pohled, tak jí říkám: "Co tak čumíš, máš kliku, žes nezdrhla!" a vona: "Tak promiň no, já to myslela dobře, mohly jsme mít večeři." Já zas na to: "Zapomeň máš tam uvařený ledviny a plíci."
Do toho Botin prosvištěl kolem, páč už ji ta naše konverzace velmi nebavila a já na ní musela hulákat, aby se laskavěokamžitěabezkecůihnedvrátilanebojizabiju! Tak se teda vrátila, zkusila to ještě dvakrát, ale ne vyloženě zdrhnout, spíš nás táhla, aby jsme šly za ní,páč jsme asi úplně debilní, že necítíme tu čerstvou stopu, ale když zjistila, že za ní nejdem, tak se vrátila, udělala kolem mě kolečko, kousla mě do ruky a běžela znova ...
Bonninka jakožto nejstarší ze psů, se vykašlala na srnu, která je beztak už dávno v hajzlu a šla hledat srnče A protože tam někde 100% bylo (nakonec to říkal i Kalun), tak jsme šli rači pryč.
Pak jsme jedly borůvky a Viktor měla moc modrý rukyčky a pusinku a já rukyčky a pusinku ne
A nakonec jsme šli domů
Jo a i nějaký houby jsme našli, ne moc, ale poblívku houbičkovou už mám na zítra hotovou
Jo a vlastně jsme taky ještě odpoledne na louce ztratili s Bredíkem balonek, ale Bredík ho našel, je to dobrý pes
A Viktorek dnes mnohokrát spadl, taky za to mnohokrát dostal, že si ničí tepláky a boty

A co vy jste dělaly celý odpolodne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 21:08
- Nahlásit

Eldoguero
Vymalovala jsem chodbu. Na žluto-růžovo. Je moc čany . Pak jsem obstarala zvížata, zmlátila jsem haranty páč se nemohly rozhodnout f čem si půjdou pro vízo a rvaly se o sukni, obstarala jsem zvěřinec, natrhala vééélký koš čerešní a fčil tu bagruju ty čerešně až mám bříško jako bubínek a vyřizuju u toho nějakou administratývu.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 21:08
- Nahlásit

Eldoguero

No, já lítala na počtu, pekla pizzi, byla s tátou u dra, a pak sem brousila autí a přetírala základofkou, karoséryje se jim teda moc nepovidla, vypadá na pěknýho důchotce.
Pse měli dneska kuřecí žaludky s rybízem a okurkou a prej je to blbá kombinace, tak mi pečlivě oklepali maso, až samozřejmě ohodili půl kuchyně a zbytek nechali, dobře jim tak, budou hladovět.
Rikoslav má opět zánět f uchu, tak kapu a čistím, prý mu mám vyškubat chlupy z uší, ale to mi příjde vražedný, nedělám to ani holkám, i když ty by to měly mít kvůli střihový úpravě povinný.
Obě PZetka s tchýňou odjíždějů f sobotu k moři, tak se moc těším, že uklidím a chvíli to tu i zvostane

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 21:09
- Nahlásit

Biluška
máš nějaký výtvarný dny... DD

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 21:30
- Nahlásit

Biluška
Vymalovala jsem chodbu
Nesnáším malování, půůůj
stetisek123
Pse měli dneska kuřecí žaludky s rybízem a okurkou
Kalu s Botinem a Bonnie se cpaly v lese boruvkama, furt mě od těch keříků odstrkovaly
že já jim debil takový věci vůbec ukazuju ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 21:32
- Nahlásit

stetisek123
máš nějaký výtvarný dny... D
To ani ne, ale barák už fakt potřebuje vymalovat

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2012 21:42
- Nahlásit

Eldoguero

Ahoj tak mě ve tři vzbudila velkoblizárdová ať pohnu prdelí že huš je na vysočanský, čož jako mi měla volat když vycházela z háku a vysraja se nato, tak sem teda ftala, anisem si nestačila vyčistit zuby a už mi zvonila na dvéře, sem jí pustila nahoru, pofackovala sem se a jeli jsme pro krmení do strašnic, krmeníčko dobré z bizoního masíčka pro Akky a pro Blizárda z křepelky a kachny, pak sem jí stim odvezla domu, ona mi na oplátku dala top spot on pro kóně, přijela sem dom musela sem zapárkovat až dole u rybníka a táhnout ten pytel domu takovou dálku, Akky byla velice šťastná a nejradši by ho zežrala hned celej, ale řikala sem jí že nééé že až večer, nakopala jsem jí spotonem a šly sme ven, trochu sme pocvičily na kliker a párek, a to je vše přátelé tádydádydá

<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání