Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1197 . 1198 . 1199 . 1200 . 1201 . 1202 . 1203 . 1204 . 1205 . 1206 . 1207 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:20
- Nahlásit

Ale zapomněla jsem to napsat na hlavní bránu
davidkova renataBaicozatim to nevisí na hlavní bráně tak asi neŽeny tady nic nevisí kromě mejch fuseklí a hadru na zem opakuji nic nevysí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:22
- Nahlásit

Aramis
děckáááá kašlu na to asi
v nejhoršim si upečeš psa ,no....jak myslíš že to děláme my dyš je hlat??

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:22
- Nahlásit

Furt něco děláte, nejste normální. Poslouchám písně na nových reprácích u mámy na kompě a půjdu teda asik balit, no, ale to vás musim vypnout....mě strašně serete, fakt.

http://www.youtube.com/watch?v=aCioEEHmHA0

Aramis
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:27
- Nahlásit

davidkova renata
v nejhoršim si upečeš psa ,no

Pca nee, kočku ;) po pcovi by se mi stejskalo

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 21:08
- Nahlásit

AramisPca nee, kočku ;) Výborně esli ti dojdou mám na skladě mooooc kotátek na zimu do špajzu do zásoby jáák dělaný

Aramis
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 21:25
- Nahlásit

danajasa
Výborně esli ti dojdou mám na skladě mooooc kotátek
Že dojdou ty naše bych se ňák extra nebála, ale kdyby přece jen tak na to budu myslet.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2012 22:49
- Nahlásit

Aramis
v nejhoršim si upečeš psa ,no

Pca nee, kočku ;) po pcovi by se mi stejskalo

No, tak ty si taky dobrej debil

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2012 09:05
- Nahlásit

dobré ránko, dnes se mi nějak nic nechce, jsem nějaká rozsekaná, ale odpoledne půjdeme k Ostravici

Aramis
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2012 10:46
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No, tak ty si taky dobrej debil

... No jo no to jsme prostě mi pcíčkaři ;)

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 07:01
- Nahlásit

bré ránko, no tady je příspěvků všichni v čudu co? My byli včera, kde jinde než u Ostravice a dneska jdeme na výlet na Prašivu

Dines
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 09:00
- Nahlásit

Krásnomorčecí bráškové - tak ale už!
Kdo má doma nebo na zahradě místo?

Aramis
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 10:26 - Změnil/a: Aramis
- Nahlásit

No tady to nějak vázne s tou kumunikací ...

davidkova renata
Našli jsme další fotky který by jsme v paralympiádě mohli zrealizovat :

Když se tam začně takhle ksichtit tak buď vyhrajeme a nebo nás pošlou okamžitě domu

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 12:28
- Nahlásit

F5 ....F5 .... doprdele nejdou nový příspěfky .. F5...

Kde jste kdo? Už expedice překročila hranice ČR do nějaké ciziny? Tady je pěkně hnusně, takový strašný teplo a dusno. Již jsme z práce i ze školy, Kamílek byl šikovný žák, byl jen kousat a měl to pěkný.
Taky ale začal rozebírat plot, teda plůtek, směrem na výběh ke Cryse a chodí k ní dírou v plotě na návštěvu. Teda chodil, teď momentálně tou dírou vyvlekl Crysu a lítaj tu kolem Asíčkový a tak jen čekám až se potkaj u tý morkový kosti pod stromem a holky si kvůli jedlý hračce rozčísnou palice.. asi si vemu akuvrtačku a vruty a půjdu zas zadělat díru v plotě.. než jí "někdo" Kamil zas obnoví. Nebo že bych jen sebrala tu morkovou kost?
No jdu s tím něco udělat dokud je čas.
Nazdar.

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 12:48
- Nahlásit

Jak je na tom expedice severní ocány netuším , ale ta naše výprava přijela včéra celá chytrá .
Seminář byl tuze užitečný .
Jen jsem se tam nemohla velkokynologicky naplnit , bo tam se s těma psama neškubalo , nepíchalo ani nešokovalo elektricky .
Prostě to - Jóó když jsme my za Svazarmu cvičili --
Byli tam k vidění i móóc šikovní páníčkové s psíkama i bez nich .
A Akky s Blizárdovou si na tom svým táboření budou užívat špionáž z první ruky .
A taky jsme všichni hodně opálení , někteří i do červena .
No a kdyby to někomu bylo moc líto , že tam nebyl - tak za rok pokračování nebo repete

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 12:49
- Nahlásit

já tu nejsem, natírám Mám malovací můzu . Už jsem vymalovala obývák, natřela podlahu, natřela počítačový stůl...a teď jedu na parapety, psí klece a žbrlení ve stáji

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 12:54
- Nahlásit

agáta12ale ta naše výprava přijela včéra celá chytrá .
Seminář byl tuze užitečný .

jste byli na tom šrenkoj?

Biluškajá tu nejsem, natírám Mám malovací můzu

už ten Primalex nehul ani nešňupej, začínáš na tom dost ujíždět

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 13:00
- Nahlásit

Crysa
pche, prymaleks je pro mrňata, včil jedu na balakrylu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 14:22
- Nahlásit

čau, mám strašně moc volnýho času!
Už jsem stihla zničit čokla u vody, zaběhat si, zacvičit si a teď vůbec nevím, co se zbytkem dne.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 15:55
- Nahlásit

Biluškapche, prymaleks je pro mrňata, včil jedu na balakrylu

Maky a Trixa teď vůbec nevím, co se zbytkem dne.
esli chceš tak přijeď, můžeš trávu sekat a okapy čistit a záhony plít a ploty opravovat a futra natírat a .. tady je pořád co dělat :/

Tak si lehni a hybernuj v chládku, ono se totiž nedá moc nic dělat. aspoň tady v tech hicech. Už se těším jak večír pěkně zas bude pršánkovat a bude příjemných 23°C a dejchatelno

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 17:23
- Nahlásit

Crysa
Kde jste kdo? Už expedice překročila hranice ČR do nějaké ciziny?
Pani mám vobavu že vo našich koleginích již se pěje písen u táborovejch ohnů http://youtu.be/U5KZh3UWtto

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 18:04
- Nahlásit

prosym vás jen probíhám...
Aramis
Našli jsme další fotky který by jsme v paralympiádě mohli zrealizovat
ty voe ale tak ty seš silná konkurence!! skoro bych řekla,,že v duševním postižení béte na bedně
Crysa
Už expedice překročila hranice ČR do nějaké ciziny
jako zprávy nějakou sou..ale dost jako hysterický,jednak sou bouřky ,dvanak se gerdě scela vyfoukla madrace a zapomněla si spacák(hlavně že založila skupinu kde chtěla radit co eště si má vzít: navíc je tam hyc ale co je nejhorší!!!! šílená psychopatická sadistická hancaw je přinutila vystoupat na Chopok ..teda ráno přišla SMs že dou..kolem 2 další že eště furt dou..NAHORU jako a ještě později poslední,že gerda na to jebe a čeká s mařenou a kabátcem kdesi uprostřed a voni at si dou kam chcou..a cosi o lanofce..od tý doby už nic
agáta12
bo tam se s těma psama neškubalo , nepíchalo ani nešokovalo elektricky .
hm tak ale to byla úpa ztráta času tam lízt

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 18:18
- Nahlásit

davidkova renata
ako zprávy nějakou sou..ale dost jako hysterický,jednak sou bouřky ,dvanak se gerdě scela vyfoukla madrace a zapomněla si spacák(hlavně že založila skupinu kde chtěla radit co eště si má vzít: navíc je tam hyc ale co je nejhorší!!!! šílená psychopatická sadistická hancaw je přinutila vystoupat na Chopok ..teda ráno přišla SMs že dou..kolem 2 další že eště furt dou..NAHORU jako a ještě později poslední,že gerda na to jebe a čeká s mařenou a kabátcem kdesi uprostřed a voni at si dou kam chcou..a cosi o lanofce..od tý doby už nic
Doufám že píšou řádný deník putovníka zahraničního, aby jsme se měli celý tábor za večerů u ohně čím bavit. Myslím že to bé výživné čtivo

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 18:29
- Nahlásit

Biluška
Až nebudeš barevná menšina , koukej dovalit fota .
Pokud ti nebudou konkurovat plánovači metrozastávek máš šanci na pochvalu .
Balakryl ten je ještě dobrej , to jsem zvědavá jak budeš sjetá po luxolu
davidkova renata
Crysa
Jojo Pan Šrek a paní Šreková , tuze jsme si to užívali .
Byli tam i táboroví šéfové od těch dvou se seznamem a dělali si megapoznámky , celej sešit maj popsanej .
Ale nejsem si jistá , esi to po sobě ještě taky přečtou
Tak nějak jsme měli zcela spontánně dvě "ramena " divácsta ": exoti a neexoti špičatí

No jasně , že jsme hned dneska začerstva zkoumali na panu S. esi to fungíruje . Budem na něm dělat hokusypokusy

Expedice žije ? Posílaj kouřové signály ?

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 19:05
- Nahlásit

teď mě tak napadá jak poslouchám už druhé zprávy dnes, že asi jsou Eldorádi krapet bes proudu a možná trochu víc mokří, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 19:14
- Nahlásit

Crysa
poslouchám už druhé zprávy dnes, že asi jsou Eldorádi krapet bes proudu a možná trochu víc mokří, ne?
myslim na ně právě..
agáta12
Posílaj kouřové signály
jj gerda hulí jak fabryka))

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 19:21
- Nahlásit

nazdar paka
sem měla dneska pěkně blbej den páč sem vybírala vobklady a další ptákoviny na tu koupelku, mám velký dylemata essi jít do drahýgi vobkladu, páč ty levnější v barvě co sem chtěla se mi nelíbí bo do levnýho úpa jinýho, no při mym skrblictví asi vim jak to dopadne ale má vyhlídlej krásnej novej bojler, úplně placatej prostě bomba a na netu sem ho našla vo dvojku levnější než v hobykrámu. Jo a teď sem si udělala borůfky se šlehačkou mňááááááám

davidkova renata
šílená psychopatická sadistická hancaw je přinutila vystoupat na Chopok ..teda ráno přišla SMs že dou..kolem 2 další že eště furt dou..NAHORU jako a ještě později poslední,že gerda na to jebe a čeká s mařenou a kabátcem kdesi uprostřed a voni at si dou kam chcou..a cosi o lanofce..od tý doby už nic
bože eště že sem s nima nejela. Tak podávej průběžný info

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 19:36
- Nahlásit

davidkova renata
jak na Chopok? Sem myslela, že jedou přes Německo do Polska . Ne, že by mě teda překvapilo, že sou na Slovensku, ale divím se, že nepanikaří a nesnaží se dostat zpět na původní trasu

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 19:41
- Nahlásit

Biluška
no voni jeli na sever a najednou jeli na jih

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 19:45
- Nahlásit

Alexaa najednou jeli na jih
a já myslela že slovencko je na východ

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 19:51
- Nahlásit

Crysa
a já myslela že slovencko je na východ
no to voni jeli na jich a najednou východ

<< 1 ... 1197 . 1198 . 1199 . 1200 . 1201 . 1202 . 1203 . 1204 . 1205 . 1206 . 1207 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání