| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:01
- Nahlásit
Čus buci buci budulínci
Zjistila jsem, že pouhých 5 hodin spánku mi opravdu nestačí. A návrat z dovolené do práce je fakt hnusný. Ale dobrý je, že příští týden mám zase dovču a pak už tu strávím jen 7 pracovních dní a pak sbohem a šáteček
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:06
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko, žumpice.
To byl krásnej víkend, Albertí!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:10
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
To byl krásnej víkend, Albertí!
to teda byl jak jsi ho strávila?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:20
- Nahlásit
Nazdar blázni, už sem pracovně napojená, musim vám říct, žesme se měli parádnicky. Začnu tím, že jsme přetížili Zeleninu a málem sme neměli kam dát pejskové. Pak sme profesionálně jeli a po cestě jsme po dvou hodinách kontrolovali Hancow-posátku, jestli jedou tam, co my. Zhruba pár km před Žilinou jsem zjistila, že nemám spacák. Prostě jen tak mě to napadlo. Dojeli sme dobře. Kemp plnej lidůch, ale nagestili jsme se mezi fotbalový a volejbalový hřiště pod stromky a měli sme stín celej den. Pak sem zjistila, že se mi totálně vyfukuje madrac a propadla jsem depresi a hysterii a chtěla sem jet domki. Pak sme šli na pívo a plafčit psíky. Pak sme jedli palačinky. Pak jsme šli spát. Pak se mi vyfoukla madrace úplně. Další vlna deprese. Pak sme lezli na Chopok. Kráááásná výlet. Stekla mi barva z vlasů poprvé. Pak sme byli s čoklama atrakce. Pak sme s Mařkou a Ježkem čekali pod vrcholem na Hancovi s Džinem. Ti lezli až na nahoru. Pak sme jeli lanovkou. Se všema čoklema. Maryje málem propadla zadní ďuznou. Ale jen málem. Je velmi utahaná dnes. Pak zas byla bouřka. Maryje se snažila zakopat do svahu. Přece jen toho hřmění na ní bylo hodně. Ale musela jít, páč sme byli ještě velmi daleko od vozu. Pak sme klimovali Supa. Pak sme se vrátili v bouřce do kempu. Pak sme jeli s Hancow-mušem do teska pro madrac a spacák a pívo a citrusa. Toho sme vypili a pak taky ještě pívo a nějaké jídlo. Pak sme spali a byla velká bouřka až skoro do rána. Pak jsme jeli na archeoskanzen. A pak do Svatého Jána, co je Svatým krížom, na kostelík. Pak jsme jeli do Demanovskej ľadovej jaskyně. Taky sme seděli v hospodě a pili pivo/limo a jeli halušky a tak. Pak sme s Bajkovou stoupaly k jeskyni, kde bylo zavřeno. A měli jsme jít až za hodinu. Tak sme zas slezli dolu a řekli zbytku posátky, že jdem až za hodinu. Což už dávno věděli a divili se, že lezem krz to dolu. Tak sme jim zas nechali čokle a šli nahoru. A do jeskyně. Byla tam krásně zima. Našli sme tam mamky bratra. První kapka na něj padla 24/2 před 350 000 lety. Prostě přesně dvojčata!!! Pak sme jeli do kempu a pili další pívo a citrusa a palačinky jedli. Pak sme spali. Nebyla bouřka. Pak sme vstali a balili. Pak sme jeli do Rožnova do skanzenu. Psi dostali pít dřív než my. Pak jsme jeli na inspekci k Paw. Paw má dobrého muše, ten se nám bude hodit, je to dobrý muš, má hodně ptáčkůch. A taky zajíčkůch a kozlátek. Paw má kohoutka, co je hrdina. A taky maj vobrofskýho krocana. A strašně maličký kachničky, ty sou úplně nejvíc. A holoubátko, co vypadá jako mamka, když se neučeše. Taky maj malinký andulátka a různý slepičky a housátka. Dostali jsme vajíčka. To mi příde super, jak si tak jdeš po dvorku a kuk, máš vajíčko, který můžeš normálně sníst. myslela jsem, že vajíčka se dělají v krámě....jako výrobek...Ještě nikdy sem neviděla tak velkýho krocana a tak malý kachničky. Úplně sem z toho jurodivá. Pak sme jeli a chytili na vysočině plaváka. Ale fest. Pak sme chatili za vysočinou prudké slunce. Ale fest. Pak sme jeli a vyložili mě a pak Bajkofku. Bajkofka je dobrý řidič, děsně dlouho vydrží a umí jes se spotřebou 5,3 litru při plně naloženym kombíku. Asi sasrak. Měli sme prostě děsně krásnej vejlééééééééét! Maryje je unavená a teď je se mnou v práci. Dočtu vás, až na vás budu mít čas. Nemám doma vůbec žádnou nápojku.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:26
- Nahlásit
Monty
V pátek jsme si prošlápli Křivoklátsko a sobotu jsme byli na Blaníkách na Vlašimsku V neděli jsem si léčila kotník ))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:29
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
chtěla bych prodloužený týden častěji
My byli ve čtvrtek u Ostravice, v pátek jsme měli výšlap na Prašivou a Kotař, kde nás při zpáteční cestě málem zabily kroupy, chránila jsem děcka a dostala jsem to do stehna, které mám teď čebrené a poněkud větší, a v sobotu jsme byli na přehradě Olašná, včera jsme odpočívali.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:31
- Nahlásit
Monty
chtěla bych prodloužený týden častěji
tak to já taky, hnedka tendleten!
Gerda
Tý jo, super
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:33
- Nahlásit
Gerda
krásně jste se měli jak tak čtu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
teda víííkend, týden ne
nejlépe každý týden
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:05
- Nahlásit
My jsme měli taky mooooc fajnový dny.
Probrázdili jsme s mušem jih Moravy, vína jsme popili, kopce jsme proplazili...
Aaronek se nosil z kopečků:
I ze schodů:
Viděli jsme i sochy psů, co byly jako živé.
http://pitbull.rajce.idnes.cz/Palava_5.-6._7
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:16
- Nahlásit
pawLINka
super fotky ty poslední jsou nejlepší
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:18
- Nahlásit
pawLINka
Já budu mít fotky až dneska večer. Včera jsem nezvládl ani vybalit auto. Stan a spousta dalších věcí tam stále jsou. V podstatě jsem z auta vypstila jen psy
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:21
- Nahlásit
Baico
No to se po té cestě ani nedivím. Já bych nezvládla ani vybalit auto a možná ani ty psy vypustit. Asi bych zhynula za tím volantem někde na D1 už.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:37
- Nahlásit
pawLINka
Asi bych zhynula za tím volantem někde na D1 už.
Tak já zhynula málem na vysočině, kdy po prudkém lijáku vysvitlo do té vody to nízké prudké sluníčko a to jsem měla pocit, že oslepnu. Ale jinak to byla pohodová cesta.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:39
- Nahlásit
čus vy vypsaný fiksky
koukám,že posátka je jiš komplet,to se dost divim teda
jako hesky se to čte,ale sem mocinky ráda že sem sem válela u rybníčka ,páč psychopatické nápady šílené hanciw bych jistojistě nepřežila
Baico
Zjistila jsem, že pouhých 5 hodin spánku mi opravdu nestačí
hele čéče mě ale taky ne..nicméně víc jiš léta nemám k dispozici,lcož asi vysvětluje můj stálý staf vičerpání
btw..proč je to pako zas nalezlý fšude proboha?!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:41
- Nahlásit
jelikož dnesa nemusím plánovat trasu odhadcům, tak stíhám v pohodě a tak vám tady taky nacpu fotky kníračů, jak strávili krásný prodloužený víkend
Tady Ostravice
Soph jako u moře chytání šutru s kámoškou a holčička neví, kde se čůrá, respektive to ví, ale není schopná vylézt z vody
Sophík se potápí
Faithík dostala sprchu, narozdíl od Soph se tam začala trochu nudit,
Faith - a pak, že nemám mít ohlodanou skříň
Guliverek dřevorubec, mňam, tam bylo něco dobrého,
v pátek výlet na Prašivou a Kotař
a nádherné fotky od kámošky z Prašivé
a v sobotu Olešná
necákej na nás
moc škaredá Soph
Faithík plave
Guláš taky plave
Ze včerejška žádnou fotku nemáme, to jsme lenošili
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:44
- Nahlásit
davidkova renata
páč psychopatické nápady šílené hanciw bych jistojistě nepřežila
By jsi tvořila posátku se mnou. Chvilku by jsme procházkovali a pak by jsme se šli válet k vodě. Ostatně, já to tak udělala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:53
- Nahlásit
Baico
By jsi tvořila posátku se mnou. Chvilku by jsme procházkovali a pak by jsme se šli válet k vodě. Ostatně, já to tak udělala
já vim! sem řikala gerdě že ti mušim vyslovit virtuální podporu! sou to šílencí ,rozhodně s nima nikam nepojedem..a dyš tak spolu a béme děsně vostražitý
monty
upozornuju montyjofku že přeťápla povolenej limit fotek s bílejma kníračema
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:57
- Nahlásit
davidkova renata
sem řikala gerdě že ti mušim vyslovit virtuální podporu
No hele, kdybych tam nahoře nebyla už 2x, tak bych se možná i překonala. Ale takhle mi chyběla motivace (a ty s ostnáčem a kopancema jsi byla dost daleko ). Do toho skanzenu na kopci, kde jsem nikdy předtím nebyla, tak to jsem se překonala. Ale to taky nebyl šplh do 2024m nad mořem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:07 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
davidkova renata
upozornuju montyjofku že přeťápla povolenej limit fotek s bílejma kníračema
ještě ty mě dneska ser
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:09
- Nahlásit
Baico
a ty s ostnáčem a kopancema jsi byla dost daleko
njn..taxi mohla cinknout aspon bych tě příšerně dořvala ve founu
Monty
ještě ty mě dneska ser
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
taxi mohla cinknout aspon bych tě příšerně dořvala ve founu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:15
- Nahlásit
davidkova renata
a je to rasismus, paw a její smečka tady můžou mít fotek kolik chce a my musíme mít limity
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:19
- Nahlásit
Monty
a je to rasismus, paw a její smečka tady můžou mít fotek kolik chce a my musíme mít limity
tak vona paw neni tak rozcapená s těma fotkama )))))dneska jich má taky dost ,ale zas příde s nima semka jednou za uherák,ty dybys neměla nastavený limity,zbouráš czpsa s kníračima.-))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:31
- Nahlásit
čus horolezcí a dfeprivantí
furt mě dneska někdo zdržuje, hlavně teda kvůli mojí kouplece a hospě a tak
Gerda
děkuji paní za krásnej popis, jenom mě to ujistilo jak je odbře že sem s váma nakonec nikam nejela
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:32
- Nahlásit
Uf, mám objednaný auto na opravu brzd. Do špitálu půjde ve středu brzy ráno.
Mám z nejhoršího uklizený auto, tedy vzadu u psů úplně, v kabině skoro vůbec. Mám přetříděný věci na psy. Mám strašně moc věcí.
Mám vyrobený nový mávátka na označení nášlapů. Mám jich asi 15 celkem, nevím kdy budu šlapat asi 15 stop naráz.. pak mám ještě asi 4 volný dráty na nová mávátka.
Jdu ještě přetřídit nepotřebné věci pro psy a asi z nich vyhážu něco do Maršovek a přidám to k pelechům co tu čekaj na Gerdu.
Musím ještě vytřídit odpad a odnosit ho do konťáků na tříděný odpad. Pak ještě asi vytřu a padnu dokajď nebé venku rozumněji.
Zas du. Čus.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:51
- Nahlásit
Alexa
moc by se ti s námi líbilo, ale neměla bys už nikdy ráda Hancuw
Crysa
furt uklízíš jako nějaký blázen starý )))) 15 stop si našlapem, neboj se nic, našlápnu ti cizou jako prd, bude dost praktická, bo mě fakt budeš muset najít. Teda spíš asi Ferdínek nebo Kakáček )))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 14:12
- Nahlásit
Gerdafurt uklízíš jako nějaký blázen starý ))))
asi z nervu, páč mi dneska naši napsali sms, že přijedou zítra a nebo v průběhu dalších dní.. prostě jim tam fučí a tak moc až letadla nelítaj, nebo lítaj taknějak v přestávce mezi fukejří a nic jim nepřistává páč fučí.. i oni tam dolítli napotřetí. Prvně je stahli ne vedlejší ostrov, přistávali na dvakrát, pak je vzali zas letadlem ale nedoletěli na cílovou destinaci a plácli s nima na zem zas na ten první ostrov a pak teprv o 11 hodin dýl s nima přistáli kde měli.. takže esli budou stejnym tempem lítat domů, tak jdu klepat řízky a bramborovej salát na mrazák, vrátěj se mě vo vánoce ..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 14:23
- Nahlásit
Crysa
Ty vado...tak doufám, že doletěj v pořádku a dobře a bez komplikaček....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 14:34
- Nahlásit
GerdaTy vado...tak doufám, že doletěj v pořádku a dobře a bez komplikaček....
taky doufám. Už jim to rajzování na to starý koleno asik zatrhnu, čék tu trne starostma a voni si jezděj na loďkách po móři a lítaj si jak vlašťofky podle toho vodkať fouká..
|