Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Rakovina - co můžu ještě udělat?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:01
- Nahlásit

Neromoc peknej,nastesti mi mame 0/0,ale problemy se srdcem,ma levou nedomykavost chlopne,prvni pes mel taky spatny srdce.

Nero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:03
- Nahlásit

nemethova5

Jejda, to je mi líto. Jak se starým psem, tak s mladým.

A mladý je v pohodě, nebo má nějaké problémy?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:05
- Nahlásit

Nerono nejmladsi uz neni,bude mit za ctyri dny osm let,jo ma nedomykavost leve chlopne,jinak ten starej mel silny selesty na srdci.

Nero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:10
- Nahlásit

nemethova5

Tak blahopřeji pejskovi k narozeninám!

Jsem myslela tím dotazem, jestli se to projevuje nějak (ta nedomykavost chlopně), nebo je to relativně v pohodě?

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:14
- Nahlásit

davidkova renata
oprav ten odkaz,nejde to zobrazit..

jako myslíš takhle? http://samanka1.txt.cz

no já to zkusila otevřít tady a nejde to,ale normálně jde.Tak nejlíp si ho dát do vyhledávače.

Nero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:14
- Nahlásit

Neessi

Nějak ten odkaz nejde.

Nero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:16
- Nahlásit

Neessi

Tak už to jde .... krásná fenka.

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:17
- Nahlásit

Nero

v odkazech tam máš album těch současných puberťaček

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:20
- Nahlásit

Nerojo,je v pohode,ja to neprozivam,je fakt,ze na to bral prasky,ale uplne jsem je vyloucila,byl po nich ochrapanej a zblblej.ted je v pohode,chodime do prace a on je silenej workoholik.

Nero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:23
- Nahlásit

nemethova5

Tak to je super.
Tak přeji, aby to bylo ještě dlouho v pohodě!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:34
- Nahlásit

Nerodiky,doufam,ze bude jeste dlouho a dlouho si ho uziju.

Rena
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 08:22
- Nahlásit

Falco
To jsem ráda, že jsem mohla alespoń s něčím přispět. Odkazy na houby teď nevím, ale můžeš si najít info podle názvů - Brainway Imunomax (to je ta, co obsahuje všech těch 6 zmiňovaných a ještě něco navíc) a pak Cordyceps star. Tohle je ještě nějaký článek o houbách http://vitainfo.cz/eshop/detail.php?idzb=213
Vliv počasí taky pozoruju - nejen na dýchání. Konzervy jsou zatím bez následků, zkusím je prostřídat s nějakým masem - viz článek. Zkusím koupit ten lososový olej - dá se dobře dávkovat, jak jsem četla. Co s dýcháním, to netuším. Kromě pobytu venku jsem zatím nic nevymyslela. S tím jídlem to je dobrá zpráva. Tak ať Falcovi chutná. Držte se, ahoj!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 16:40
- Nahlásit

Nero
můj mladý pes (2roky
no ten je nááádhernej,at vám to vydrží co nejdýl...jsou psi s vysokým stupněm DKK co by to na nich nikdo nepoznal.
P.S.po kom je???

Nero
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 18:41
- Nahlásit

davidkova renata

Ahojky. Díky. Vyřídím mu, že se ti líbí. Bude potěšen

Rodokmen:
URL

Jinak teprve začínáme překážky (metrovku skáče 1x týdně bez 3 dílů, takže asi 70cm a Ačko rozklopené trošku - pořád jej sleduji - kdyby se mi něco nezdálo tak končíme). Do 2 let jsem překážky úplně vynechala. Koušeme normálně (ale až od 1,5 roku), stopujeme normálně, poslušnost bez těch překážek. On má totiž velmi těžkou DKK zjištěnou už v 5-ti měsících. Klouby téměř mimo kloubní jamky a kloubní jamky skoro nemá (tak je má plytké). Prognóza od veterináře je taková, že v roce asi už neměl chodit.
Dostává Alavis, vepřové nožky ...

A díky moc přání. Doufám, že bude dlouho v pohodě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:48
- Nahlásit

Nero
Rodokmen

No jo,taxme vzdááááleně příbuzný,Gymor a PS máme taky zastoupený
On má totiž velmi těžkou DKK zjištěnou už v 5-ti měsících. Klouby téměř mimo kloubní jamky a kloubní jamky skoro nemá (tak je má plytké). Prognóza od veterináře je taková, že v roce asi už neměl chodit.
no to je děs...člověk by tohle čekal u bezpapíráka spíš než s takovým rodokmenem.Ale tady je dost lidí se stejnou i horší prognozou a navzdory tomu čoklové běhaj jak vo závod.Holt příroda je mocná čarodějka,věřím,že bude i u vás,je nádhernej,uvažuju,že bych někdy do černýho taky šla,viděla jsem pár pěknejch kousků,zatim mé srdce bije pro vlkošedy,ale kdo ví..hlavně aby byl nasvalenej a neležel jak lemra,to je začátek konce,ale to asi víš

Nero
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 21:40
- Nahlásit

davidkova renata

Já zas mám velmi ráda černou barvu. Jak u psů tak u koček (mám i černou kočku ) tak u koní (ty ale nevlastním). Nebo znakovanou, ale tmavší - takový ten starý znakovaný typ NO, jak se říká.
Ale když budu mít vlkošeďáčka, tak ho budu mít stejně ráda, jak černouška.

Tak když jste vzdálení příbuzní, tak Porťas zdaví ... a doufá, že vy DKK nemáte.

Ale ono si nějak nesedla ta fena s tím psem .. ale je zajímavé, že předchozí vrh s těmi samými rodiči byl se zdravím v pohodě a tento vrh ze kterého mám psa, tak byl celkově ne moc dobrý - buď DKK nebo DLK .. jen snad co vím, tak jedna fena 0/0 a o jedné se to ještě neví, měla úraz, tak jí budou dělat RTG teprve teď. Ale povahy tam vyšly suprově ... tak je škoda toho zdraví. Porťas už měl potencionální 3 nevěsty - 2 s PP a jednu bez PP. Ale smůla. Sice ti s fenou bez PP mě přesvědčovali dost, že to předávat nemusí a že když nakryjí psem bez PP, tak stejně neví jaké má DKK ... no pro mě nezodpovědnost ... takže jsem jim sdělila, že ne, že si na triko to, že štěňátka budou nemocná na klouby nevezmu.

Jinak chovatelka z toho byla celkem špatná (se jí to ještě nestalo (tak těžká DKK) a to už toho odchovala celkem dost) a už toto spojení dělat nebude. A mám u ní štěně zdarma kdykoliv v budoucnu. Takže myslím, že férový přístup. Pořád si píšeme.
Nojo, genetika ... jak v dobrém tak bohužel i ve zlém ... amen

A ty máš kolik hafíků? A po jakých rodičích?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:02
- Nahlásit

Nero
Já zas mám velmi ráda černou barvu
no na tu já sem ulítlá,černej kůn či kočka mě dokážou nažhavit do běla
A ty máš kolik hafíků? A po jakých rodičích
mám akorát jednu vlkošedku,po Uri Milvel a Xac z PS.DKK nějakou mít bude,měla panostitidu,tak se dělaly RTG na 9 měsících,ale posuzovat jsem to nenechala bo chovat ani vystavovat nehodlám.Jeden vet od oka řek,že by to šácnul tak střední stupen a druhej,že skoro vůbec nic.Věřim druhýmu,páč jí nechtěl dělat operaci narozdíl od prvního.
Mám návrh,pojd kdyžtak ke mě do tématu,tam si pokecáme,je tam víc lidí s NO,tady to je téma krapet nepříjemnější,tak at to holkám nezaplácáváme.

Nero
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:37
- Nahlásit

davidkova renata

OK, děkuji za pozvání.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:11
- Nahlásit

Nero
OK, děkuji za pozvání
tak pojd,ne?

Falco
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 17:27
- Nahlásit

Zdravím všechny, kdo nám pomáhali radou a podporou v našem boji s těžkou nemocí.
Dnes jsme tento boj ukončili. Falco už neměl sílu a nemohl dýchat, a pan doktor byl naštěstí ochoten mu pomoct i ve sváteční den. Umřel rychle klidně v mé náruči. Pochovali jsme ho v sadu, pod švestkami, kde rád lehával.
Teď je mi moc smutno, i když vím, že jemu je už dobře. Snad běhá v té krásné zahradě, kde se všechno může a žádného pejska nic nebolí. Možná se potkal s babičkou, s kterou prožil deset let a která odešla před rokem.
Jen se mi prostě strašně stýská.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 17:31
- Nahlásit

Falco
Dnes jsme tento boj ukončili

Je mi to moc líto,i když vím,že není nic co by tě mohlo utěšit..Dalas mu skoro 5 měsíců života navíc,určitě byl za ně šťastnej...Drž se.

bea
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 17:43
- Nahlásit

Falco
Přesně tak, dalas mi pár měsíců krásného života a odchod bez bolestí.
Vím, jak je ti smutno a žádný pejsek ti Falca nenahradí, ale rozhodně pomůže - uvažuj o tom, až přejde ten nejhorší smutek. Drž se. Pověst o Duhovém mostě znáš - věřím, že to tak je a že ti jednou zdravý Falco přijde naproti.

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 18:05
- Nahlásit

Falco

Splnila jsi Psí prosbu a to je dobře.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 18:10
- Nahlásit

Falco
Je mi to líto, myslím na vás. Měla jsem taky zlatého kokříka co byl hodně nemocný a musela jsem se rozhodnout. Měla jsem strach jestli poznám tu správnou chvíli. Poznala a pejsek veterinářku ještě olízal (poděkoval) a pak už usnul. Bylo mu 15 let. Strašně mi pomohlo opravdu se nebát dát průchod citům a vybrečet se jako želva. Po dvou měsících opravdového žalu a prázdnotě v srdci přišla myšlenka na nového kamaráda se studenám čumáčkem.
A to byla ta správná chvíle na hledání nového parťáka...
Držte se... a nezapomeňte, že jedna krásná část vašeho života sice skončila, ale za chvilku může začít jiná, nová a čistá jak nepopsaný list papíru...

janushka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 20:24
- Nahlásit

To je mi moc líto ... opravdu ... moc na vás myslím, držte se. Prožívala jsem to celé s vámi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:03
- Nahlásit

Falco
Je mi to lito.
A mame tez smutek, v 15 a pul letech tchynata dnes nechali uspat jejich milovaneho krizence, po totalnim selhani ledvin. Tak se drz.

evka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:14
- Nahlásit

Falco
Cítím s tebou, celou dobu jsem na vás oba myslela a přála jen to nejlepší, prožívala s vámi ten těžký boj...brečím jak želva... bohužel i takový je život. Udělala jsi pro svého miláčka maximum a on to ví,teď už si běhá po tom psím nebíčku a je mu fajn,nic ho nebolí, netíží, moc mu to ze srdce přeji. Vím, je ti těžko, smutno... co ti vzkázat?......drž se!

Falco
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 21:53
- Nahlásit

Tak aby tahle diskuze nekončila tak smutně, tak se sem pokusím připojit fotky nového člena naší domácnosti. Dnes jsme si ho přivezli až z Jižních Čech, má 3,5 měsíce a jmenuje se Bard. Právě spí s manželem v posteli.

Hodně zdraví a radosti všem vašim pejskům!

bea
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 21:55
- Nahlásit

Falco
Udělalas to nejlepší, co jsi mohla. Užijte si společně hodně radosti.

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 22:11
- Nahlásit

Falco
vzdycky jsem tohle tema otvirala se strachem...ale otevrela..tentokrat ale tyden jen nahlizim a nechtelo se mi sem vlizt...
je mi to moc lito sledovali jsme vas boj...falcovi prejeme at uz je stastny a je mu dobre

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání