Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Kastrace výhody, nevýhody?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 19:54 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

davidkova renata
ja to myslel s tim papirem jinak ... co se stane, kdyz ho "padelam"? jsem trestne odpovedny? co se stane, kdyz si tam napisi, ze mam zkousku z psologie a podepise mi to mamka, ktera me fakt s psologie prozkousi? tusim, ze me za to muze postihnout jen ta organizace, co to vydala v ramci svych pravomoci, treba vyradit ze svych rad ne? nebo dopustim se takovym vyse popsanym jednanim tresteneho cinu ci precinu?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:00
- Nahlásit

no jo..mohla bys klidně si založ živnost na CT a dělej jí s Adamem..neni moci která by ti v tom zabránila..taková je skutečnost
je to úplně stejný jako si kdejaká nula co ví vo psech kulový zakládá psí školu či jinou zhůvěřilost

presne to samy, ale muzes delat i pro lidi, vsak jsem tu nedavno daval ty odkazy ne? co jsou tra tachyony? dyk je to to samy? co je tech asi milion ruznych restartu duse, tela, sexu a ci ja vim kyho certa.... vsechno to samy..... vsak nebudte pelpe a jdete do toho, zavedte ct university of prague treba a absolventum kursu davejte titul tra ctl(canis therapy lector) takze pak bude tra Petra Svacinkova CTL..a hned muzes za ten kurs chtit tra 15k bo logicky na titul ti zkouska stacit nebude, to budes muset projit akademi ct

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:09
- Nahlásit

birma
Adam by CT klidně dělat mohl uz to pochop. Vis kolik psu dela CT a nic neumi a stejne nic neumi jejich panecci...vzdyt to mas podobny i stema zkouskama z vykonu, u tech nizsich levelu zkousek ti psi jsou kolikrat absolutne neposlusni a neovladatelni, majitele je dokopali akorat k ty spartakiade na cvicaku, to je vse

birma
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2015 20:46
- Nahlásit

zbrnd
ale však to jsem psala na začátku, že by mohl. A o to mi právě jde, že oni prostě na svym webu zveřejněj klidně info o tom, že to dělaj ne v souladu s tim psem, ale přes něj, proti němu...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 07:00
- Nahlásit

zbrnd
proto se me zase dost prici, kdyz se z toho dela nase zasluha...rika se tomu tra canisterapie a stejne tam je podstatnej ten kontakt se psem, to kolem je divadlo
tak jasně ,že člověk v tom má krapet vedlejší roli,ale za s jak řikám..někteří co to provozujou se dál vzdělávaj ,spolupracujou třá s těma fyzioterapeutama když se polohuje,páč ty stejnak nikdy nesmíš bejt s tim klientem sám,prostě dělaj to líp než někteří jiní
a hlavní roli hraje to zvíře,to jo,ale zas jednak na to musí mít povahu a dvanak musí bejt slušně vychovaný a ovladatelný,to za s úplnej debil nezvládne,takže tady vidim tu zásluhu lidskou..ovšem neplatí vždy viz tebou linkované stránky )
když to lejstro paděláš,asi tě nezastřelej na úsvitu )) stává se,že zařízení si ověřujou u organizace,která to vydala esi to fakt vydala,ale konkrétní postih fakt netušim,možná kdyby se při tý canisce něco stalo,že by se to nějak řešilo..

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 08:36
- Nahlásit

birma
A o to mi právě jde, že oni prostě na svym webu zveřejněj klidně info o tom, že to dělaj ne v souladu s tim psem, ale přes něj, proti němu...
to zveřejňuje i většina chovatelů i ostatních kynologů a taky je to ok

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2015 08:42
- Nahlásit

davidkova renata
a hlavní roli hraje to zvíře,to jo,ale zas jednak na to musí mít povahu a dvanak musí bejt slušně vychovaný a ovladatelný,to za s úplnej debil nezvládne,takže tady vidim tu zásluhu lidskou..ovšem neplatí vždy viz tebou linkované stránky
jsem presvedcen, ze takovej flegmos bude taky dobre ctpes, uz jen to, ze si proste traaa lehne a neha se hladit nebo tra bude poslouchat staryho pana co mluvi ci decko co vriska, tak muze byt prinos

možná kdyby se při tý canisce něco stalo,že by se to nějak řešilo..
top si mysim se bude resit stejne at na to mas papir od organizace BFG nebo AB nebo zadny, tam by bylo asi pripadne neprimo dulezity, ze kdyby jsi na to nemela zivnost a provadela jsi to jakoze v ramci podnikani tak bys mohla mit pritezujici okolnost, ze to bylko tra v ramci neopravneneho podnikani, ale stejne pokud by se neco stalo treba dedecek by mel ukousnutou hlavu tak by se to nejspis resilo stejne po jiny linii velmi podobny ty, kdyby tu hlavu snedl ne ctpes

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání