| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 18:18
- Nahlásit
zbrnd
myslis, ze je to jako spolehliva forma antikoncepce?
To asi záleží na způsobu užití. Možná by to fungovalo.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 18:21
- Nahlásit
impact
Hlavně tak, jak to píše worick, je to úplně neobhájitelný. Aspoň podle mého názoru. Protože samozřejmě ideál je ten, že budou všichni psi šťastní, uhlídaní, nekastrovaní, netýraní a když někdo není schopnej dávat do adopce nekastrované psy zodpovědným lidem, vlastně by ani neměl mít právo takovým psům pomáhat ze s*aček. Krásné ideály.
To jsi hlavně oupa vedle. Jistě, že ideál nikdy v ničem nenastane, ale o tom tady vůbec řeč nešla, víme?
A když je něco špatně, je to prostě špatně, když je někdo nezodpovědný, je nezodpovědný. A ano, jistě že většina lidí co se deklaruje, že pomáhá psům by měla být nakopána do zadnic, to ostatně by měla být většina lidí celkově v týto make-up společnosti.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 18:24 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
zbrnd
myslis, ze je to jako spolehliva forma antikoncepce?
mYslim,že značně..stačí dát mezi
kolena a nepustit
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 18:29
- Nahlásit
impact
tak uvidíme, třeba se zlato časem pochlubí, jak to funguje
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 18:32
- Nahlásit
davidkova renata
aha, to uz je na me moc slozity, tomu ja nerozumim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 18:34
- Nahlásit
zbrnd
aha, to uz je na me moc slozity, tomu ja nerozumim
to neva,beztak se nechceš množit ne? tagže se tě to netýká
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2015 22:27
- Nahlásit
davidkova renata
beztak se nechceš množit ne?
no hlavne tedkoms uz je jedno jestli chcu nebo nechcu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 07:50
- Nahlásit
zbrnd
o hlavne tedkoms uz je jedno jestli chcu nebo nechcu
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 08:05
- Nahlásit
davidkova renata
nesmalo se boooo bude tentonooonc!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 10:40
- Nahlásit
zbrnd
se nesměju že jako už nemůžeš ,se směju jaxi to napsal ))))))))
impact
prosim tě,koukla sem omylem a náááhodou do skupin y kastrace psů zkušenosti ))))))))))))))))))))))))))))) takže jako ti řikám,že tadle zatim vede )))))))) cantes z opavy by měl změnit dýlera,to nemůže dobře dopadnout ))))))))))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 13:00
- Nahlásit
davidkova renata
cantes z opavy
To je strašná guma.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 17:19
- Nahlásit
davidkova renata
se nesměju že jako už nemůžeš
no dovoool, ja mohu cokoliv si vzpomenu, jsme to myslel zcela jinak, jen si ted zaboha nevzpomenu jak
cantes z opavy
to je jako zastupce http://cantesopavsko.cz/ ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 18:14
- Nahlásit
zbrnd
ja mohu cokoliv si vzpomenu, jsme to myslel zcela jinak, jen si ted zaboha nevzpomenu jak
to neva zlato zas tě to tim pádem netrápí .))
to je jako zastupce
ty seš al e děsnej Kolombo ,víš,že máš nejspíš pravdu? trochu sem prolezla profil,mele tam cosi o tom jak pomáháme s providentem - pomáháme canisterapii a chcou klik na ten vodkaz ))
jinak sem našla jedno videjko,čokle sou mi povědomý z toho tvýho odkazu,tak asi jo,čéče..jako dost masakr )))
https://www.youtube.com/watch?v=E5zB2JBobuM
impact
To je strašná guma.
jako neuvěřitelná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 18:32
- Nahlásit
zbrnd
ty voe sem letmo projela ten odkaz tvůj..no už mne cantesí projev na FB nepřekvapuje.. projela sem naše týmy a pro dnešek mám dost
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 19:30
- Nahlásit
davidkova renata
no a je to vono nebo ne? vsak oni jsou skoro vsichni cterapeuti dost dobry ne?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 19:33
- Nahlásit
davidkova renata
jakej colombo, jsi napsala cantes opava, tak jsem si vzpomnel na pani Fiserovou a jeji forganisejšn a napsal to do gůglu a bylo
to neva zlato zas tě to tim pádem netrápí .))
sak me trapi akurat opcas slecna compact jinak nic
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 19:49 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
zbrnd
tak jsem si vzpomnel na pani Fiserovou
počkej ,ty myslíš že to je vona, Dagmar? kde to vidíš?
no myslim že to je vono,,esi seš na fb ,tak tu https://www.facebook.com/cantes.opavsko?fref=ufi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 20:58
- Nahlásit
davidkova renata
projela sem naše týmy
proč jsem tak blbá a podívala jsem se taky?? Popis fakt ideálního CC psa
Je mazlivý, ač zatím trochu obezřetný. Jinak je velmi chápavý, je třeba u něj stále budovat vztah.
... Je třeba, abyl získal praxi v canisterapii a zvykl si tak, aby ho to bavilo, jako ostatní pejsky.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 22:45
- Nahlásit
davidkova renatapočkej ,ty myslíš že to je vona, Dagmar? kde to vidíš?
ne to neeem jen jsem si na ny vzpomnel, kdyz jsem cetl cantes od tebe napsany....ja nevim, co dotycny pise na FB nesleduji takova blaboliste obvykle
no dik za odkaz, ale myslim, ze tam radeji koukat nebudu, jeste uvidim. kazdopadne diky za nej
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2015 22:49 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
birma Popis fakt ideálního CC psa
a proc ne?
Canisterapie neni nic, co by bylo zakonem urceno, co je, tudiz kazdy si pod tim muze predstavit tu svou canisterapii
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 07:41
- Nahlásit
zbrnd
a nevim, co dotycny pise na FB nesleduji takova blaboliste obvykle
to je chyba ,zlato,tam by ses vyřádil )))))) tady je to proti tomu akademická půda přímo )) věděls třá,že kastrovaný lidi musej bejt v izolaci v ústavech ? ))) vokolo mě je dost kastrovanejch ženskej a běhaj na volno ,patrně k nim tato info eště nedorazila,mušim je osvítit
birma
proč jsem tak blbá a podívala jsem se taky
pže si masochista ..ty popisy mne právě pobavily )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 11:29
- Nahlásit
zbrnd
Canisterapie neni nic, co by bylo zakonem urceno
však já nepíšu nic o tom, že by to byl zákonem zakázaný typ psa, ne?
davidkova renata
pže si masochista
asi
ty popisy mne právě pobavily
tak mě pobavilo akorát to, že všichni ti psi mají jen jejich zkoušky, ale tohle mě pěkně nakrklo spíš...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 13:03 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
davidkova renata
to je chyba ,zlato,tam by ses vyřádil
ja dyz se chci vyradit, chodivam sem, to mi bohate staci, no obcas i jinam, ale FB to me fakt jakoze nebere
tady je to proti tomu akademická půda přímo
no prave tady aspon obcas nekdo zapne ... tam je to slozitejsi vubec prepnout na patricnou frekvenci
) věděls třá,že kastrovaný lidi musej bejt v izolaci v ústavech ? nevedel, me vzdy tvrdili, ze jsem tady dobrovolne
vokolo mě je dost kastrovanejch ženskej a běhaj na volno
asi prekousaly retezy ne?
birma
však já nepíšu nic o tom, že by to byl zákonem zakázaný typ psa, ne?
saaak ja jsem reagoval na zlato preci, mi je jasny, ze ty pises zasadne vo velrybach, bo si chodna cholka preci!
tak mě pobavilo akorát to, že všichni ti psi mají jen jejich zkoušky, ale tohle mě pěkně nakrklo spíš...
proc? to jsi jeste nedokazal akceptovat, ze ty zkousky proste o nicem nesvedci, ze je to jen dalsi forma parchanstvi...ale takhle zijeme skoro uplne vsichni, kdyz se k necemu dostaneme, to neni preci nic neobvykleho...ostatne zviratka tak zijou taky(mysleno ve stylu: beru si na co dosahnu kdyz muzu nebo kdyz si myslim ze muzu)...teda pokud nejsou zotrocena clovekem, ktery jim urcuje, co mohou a co ne a tvrdi, ze je vychovava takto ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 16:37
- Nahlásit
birma
ak mě pobavilo akorát to, že všichni ti psi mají jen jejich zkoušky, ale tohle mě pěkně nakrklo spíš...
ale to je logický ,jinak to nelze.. kdokoli si zamane, založí si společnost provozující CT, krom jinýho udělá si zkušební řád a pokud pořádá zkoušky(což může) jede podle svýho zkušebáku )
daj se mezi těma organizacema či co to je ,dohledat takový ty slušnější,který to dělaj trochu na profesionální úrovni,ale tedle typan to nebude )))))))))))))))))) ty zkoušky se neuznávaj ofiko,takže ti je nezapíšou do výkonostní knížky..jediná Daušová z Helppesu si vymohla nějako to,že je můžeš mít v tej knížce zapsaný..já je tam mám,tak to vim..ale stejnou platnost jako IPO či NZŘ zkoušky to prostě nemá
zbrnd
nevedel, me vzdy tvrdili, ze jsem tady dobrovolne
a vod toho mě máš abych tě uvedla na pravou míru )
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 17:36
- Nahlásit
davidkova renata
.jediná Daušová z Helppesu si vymohla nějako to,že je můžeš mít v tej knížce zapsaný.
muzes tam mit napsany treba ze jsi soulozila s Hurvinkem, maksymalne to neuznaji jako pravdu ..status uredni listiny to preci stejne nema nebo jo?
,který to dělaj trochu na profesionální úrovni
otazka co znamena "profesionalni uroven"? ))
ale tak to jsem jde vsechno z juesej tam je prave hodne takovejch tech university of science of california a spol ....mame tu volnost tak mame i volnost verit, cmu chceme, samo musi to byt v souladu s myslenim eu a nato
nevedel, me vzdy tvrdili, ze jsem tady dobrovolne
myslis, ze tu nejsem dobrovolne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 19:00
- Nahlásit
zbrnd
muzes tam mit napsany treba ze jsi soulozila s Hurvinkem,
to teda nemůžu bo sem s ni netooo
status uredni listiny to preci stejne nema nebo jo?
pokud máš teho vlčáka s PP krom průkazu původu dostaneš eště výkonnostní knížku kam s e zapisujou všecky dosažený zkoušky..ta směroplatná je..a v tý já třá mám tu CT zkoušku taky zapsanou mezi jinejma.. jinaK páč caniska jako taková neni zAstřešená pod žádným ofiko kynologickým ouřadem,nemůže tim pádem bejt ani jednotnej zkušebák,nejsou ofiko rozhodčí jako u jinejch řádů,bylo i několik pokusů i ze strany třá Daušový toto sjednotit,zastřešit a dát tomu ofiko formu jako maj jiný odvětví,ale kupodivu nebyl moc zájem ze strany terapeutů )..takže zatim to je takhle
otazka co znamena "profesionalni uroven"
atak já myslim,že rozumíš věci se daj dělat dobře,hůř nebo špatně..je to o konkrétních lidech,jejich znalostech,motivaci atd..jsou tací kteří jsou z mýho pohledu na ránu, ale jsou i tací ,kteří tou caniskou fakt dělaj aspon na chvíli někomu život snesitelnější..některý starý lidi se třá celej tejden těšej na toho čokla až přijde.páč na nic moc jinýho se už těšit nemaj..a některý sou třá ochotný komunikovat jen s tim čoklem..tak zrovna tohle si myslim,že neni úpa špatný a nějakej smysl to má..prostě úplně bych to nezavrhovala,myslim,že každej kdo s e psem někdy skutečně žil (nejen vedle něj) ví,že zvířata jsou prostě skvělý a dokážou neskutečný věci jen tim,že prostě jsou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 19:08
- Nahlásit
davidkova renata
ale to je logický
já vim, že tak to bejvá, to mě fakt spíš pobavilo, jak si prostě každej hraje na svym písečku a možná se i trochu bojí srovnání někde jinde...
Ale to, co jsem původně citovala mě fakt nadzvedlo. Trochu mi to přišlo, jako kdybych chtěla dělat CT s Adamem. On sice nemá rád cizí lidi, na děti si musí dost zvyknout, jinak je má tendenci ze strachu žrát, ale tak kdybych moc chtěla, nějakejma CT "zkouškama" by asi prolezl a pak bych ho přece mohla tahat do nemocnic a třeba by mu to jednou i přestalo vadit, no ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 19:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
birma
no ne?
no jo..mohla bys klidně si založ živnost na CT a dělej jí s Adamem..neni moci která by ti v tom zabránila..taková je skutečnost
je to úplně stejný jako si kdejaká nula co ví vo psech kulový zakládá psí školu či jinou zhůvěřilost
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 19:32
- Nahlásit
davidkova renata
mohla bys
já vim, že bych mohla. Jen prostě chudák ten pes, kterej by po zbytek života dělal něco, k čemu nemá jedinej předpoklad a je velmi nepravděpodobný, že by ho to kdy bavilo...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2015 19:51
- Nahlásit
davidkova renata
tak já myslim,že rozumíš věci se daj dělat dobře,hůř nebo špatně..je to o konkrétních lidech,jejich znalostech,motivaci atd..jsou tací kteří jsou z mýho pohledu na ránu, ale jsou i tací ,kteří tou caniskou fakt dělaj aspon na chvíli někomu život snesitelnější..některý starý lidi se třá celej tejden těšej na toho čokla až přijde.páč na nic moc jinýho se už těšit nemaj..a některý sou třá ochotný komunikovat jen s tim čoklem..tak zrovna tohle si myslim,že neni úpa špatný a nějakej smysl to má..prostě úplně bych to nezavrhovala,myslim,že každej kdo s e psem někdy skutečně žil (nejen vedle něj) ví,že zvířata jsou prostě skvělý a dokážou neskutečný věci jen tim,že prostě jsou.
zvirata jsou urcite skvely a dokazi hodne dat, proto se me zase dost prici, kdyz se z toho dela nase zasluha...rika se tomu tra canisterapie a stejne tam je podstatnej ten kontakt se psem, to kolem je divadlo
|