Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / operace caudy a vyhrez plotenky
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Autor Zpráva
handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:28
- Nahlásit

haji
myslis, ze je citlivka, kdyz 7mesicu chodil s vyhrezlou plotynkou a ani jednou nezaknucel?

haji
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:32
- Nahlásit

no doufám třeba to byla jiná bolest než pooperační řez

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:33
- Nahlásit

ja taky doufam

PeKrato
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:34
- Nahlásit

handula
tohle je jediné mínus na Jaggy, jsou na prachy a nebojí se o ně říct
zkus tam ještě jednou zavolat nebo tam zajeď, já bych už asi seděla v autě, abych se šla přesvědčit, jak na tom pes je. teda pokud tě k němu pustí. přeci jen řešení z očí do očí je jiné, než telefon

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:38
- Nahlásit

PeKrato
ja za nim nemuzu jet hele, vis jak by byl zklamanej, kdyz bych ho tam zas nechala? to ne, az pro nej pojedu, rovnou si ho beru...ona to nerekla nejak zle, ale me to dostalo, protoze misto aby byli radi, ze VUBEC ji, tak jako resit za KOLIK toho sni? a jeste po te co x dni nejedl vubec....

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:39
- Nahlásit

handula
Neboj, já měla psa po operaci doma a taky mi asi 3 dny nejedl, vet říkal, že je to normální a že musí hlavně pít a nebo dostávat kapačky, takže to si tam ohlídají. Určitě bude v pohodě.

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:41
- Nahlásit

kazdopadne on bude jist a pit az bude doma, protoze je ve stresu a ve stresu zasadne neji, to neni nic nelogickyho, proto ho chci co nejdriv domu

PeKrato
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:42
- Nahlásit

handula
az pro nej pojedu, rovnou si ho beru
tomu rozumím, spíš jsem to myslela tak, že promluvit si s doktorem osobně by bylo zase jiný.
jinak k tomu není co dodat, no prachy tam hrají velkou roli.
snad bude pejsa i přes dlouhou dietu co nejdřív dobrej a ty bolesti ustoupí a bude co nejdřív doma.

haji
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:43 - Změnil/a: haji
- Nahlásit

PeKrato
já myslím,že nepustí,ale promluvit by s ní mohli

handula
..já když jsem dávala kočku na operaci postvakcinačního sarkomu asi před třema měsícema tak jsem si myslela ,že nepřežije kočka,veterináři ani já.Kočka měla rozkuchaný celý bok od páteře až po spodek břicha a přežili jsme všichni .Dokonce jsem jí tu jizvu mohla obvazovat a vet vytahovat stehy bez uspání.

Když tam asi před dvěma lety byla kvůli zánětu žaludku vrčela a řvala tak,že byla slyšet až před veterinu a já sem na ní po příchodu domů nesměla šáhnout čtrnáct dní .
..byla to pořád ta samá kočka ,ale ta bolest byla asi jiná..

Holly
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 15:05
- Nahlásit

To bude dobrý.....jak už tu někdo psal - lepší když bolí, než když nebolí vůbec..... My si pro našeho prdelku jedeme už dneska večer. Granule jsme mu dali s sebou. Ale ta vaše cena je fakt dost.....my bysme se měli vejít do 25000, i s vyšetřením (CT, RTG, lumbálka....to už máme zaplaceno)....

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 15:13 - Změnil/a: handula
- Nahlásit

Holly
to ja neresim, ale nebudou mi predhazovat pocet snedenych konzervicek
jinak zavidim, ze si pro ni uz jedete, dej pak vedet, jaka byla...jestli byla bolava nebo jaka....

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 15:54
- Nahlásit

handula
Nerozumím jedné věci. Ten pes byl hospitalizovaný už tři dny před operací? Proč proboha? Mě to přijde čistě jako tahání peněz z lidí a nic jiného . 1300,- na den +200,- za žrádlo je teda pěkná pálka . Lilátko byla hospitalizovaná na špičkové klinice v Ostravě a za hospitalizaci chtěli tuším něco kolem 300,- na den. Včetně žrádla prosím

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:06
- Nahlásit

Biluška
to né, ale v pondeli se delala ta rezonance, dali by nam ho hned druhy den kvuli narkoze, a az ve ctvrtek bylo volne misto na operaci, tak jsme ho tam nechali ty dva dny...aby jsme ho netahali tam a zpet a zas tam...bal by se, byl by to stres navic

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:12
- Nahlásit

handula
tak jsme ho tam nechali ty dva dny...aby jsme ho netahali tam a zpet a zas tam...bal by se, byl by to stres navic
Mě to spíš přijde, že větší stres je pobyt tam. V cizím prostředí, bez svých lidí, nežere.... No já bych ho určitě chtěla domů

dali by nam ho hned druhy den kvuli narkoze,
Proč proboha? . Byla to přece narkoza jen kvůli vyšetření, bez zákroku... to bych ho tam nenechala ani omylem, jel by domů hned po vyšetření .

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:15 - Změnil/a: handula
- Nahlásit

Biluška
nevim no, uz se stalo, neda se to vratit....dulezity je ze uz je tedka v poradku (teda v poradku, jako ze zije po ty operaci no ) rikali, ze by to bylo nejlepsi ho tam nechat, aby videli, jestli pak po te operaci bude klidnej, aby si s tim nejak nehnul, ze by se videlo, jestli by mela vubec smysl...
jak rikam, to uz je ted jedno....ted uz diky tomu zradlu vim, ze ho budu chtit domu co nejdriv

haji
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:16
- Nahlásit

tak já sem jela na rezonanci a vyšetření ráno na devět a po jedné odpolední jsme všichni odjížděli domů i s chodícím psem sem myslela,že má nějaký problém když tam musel zůstat.

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:18
- Nahlásit

tak holky oni tu rezonanci delali v noci ze jo....od 10 do pul dvanacty

haji
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:21
- Nahlásit

aha , tak to pak jo,ale asi bych ho tam taky nenechalaaž do čtvrtka.No ,kdybych to byl býval..........hlavně at to dobře dopadne to je ted důležité,třeba neknourá bolestí ale smutkem.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:25
- Nahlásit

kdybych to byl býval
přesně tak, teď už je to jedno, teď už hlavně aby byl co nejdřív doma ve svém a v péči svých lidí. že se to mohlo vymyslet jinak a jak, to už teď nevyřešíme

Mě to přijde čistě jako tahání peněz z lidí a nic jiného
No, o tom žádná. Ale operatéři jsou prostě profíci, no

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 18:05
- Nahlásit

handula
A kdes byla na jaggy? Nevim, jak v Brnē, ale v Praze múžeš byt v nemocnici se psem, když je hospitalizovanej, maj na to pokoje vybaveny. Tak bys mohla kontrolovat to jïdlo a pes by byl míñ ve stresu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 20:20
- Nahlásit

handula
hele k tý bolesti..kamarádka co nejni zrovna cíta měla v říjnu nejspíš něco podobnýho..pravila,že takovou bolest si jeden nedokáže představit ani ve snu a to byla nacpaná bůhvíčim..mě to teda přijde normální,voni veti docela často mívaj pocit,že zvířátka to nebolí bo co a ani nejni potřeba jim vlastně něco dávat..mluvim z vlastní zkušenosti aby bylo jasno.Naštěstí teda existujou i vyjímky

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 20:27 - Změnil/a: handula
- Nahlásit

zuzanarosakova

jasne muzes za 4300 za den, to uz je na me ale trochu moc
jinak ty pokoje jsou v patre, a to by asi nebylo uplne idealni s vencenim a tak...

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 20:28 - Změnil/a: handula
- Nahlásit

davidkova renata

no oni mi rekli v porovnani s jinyma psama, ze u nich stacilo 0,1mg morfinu a nesemu museli dat 0,2mg..
jinak jestli si dobre pamatuju, ty jsi tehdy byla prvni, kdo typoval ze mame caudu, kdyz jsem psala, ze zacina zakopavat, tak prosimte uz priste netypuj radsi

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 20:30
- Nahlásit

jinak ale nemuzu proti nim nic, zatim jednani super, to zase jako o tom zadna....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 20:49
- Nahlásit

handula
Aha, já s tim zkušenosti nemám, jen jsem to četla v tom jejich prospektu. To je teda nedomyšleny, že maj ty pokoje v patre, dyt tam dēlaj tolik ortopedickych operací, to teda nevychytali

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 21:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
jj, ja chtela aspon jeden den, ale me odradili i ty penize, zda se mi to neprimerene...kdyby pulka tak s obema zavrenyma ocima mozna, ale takhle ne

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 21:47
- Nahlásit

handula
A to je v Brnē nebo v Praze? Já jsem hrozná histerka, trikrát se rozmyslim, jestli nechám psi samotny doma, natož v nemocnici, takže bych se asi zrujnovala, kdyby na to došlo

haji
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 04:24 - Změnil/a: haji
- Nahlásit

V Brně jsem pokoje pro lidi neviděla,rezonanci mají ve sklepě,vyšetřovnu v přízemí a pooperační a operační sál v patře,ale mají tam výtah a venčit s ním jezdí před kliniku nebo na takový dvorek.
handula
třeba už dneska bude líp on to může špatně snášet i kvůli tomu dlouhému odloučení.Jsem ráda,že měl doktor Tomek rozum a tyhle detaily si nechal pro sebe

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 16:45
- Nahlásit

handula
jak jste na tom?
ty jsi tehdy byla prvni, kdo typoval ze mame caudu, kdyz jsem psala, ze zacina zakopavat, tak prosimte uz priste netypuj radsi
typuju,že bude brzo v poho a dlouho vám to vydrží

handula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:21
- Nahlásit

zuzanarosakova
jsme v Praze...
haji
dneska je prý o neco malo lip, najedl se, ale vencí ho ve dvou, musi ho pridrzovat, preci jen stav pred operaci byl spatnej a je jasny,ze ted je to jeste horsi...musi se drzet, aby mu ten step neprasknul...to bude horor, az ho budem mit doma...ale fakt uz se nemuzu dockat... dneska pry zkusej dat morfin po 6ti hodinach ne po ctyrech...
davidkova renata
doufam, ze v tomhle se taky nespletes!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání