Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / operace caudy a vyhrez plotenky
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 .
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 14:50
- Nahlásit

pigie

ze ta mrcha spozna, ked je tam ta voda dlhsie ako 24 hodin a chodi reklamovat!

háááájzl jeden rozmachanej

budiž Ti útěchou, že ani u nás se nic nezměnilo.... pes si furt myslí, že je velbloud a musím ho do pití nutit a tak porůznu vymýšlet. Zatímco s mískou na jídlo pochoduje bytem von za mnout, tak s miskou na pití honím já jeho

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:32 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

PetraK
Som rada, ze niektore veci sa nemenia Clovek ma hned lepsi pocit, ze asi nebude idiot, ked podobne veci neriesi len on

Fifi
Pri browsovani v starych prispevkoch som nasla, ze tvoja babulka uz nie je medzi nami Je mi to este raz moc moc luto
Niektore veci sa nemenia a niektore bohuzial ano Co by zato clovek dal, aby sa niektore nemenili

A handula sa neozyva

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:42
- Nahlásit

pigie
Som rada, ze niektore veci sa nemenia

ano, ano. tohle je myslím neměnné, pokaždý když jednou za sto let slyším, že se jde sám od sebe napít, uděláme následně velkou párty!

Co by zato clovek dal, aby sa niektore nemenili

souhlasím naprosto, navíc čas se zbláznil a letí tak, jak nikdy.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 13:12
- Nahlásit

ze ta mrcha spozna, ked je tam ta voda dlhsie ako 24 hodin a chodi reklamovat!
Já teda nevím, tohle mě dělají kočky, jseš si jistá, že Hugo je pes?

handula
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 15:21
- Nahlásit

pigie

Jsem tu po dlouhé době, dřív jsem nějak neměla sílu ani chuť.
Dopadlo to tak, jak to dopadnout muselo. 20.května jsme to ukončili. Začal mít bolesti na předních pacičkách, takže už jsme ho nemohli ani zvednout. Asi jak jsme ho ten rok a půl nosili, tak jsme přetěžovali i ty přední klouby. Takže konec. Spinká na zahradě, není den, kdybych na něj nemyslela. Jiného pejska nechceme - zatím. Musí to odeznít.
Máš krásného hafíka, je dobře že jste v pořádku. Všechny kdo nám drželi palce zdravím a přeji krásné vánoce s Vašimi pejsánky.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 15:24
- Nahlásit

handula
To je mi líto Ale udělali jste to nejlepší, co jste mohli. Akorát nového hafíka to po nějaké době chce, je to ta nejlepší náplast, to mi věř.

handula
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 15:37
- Nahlásit

Maya

jo to asi jo, ale teď to nejde... budu rodit každým dnem, na nového pejska musí být čas a to bych asi teď nedala.. Časem ale budeme chtít, to je jasné, bude to sice JEN náplast, protože druhý takový nebude a ani nemůže být, ale zase bude jiný no... člověk to tak musí brát...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 17:58
- Nahlásit

handula
To je mi lito.

pigie
Co by zato clovek dal, aby sa niektore nemenili
Njn, co nadelas. A chybi, porad chybi, chybet neprestane.
Hele, kolik je vlastne Hugousovi?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 19:49
- Nahlásit

handula
tak to je mi líto

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 22:05
- Nahlásit

handula
Aha, tak to jo, ale neboj, mimčo tě taky přivede na jiný myšlenky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2012 08:19
- Nahlásit

handula

je mi to moc líto, . jak píše Maya udělali jste to nejlepší a mimčo zase život poposune jinam a až to přebolí a bude k tomu příležitost, pořídíte si chlupáče, který bude úplně jiný (a přece v něčem stejný) . Přeju klidný svátky,

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2012 16:52
- Nahlásit

handula
to je mi luto, ale kiez by kazdy spravil pre svojho hafana to, co ty... Ked sa neda, tak sa neda a dostojne ukoncit zivot kamarata je to posledne, co mu mozme poskytnut. Myslela som na vas hodne casto.
Blahozelam k bliziacemu prirastku do rodiny! Budu ine myslienky a chut na dalsieho clena rodiny pride samo. Dieta predsa nemoze vyrastat bez psa Drzime palce, nech vsetko dobre dopadne!

Maya
Zeby bol kocka? Jak sa to spozna?

Fifi
Nam bude za par dni 8.5 roka. Sedivie nam brada uz dlhsiu dobu. A koroduje mozog Vcera pri venceni sa snazil spomenut co to je "ku mne", ci je to stat alebo si sadnut 2 metre predomna, alebo sikmo cumakom k mojej nohe vedla mna, alebo mi vrazit cumak medzi nohy a nasledne si sadnut. Posledne bolo spravne - inak to nikdy nevedel Mu uz odpustam privela veci, a ten povel sme nepouzili uz roky, tak som mu pohrkala trochu hlavickou Bolo to zabavne

handula
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 11:16
- Nahlásit

Fifidavidkova renataPetraKpigie

děkuji Vám všem, i za to, že jsem si sem mohla přijít postězovat a vypsat se z našeho trápení...
pořád jsme to oddalovali, pořád jsme se snažili mu ten život zpříjemnit nějakým způsobem, ale věděli jsme, že v momentě, kdy nastanou nějaké bolesti, tak to bude okamžik, kdy to člověk musí ukončit, i když nechce. Bylo to rychlý, rozhodnutí během dne a ještě jsme přemluvili veterináře, aby přijel k nám domů, že ho prostě nechceme v posledních minutách v bolestech někam tahat a ještě ho stresovat. Usnul nám v náručí a ve svém pelíšku
Máte pravdu, pejska to chce... přemýšleli jsme i o nějakém útulkáčkovi. Tak uvidíme
Mějte se krásně a kdyby jste věděli o někom, kdo by potřeboval vozík pro velkého psa, dejte vědět. Teď jsme ho poslali na opravu, ale až se nám vrátí, bude k dispozici pro nějakého dalšího pejska, kterému osud nadělí stejnou nemoc jako tomu našemu....

Dubca1
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 21:14
- Nahlásit

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s nakloněnou hlavou u psa. Mám 11 měsíců starou fenku Bernského salašnického psa a z ničeho nic se jí naklonila hlava na stranu. Jinak normálně žere, hraje si, není na ní nic zvláštního. Možná jen trošku smutnější výraz, ale bolesti určitě nemá. Uši má zevně dobré, dovnitř vidět není.
Chystáme se do Brna na vyšetření zvané Myelografie. Byl jste na tom někdo? Jak se toto vyšetření cenově pohybuje?
Díky moc všem, je to hrůza, když pejskovi něco je a on Vám to nedokáže říct........

pigie
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 07:44
- Nahlásit

Ahoj, my sme boli cca 3 roky dozadu. Samotne stalo 4500, my sme mali cenu dokopy spolu s NMR - 12000 + samozrejme este anestetika, vysetrenie, infuzie a tak. Myslim, ze prave kvoli tomu nas vyholili na hlavicke, co bol pre mna dost sok - neviem, ci sa to robi bezne alebo len dlhosrstym psom.

Dubca1
Člen
# Zasláno: 9 Led 2013 18:13
- Nahlásit

Hm, to je dost..... Ale co by člověk pro svého miláčka neudělal.... Byli jsme teď na rentgenu lebky a hlavu nám neholili. Tak nevím. Ale při odběru krve nám vyholili nohu. Na RTG nic nenašli. Tak budeme zkoušet dál.

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Led 2013 08:50
- Nahlásit

Pri RTG sa holit nemusi, ja myslim, ze asi tade vpravovali tu kontrastnu latku, ale ista si nie som...

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 21:50
- Nahlásit

V útulku Kralupy je pes Silver s touto diagnózou cauda equina. Doktor operaci nedoporučil, ale pes prochází magnetoreapií a vysloveně si ji užívá. Jaké budou výsledky na konci léčby, pak písnu.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání