Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / operace caudy a vyhrez plotenky
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Autor Zpráva
haji
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 09:30
- Nahlásit

...začínáme držet všechno co máme k dispozici

handula
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 10:26
- Nahlásit

díky díky, jsem s nervama na pochodu, operace mezi 10. a 11. hodinou a budou volat ve 14 hodin, jak to dopadlo....

Holly
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 10:52
- Nahlásit

Taky moc držím palce, my máme teď operaci krátce za sebou, pejska nám operovali předevčírem večer a včera v poledne už sám jedl a byl se s panem doktorem vyvenčit Zítra večer si pro něj asi pojedeme.

handula
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:31
- Nahlásit

Holly
vazne? taky plotýnku? Co mas za pejska?
Tak to je super, ze to vypada u vas dobre , taky bych si pro nej nejradsi uz jela, ale bude tam jeste 5 dní zrejme...

Holly
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:37
- Nahlásit

Je to ještě štěně, ale bude velkej, pastevec..... je to nějak blbě narostlý obratel, co utlačoval míchu.......taky jsem šťastná, že to vypadá dobře, jen mám hrůzu z rehabilitace, jak ho udržíme měsíc v klidu.....

handula
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:39
- Nahlásit

Holly
no jo u stenatka je to tezky, to teda taky budu drzet palce, at to zvladnete, nas pes ma preci jenom svuj vek, i kdyz je to divoch, tak dokaze byt hodiny v klidu....tak snad...

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:25
- Nahlásit

handula
určitě napiš, jak to vypadá po operaci. čtu to tady jak detektivku a mocinky moc držím palce.

haji
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 13:03 - Změnil/a: haji
- Nahlásit

Holly

se štěndem to bude o nervy a ten klid bude asi potřeba dýl

handula

mám dojem ,že i my jsme čekali do dvou pak jsem to nevydržela a volala jsem já a Šrenková mi řekla ,že operace se protáhla a až to skončí pan doktor mi zavolá.Když jsem se ho pak ptala jestli byla komplikace tak mi řekl,že ta plotýnka byla prasknutá a ten maglajz co je v ní vytečený ven,ale jak si uvědomuju,po položení telefonu jsem všem řekla,že ten obratel byl prasklý a ty úlomky kolem míchy no magor z pooperačních informací jsem dokázala vstřebat pouze to ,že žije

haji
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:29
- Nahlásit

ťuk ťuk

handula
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:32
- Nahlásit

furt nic, jeste je na sale, meli ho operovat v 11, je mi sílene

haji
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:40
- Nahlásit

..vydržať !!!

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:41
- Nahlásit

handula
Drž se,to bude dobrý,uvidíš držíme palce i tlapky s celou smečkou

Holly
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:47
- Nahlásit

Náš byl na sále 2,5 hodiny....a pak mi stejně nic neřekli, jenom, že spí......to bude dobrý!!

pigie
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:07
- Nahlásit

handula
Drzime palceky, neboj, vsetko dobre dopadne. Nam sa v Jaggy len vysetrenie predlzilo o dve hodiny... Takze ziadna panika, vsetko bude fajn

handula
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:36
- Nahlásit

tak 1. zpráva, vse dopadlo dobre, plotynka zasahovala do michy docela zasadne, takze by se mu fakt melo ulevit po tom, tedka spinka operace trvala 58minut...!

handula
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:37
- Nahlásit

díky vsem co nam drzi palecky , az budu mit chvilku, poslu odkaz na video, jak chodil 4 dny pred operací.....

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:47
- Nahlásit

Supeer

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:48
- Nahlásit

handula
suppppeerrrr, to je dobrá zpráva. budu se těšit na další dobré, protože to tak určitě bude, uvidíš!

haji
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:48
- Nahlásit

huráááá

haji
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:50
- Nahlásit

A takhle se u nás spalo už 3 týdny po operaci-podotýkám,že ten po operaci je ten zubatec.

handula
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:51
- Nahlásit

haji
to je bombáááááá

haji
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:53
- Nahlásit

...samo dlouho tak ležet nevydržel ,ale vždycky to zkusil aspon na chvíli.

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 11:29
- Nahlásit

tak dnesni zpravy nejsou nic moc... ma bolesti, museli zvysit davku morfinu, na nohy se postavil, ale udelal 2kroky a knucel...
takze mam zase starost.....

PeKrato
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:03
- Nahlásit

handula
dejte mu čas, musi to bolet hrozně. za par dni bude líp, uvidíš!

Kaccka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:51
- Nahlásit

handulaMoc drzime palce, ted uz se to bude jen zlepsovat, uvidis, drz se a bude dobre
Nekdy je bolest paradoxne dobry znameni, mnohem horsi je, kdyz by neco bolet melo, ale neboli.

pigie
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:59
- Nahlásit

handula
Aspon si to nebude namahat, ked to boli. Treba sa na to pozerat aj z lepsej stranky. Ja verim, ze o par dni tomu bude inak a vsetko bude na dobrej ceste. Myslime na vas!

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:03
- Nahlásit

jste moc hodni vsichni, maji u me ale jeden velky vroubek, jsem z toho trochu spatna...musim si to s nima vyjasnit dneska...fakt me to nemile prekvapilo....ja o penezich jako nechci mluvit, protoze proste jsme se tak rozhodli, ale davame na krmeni 200,-kc denne a pobyt je 1300,- (uz je tam 5dní), a dnes mi bylo receno, ze neji granule (bodejt by je jedl, kdyz nepije a granule jsou suchy), ze kdyz uz tak konzervu, ale ze tu mu taky jako nemuzou davat porad, ze na jeho vahu si to nemuzou dovolit, proste v tom smyslu jako...chapete....navic nejedl po, ut, ve strdu trochu, ct vubec.... jako nejak se z toho nemuzu vzpamatovat, az chytnu druhy dech, musim tam zavolat

haji
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:11
- Nahlásit

handula

ono ho to asi bolí,co dělal náš po operaci nevím bo jsem pro něj jela až za tři dny ,ale to už přišel po svých.
A doktor říkal co,že je to divné když knučí nebo normální? Ted jsem koukala ,že jsem taky platila krmivo ,přitom jsem mu jídlo dávala sebou do tašky a on taky nejedl.
Držíme pořád

handula
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:16
- Nahlásit

haji
no rikala doktorka, ze to neni uplne obvykle zvedat davku morfinu na dvojnasob
jako ze ji to nebylo blby tohle vubec rict, kdyz uz ted jsme skoro na50tisicich

haji
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:22
- Nahlásit

ouu -třeba je jenom citlivka, ono to fakt musí bolet si představ,že ti rozkuchaj páteř a budou tě na druhý den nutit chodit

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání