| Autor |
Zpráva |
haji
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 09:30
- Nahlásit
...začínáme držet všechno co máme k dispozici
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 10:26
- Nahlásit
díky díky, jsem s nervama na pochodu, operace mezi 10. a 11. hodinou a budou volat ve 14 hodin, jak to dopadlo....
|
Holly
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 10:52
- Nahlásit
Taky moc držím palce, my máme teď operaci krátce za sebou, pejska nám operovali předevčírem večer a včera v poledne už sám jedl a byl se s panem doktorem vyvenčit Zítra večer si pro něj asi pojedeme.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:31
- Nahlásit
Holly
vazne? taky plotýnku? Co mas za pejska?
Tak to je super, ze to vypada u vas dobre , taky bych si pro nej nejradsi uz jela, ale bude tam jeste 5 dní zrejme...
|
Holly
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:37
- Nahlásit
Je to ještě štěně, ale bude velkej, pastevec..... je to nějak blbě narostlý obratel, co utlačoval míchu.......taky jsem šťastná, že to vypadá dobře, jen mám hrůzu z rehabilitace, jak ho udržíme měsíc v klidu.....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:39
- Nahlásit
Holly
no jo u stenatka je to tezky, to teda taky budu drzet palce, at to zvladnete, nas pes ma preci jenom svuj vek, i kdyz je to divoch, tak dokaze byt hodiny v klidu....tak snad...
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:25
- Nahlásit
handula
určitě napiš, jak to vypadá po operaci. čtu to tady jak detektivku a mocinky moc držím palce.
|
haji
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 13:03 - Změnil/a: haji
- Nahlásit
Holly
se štěndem to bude o nervy a ten klid bude asi potřeba dýl
handula
mám dojem ,že i my jsme čekali do dvou pak jsem to nevydržela a volala jsem já a Šrenková mi řekla ,že operace se protáhla a až to skončí pan doktor mi zavolá.Když jsem se ho pak ptala jestli byla komplikace tak mi řekl,že ta plotýnka byla prasknutá a ten maglajz co je v ní vytečený ven,ale jak si uvědomuju,po položení telefonu jsem všem řekla,že ten obratel byl prasklý a ty úlomky kolem míchy no magor z pooperačních informací jsem dokázala vstřebat pouze to ,že žije
|
haji
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:29
- Nahlásit
ťuk ťuk
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:32
- Nahlásit
furt nic, jeste je na sale, meli ho operovat v 11, je mi sílene
|
haji
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:40
- Nahlásit
..vydržať !!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:41
- Nahlásit
handula
Drž se,to bude dobrý,uvidíš držíme palce i tlapky s celou smečkou
|
Holly
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:47
- Nahlásit
Náš byl na sále 2,5 hodiny....a pak mi stejně nic neřekli, jenom, že spí......to bude dobrý!!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:07
- Nahlásit
handula
Drzime palceky, neboj, vsetko dobre dopadne. Nam sa v Jaggy len vysetrenie predlzilo o dve hodiny... Takze ziadna panika, vsetko bude fajn
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:36
- Nahlásit
tak 1. zpráva, vse dopadlo dobre, plotynka zasahovala do michy docela zasadne, takze by se mu fakt melo ulevit po tom, tedka spinka operace trvala 58minut...!
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:37
- Nahlásit
díky vsem co nam drzi palecky , az budu mit chvilku, poslu odkaz na video, jak chodil 4 dny pred operací.....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:47
- Nahlásit
Supeer
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:48
- Nahlásit
handula
suppppeerrrr, to je dobrá zpráva. budu se těšit na další dobré, protože to tak určitě bude, uvidíš!
|
haji
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:48
- Nahlásit
huráááá
|
haji
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:50
- Nahlásit
A takhle se u nás spalo už 3 týdny po operaci-podotýkám,že ten po operaci je ten zubatec.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:51
- Nahlásit
haji
to je bombáááááá
|
haji
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:53
- Nahlásit
...samo dlouho tak ležet nevydržel ,ale vždycky to zkusil aspon na chvíli.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 11:29
- Nahlásit
tak dnesni zpravy nejsou nic moc... ma bolesti, museli zvysit davku morfinu, na nohy se postavil, ale udelal 2kroky a knucel...
takze mam zase starost.....
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:03
- Nahlásit
handula
dejte mu čas, musi to bolet hrozně. za par dni bude líp, uvidíš!
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:51
- Nahlásit
handulaMoc drzime palce, ted uz se to bude jen zlepsovat, uvidis, drz se a bude dobre
Nekdy je bolest paradoxne dobry znameni, mnohem horsi je, kdyz by neco bolet melo, ale neboli.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 12:59
- Nahlásit
handula
Aspon si to nebude namahat, ked to boli. Treba sa na to pozerat aj z lepsej stranky. Ja verim, ze o par dni tomu bude inak a vsetko bude na dobrej ceste. Myslime na vas!
|
handula
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:03
- Nahlásit
jste moc hodni vsichni, maji u me ale jeden velky vroubek, jsem z toho trochu spatna...musim si to s nima vyjasnit dneska...fakt me to nemile prekvapilo....ja o penezich jako nechci mluvit, protoze proste jsme se tak rozhodli, ale davame na krmeni 200,-kc denne a pobyt je 1300,- (uz je tam 5dní), a dnes mi bylo receno, ze neji granule (bodejt by je jedl, kdyz nepije a granule jsou suchy), ze kdyz uz tak konzervu, ale ze tu mu taky jako nemuzou davat porad, ze na jeho vahu si to nemuzou dovolit, proste v tom smyslu jako...chapete....navic nejedl po, ut, ve strdu trochu, ct vubec.... jako nejak se z toho nemuzu vzpamatovat, az chytnu druhy dech, musim tam zavolat
|
haji
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:11
- Nahlásit
handula
ono ho to asi bolí,co dělal náš po operaci nevím bo jsem pro něj jela až za tři dny ,ale to už přišel po svých.
A doktor říkal co,že je to divné když knučí nebo normální? Ted jsem koukala ,že jsem taky platila krmivo ,přitom jsem mu jídlo dávala sebou do tašky a on taky nejedl.
Držíme pořád
|
handula
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:16
- Nahlásit
haji
no rikala doktorka, ze to neni uplne obvykle zvedat davku morfinu na dvojnasob
jako ze ji to nebylo blby tohle vubec rict, kdyz uz ted jsme skoro na50tisicich
|
haji
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:22
- Nahlásit
ouu -třeba je jenom citlivka, ono to fakt musí bolet si představ,že ti rozkuchaj páteř a budou tě na druhý den nutit chodit
|