Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:39
- Nahlásit

Dobre dopoledne vsem!
Laida
Jo, vzdyt jsem ti rikala, ze do toho Roznova to urcite ma cenu zajet ! Tak jestli se chystate, doufam, ze pak bude spoustu fotecek!!!
Fajka
No urcite to pujde, prave ze Fajka jako prava akiti dama je urcite 100%-ni bojovnice!!! Tak nas informuj, jak pokracujete, budu mooc drzet palecky, at je to holky brzo za vami!!!
K tomu prasku - ja mam Aru naucenou, ze mi prasky zere z ruky, ze zacatku jsem taky bobulky schovavala do vseho moznyho, ale stejne mi je s preciznosti neurochirurga vypreparovala, tak jsem rekla dost a mame ted povel "Ham", kdy si z dlane sezobne prasecek a je hotovo

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 13:41
- Nahlásit

Roxana
máme teď povel "Ham"

super děkuji, zapisuji si povel do deníčku věcí, které je třeba doučit, obzvláště proto, že perfektně zapadá do naší povelové řady jako jsou kupříkladu naše hají, hačí, huš ....

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 14:37
- Nahlásit

Fajka
Fakt dobry, jen si rikam, jestli nemas ty povely maloucko abecedne omezeny

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:16
- Nahlásit

Roxana
čéče ani néééé. V tom je právě ta čeština tak krásná, že si můžu cokoliv uzpůsobit svým potřebám...

Například: Hajtro zůstaň! .... Hajzlíku jeden pojď sem! Hade nesmíš !

Ale jináč jich máme spoustu , jako piškuuutéék (funguje na 99% prostě super přivolání), ty moje čudlinko zlatá, ty můj mimišku roztomilej a tááák
Na čudlinu dokonce i slyší a reaguje

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 15:46 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
Cudlina je mooc pekna Uz to vidim, cudlino ke mne. cudlino k noze. cudlino stekej Super

To mi pripomina myho tatinka, pro nej je pes (potazmo zvirena obecne - jedno jestli papousek pes, kocka nebo kobyla ) jednoznacne AZOR. Takze i Aru je Azor . Bracha ma Saru, malinkatou fenku, taky je to Azor . Kdyz je tata vola k sobe, tak rozlisuje - "pocem Azore, ale ne ty, Velkej Azore!" "Malej Azore, poceeem" Kupodivu si to holky nepletou

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:20
- Nahlásit

Laida
Tak kdepak se nám ta Laida lai(j)dá ))
Jsem zapoměla reagovat na ten Rožnov ale to je pro nás dááááleko, bejt to blíž tak jedu na kukandu
Hele a ten Ještěd musíme jednou s Roxi dát, protože tři fešandy akitky pohromadě, to by bylo pokoukáníčko

Bent
Bente prosím tě, mám na tebe takovou prosbu, prostě moje budoucí tchýně se jako strašně zamilovala do našeho Fajkýška a strašně jako nemůže rozchodit že jí ji nechceme půjčovat.
Což by v rámci zachování obyvatelstva v JBC nešlo protože kombinace mé tchýně a Fajky o samotě by byla jako neřízená atomová reakce
No a tak tchýně začala stonat po pejscích až to došlo k tomu že teda jako by chtěla malinkatýho Fajkíška což je šiba
Sem se jako chtěla zeptat jestli máš trošku přehled o kvalitních chovatelských stanicích a tááák
Kdybys třeba našel trošku času a zkusil mi něco doporučit, abych jako nehledala již najité a osvědčené, protože při mojí smůle bych stejnak narazila

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:25
- Nahlásit

Roxana
To mi pripomina myho tatinka, pro nej je pes (potazmo zvirena obecne - jedno jestli papousek pes, kocka nebo kobyla ) jednoznacne AZOR

Hele můj brácha zase jakýkoliv kytce stromu keři říká plavuň
A to je inžinýr

Já má dneska nějakou depku, je toho nějak moc najednou a hlavně věci který nikdy nerozchodím a už ani nezměním
Kdyby jsme se jednou sešli tak povyprávím....

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:36
- Nahlásit

Fajka
Cau Faju, hele nesmutni, na depreeeeesi je vzdycky casu dost, jednou sraz urco dame, ten podzimni Jested me fakt laka (teda jako ja tam jedu za 14 dni, ale jen na den a s boyfriendem , jakoze romantYka a bez psouna, tak dame srazik raci priste, jo ) tak si poradne pokecame!!

Vis co, fakt trapit se nema cenu, budto se dejo neco, s cim muzu neco delat a pak se nesmim trapit, ale delat to, co je potreba, nebo s tim bohuzel nejde delat nic, ale trapenim si kdyz neprihorsim, tak urcite nepomuzu!!!

Kdybys chtela probrat neco konkretnio a ne takhle na netu, kli mi napis na maila : roxanna@volny.cz

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
No já jsem právě mohla a chtěla s tím něco udělat, ale sem nebyla dost rychlá noooo, a tak si vlastně připadám jako spoluviník
Jo jo díky za maila já uvidím jestlivá to rozchodím tak až někdy osobně a když nééé tak písnu. Díky.

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:12
- Nahlásit

Vis co, to nikdy nevis, jak se situace vyvrbi, takze zanech vycitek! Nevim, o co jde konkretne, ale urcite te za neco spatneho potka na oplatku neco moc moc dobreho !!!
No, a co se stalo, stalo se a odestat se nemuze. Hod to za hlavu a uzivej si cubise!!!! Nejak ten pokec musime vymyslet, jakoze fakticky! To bude toco, vid

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:26
- Nahlásit

Roxana

Jo jo ten pokec a tóočo nějak určo domluvíme, bo já tu podobně postižených lidí v okolí moc nemám tak mě maj za blázna

Čubis je dneska trošku lepčí, ránov pět už měla chutě jít se projít, byla na volňáska a nějak až moc reagovala na to co říkám
Chvílema mám pocit že začíná zrát jak víno, akorát jsme zatím u burčáku

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:02 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
Čubis je dneska trošku lepčí - supeeer
začíná zrát jak víno - jeee to jsi krasne vystihla, to jsou holt akitky
Jo a k tem sibicim - vim, ze chovku ma i nase poradkyne chovu pro amiky, pani Blatonova, CHS czech jakobin. Ale nic blizsiho nevim, ber to ciste jako info, to kdybys chtela poradit kam sahnout pro amika, to bych jaxi vedela o moooc lepe

Bent
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:09 - Změnil/a: Bent
- Nahlásit

Fajka
No jo, ale šiby nejsou tak krásně žíhané. Jsou jen zlaté, sezamové a černé s pálením. Vyjímečně bílé ale ty jsou nestandartní. Chov. stanice :
URL

URL
ještě pohledám další a hodím sem odkaz. Ale tyhle dvě mají štěníky co se na výstavách umísťují na špici...

Laida
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 23:03
- Nahlásit

Ahoj všichni,
jojo, loudám se. Dneska jsem byla na zkouškách VŠ, ale kdybych to byl býval věděl, tak bych býval nechodil.
Přítel vzal Corču sebou. Byly pod stromy u vchodu. Prý se nejdřív bála, ale za chvíli měla i ocásek nahoře. Ikdyž se divím, když tam neustále proudily davy lidí. Nechala se pak i normálně hladit. Mám z toho velikou radost. Předvedla tam větší kus práce než já

Laida
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 23:08
- Nahlásit

Fajka
S problémy se trápíme všichni, ale nějaké myslím japonské přísloví říká, že existují dva typy problémů. Jeden se dá řešit, tak neotálej a vyřeš ho bez odkladu, druhý se řešit nedá, na ten zapomeň a nemrhej energií! Začala jsem se tím řídit a hodně věcí mi to v životě usnadnilo. Ale chápu, že některé věci se nedají vyhnat z hlavy.
Roxana
Fajka
Takže jsme předběžně domluvené na podzimní Ještěd?

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 11:04
- Nahlásit

Laida
Dneska jsem byla na zkouškách VŠ
No teeeda, to gratuluji!!! Pochlub, se, jaky uceni-muceni te ceka ?
Nechala se pak i normálně hladit
No to je taky !!! Vidis, ono to pujde - pomaloucku, polehoucku ..

Takze jested na podzim jo? No pisu si

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:35
- Nahlásit

Laida
S problémy se trápíme všichni, ale nějaké myslím japonské přísloví říká, že existují dva typy problémů. Jeden se dá řešit, tak neotálej a vyřeš ho bez odkladu, druhý se řešit nedá, na ten zapomeň a nemrhej energií!

Ahoj vysokoškolačko To je hezký přísloví, to si musím pamatovat. Akorát že ten problém o který se jedná se dal vyřešit jen jsem to nestila, nebyla dost rychlá a teď bych si nafackovala
No nic už to nezměním a život jde dál...ale jsem zas chytřejší

Roxana
Laida
Mám poznamenáno, podzim Ještěd = tóčo, prča, čurina
Co mě uklidňuje je že AA je větší a těžší tak kdyby Fajka moooc kravila tak o vašich dostane na budku ale až po mě samozrejmě

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:45
- Nahlásit

Bent
Roxana

Díky za typ. Prolezla jsem vše plus to co jsem ještě našla mimo.
Stáhla fotky všech barev.
Já vím že nejsou šibáčci žíhané ale to neva, protože tchýni se stejně nejvíc líbí zlatá nebo sezamová a to je klasika takže o problém míň
Byla tu u mě v práci fotky si prohlídla a tak teď prý přemýšlí jestli jo nebo nééé. To teda říkala, ale já tak nějak tuším že už je rozhodnutá že jooo, ale přemýšlí jak zpracovat tchána

No sem zvědavá co bude, každopádně by měla Fajka stálou kámošku se kterou by mohly řádit do sytosti

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:04
- Nahlásit

Ještě jsem přemýšlela, kdyby se našla nějaká útulková...
Tak kdyby jste o nějaké věděli tak hoďte zprávu.
Děkuji

Laida
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:06
- Nahlásit

Fajka
Ahojky,
tak nevím, jestli budeš mít aspoň tu chvilku na odpočinek, když se Fajka vyřádí s šibinkou nebo naopak budeš jako splašená lítat za dvěma, místo za jednou. Ty prckové se strašně rádi učí neřesti od starších.
že jooo, ale přemýšlí jak zpracovat tchána
Nejlepší osvědčené přemlouvání je přinést štěně domů. Pak se den dva hádat a je nový člen přijat. My jsme Corču nevyzradili. Teprve, když jsme jeli do Brna se na ni mrknout, za dva týdny jsme si ji vzali. Tchýně bědovala, z baráku nás málem vyhnala a včera brečela, že Corču skoro na celý prázdniny odvezu a ona zatím vyroste a zapomene na ni
No, hlavně že si rozumí

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 14:55
- Nahlásit

Fajka
O tech utulkovejch by snad mohl vedet Bent .. ?
Teda fakt zavidim, az sem cela zelena, jak ja bych chtela dalsiho coklouse
Hele ale asi bych si to moc nemalovala, ze si budou holky nejak extra rozumet, kdyz se sejdou dve tvrdy palice japonsky a fenci k tomu .. Ledaze byste tchyni poridili gentlemana ?!

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 15:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Laida
Roxana
No mě by stačilo kdyby se tolerovaly a nechtěly se sežrat při každé přílezitosti

Našla jsem tohodle gentlemana je to asi šibák 2-3 roky, hodný přátelský.....

Mě by se líbil ale nevím co tchýně ta chce čubičku ...
Jinak my s tchýní nebydlíme, máme to k sobě nějakých 3,5 km takže by nebyli spolu furt, ale jen třeba dvakrát nebo třikrát v týdnu. . .

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 15:25
- Nahlásit

Fajka
Jeeee, ten je krasnej!!!!! No honem at se na nej "mamka" koukne!
Hele jako s tema dvema holkama se to povest muze, ale asi byste mely bejt pripraveny na variantu, ze to proste nepujde, az budou obe dospely. Nesejckuju, jen si myslim, ze je lepsi vedet to pred tim

Bent
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 15:33 - Změnil/a: Bent
- Nahlásit

Fajka
Hezkej šibák, ale vypadá trochu drobnější. Hlavně je třeba zjistit proč je v útulku, zkaženej pes se vychovává dost špatně, převychovat zkaženou šibu je úkol téměř nadlidský. A ke skoro dospělé Fajce bych spíš volil štěně, spíš si na ni zvykne než dospělý pes. Šiby jsou fakt dost složitý povahy a větší psy právě moc v oblibě nemají. Když ale s ním vyrostou od štěněte bývá to celkem v pohodě. V lepším případě se budou přehlížet...

Laida
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:23
- Nahlásit

Ahoj, jen vas chci ujistit, že VŠ zdaleka nedělám, byla jsem se spíš mrknout, jak to tam vypadá. A teda dost bledě. Lidi a jejich přístup naprosto tupej. Když jsem zvzklá mezi psíma milovníkama, kteří jsou většinou opravdu lidský a tolerantní, je to, jako bych dostala studenou sprchu a to pořádnou.
Ale zpátky k našim tvrdým chlupatým a ušatým. Corryna začala pěkně blbnout. Když se rozdovádí, začne skákat, kousat a nejde uklidnit. Do schodů ji ještě vynesu,ale mám problém ji vyklepat, to už s jejími dvaceti kily nezvládám. Ještě ji chytnu za krkem a přitlačím k zemi, aby se uklidnila, ale je jak hádě a zoubky má všude. Nechci ji za trest zavírat do kotce, bojím se, že by tam pak nechtěla. Jak jste usměrňovali ty svoje dračice?
Teda, jak jsem si myslela, že je klidná povaha, nějak se to otáčí

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 21:24
- Nahlásit

Laida
Cau
No s VS to moooc dobre znam, ja jsem takovej vecnej student ... Nesmis se nechat odradit a klidne si myslet cosi o zadnich partiich, ale v klidu si delat to svy A jaky obor sis vybrala?
No, asi bych Corrus nezavirala za trest, jestli zacne zlobit a nereaguje na okriknuti, zkus tu energii bud presmerovat jinam / na balonek, pamlsek a pod .. , pokud nepomuze, tak si ji okamzite prestat vsimat, seber hracky, pamlsky a delej, ze neexistuje,("Teda ty si ale hnusnej pes, fuj) totalni odepreni pozornosti, kterou si vynucuje. Pokud je fakt drsna a neposlechne na dulezitej povel,to musis posoudit sama, pokud na me moje fenule nereagovala (vyse zminovane "rvacky" pres plot), skubla jsem s ni, chytla za cumak a vrcela ji do xichtu. Ale to je nas nejhorsi trest, v podstate ho ani nepouzivam ..

Laida
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 08:35
- Nahlásit

Roxana
Ahoj,
s tou VŠ. Loni jsme přijeli z Kypru, nastěhovali se k přítelovi do Lt. Není tu moc práce. Chodila jsem po konkurzech, ale nabízeli za velkou zodpovědnost minimální plat ( měla jsem víc na pracáku) Nakonec jsem nastoupila jako ucitelka Aj na II. stupeň ZŠ. Práce se mi líbí, ikdyž jsou dny, kdyby člověk vraždil. Tak jsem se přihlásila na učitelství I.stupeň, tyhle děti jsou pro mě pořád ještě miláčci. Ale dálkově se dá jen bez Aj a k tomu většina uchazečů měla kolem 15 let praxe. Tak to beru jako zkušenost, vím, co se naučit a snad to zkusím příští rok.
Jak píšeš, snažím se tu energii soustředit na něco jinýho. Nebo ji přitisknu k zemi a (vrčet jsem nezkoušela) zvyšuju hlas. Ona sebou ale škube, když začne pištět, pustím ji a ona se jako bumerang zase otočí, začne po mě skákat a kousat(hravě). V tomhle případě mi nejde ji přehlížet, měla bych ji za krkem. Je to velkej pes, od tlap mám modřiny. Zatím to udělala jen třikrát, když se pořádně rozdováděla. Musí vědět, že když to utnu, musí přestat! Zkusím to vrčení, třeba to zabere víc, než lidský hlas. Děkuju

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 10:04
- Nahlásit

Laida
No, jeste to se skolou nevzdavej, i kdyz ty podminky na dalkovy studium jsou peknej vopruz, a denni studium ve veku, kdy uz mas vlastni domacnost a praci jaxi fakt nejde. Takze presne proto ja si ted priberu dalsi vejsku .. Jo, no proste vecnej student .
Ke Corry - pokud nevnima, ze ty uz si nehrajes, na okriknuti nereaguje, klidne ji nastrc koleno, kdyz se na tebe drape, proste ji to zneprijemni / vsimni si nekdy, ajk starsi pes usmerni stene, ktere uz moc otravuje (vyjede po ni a zpacifikuje ho pod sebe) ..
Jinak preju peknej den a pohodovy viiiikend !
Fajka
Cau Faji, jak je? Jak to vypada u vas se sibinkama?! A co Fajka, uz je lepsi?

Bent
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 10:09
- Nahlásit

Laida
Šibice jsou povahově asi trochu jiné ale kravinky dělají úplně stejné. Když se rozblbnou už moc, tak nejvíc se mi osvědčil normální liskanec po hubě a důrazné DOST !!! A navíc jsem se otočil a snažil se přestat psa všímat. Pokud otravovala dál, Tak jsem říkal - NECH TOHO - a šel jsem si třeba sednou do křesla a začal jsem číst knížku. Šibice brzy pochopila že sranda končí a dneska stačí už jen říct to dost nebo nech toho, a dá pokoj. Už ji nemusím ani vrazit toho facana.

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:38
- Nahlásit

All
Ahoj vsem,
tak jakypak jste meli vikend?
Ja pilne pracovala, tak se jdu trochu pochlubit :
http://www.samarabohemia.estranky.cz/

A co u vas, co je noveho?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání