Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:10
- Nahlásit

Fajka
No, linani, to mi povidej, otevru jogurt a pod vickem se na me smeje chlup .

Nejuzasnejsi je, kdyz madam nakraci doprostred obyvaku, oklepe se jako nejaky oslicek Otres se a vsude kolem snezi ... No, ale nestesti mame novy vysavac, fakt jako extra bomba, tak je to vyrazne jednodussi, uf. Ted prave dolinala, tak je chudinka vylysala, nez ji naroste letni kozisek.

A s oblecenim je to teda strasny, pritel rika, ze mam doma zaridit prevlikarnu tesne pred vchodem

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:14
- Nahlásit

Bent
Tak s cervikama, to je ovsem expert To bych nevydejchala, vsechno by bylo venku
A stema ponozkama to znam, kdyz u nas nekdo prespava, kladu mu na srdce, at si vezme hlavne dvoje nahradni ponozky, do kterych se oblikne radeji az venku

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:16
- Nahlásit

Jeeee je to jsem ráda, že jste
Se mi vždycky tak nějak uleví, když zjistím že v tom nejsem ouplně sama

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:20
- Nahlásit

Fajka
Že jo ... mě taky. A nejvíc mě potěší, že někteří to mají doma ve větším vydání.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:23
- Nahlásit

Bent
No tak ti teda pěkně DĚKUJU

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:25
- Nahlásit

Fajka
Já to nemysle zle ...... nakonec, momentálně mám ještě pořád šibice dvě a to za jednu akitku vydá....

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:30
- Nahlásit

Bent
To je jasný, dyk mě to přišlo děsně vtipný, protože jsem se na to podívala z tvýho úhlu pohledu
Hele, dvě šibice, by mě zajímalo jak řešíš, když chce každá jít na jinou stranu

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:34 - Změnil/a: Bent
- Nahlásit

Fajka
No, to bych ti přál vidět. Dva navijáky, každej jinam a já uprostřed s rukama nataženýma jak kondor před odletem....na sídlišti děs. V poli je vypustím ať si dou kam chcou. Sednu na šutr a luštím si zatím sudoku.... holky sou hodný, občas mi donesou i hraboše ku svačině. no a když se tak za tři až pět hodin vyblbnou tak potom už jdou domů celkem vzorně....

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:43
- Nahlásit

Bent
sem si to tak nějak představovala.
Dobře, že se o tebe tak hezky starají, abys neměl na procházce hladeček

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:51
- Nahlásit

Fajka
Tak batůžek mám sbalenej a vyrážíme do polí. Ale pro jistotu jsem si zabalil i sváču pro sebe....hraboše já nerad.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:55
- Nahlásit

Bent
Tož si to hezky užijte, počásko je na koupačku
Já musím ještě makat, ach jo venčit jdeme až večer...

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:59 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Bent, Fajka

Kdyz tady tak Bent mluvi o tech dobrotach, co mu holky nosej', kouknete, jak chutna Aru:

Bent
Peknej vylet! Zavidim ..
Fajka
Holt my teda zabavu az po praci , no

PS. Vsimnete si na te spodni fotce prave nohy - zacinalo linani, takze krasny "diry v kozichu"

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:00
- Nahlásit

Fajka
No já se nemůžu koupat před lidma, protože jak se objevím někde u vody okamžitě volají greenpeace a chtějí mě odtáhnout zpátky do moře.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:07
- Nahlásit

Bent
bože já už zase prskám na monitor !!!

Roxana
Šiškote to je labužnice
Jo jo ty přechody při línání jsou pěkný.
Supr sou taky ty poznámky od příbuzenstva po tom co Fajka komplet shodila zimní kožuch. Skoro tchán pravil:
Byste jí už taky konečně mohli dát nažrat

Tož to já idu něco dělat, bo se mi to nahromadí a jsem v....
no víte kde ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:13
- Nahlásit

Fajka
Jo, taky zname, uz jsem zvykla, ze celou zimu pritel rika, ze je pejsina tlusta, v lete pak tvrdi, ze siiilene zhubla

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:24
- Nahlásit

Ahoj holky, já vám vždycky tak závidím, že si můžete takhle dopoledne po¨rozprávět. Já se většinou dostanu k Pc až večer a to už tam dávno nejste.

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:26
- Nahlásit

Tak já musím, ö víkendu se snad sťukneme.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:34
- Nahlásit

Roxana

Stejně ale ten jejich zimní kožuch, to je pomazleníčko

Laida
Jasan, beru domu notbuuuuk ale budu vždy až hodně večír nejdřív tak kolem desáté. Venku je tak hezky, když se smráká

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:50
- Nahlásit

Laida
Cauky, no vidis, ja mam volneji dopoledne, ale zalezi, jak kdy. O vikendu se nepripojim, to jsem bez IT.
Laida, Fajka
Tak vam preju krasnej odpocinkovej vikend, mejte se se s chlupacema krasne !!!

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 22:32
- Nahlásit

Jen zkouším vkládat fotky podle manuálu

[obr_1181219925-corrydis.jpg]http://www.your-url-t o-image-here.com/image.jpg[/imgs]

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 22:33
- Nahlásit

A ještě jednou

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 22:36
- Nahlásit

Laida
ha sem konečně zde
supr už se ti to taky povedlo si rychlejší než jáááá

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 22:42
- Nahlásit

Roxana
Tedy Roxano, tvůj návod je výborný, někam si ho musím uložit, až to zase zapomenu
Roxana
Fajka
Teda holky, ty fotky z koupání jsou naprosto úžasný. V zimě se brodící Fejko a pílý pes pod hladinou. Je to krása, doufám, že náš prcek se taky bude cachtat. Minulý týden jsme otevřeli bazén (celkem velký) a prcek sedí v koutě, nebo ho obchází oklikou. Dokud byl bazén zakrytý, nijak jí nevadil.Snad si zvykne, ale jakmile zaslechne potok, hned se tam dere a musí aspoň po kotníky.
Jinak teda dneska jsem byla naprosto vyřízená, ale Corry lítala, že jsem to nechápala. Včera se nechtěla ani hnout, dneska chtěla hrát fotbal, pořád hučela do psů "Poď si hrát" a vyštěkávala kocoura, že by měl taky pohnout kostrou ( nežeby ho honila, ale bere ho do smečky na hraní).
Čekala jsem do půl devátý, než bude chládek na večerní procházku, ale ona si vlezla v 8:25 do kotce a už se nenechala vzbudit.Asi budu muset vstávat i v sobotu v šest,abysme se mohli kouknout po okolí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 22:44
- Nahlásit

Laida
NO je to stejně krasavice ta tvoje feňulka a ten bílej konec na anténě, prostě boží Fajka ho má taky ale ne tak výrazný.

Bože je u vás taky takový hic? Sme se vrátili prve z venčení, sem se potila jak vrata od chlíva a to nemám ani kožuch s podsadou

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 22:47
- Nahlásit

Fajka
Tak sem si myslela, že už to zas zaklapnu, že si tady píšu zase sama se sebou
Potím se i teď a to větrám o stošest. Závidím prckovi ten beton v kotci.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 22:50
- Nahlásit

Laida
Nic syfooony dva! Sem přece slíbila že přindu nééé
Fajka má taky beton ale ve sklepě na sedmým schodě.
No to zrovna né ale když je teplo tak nespí v pelechu ale taky na betooonu.

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 22:55
- Nahlásit

Fajka
Tak to šibice chrápou v posteli. Horko nehorko.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:00
- Nahlásit

Bent
Ježíškote, bentíku, ty si tu tééž?
Tož ahooj jaká byla odpolední prochajda?

Fakt fposteli? potvůrky rozmazlené, to Fajka nechtěla nikdy ani v zimě, postel jí je moc teplá a měkká.

My sme zase dneska sousedum vedli domů labrakluka co jim utíká, tak se Fajce už pak nikam moc nechtělo, protože byla strhaná jak borůvčí

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:02
- Nahlásit

Fajka
Corry by taky pořád do sklepa, tak barikádujeme. Vede tam 15 schodů a nechceme, aby měla problémy s kloubama. Vlastně celá naše zahrada je jedna velká barikáda. Broblém je, když tam chce jít babička, musí se chudák prodírat mezi těmi prolézačkami.
Bent
Na Kypru měi známý Eskimáckýho psa ( neznám přesně název rasy) a ten chrápal pořád v peřinách. Ať bylo k padnutí nebo ne.
Já nakonec taky. Bez peřiny přes ucho bych neusnula

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:04
- Nahlásit

Fajka
Ty labradorky jsou pěkný mršky toulavý. Taky tu máme na sídlišti dvě téměř k nerozeznání. Zezačátku se nám dvakrát stalo, že jsme si je spletly a odvedli k tomu druhému páníčkovi

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání