Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:09
- Nahlásit

Laida
Chudák babička, to má jak velkou pardubickou...ma tam i taxis ?

Eskimák pod peřinou ? To je přece jasný mu tam chybělo iglů
Hele jakou řečí se vlastně mluví na Kypru?

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:09 - Změnil/a: Bent
- Nahlásit

Fajka
Tak jsem nakouk a vidím že se tu ještě vykládá tak jsem se vnutil. Prochajda byla dost nudná, šibice proňuchaly louky a zalezly chrápat do křoví. takže jsme to po dvou hodinách obrátili k domovu, kde se pro změnu vyvalily do gauča a pokračovaly ve spaní.

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:10
- Nahlásit

Fajka
Chci se zeptat. Za dva týdny jdeme na cvičák, jak jste na tom byli na začátku. Cvičáky znám ,ale s No. Chodila jsem tam už jako malej capart, ale výcvik No je jak vaření pudinku naproti Akitám - svíčkovou neumím - ještě nemám dost skušeností.

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:11
- Nahlásit

Laida
Já mám smůlu na postelové psiska. Mě chrněl v posteli každej pes kterýho jsem měl. Ovšem nejhorší noci byly s čauem. Ten přííííerně chrápal.....

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:15
- Nahlásit

Fajka
Řecky, ale nechtěj po mě nic napsat. Umím několik vět, počítat do tisíce, ale napsat ani jedno slovo. Mají svou řeckou abecedu a na to, že mi pořád dělá v češtině problémy i-y, není pro mě se naučit 7 různých i,jak to mají oni. Naštěstí jich spousta mluví anglicky, byla to dříve anglická kolonie.
Bent
No teda Bentíku, vnucovat by ses opravdu nemusel
Ne, dělám si srandu, šibice jsme taky obdivovali na výstavách. Je to taková bonsaj akity. Měli tam štěňátka, do těch by se každej hned zamiloval

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:17
- Nahlásit

Bent
Kolik psů jsi měl? A co přítelkyně,ty spaly na gauči?

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:18
- Nahlásit

Laida
Hihi, bonsaj akity - to zní hrdě, to si musím zapamatovat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:19
- Nahlásit

Bent
A jak dlouho ti šibice spí? Já mám někdy pocit že Fajka pořád, tak ji zas už pozoruju jestli není zas nemocná

Laida
Ha há na cvičáku blllběěěě,
no to ti moc nepomůže promiň. Já byla na jednom táboře a pak sem chtěla pokračovat v tý škole ale stačil mi ten tábor abych zjistila že tudy cesta nevede

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:21
- Nahlásit

Laida
Psů jsem měl dost, vždycky jsem si bral z útulku staršího na dožití, ale když mi během roku dožili tři tak mi to začlo lízt na mozek a začal jsem se štěniskama. čau byl první štěně a dožil se třinácti, šiba je druhá.....přítelkyň bylo podstatně méně. Napřed spaly v posteli se mnou a se psem, pak vyklidily postel a posléze byt.

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:22
- Nahlásit

Fajka
Myslíš, že ten týden byl až dost? Nebylo toho moc novýho najednou a zbytečně vás to neodradilo? I když nadruhou stranu jsi říkala, že vás to vlastně neba.
tak ji zas už pozoruju jestli není zas nemocná - to jako bývá často?

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Laida
Řecky tak to jo, mě to jen zajímalo nebuuuj nic přeložit nechcu

Bonsaj aktita dobrej druh nové plémě

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:23
- Nahlásit

Fajka
Jo když je horko tak by taky spaly pořád...Nežerou, jen chrní. Ožívají akorát večer když se trochu ochladí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:27
- Nahlásit

Laida
Bylo to jen 4 dny a stačilo, jaxi se nebral ohled na to kdo je štěně a kdo není, že je to přírodní plemeno na které se nesmí tlačit a hlavně nesmí se nic opakovat hodněkrát za sebou...
No mě to prostě znechutilo natolik že sem se zařekla že to co tam tak zvládnu sama taky nooo

Fajka má problémy s análníma váčkama a poprvé nám do došlo až do těžkýho zánětu a teď chodím každý měsíc na čištění

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:28
- Nahlásit

Bent
díík si mě uklidnil, už mám někdy pocit že to je šípková růženka

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:33
- Nahlásit

Fajka
No, kdo má takový názor - nebral ohled na to kdo je štěně a kdo není,že je to přírodní plemeno - podle mě nemá co dělat na cvičáku - teda v jeho vedení. Asi neaké zastaralé,ne? Nebuď z toho znechucená, jen jste měli špatnou skušenost, ale asi jste všechno zvládli sami- holky šikovný
Ty anální váčky je pěknej šmejd! Taky máme problémy s mým druhým psem. Jednou to došlo až tak daleko, že jsme chodili na injekce a hrozila nám operace. Nakonec mě kamarád- zootechnik naučil, jak je čisti. Sice se to Ronnymu nelíbí, ale už víc jak rok nemáme problémy.

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:35
- Nahlásit

Fajka
Tak to mám taky dvě Růženy. A nejlepší je ten jejich pohled když je budím, že je čas jít čůrat. Když na mě koukají tím svým ospalým, nechápajícím kukučem tak si připadám jako děsnej pitomec, že jsem si dovolil madam vzbudit....

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:36
- Nahlásit

Fajka
Bent
No, když jsme byli u toho spaní v posteli:

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:37
- Nahlásit

Laida
To je ten kavkazan ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:39
- Nahlásit

Laida
Vtip je v tom že zastaralé vůbec ne a hlavně to byl majitel....no nic. Sem právě začala sama hledat studovat knihy a tak a přišla sem na CZ psa, kde se toho člověk někdy hodně dočte. Takový ty rady nad zlato
No úplně to ještě pořád nezvládáme ale je to o 100% lepší a posun je tam fut, tak snad jsme na dobrý cestě...

Ty váčky já právě vymáčknout neumím, no sem to ještě nezkoušela a nerada bych jí ublížila, blbí je že ona to nedá nijak znát že má problém, až když je moc pozdě no, je to tvrďák

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:40
- Nahlásit

Bent
Jo, Laida - museli jsme ji tam nechat, od té doby brečíme.
Tady je lejdy trochu rozespalá.

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:43
- Nahlásit

Laida
Je krásná. Já měl kdysi na dožití kavkazici Mášu. Taky spala v posteli. Byla po dědovi co umřel a nikdo ji nechtěl. Nakonec dědu přežila jen o půl roku. Ale byla bezva.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:45
- Nahlásit

Laida
Jak kouká to je hezký, a proč jste ji nemohli vzít sebou???

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:48
- Nahlásit

Fajka
Ááá, tak to je blbý, Ronny si začne vykusovat chlupy pod ocasem, takže jakmile ho vidím, hned vím. A vet by tě to nenaučil? Když je to třeba tak často? Kamarád to musí dělat každých čtrnáct dní - krátká hloupá historka se šťastným konce. Pořídili si s manželkou štěně jezevčíka. Z něho vyrostla světlá ,dlouhá, naštěstí jen střední mixka. Pře třemi lety byly ty největší pařáky, byly někde celá partička u známých. Naneštěstí se Nikina ukryla do stínu pod traktor. Řidič netušíc, po chvíli nastoupil a vyjel. Nikinu vzalo kolo přes pánev. Ještě větší štěstí měla, že den předtím pršelo a půda byla měkká. Pánev měla nadvakrát zlomenou, ale vet uměl zázraky a byla v dobré kondici. Takže dneska skotačí jako předtím ale protože má pánev posunutou, stále se jí váčky zanícují. Ale konec dobrý, všechno dobré. - Jak z Knoflíkářů

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:49
- Nahlásit

Bent
Mě dělá Fajka to že když ráno příjdu, že vstáváme a jdeme venčit, tak jak leží na boku, převrátí se na záda vyvalí na mě břich a dělá to svoje wuuuuaaaaaaaaauuuuuuhhhhmmmm

Pro ty co nerozumí překládám:
Vstanu, ale chci nejdřív podrbáááááát
Zkusim udělat někdy fotku. To fak stojí za to

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:51
- Nahlásit

Fajka
Šéf si ji pořídil jako hlídacího psa k areálu skladů. Měli jsme ji od malička, ale výcvik byl nařízen: musí být ostrá! Nikoho než známé od malička nepustit! Takže jsme ji cvičili na kousání, hlídání objektů,ale byla tam nulová socializace. Když jí byl rok a půl, milovala jen asi 7 lidí, které vídala odmalinka. Ostatní by napadla.

Bent
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:53
- Nahlásit

Fajka
Laida
tak se tu dobře bavte, já jdu spát protože psiny mě vytáhnou z postele kolem pátý. To je pro ně ideální čas a počasí na vycházku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:54
- Nahlásit

Laida
Bože dvakrát zlomená pánev??? chůďa malinká, to si asi vytrpěla.
No právě Fajka nic neřekne potfora, když to byl poprvé tak jsem to zjistitla podle svěšeného ocasu, a že si nemohla sednou a ani pořádně chodit ale fakt ze dne na den.
Já se to časem naučím, ale zatím návštěvy u veta beru jakou dobrou socializační lekci

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:55
- Nahlásit

Fajka
Bent
Ronny se většinou hlásí a čeká u dveří, abych ho nezapoměla Vždycky jsem mu říkala, co blbneš černochu (je černý jak bota) až se jednou nevyvalil z pelechu a já na něj opravdu zapoměla. Ten výraz, jaký měl,když jsem přišla z práce nezapomenu. Bylo to spíš- Něco jsem udělal? Proč smě tu nechla? Od té doby si už zase hlídá odchod paničky

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Bent
Dobrou, že posílám šibinká putíčkam na dobrou noc.
Já vstávám až v šest, tak ještě chvilku můžu zůstat

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:59
- Nahlásit

Fajka
No, taky asi půjdeu do hajan, všechno je nakrmeno, jen přítel si šel na grilovačku k rodičům . No vaření mě nebere a granule mu nejedou

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání