| Autor |
Zpráva |
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:44
- Nahlásit
Ahojky Bubu , díky.
Hmm, to je ale fešanda a žíhaná, tu já mám taky rád !
To je určo Am. akita, že?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:48
- Nahlásit
nelson
Pravda je to 10 měsíční Am.Akita. A jestli sis projel str 13 na tomto fóru tak výš je i její otec a Teta
Jaké plemena jsi dosud měl?
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:50
- Nahlásit
Měl jsem irského setra, pravda byl to báječný pes!! Teď jsem se ale upoutal na tohle vážně nádherný plemeno
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:52
- Nahlásit
Rád jezdím po výstavách, hlavně teda do ciziny. Tam je vážně na co se dívat.... ikdyž jsem zjistil, že i u nás Am. akita je rozšířená .
Ten její taťka je ale kus psa! Jsou moc hezcí....
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:55
- Nahlásit
nelson
Irský setr to je nádhera. Víš něco blíž o tomto plemenu?
Ptal si se na povahu. Nevím jestli Ti něco říká Canisterapie. Tak jsou toho schopni. Chovám už je více jak 10 let. Pokud bys měl zájem o štěně asi před třemi týdny se narodily štěňátka po taťkovi té fenky na gauči
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:02
- Nahlásit
Hmmmm, že by? Zvážím to . Ta feňule se mi velice líbí. Jinak povahu bych u nich typl na ostražitou a důstojnou, usuzuji jen ze svého pohledu. Máš nějaké foto těch štěňátek? To musí být macci, jestli jsou po tom psovi
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:09
- Nahlásit
Tady jsou, když jim byl jeden týden. Pejsci - tři a fenky - pět
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:15
- Nahlásit
Ty jo to je ale nadělení, ještě ale nejsou Vánoce . Jak jsem říkal, macci po tátovi. Fakt krasavci, no zvážím to .
Osobně se mi velice líbí i plášťové zbarvení, takové do tmavě hnědé barvy. Taková Am. akita tady v CZ je? Viděl jsem takového jednoho psa v tom Švýcarsku a ještě, hmmm kde? Myslím na Evropské výstavě 2006.
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:17
- Nahlásit
A jezdíš s těma tvýma pejskama i na výstavy? I ta gaučovnice, ta taky?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:25
- Nahlásit
nelson
Možná se tady najde, ale nejsem si tím jistá, aspoň já o žádné plášťové, tmavě hnědé nevím. Dokonce jsem ji ani neviděla. Nejezdím na každou výstavu, ale viděla jsem plášťovou šedou a zlatou, ale hnědou ne. Musí být Krásná. Pradědeček od té fenky na sedačce byl tmavě hnědý, ale nebyl plášťový.
Já se specializuji na barvu žíhanou. Mohu se zeptat od kud jsi.Děkuji Bubu
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:31
- Nahlásit
Jsem z CZ , bydlím kousek od Plzně. A ta plášťová šedá a zlatá je tady v CZ? Specializuje se zde někdo na tyto barvy? Žíhaná je ale taky moc krásná a taková zvláštní .
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:42
- Nahlásit
Zlatá by se tady našla, šedou jsem viděla v cizině myslím, že to bylo ve Finsku. Nejlepší informace by Ti podala poradkyně chovu paní Blatoňová. Pokud máš zájem mrkni na: www.sweb.cz/vjp-key
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:47
- Nahlásit
Díky, zkusím ji kontaktovat .
Hmmm, to je ta Tvá Chovná stanice??? Máš to ale pěkný zvířáta! Ten pes jm. Ch. Atilla Bear–Key je vážně nádherný. A proč tam nemáš tu svoji gaučandu??
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:51
- Nahlásit
A ty chováš jen plemeno Am. akita nebo máš ještě i jiné plemeno?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:53
- Nahlásit
Děkuji za pochvalu moc mne potěšila.Gaučanda tam je, ale když byla ještě malá. Připravuji s moji kamarádkou, která mi tyto stránky spravuje, obnovení. Jen nás tlačí čas.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:55
- Nahlásit
Kdysi jsem chovala NO, ale Akita byla můj životní sen.
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:56
- Nahlásit
aha, tak to jo. To tam budu teda koukat častěji až tam gaučanda bude ! Ta se mi fakt líbí .
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:57
- Nahlásit
hmmm, takže specializace jen na Akitky.
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:58
- Nahlásit
A byla už gaučanda na výstavě? Kde tak jezdíte po výstavách, jen po CZ?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 22:05 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
převážně po Cz, ale občas vyjedeme i do zahraničí. Teď jedeme do Polska. Gaučanda už byla asi na pěti výstavách. Naše specializace není jen na výstavy, ale také chov kvalitních potomků kvalitní žíhané barvy a hlavně na Canisterapii.
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 22:09
- Nahlásit
aha.....tak to Vám budu držet palce, hlavně teda gaučandě, ať to v Polsku vše vyhraje!
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 22:10
- Nahlásit
No nic, dnes už budu muset jít spinkat , zítra mě čekají prac. povinnosti. Tak dobrou fešandy! Zase zítra.......
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 22:11
- Nahlásit
kRÁSNÉ SNY
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 22:14
- Nahlásit
Díky, tobě i tvým hafo taky!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:10
- Nahlásit
Zdááár lidičky,
no jááá zírám, člověk se na pár dní zabere do práce div se z něj nestane workoholik a tady se to zatím takhle rozjede a dokonce se k té naší drbárně přidal nějaký ten mužský zástupce tož vítej !!!
To je SUPER, že se nám naše fórum trošku rozšiřuje
Dneska večer budu mít volno a tak konečně odpovím na mailíka Bubáčkovi a hodím vám se nějakou novou fotečku co jsem včera nafotila.
Bubacek
To sou ňuníci ty štěnidla, kráááásný....
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:18
- Nahlásit
Fajka
Moc děkuji za pochvalu, všechny miminka jsou krásné. Počkéj, až tyto radosti, ale také starosti budeš prožívat Ty se svou krasavicí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:36
- Nahlásit
Bubacek
No to já práve ještě nevím jestli vůbec někdy budu ..
se to ve mě furt tak nějak pere jestli jo nebo ne
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:52 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
All
No teeeda, vy jste to tady pekne rozjeli
Ale to je jen spravne, at se nam to tady akitama jen hemzi
nelson
je fajn, ze se tolik zajimas o akity, to je pred porizenim rozhodne chvalyhodne. Co se tyce barev, tak je to vzdy sazka do loterie, jak zbarvena stenatka se narodi, co si vezmou po rodicich, co od vzdalenejsich predku a jaka bude vysledna kombinace. Rozhodne bych ale pred vyberem jakekoli barvy uprednostila zohlednit zdravi rodicu, prarodicu, i jejich vrhovych sourozencu a samozrejme nejlepe vybrat si linii, ktera te oslovi.
Muze se to zdat jako sazmorejmost, no bohuzel chovatele jsou opravdu ruzni, takze radi vybirat opravdu peclive.
Jako perlicku - vis o tom, ze existuji i dlouhosrstaci? Sice se na nich nechova, ale sem tam se to v chovu objevi a jsou to taky moc krasni misani.
Bubacek
Ahoj, jak se ma smecka ?
Fajka
No, to je dost, ze jsi tu, uz jsem si myslela, ze te prace za nama uz nepusti
Jinak se s vama loucim, uz se sem asi nedostanu, holt prace a pak vikeeend .. Tak se mejte krrasne i vasi pejsani!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 12:43
- Nahlásit
Roxana
No já už začínám přicházet na to že práce nemá nožičky a neuteče... to vííííš stááááárnu a moudřííím
|
nelson
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 16:27
- Nahlásit
Ahojky holky!
Všem Vám mockrát děkuji za milou přivítanou .
Taky Roxi i Tobě děkuji, že mi tak věříš! Chci se o tomto plemeni dozvědět vše potřebné co bych měl! Až teprve potom si ho budu moct "s klidnou duší" pořídit .
Chci Vás o něco požádat, vypsali by jste mi web adresy chovatelů Am. akit tady u nás v CZ (samozřejmně, které znáte)? Chtěl bych se podívat totiž na všechny Am. akity! Jinak Vaše se mi všechny moc líbí!! Jestli to bude i u všech, tak nevím, nevím ...
Bubacek
dáme dnes večer repete?
|