Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 13:52
- Nahlásit

Roxana
My teda chodíme taky jednodenní výlety moooc rádi, a nejradši cesty do nezáma
To jako že vyjdeme do nějaké oblasti a tak si tak jdeme bez plánů, cestama který se nám líbí a pak čučíme jak puk kde nás to vyfluslo Hlavně po Jizerkách a tááák
Tak třeba to zkusíme na tom Ještědu, jak by nám to šlapalo a pak se uvidí, estli by sme s Fajkou nebyla moc velká brzda
Zatím máme na kontě jen 30 km za den ...

Plány na víkend jsou už předem jasný protože v sobotu odjíždíme na tu dovču. Takže zítra už sem doma abych stihla nakoupit, vyprat a všechno balit a připravit. Taky ještě jdeme k vetce na kontrolu ... A potřebuju koupit novej koš Fajce, ten plastovej co má je dobrej ale ne dost velkej. Když je fakt horko a Fajka lítá tak nemůže dostatečně otevřít chlebárnu a vypláznout jazyk na vestu

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 14:03
- Nahlásit

Fajka
Jo-o, Jizerky jsou super,vzdyt jsem tama vyrostla .. Jen teda bez mapy nejdu, jsem tak trochu mapofil, mam snad celou CR po mapach ... Ted jsem byla v Keerkonosich, ale chci cubajznu vytahnout i ven, super infa mi k tomu dala i Ketrin odsud z cz-psa, takze doufam, ze zazitky budou !
A brzda, tak to ted rozhodne nebudete, 30-35 kilasku je i moje mirka, taky zalezi na prevyseni a tak, ale mame stejny rozmezi
Kam vyrazite na tu dovcu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 14:20
- Nahlásit

Roxana
to mi taky s mapou, ale tu vytahuju až když nás to někde vyflusne a já nevím kde a potřebuju nasměrovat přítele kam pro nás má dojet
Fajka má strašnou radost když pro nás takhle přijede, že jako se nemusí jít nazpátek, bo ji už bolej nožičky Dokonce někdy když procházíme kolem cizího Punta tak vrtí ocasem a chce nastoupit Jak to pozná že máme stejný fakt nevím

30-35 km je super člověk může a má čas se kochat krajinou a panoramatama tak to by sme moc velká brzda nebyla...

Na dovču jedéme k moooooři......takovými malýmu..... no malinkýmu.... no k tomu nejmenšímu..... českýmu....no na Mácháč
Jezdíme tam už skoro 10 let s partou známých, celkem tak asi 15 lidí. Je tam vždycky sranda

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 14:45
- Nahlásit

Fajka
No tak to ja prave mam naplanovanej uz den dopredu na mape kazdej krok ... Snad by se ty nase pristupy moc netriskaly ...
O brzdeni prosimte nemluv, myslim, ze bysme si rozumely
Jo a ze psi poznaji "stejny" auto, je celkem casty, nase cubina ma v merku zase toyotky .. Ale ji se domu nechce nikdy, zvlast, kdyz jsme v lese, kde jsou srnky, zajici a bazanti, studenej potucek nebo ricka, ze jooo ... A v zime, kdy je snih, tak to uz vubec nemam sanci , no ale to je tedka daleko

Tak si tu dovcu krasne uzijte a odpocinte!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 14:58
- Nahlásit

Roxana
No já to vidím naopak, že ty naše přístupy se třískat vůbec nebudou .... bo ty to naplánuješ, budeš to vše sledovat na mapě, povedeš nás a my se v pohodičce povezem za váma nebudeme vědět kam, kudy a nakonec budem překvapený kde skončíme
Jediný co považuju za opravdu důležitý je, aby sme měly stejnej výchozí bod
Tož to by se mi líbilo a fakt se těším už teď

Děkuju za přání, doufám že se dovča povede a počasí nebude moc ubrečený.... stačí že mě bude smutno po Čudlině Bude celej týden doma s našima, tak snad to spolu všici přežijou

Tak se těším, že až se vrátím už budeš mít naplánovanou nějakou tu trasu podzim se blíží ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2007 15:38
- Nahlásit

Fajka
Tak teda jo, ja se budu taky tesit a oprasim pruvodcovske zvyklosti ...
Dovcu si uzij, Fajka se u rodicu urcite nebude mit zle a pak te ulize samou radosti, to bude uvitanicko !

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 15:00
- Nahlásit

Fšem
Zdár děcka tož co je u vás nového ??? Kde ste všici??
Co pejsci? Jdou jdou?
U nás proběhla minulý týden ta dovča, ale byla zima tak sme se ani nevykoupali, zato o to víc hráli tenis a tak...

Minulý víkend jsem s Fajkýškem vyrazila jako správný dogtrekař na výlet asi tak 10-12 km divočinou, pak proložené městem a cestování busem aby to měla pestré. A světe div se byla perfektní, nikoho nechtěla sežrat a šlapala jak měla... prostě k zulíbání
Dneska se balím a zítra odjíždíme i Fajkou na víkend k příbuzným do Brna. Tak sem zvědavá jak zvládnem s psiskem tu cestu a tamní pobyt v cizím prostředí. Chtěli by jsme jít i do ZOO.
Jinak makáme s Fajkou na tom nestartování na ostatní pséky a je to o strááášně moc lepší Takže se těšíme na ten Ještěd

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 17:22
- Nahlásit

Fajka
No ahoooj,
vitej zpet z dovci! Tady se nic neudalo, vsichni pracuji anebo uzivaji prazdnin .. me zacinaji pristi tyden ..
Super pokroky s Fajkynou, gratulujeme! To uz musime fakt dohodnout ten Jested! Taky si musime vymenit maila, abysme se meli JAK se dohodnout ..
Jo a ja mam taky uspech - konecne je vybran a dohodnut zenich ... uff, byla to pekna fuska, ale je supeeeeer .. tak snad to vyjde .. drz palce!
A co nejaka nova fota, budou, budou ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 23:05
- Nahlásit

Roxana
Ahojda, to se tak někdo má když ho dovolená teprve čekááá ... Tak ať se vydaří.

Ženich???? Budou štěníci ... jůůůůůů záávidím tak to teda zasíláme supergratulace. A co na něj Aru, líbí se jí líbí???? Držíme palečky, pěstičky a všecky fajky Fajky aby to vyšlo!!!
Fotečky jsou a budou, teď z Brna a ZOO určitě, tady jedna jako začátek: Moje smečka.. Fajka a Punťa

No Fajka se tváří jak retard ... byla trošku rozespalá.
Mailů mám víc tak někdy zkus třeba tenhle: jfkd@centrum.cz

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2007 00:52
- Nahlásit

Ahoj všici,
už jsem tu tak dlouho nebyla, že jsem zapoměla svoje heslo. Ještě že jsem si ho nechla v emailu. Tak koukám, že dovolenkujete jako já. Měli jsme tak strašně moc zážitků, že se to ani nedá popsat. Dám do galerky nějaké fotky, ale asi teď nezvládnu je strčit sem. Jsem už grogy.
Takže byli jsme na výstavě v Mladé Boleslavi, to už jsem ale myslím psala. Ale minulý víkend jsme byli v tom Rožnově. Bylo to skvělý, ikdyž jsme se setkali taky s emocema a pomluvama, který bych raději neviděla a neslyšela. Chovatelé jsou už někde jinde než já a být zklamaná z výhry někoho jiného a být přímo rozzuřená, to mě snad nikdy nečeká. Těžko se to ale vysvětluje. Radši o tom lepším.
Corča už vyrostla hrozným způsobem. Ještě nemá 6 měsíců a chybí jí jen tři cenťáky do standartu feny. Váží 26 kg a oproti svým sestrám je jak slon. Ale naučila se postoj, s výstavováním už nejsou skoro problémy. Jinak na procházkách je jak fretka, stále se drží v naší blízkosti dokud se nedostaneme do blízkosti louky, kde je vysoká tráva. Tam pak řádí, reje a světe div se, hrozně ráda se koupe. To nám chovatelka nechtěla věřit. U babičky ji už musíme přivazovat, jinak ji nemůžeme dostat z tamního potoka. Je to blázínek. Zítra zas napíšu, zatím ahojda

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 09:41
- Nahlásit

Laida
Bylo to skvělý, ikdyž ... no jo, holt i tohleto je pejskarina, no .. ale nenech se odradit, resit ubohost ostatnich nema smysl .. A jestli se Corry povedla (jakoze vse tomu vazne svedci!!!), byla by skoda ji neukazat, tak drzim palce na vystavni karieru!! Co takhle ta Praha v listopadu,hm?
Fajka
Dik za podporu!! Arisa zatim nic nerika, neb zenicha jeste nezna, je to cizinec - az z Holandska Doufam, ze si teda pak v den D padnou do oka ..
A co uvas jinak noveho, jaky byl vikend?
Laida, Fajka
Holky, popremyslejte o tom Jestedu, jak by (pokud vubec) se vam to hodilo ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 10:42
- Nahlásit

Ahojda holky,
jsme se z víkendu vrátili včera v jednu v noci, tak sem dneska celkem mrtvá, protože jsme toho moc nenaspali. Musím říct že Fajka byla naprosto skvělá až na jednu vyjímku, supr se sžila s lidma co niky neviděla, až tak že by jim vlezla i do postele . Při její ostré a rezervovanější povaze jsem toto vůbec nečekala. Prolezli jsme všechno možné od několika hospůdek, restaurací, ZOO , až po město, výtah atd, spali jsme v paneláku, cestovali dlouho autem... no prostě všecko v pohodě a v klidu
Sou i fotečky, akorát mám totálně vycucnutý baterky ve foťáku, tak hned jak to půjde něco vám sem hodím.

Roxana
Ještěd, Ještěd hurá hurá
Hele mě je v celku jedno kdy, mám naplánováný už jen jeden víkend v září na Mácháči s Fajkou, ale nemám přesný termín. Takže to můžu jakkoliv posunout. Jinak už nic nemám a můžu se přizpůsobit. A to i tak, že kdyby jste chtěli třeba v pátek nebo v týdnu pro mě není problém si udělat volno

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 10:58 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
Hele mě je v celku jedno kdy - no tohle je primo genialni, ponevac ja jsem casove fakt traged, takze tuhle flexibilitu jedine vitam! Jediny co tedka vim, ze muzu jen v rozmezi 20. 8. a 16.9. - tak ja se ti ozvu na toho maila, nejak to vykomunikujem, jo?

Tak jsem se pochlapila a mas maila, to bylo rychly, vid
Doufam, ze ti v poho dosel ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 11:13
- Nahlásit

Roxana
no tohle je primo genialni.... viď Dík
A hlavně taky já to mám z vás fakt nejblíž takže se přizpůsobím jak jen to půjde.

Hele americkéj holanďan s américkou češkou???? To je kombinejšn... budou si rozumět????
Ale jinak teda smekám, protože něco takovídleho domluvit a zrealizovat asi není úplně jednoduchý...

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 11:21
- Nahlásit

Fajka
takže se přizpůsobím jak jen to půjde, hele, vazne jsem ti vdecna, urcite ti vylicim situaci
budou si rozumět - no to nevim, ale pan doktor Plzak prece rika, ze to je ve vztahu to nejstastnejsi obdobi, jakmile si totiz partneri porozumi, je to pru*er ..
asi není úplně jednoduchý - hele fakt neni, sama jsem si to docela predtim malovala ... a o to vic me to tesi .. z toho psa jsem ulne unesena, je vazne super (k tomu import USA) .. jestli se bude Arise libit aspon z 1/2 jako mne, je vyhrano

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 11:38
- Nahlásit

Roxana
Koukám, že nejsem sama kdo nemá úplně jednoduchej život, tak třeba dáme řeč a uleví se nám oběma

jestli se bude Arise libit aspon z 1/2 jako mne, je vyhrano
ty mě napínáš čím dál víc tak doufám že sem brzy přihodíš foto...

Ps: Na majlíka už sem taky odpověděla

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 18:30
- Nahlásit

Fajka
tak třeba dáme řeč a uleví se nám oběma - No jasne ze pokecame !!!

ty mě napínáš čím dál víc - aj tak to zasejc ne, ale radsi az osobne, ne ze by to byli nejaky tajnosti, ale ja jsem desne poverciva ..

Laida
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 23:07
- Nahlásit

Fajka
Roxana
Ahoj holky, koukám , že taky máte dost napilno.
Ten Ještěd : prcek je pořád ještě hotovej, když jdem jen na hoďku do města, už tahá jazyk po zemi a pak dvě hoďky prochrápe. Možná je to, že je tak velká a těžká, tak je to na nožky záhul, já nevím. Takže Ještěd zatím asi ne.Roxana
Roxana
Na tu výstavu v Praze se chystáme, pokud to nějak sesmolíme s volnem. Přihlášku podat chceme.To už bysme pomalu měli
Už taky vytáhni toho krásnýho ženicha, ať ti ho můžeme omrknout. To je nádherný, že budete mít štěňulata. Já bych je brala hned, ale rovnou dva v jednom - v balíku i chůvu.
Kdyby sem ale byla nakonec v Turnově, v té době, kdy půjdete na Ještěd, snad bychom se mohli sejít na špičce.
Moc tomu ale nedávám, času je málo a já zásadně nestihám. Náhoda je ale blbec, tak pak dejte vědět termín
Zatím papa

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 12:51
- Nahlásit

Laida
To je škodaaa, že se Corry nezůčastní, já se tááák těšila...

Jedno foto z víkendu v Brně, ze ZOO.....
Tak kdo je tu větší vlk???

Laida
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:25
- Nahlásit

Všem

Ahoj holky, právě jsme dorazili ze cvičáku, tak se chci podělit o zážitky. Byli jsme tam potřetí, chodíme zatím na poslušnost. Z Corryny mám strašnou radost, protože se jí tam moc líbí. Ten cvičák se zdá být dobrej. Všichni psi (až na jednu výjimku) jsou neagresivní. Hrajou si tam, necháváme je i běhat na volno, páníčkové jsou rozumní.
Corry se zprvu bála, ale brzy zjistila, že i větší psi můžou být hraví. Zdá se mi, že si zamilovala hnědou barvu (ačkoli vím, že jí jako hnědou vidět nemůže), lísá se ke každému hnědému psovi. Olizuje mu čumák a honí se jak kočka s myší.
Hned nazačátku nám říkali, že na skoro půl roce je už celkem pozdě začít chodit na cvičák, ale Corrynka ukázala, že jsme nic nezameškali. Kromě povelu vstáň umí všechno na jedničku. Chyby našli spíš na paničce, která špatně drží vodítko nebo se špatně otáčí
Dnes jsme celou partu páníčků štěňat pěkně rozesmáli. Trénovali jsme přivolání asi na deset metrů. Všechna štěňata, když už konečně zbystřila, že je páníček volá, upalovala jak o život. Corry narozdíl od nich zareagovala na přivolání HNED, ale aby běžela??? Poooooomalým kroooookem, aby si ji všichni dámu prohlédli, se doloudala až ke mě. Úkol opět splnila bez chybičky, ale svým tempem hlemýždě.

Laida
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2007 12:28
- Nahlásit

Takže na cvičák určitě chodit budeme, pěkně se tam vydovádí a opravdu je moc chápavá. A nejlepší na tom je,že panička tam nosí takové dobrůtky, které jsem ještě nikdy neměla!!!

Jinak o víkendu jedem zas na výstavu do Ml. Boleslavi. Prázdniny máme dost nabité, jen aby to tak šlo i v nadcházejícím školním roce

Tak zatím se mějte a čekám na nové zprávy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 10:12
- Nahlásit

Laida
Ahojky Laido,
tak jak bylo na výstavě v Boleslavi??? Byla Corry za dáááámu s velkým Dééé
Škoda, že sem se nekoukla dřív, bych se na vás přijela mrknout.

Hooodně závidím, že chodíte na cvičáák a že se to Corry líbí. Nás u nás v okolí nechtěli, že maj plno a že akity jsou divný, že berou jen pošlušná plemena
Akorát jako nechápu že na půl roce je pozdě začít chodit na cvičák????!!!! Si jako myslím že nikdy není pozdě začít, když chci něco změnit nebo zlepšit...

Laida
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 17:26
- Nahlásit

Všem
Ahoj holky,
koukám, že se tu už moc nesejdeme. Musíme to napravit.
Z Ml. Boleslavi máme žlutou stužku. A omlouvám se Fajko, ta výstava byla až dnes. Nějak jsem to popletla a dlouho tady zas nebyla.
Jinak cvičák je pohoda. Corry se vyřádí s ostatními, je tam sranda a fajn lidi. Je to v tom shonu náramné povzbuzení i pro mě.
Akorát jako nechápu že na půl roce je pozdě začít chodit na cvičák????!!!! - to měla paní trenérka namysli případy, kdy štěňata nejsou v kontaktu s ostatními psi a je zanedbaná socializace. Nám později řekla, že jsme nic nezameškali. Corča povely zvládá (ikdyž teda povel Ke mě musíme ještě řádně cvičit!!!:lol a s ostatními dovádí - vyrůstala s našima dvěma raubířema, takže psiska zná od mala.
Holky, napište,co je u vás nového. A co ten ženich!!!!!!!!!!!!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 21:41
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak vas moc zdravim po dlouhy dobe, mela jsem toho v posledni dobe vic, nez jsem zvladala, ale konecne je to za mnou, uf .
Jinak se nic noveho v kynologickem zivote neudalo, bohuzel az na nejake zdravotni neprijemnosti, s kteryma jdeme zitra na veterinu, tak drzte palce, pls!
No a zenich je snad zarizen, tuky tuky, , takze ted uz jenom pockat na tu spravnou chvilku .. Akorat je trochu pru*er, ze jsem nekam zalozila karticku svoji chovky (jo jo, jsem bordelar), kterou potrebuju ke krycimu listu, no tak me ceka asi zadat znova CMKU, fujky fujky
Laida
Gratuluju k vystavnim uspechum, takze jen tak dal, hoky! A at se dari i na cvicaku!
Fajka
Ahoj Faji, psla jsem ti na mail, tak jestli jsi na netu, koukni na nej, navrhovala jsem vylet trochu jinak, takze rekni, ju?

No a co u vas? Jake byly prazdniny, jak vam hoky zase povyrostly, co takhle nejake fotky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 09:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Ahojda,
týýý jo ještě že si mi sem napsala že si mi poslala maila, já tam koukám zřídka, tak sem to prošvihla a zjistila až téééď
Sem to měla taky poslední dobou dost našlapaný, pořád sme někde jezdili...

Jináč návrh je suprovej už se tam totiž dlouho chystám a nějak to doteď nevyšlo. Ale když budeme mít ostřílené průvodkyně tak to si nenecháme ujít
Asi bych jela ráno busem na Florenc (nebo vystoupila na Černým mostě.. záleží jak se dohodnem) a odpoledne nebo na večer by si pro nás dojel páníček
Hele a jak berou dálkový autobusy pséky? V poho nebo dělaj nějaký bububu?
Navrhni nějaký den kdy budeš mít volno nebo si ho budeš moc udělat. Já mám něco akorát zítra a ve čtvrtek a jináč zatím nic smrtelně důležitýho

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 10:43
- Nahlásit

Jedna z posledních foteček...

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 20:59
- Nahlásit

Fajka
Cau Faji,
pisu az ted, driv jsem se sem nedostala, bohuzel nemam dobry zpravy - dnes na veterine nebyly moc dobry vysledky, Aruska ma ATB, protoze ma nejakou hnusnou bolavou potvoru na nose - neco jako bradvice plna hnisu a postrasil nas, ze by to nemusel byt jen tak nejaky kozni problemek, ale jakysi papilon, coz netusim, co je, ale muselo by se to pry resit operativne, coz neni na cenichu vubec banalni vec .. (( No doufam, ze tahle verze se nepotrvdi!!! Takze rikam, Aru polyka antibiotika, ma klidovy rezim, nesmi si moc hrat a taky by mela mit limec, no nastesti je v tomhle ohledu dost vzorna pacientka, ale zkratka na vylet a seznamovani to ted neni ..
Takze jestli neva, odlozime to radsi na pozdejc, jo? Urcite si to pak paradne uzijeme i stema nasema pejsankama, vid!

A busem to nebude problem, myslim, ja mam celkem najezdenou cestu LBC - PHA busem, a v poho, teda s CSAD, ponevac STUDENT AGENCY neprepravuje zvirata, ale s CSAD jsem si normalne koupila mistenku, nahlasila psa (plati 1/2, nebo tak nejak) a bylo. Jedine musis mit kosik, ale musim se priznat, ze jsem ji ho stejne po ulozeni se pod sedacku sundala, takze ja fakt zadnej problem nikdy nemela (tuky tuk).

No, tak se nezlob, ale moc se tesim, az nam to vyjde a pridame konecne ten osobni kontakt!!! A konecne vsechno proberem !!

Tak se mejte, holky, a pls, drzte palce, at se nam nic horsiho nevyvrbi .. .

Posilam drbani Fajince, podle fotky zas trochu zkrasnela !

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:55
- Nahlásit

Roxana
Ahojky, to je mi líto, že máte starosti a že má Aru bolístku. Doufám a držím palečky aby to byla jen maličkost, která se brzo uzdraví a bude zase v pořádku.
Ten vejletík samozřejmě odkládáme na pozdejš - zatím neurčito ale jinak určito že se někdy fakt sejdem a třeba se k nám přidá i Laida s Corry a bude trojitá psina

Jinak co se týká kožních problémků, tak určitě nic nepodceňovat, mému prvnímu pejsovi se zhruba ve 12 letech udělala taková bradavice na hlavě nejdřív malinkatá pak se pořád zvětšovala a pořád z ní něco teklo a byla celá krvavá. I když se vetka snažila už se to nikdy nevyléčilo a pořád s tím byla nějaká starost. Doufám že to fakt není váš případ...
Moc vám přeju aby se to Aru brzo zahojilo.

Díky za info s těma autobusama, to víš my s Fajkou jezdíme jen městskou a tam nikdy nebyl žádnej problém (Fajka už si zvykla a zatím se chovala vzorně )ale u těch dálkových sem si nebyla jistá jestli třeba řidiči nedělaj problém že na dálku psa do budu nechtějí.

Tak my budem s Fajkou pilně trénovat a cvičit a budem se těšit, že kdyby jste pořádali nějakou akci (výlet, pochod atd) na které by zbylo místo pro mě a Fajku tak že nám dáte vedět.

Zatím pa pa a Roxi dej vědět jak se léčíte...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ahojky, kde ste fšici???
Venku nádherně, tak to se musí využít to je jasný.
Minulou neděli jsme ťapkali po Jizerkách asi 30 kiláčků, a bylo to moc prima. Posílám malou ochutnávku, třeba budete mít chuť vyrazit někdy s náma

Roxana
Jak se daří Arušce???

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 11:58
- Nahlásit

Fajka
Ahoj Faji,
krasny fotky, zvlast ta zubici se Fajka, moc krasna
Na vylet bych vyrazila hned, ale uz jsem zase mimo CR, tak to pujde az za delsi dobu ... Takze peci o Arinku jsem delegovala bohuzel zase na mamku, ale nastesti mi dnes psala SMS, ze na veterine vse dobre a pry je to v poradku, ufff .... Tuky tuk!!!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání