Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Nové štěně doma = páníček na odstřel
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . >>
Autor Zpráva
Juli
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 13:45
- Nahlásit

Tak nic, ona mi sem ta fotka nejde vložit.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 14:20 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

jasně, že vezmem

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 14:21 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Juli
nádhernej hnědej labroušek!!!!
Jinak, založ si tu fotogalerii na CZ-PES ( musíš se zaregistrovat,neplatí registrace do diskuse ), pak natáhni fotečky a tu co chceš vložit si otevři, klikni pravým tlačítkem na vlastnosti a celou tu adresu vlož sem ( nejdřív klikni na to tlačítko se čtverečkama, tam to skopči ) a odešli příspěvek

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 14:53
- Nahlásit

ko4ka
nádhernej hnědej labroušek!!!!
Jak to že ho vidíš a já ne??

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 15:05
- Nahlásit

Ketrin
jukni sem : http://rodina.cz/Budulinci/album/pxxxxxxx.jpg

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 16:30
- Nahlásit

Ketrin
Tak jsme byli dnes v Kolodějích a Bali tam byla - to je teda éro temperamentní a jakej jeví o vše zájem a hlavně o aport - akorát s ním vždy běhá kolem paničky a sakra si dává pozor aby jí ho panička nesebrala
Je ale opravdu nádherná - moc gratuluju!
Museli jsme si chodit stoupat na druhou stravu řady než byla Bali, protože jinak s Bernášem tak řádili, že nebyli k udržení...

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:03
- Nahlásit

příběh červených sandálek

milá děvčata,
jistě to všechny znáte, procházíte se po městě a nakukujete do výloh, když tu zahlédnete něco - krásného, užasného a skvělého - něco co musíte mít - prostě láska na první pohled! Takhle jsem před několika lety uviděla krásné červené sandálky! Vešla jsem do obchodu a vyzkoušela si je, byly skvělé! Ale sandály už jsem měla a nebyly z nejlevnějších - tak jsem si je nekoupila a jen chodila po zbytek léta okolo a toužila po nich...
Pak přišel podzim a sandálky nenávratně zmizely - jejich místo zaujaly kozačky! byla jsem trochu smutná ale tak už to chodí..Pak přešla zima a bylo opět léto a ty přenádherné sandály se objevily ve výloze znova, znova jsem si je zkusila a znova si je nekoupila - opět jsem je chodila jen navštěvovat a okukovat a snila o nich! Když v tom už na sklonku léta jsme šly okolo s mamkou a já ji je ukazovala - zašly jsme do obchodu a hle sleva na polovic! Sandálky jsem sice pořád nepotřebovala ale mamka, když mě viděla, tak mi je koupila!
Červené sandálky a já - milující se a nerozlučný pár - ty nejhezčí a nejpohodlnější boty co mám! Prostě souznění na všech frontách....

....náš užasný vztah však předevčírem v noci skončil - v zubech té chlupaté potvory, co jsem si zcela dobrovolně přitáhla domů....

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:07
- Nahlásit

Jumi
K tomu nezbývá než dodat "KIŠ KIŠ"

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:16 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Jumi
Díky za info!!! (i za chválu No vidíš, a dokud byla tady, tak se ani jako taková až dračice nejevila - na to tady byli jiní experti...
Předávání se docvičí....hlavně že se jí chce a že má Bernie parťačku
Jo a sandálky... to nevíš, že každé štěně páníka nejdřív ze všeho naučí uklízet boty? Asi jsi nedávala pozor když tě Bernášek školil

Juli
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:23
- Nahlásit

Ahojky,
tak jak máte velké divochy či divošky?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:24
- Nahlásit

Juli
my máme 4,5 měsíční divoženku Mrkni sem www.goldchelsea.estranky.cz

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:29
- Nahlásit

Ketrin
....hlavně že se jí chce
A jak! když jí hází aport tak toho kdo ji drží div neodtáhne, jak skáče a vzpíná se, aby ho už mohla vzít a po srnčím pařátu se drápala - jako nikdo jinej a jediná ho opravdu krásně nosila v tlamce a nepouštěla...
zato bernášek když viděl dummíka s králičí kůží tak se mu teda zprvu do tlamy moc brát nechtěl a koukal na to dost nedůvěřivě - pak už ho naštěstí bral moc pěkně ale stejně mu ho budu muset pořídit dom...
my teda jeden máme - bez kůže, ale ten je na něj právě se bojím ještě velký a zas nevím, jestli kupovat malý není blbost, když roste jak z vody a za chvíli by byl na nic - co myslíš?

Juli
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:30
- Nahlásit

Je nádherná! Takže to nejhorší už máte asi za sebou,že? Myslím tím nácvik hygieny, kousání....
Trošku mám problém v téhle diskusi zjistit jak se načítají nové příspěvky...musíte se vracet na hlavní stránku a tam sledovat nové příspěvky???

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:32
- Nahlásit

Juli
My máme skoro 3,5 měsíčního raracha a 6-ti letého z mého současného pohledu kliďase (v květnu bych to byla o něm ještě netvrdila )

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:33
- Nahlásit

Juli
nee zmáčkneš si ve svém prohlížeči aktualizovat - ty dvě zelené šipky

Juli
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:34
- Nahlásit

Jumi
Aha,už sem na to přišla, já technický antitalent! Jumi, co máte vy za rasy?

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:39
- Nahlásit

Juli
zlatý retrievery - www.zlatejtorda.wz.cz

Juli
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:42
- Nahlásit

Jumi
Krásnej! Tak už máte zvládnuté čůrání??

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:46
- Nahlásit

Juli
no néé úplně sem tam se nehoda stane a poslední dny si ještě jednou za noc dojde na plínu...

Juli
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:51
- Nahlásit

Jumi
No, já měla představu podle všech možnejch učenejch knížek jak je to jednoduchý......nějak je ale praxe jiná. Už sem z toho byla trošku vedle, ale dnes sem narazila na tuto diskusi a sem klidná. Vlastně mi Juli připadá móóóc učenlivá .Snažíme se chodit jen ven, ale zatím to nejde. Juli si vybrala můj peršan v obýváku a tam se jí čůrá nejlíp.....koberec už je ve skříni aby ji nelákal a snad to půjde.
Je to ale dřina, mám dvě děti a jedno je postižené, proto jsme mu pořídili labrouška. Miluje pejsky.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 18:22
- Nahlásit

Juli
dá se říct, že nejhorší je pryč,ale občas ještě nehoda je. Ona v tom vedru dost chlemstá a tudíž občas nevydrží. Ale je fakt, už vynechávám asi 2 venčení a dá se říct, že venčíme jen 5x denně. Jelikoš přezubuje, tak zoubečky používá potvora o sto šest. Ještě máme doma 3 letýho labíka - hnědýho. Ten už je dá se říct pohodář

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 18:29
- Nahlásit

Juli
to jsem taky měla, ale jak vidíš válčíme s tím všichni - tohle forum ko4ka založila opravdu móóóc dobře - člověk si tu vždy zvedne sebevědomí a uvědomí si, že to jeho psisko je vlastně poklad!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 18:33
- Nahlásit

Jasně, na nervy je to tady úplně perfektní :-¨)

Juli
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 19:07
- Nahlásit

ko4ka
To je fakt, hodně to pomůže, já myslela že to není normální...v těch knížkách je to tak krásně napsaný....labrador je chytrý a je schopný pochopit za půl dne co po něm chceme=citace z knih
Ale vidím, že je v poho a proto i já sem v poho. Teď mám trošku zlobí, leze do misky s vodou a předníma ji vycákává ven.... je to vždycky doma jak v bazénu. Je to normální nebo ji pokárat?? Vím, že je vedro, venku to problém není ale doma se mi to nelíbí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 19:10
- Nahlásit

Jumi
Borgo už nosí toho dumíka bez kůže - 1,25 kg. teda nosí - víceméně si vynutil, abych mu ho hodila, tak jsem to zkusila a normálně ho bafnul a nesl. Po pár dnech i z vody. Jinak s ním aport jako takový (s povely atd.) ještě nedělám, protože si myslím že je to brzy.
Takže - záleží, jak se Bernáš k tomu staví. jestli je vlažnější, tak bych ho do velkého (těžšího) dumíka nenutila. Ale jestli chce vášnivě nosit a při tom kraví (hází si s tím, kouše apod.) tak na to právě pomůže - dát mu ten aport těžší.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 20:14
- Nahlásit

Juli
Je to normální nebo ji pokárat?? Vím, že je vedro, venku to problém není ale doma se mi to nelíbí
Tak to je jednoduché - pokud se ti to nelíbí, tak vynadat, zakázat a na zákazu důsledně trvat...Pokud pes dělá něco co se ti nelíbí - tak to prostě dělat nebude!

Ketrin
já dělám aport jen tak formou hry - tada házím míček a on mi ho nosí, když pro něj vyběhne chválím, když ho vezme do tlamy chválím ještě víc a když ho přinese zpátky - tak není šťastnější paničky. Když si hrajeme učím povel drží, povel přines ale dávám jenom ve chvíli, kdy 100% vidím, že míček čapne a přinese ho zpátky. Pusť se nějak naučil sám, když jsme mu venku vyndavali z huby humusy.
Ale na tom cvičení s retrívr sportem předvedl opravdu předpisový aport, za který by se nemusel stydět dospělý pes! Zítra se chystáme na pár dní na chalupu, tak vezmu toho dummíka co mám - teď právě nevím kolik ten náš váží - a zkusím, jestli ho unese a jak nám to vyhovuje, alespoň s aportováním po dlouhý době potrápím i Thorina, aby se pořád neflákal. S Bernášem je teď priorita odložení a chůze u nohy!

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 20:17
- Nahlásit

Ketrin
taky mě napadlo, že nám na chalupě seká trávu pán, co má králíky, tak bych ho mohla požádat o jednu kůži a ušít na ten náš dummík návlek - takže by byl vlastně buď s kůží, nebo bez...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 21:03
- Nahlásit

Jumi
aport jen tak formou hry
Jasně, tak to dělám taky, dbám aby i ve hře nosil ke mně a ne ode mně když přinese, hned mu to zase hodím = zábava pokračuje, ale nedávám povely, nenutím sedat atd. prostě jen zatím upevňuju zájem o to nošení.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 21:19
- Nahlásit

Ketrin
Tak jsem právě vydolovala z přítele, že ten náš dummík je 0,5kg což je přesně ten, co máme mít na retriever sport - akorát mám oranžový a né zelený - protože thorin je natolik spolehlivý aportér, že představa, že lezu po 4 a hledám duumíka, mě dost odradila a říkala jsem si, že oranžová se bude hledat lépe...

taky nás na cvičáku učili trochu se s ním o aportek potahat, ale na cvičení s RS se Katka tvářila, že to v žádném případě...Ale když umí dobře pusť, tak byto snad nemělo vadit nee?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 21:41
- Nahlásit

Juli
taky jsem si myslela, že na mýho psa jsou všechny knížky krátký, že prostě mám "nějakýho divnýho psa" a že na něj nic nesedí. Teď už to neřeším. Nám si občas malá hraje na potápěče a loví z misky s vodou drobky a když jí to přestane bavit, tak do toho šlápne a vyleje si to, aby se k němu dostala... Je sranda jí sledovat, ale pak můžu vytírat půl kuchyně
Jak psala Jumi, pokud ti to vadí, vynadat, zakázat...Pokud nevadí, nekomentovat, vytřít, nalít novou vodu a opět brzy vytřít, nalít novou vodu......a tak dál...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání