Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Nové štěně doma = páníček na odstřel
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2006 17:20
- Nahlásit

Jandula
všichni jim držíme palce - tak uvidíme!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:13
- Nahlásit

Jumi
čauky, prosím tě, můžeš mi zkusti vložit do knihy nějakej vzkaz? Mně se ta kniha objevuje bez tlačítka ODESLAT a vůbec nic mi to nezobrazuje.... Už začínám zuřit

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:15
- Nahlásit

ko4ka
Jasně zkusím. posílala jsem v pátek večer ty věci do KCHLS, tak čekám, kdy se tam objevíme - dali ti nějak vědět, že jim to přišlo?

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:20
- Nahlásit

ko4ka
Hele tak jsem to tam napsala a znáčkla to v místě, kde jsem tušila tlačítko odeslat - a podle mě se to i odeslalo protože to zmizlo ale mám dojem, že jestli to máš dělaný systémem nějakých layers, tak je to okno malé a musíš ho protáhnout dolů, protože to vypadá, že to tam pod tím v těch bílých místech je a funguje to, jenom to není vidět...

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:29
- Nahlásit

No jupíí už to funguje perfektně

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:33
- Nahlásit

Jumi
už to funguje, díky za vzkázek! Z Kchls mě nijak neinformovali, prostě jsem se tam najednou objevila a bylo to dost brzo
Nechcete zkusti výstavu KCHLS 28.10. 2006? Já možná nahlásím Chelsu do dorostu, to bude kino

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:45
- Nahlásit

ko4ka
Jo my do Třeboně jedem - tak pojeďte taky - bude srandááá!!!

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:46
- Nahlásit

Už budeme taky dorost - jen tak tak od 12.10.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:49
- Nahlásit

Ahojky, tak vidím, že už se chystáte na první výstavu. My se budeme připravovat na první dospělou v Letňanech. To jsem na to zvědavá. Teď má Brut těžkou pubertu a vůbec neposlouchá. Pevně doufám, že do listopadu trochu zkrotne a uklidní se, nebo se tam z něj zblázním.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:58
- Nahlásit

Jumi
no tak se tam uvidíme! Poplatek je 200,-, píšeš to do těch výstavních poplatků na přihlášce nebo to jen zaplatíš, nalepíš kopii ústřižku a pošleš? Tam je psaný v propozicích, že třída dorostu se nepočítá za prvého psa nebo co. Jedete tam ten den nebo už den předem?Já bych jela radši o den dřív. Vstávat ve 3 a hnát se někam do Třeboně na výstavu, když jsem žádnou neabsolvovala a malá taky se mi nechce, to by byly děsný nervy ( už takhle budou ). A co výstavní postoj a chůze na výstavním vodítku,nacvičujete už? Já zkouším ten postoj a už občas i vydrží aspoň stát, výstavní vodítko mám objednaný..
To bude trapas...vůbec nebudu vědět co a jak

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:59
- Nahlásit

brut
to budem prožívat taky příští rok, tohle bude taková zkouška....Mám z toho nerva už teď

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:20
- Nahlásit

ko4ka
To znám. Naše první výstava byla letos v únoru v Brně. Rozhozená jsem byla měsíc dopředu. Brut nevydrží dýl stát v klidu natož nějaký postoj. On si do něj umí stoupnout, ale jen když chce ( teda lépe řečeno, když dostane povel "postoj", jenže v něm vydrží pár vteřin a přešlápne). Tak naše dospělá výstava bude i poslední, pak budeme jezdit jen na klubovku.
Já má problémy s pohybem a Brut s nikým jiným běhat v kruhu nechce. Asi ho to ani nebaví. Má raději aktivity venku.

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:33
- Nahlásit

ko4ka
Postoj trénujeme a výstavní vodítko si musím teprve pořídit. No bude to pěkná bžunda - jsem zvědavá jak to zvládnem... Včera večer jsem prohledávala ubytování v Třeboni a stojí tak 260 - 300 za noc...Moc se mi právě vstávat nechce, takže bych si tam taky rádá něco našla. napadlo mě jet už den předem ráno a udělat si tam nějaký výlet a tak pak tam přespat a druhý den na výstavu...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:43
- Nahlásit

brut
a jakto probíhá vlastně taková výstava když tam dorazíš? Já právě taky toho moc nenaběhám, nějak to blbě rozdejchávám a nevím, jestli to tam vyběhám a nepadnu udušená...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:49
- Nahlásit

Jumi
právě tak nějak bych si to představovala taky... Vezmu naše i s Jackem a brala bych to jako výlet s tím,že by jsme třeba odpoledne zkusili najít tu halu, kde se to má konat a druhý den už jeli na jisto. Tak kdyby se ti povedlo nějaký rozumný ubytování najít, tak dej prosím vědět

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:31
- Nahlásit

Nechcete jet radši na klubovku do Brna? Já do Třeboně nemůžu, pořádám v ten den zkoušky....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:33
- Nahlásit

ko4ka
Hezký ubytování je v penzionu Mlýnský dvůr asi 2 km za Třeboní, levné a můžou tam psi. bydlela jsem tam loni při zkouškách.

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:50
- Nahlásit

Ketrin
díky za tip na ubytování hned na to juknu - no my bychom v brně byli ještě štěňata a už jsme se právě předběžně domlouvali s chovatelkou na Třeboň, že se tam sejdeme celý vrh....ale o tom Brnu jsem také uvažovala...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:58
- Nahlásit

Jumi
Aha nojo, vy jste přece jen trochu mladší... my to do Brna máme akorát jen taktak do dorostu. Nikam jinam s ním letos nejdu, ono to na otrkání stačí. jenom tuhle sobotu se jdem jen podívat do MB.

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:01
- Nahlásit

Ketrin
No, my pojedeme asi také jenom do té Třeboně - na Letňany se nejspíš vykašlu a půjdem tam jen juknout...Nebo se pojedeme juknout do Brna - uděláme si pěkný výlet. Taky to už budeme po vyšetření těch kloubíků a tím mě možná veškeré výstavní choutky přejdou...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:06
- Nahlásit

Ketrin
taky dík za typ, mrknem na to My to máme taky dohodnuté s chovatelkou, že se tam sejdem....Je to jen taková zkušebka, takový ty zajímavý výstavy nás taky čekaj příští rok po kloubech....

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:09
- Nahlásit

ko4ka
už jsem to okoukla a celkem bych tam to ubytování brala! myslíš, že to mám rezervovat raději hned?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:11
- Nahlásit

Jumi
Po jakým vyšetření - pouč mě?! Na RTG DKK se chodí nejdřív v roce... ty chceš jít na neoficiální předrentgen?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:13
- Nahlásit

Jumi
teď jsem ti chtěla psát to samé!!! Je to tam super...Já nevím, je to dost dopředu, ale zase na druhou stranu se tam můžou ubytovat taky ti, co budou na té výstavě. Tak babo raď, já nevím, co bude za hodinu, natož za 4 měsíce....

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:16
- Nahlásit

on se dá udělat předrentgen? Bylo by to k něčemu, když se ten bafan teprv vyvíjí? Co to bude za klubovku v tom Brně vlastně?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:22
- Nahlásit

ko4ka
Mno, předrentgen je k tomu, že když někdo chce psa/fenu do chovu a předrentgen odhalí, že to do chovu určitě nebude, tak ho ještě můžeš prodat. Nebo když naopak ukáže že to asi dobré bude, tak už ho třeba můžeš trošku víc zatěžovat a nebát se každého poskočení. A tak dál.
MVDr Decker prý umí říct už ve 4 měs., jestli tam ta dysplazka bude nebo ne. Bavila jsem se s ním o tom, dělá tu metodu PennHip, ale neoficiálně, nemá na to ty potřebné atesty. Chtěla jsem tam s Borgem jet, ale nakonec na to kašlu. Chci si teď užívat štěňucha a ne si drásat nervy. Ono je toho podstatně víc, co musí vyjít, nejen kyčle, a teď se tím nebudu zabývat.

Brněnská klubovka je 16.9. , pořádá Retriever klub.

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:22
- Nahlásit

ko4ka
přesně tak - příjde mi to brzo ale aby nám to někdo nevyfouk, ale zas rezervace by měla jít zrušit...já bych to rezervovala až pošlu přihlášku!

Ketrin
Minulý vrh Cathy dopadnul docela dost nedobře, tudíž je jaksi značné riziko, že my na tom budeme podobně. Chodíme k panu vet, který se o Cathy stará - tudíž i o štěňátka a ta co zůstala v Praze k němu chodí furt - proto nám nožičky velmi hlídá. pokaždé když tam jdeme, třeba jen na očkování tak nám nožky prohlíží. Bernáškovi sem tam nožičky klepou - teď už méně často a první týden co jsme ho měli se nám stalo, že několikrát vykvík a pak kulhal. Při poslední návštěvě nám řekl, že máme přijít za tři měsíce - chce udělat důkladnou ortopedickou prohlídku včetně RTG.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:24
- Nahlásit

Jumi
Aha, tak to vám budu držet palce. Ale kryli podruhé jiným psem, ne? Ono je to nevyzpytatelný...

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:34
- Nahlásit

Ketrin
Zuzka si myslí, že si Cathy akorát nesedla s tím minulým psem a že se Svenem to bude ok, jenže oba kluci měli nějaké potíže, takže teď všichni napjatě čekáme jestli to nenese náhodou Cathy a jak teda malí dopadnou...
V tomhle případě se mi nejedná o DKK s tím by se stejně nedalo nic dělat - na trojitou osteotomii pánve psa opravdu nepoženu!! ale jde o ty lokty - tam čím dřív se na to příjde tím lépe a dá se lecos zachránit a ne jako u Thorina, kde už šlo jen o to oddálit totální znehybnění kloubu...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 14:22
- Nahlásit

Jumi
taky to rezervuju až pošlu přihlášku. Už jsem o tom mluvila s našima a docela by to brali, tak uvidíme. Když jdem do dorostu, tak tam se posuzujou feny a psi dohromady nebo zvlášť, nevíš?

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání