| Autor |
Zpráva |
krynduska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:20
- Nahlásit
Orry
bydlim kousek od Plzne
nika00
sranda kdyz se honi po zahrade s tema NO ...ani jeden neni tak rychlej
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:22
- Nahlásit
krynduska
no my jsme z Prahy
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:25
- Nahlásit
Orry
joo v Praze jsem nebyla uz asi 100let ....skoda ze nejste nekdo odsud protoze tady je jen jeden Jack a ten je jeste vic silenej nez ta moje ...jinak je tady asi milion jorksiru
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:27
- Nahlásit
krynduska
jj to je skoda..ja tady v praze taky nemam zadnyho jacka kamarada
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:43
- Nahlásit
jo tak ja jdu zmoknout musim na zahradu nechat trochu vybehat ty NO....to bude Kissina jako prase ...vypada to na vanu az se vratime
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 19:57
- Nahlásit
uz jste nekdy videli Jacka jak pocita?? ...kouknite se na tohle http://www.metacafe.com/watch/21958/maggie_the_mat hematic_dog/
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 20:05
- Nahlásit
a jeste jeden peknej obrazek http://www.super.cz/vtipky/3035-pojd-dame-si-baske t.html
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 20:23
- Nahlásit
No tak ten počítající Jack je úžasnej!!! Akorát ten ocásek ... to je pahýlek jak malovanej. Takhle krátký ocásky se mi moc nelíbí.
Orry zkus se podívat na stránky Hostivařského psotníku, tam jsou pražští Russlíci nejmíň dva.
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 20:28
- Nahlásit
Linda L
A me se zase libi s takhle kratkym ....kdyz ma dlouhej tak mu prodluzuje opticky i telo a s takhle kratkym je takovej peknej stuclik
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 20:35
- Nahlásit
Necháme ocasy být Hlavně že ty naše psiska máme né? Berťáček se chudinka dneska nudí, protože bylo venku celý odpoledne tak hnusně, že jsme nelezli vůbec ven. Byla u nás nějaká paní (obchodnice) s nabídkou nějakýho stroje ? na odstraňování psích chlupů. Jsem jí ujistila že Russellí chlupy to neodstraní ani kdyby se rozkrájela Chudák paní.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:07
- Nahlásit
ahoj holky,
Linda L
a jake jsou jejich webovky prosim?
jinak vcera se Rockysek taky "nudil" bylo hnusne, tak ven vzdycky vybehl jen na curani..neb je haklivka a v desti se mu nelibi..to Orryckovi je to suma fuk no a jak byl takovy nevylitany z venku, tak ho chytil amok doma . V pokojiku si nasel moc "skvelou" zabavu v me policce, kde mam umelou bonsaj a on z kvetinace vytahoval mech a tahal ho po koberci...tak jsem mu to zakazala...mnoo a to byl povel pro tu nejvetsi srandu za cely den je to zmetek, vynadala jsem mu..otocila jsem se a byl tam zas...udelal to pokazdyyyyyyyyyy!! Uplne me vytacel..a on z toho mel srandu chvilema se mi chtelo i smat, ale jde prece o princip a tak jsem ho chtela donutit aby toho nechal...nepomahalo ani vytahani za kuzi..NIC!!! Nakonec jsem ho musela primacknoukt k zemi a dat ho do klidu..ale to rval jak bosorka..jen jsem ho drzela na jednom miste, a on rval jak kdyz ho vrazdim...ale prestalo ho to bavit a sel pryc teda takovy 2mesicni stenatko jsem jeste nazazila
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:27
- Nahlásit
Ahojky, stránky Hostivařský psotník jsou www.psotnik.info. Jinak když to vezmeš přes www.seznam.cz, CH - chovatelství psů - malí psi - Russell Terrier - tak tam je 25 odkazů na stránky Russlíků, spousta jich je i z Prahy. A když se podíváš na chovatelskou stanici Lupus Johanus, tak tam jsou informace k Parsoniádě, je to akce která se koná v Českém Brodě (Brodu?) My jsme ostudy a ještě nejsme přihlášení. Musím to hned napravit. Zatím se to konalo 2x, nevynechali jsme zatím ani jednou. Je to skvělá akce.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:29
- Nahlásit
Linda L
dekuju, mrknu na to
a na tu Parsoniadu muzou jen parsoni a nebo i jackove
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:48
- Nahlásit
Já myslím že až takhle striktně to tam vymezený není - jestli tam můžou jenom dlouhý nožičky nebo i krátký. Podívej se na ty stránky, tam jsou všemožný propozice a pokyny.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:10
- Nahlásit
no my jsme stejne jeste moc mali...muze se az od 6mes
muzu se jeste zeptat? Co "plati" na tveho russlika, kdyz ho chces potrestat nebo kdyz chces aby neco vylozene nedelal...Rockysek je strasne zpurny...nechci aby nam prerostl pres hlavu a pak nas "tyranizoval" diky za zkusenosti!!
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:41
- Nahlásit
Nooo, můj přítel používá vyzvednutí zlobivého zvířátka do vzduchu, mluví na něj se zatnutými zuby a zvířátko okamžitě začne rozdávat pusinky na všechny strany a stane se z něj ten největší miláček. Ale na 10-kilového Russlíka to chce jistou sílu v pažích, je to totiž docela zápřah Funguje to i na rozmazlenou kousavou pudlici mojí tchýně a ta je teda občas opravdu hustá! (né tchýně, pudlice)
Jinak já plácám Rudým právem a jinými tiskovinami po prdelce
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:51
- Nahlásit
me se vzdycky osvedcovalo..jak u psa tak u kocek...dyz sem je chytla za kuzu za krkem a primackla k zemi, drzela je tam a zvysila hlas jako ze to se ndela, nesmi atd...je to pro ne ponizujici..proto to funguje..jinak noviny taky fungovaly..a i ted vlastne funguji...taky sem zkousela rozprasovac s vodou na kytky...ale to nedoporucuju, protoze si pes muze vypestovat strach ze strikajici vody...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:56
- Nahlásit
Linda L
mnoo,,,ja at udelam jakkykoliv trest, Rocky ma z toho srandu: asi si rika...jeeeee panicka zas vymyslela novou srandu ci co prijde mi, ze jakmile vi, ze to nesmi, tak me zacne provokovat a schvalne to dela!! treba s tou kytkou...vytahla jsem ho za kuzi..a on hned letel zase k te kytce..lehl si pred ni..pohazoval ockem na me..na kytku..pak cvakal zoubkama pred kytkou..a pak to stejne zase udelal..dostal plesknuti novinama..strasna sranda...a znova...je uplne jak v transu..u nas nejvic plati pritlaceni k zemi a rict klid..ale to rve, fakt jak kdyz ho vrazdime!!!
ehh vcera jsem mu dala po prdelce PSEM a na titulce byl russlik
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 08:09
- Nahlásit
ahoj holky,
tak musim rict (nechci to zakriknout!!), ze Rocky je posledni dny naprosto vzorny a poslusny pejsek (asi na nas neco chysta )
pridala jsem par fotek do galerii
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:33
- Nahlásit
tak zdravim russlliky
co je u vas noveho??
|