Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / jack russell terier
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:56
- Nahlásit

no tak to jooooooooo..sem se lekla

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:08
- Nahlásit

nika00

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:13
- Nahlásit

dneska to tady nak vazne..nepride ti?

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:18
- Nahlásit

no mozna trosku ano..asi prace

krynduska
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 20:12
- Nahlásit

Tak uz mam tu fotku s tim ocasem v galerii ....takze kdo chce videt Jacka s ocasem at se podiva na Kissinka...a kdo to sem umi vlozit ma moje povoleni protoze ja to bohuzel neumim )

Linda L
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 08:52
- Nahlásit

Ahoj Russlíci,

jaký byl víkend? My jsme jeli v sobotu na noru ale bohužel bylo mokro tak se nácvik nekonal

Pak jsme jeli na návštěvu kde Bertrám jediným mocným šťouchnutím do stolu vylil asi šest kafí

Ale jinak jsme měli víkend naprosto klidný a pohodový!

Kissince jsem napsala vzkaz do galerie, je to krásná holka!

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:36
- Nahlásit

krynduska

teeeda tak ted koukam na toho jacka s ocasem..to je divnyyyyy

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 13:50
- Nahlásit

Linda L
ahoj, vikend byl bajo..bylo krasne..teda alespon v sobotu..s Orrym jsme byli na prochajde v Divoke Sarce a Rockysek byl s panickou venku na sidlisti (Orry si uzil zas trochu te "svobody" ) jinak mi Rocky pri hre malem ukousnul nos ...zmetek jeden
krynduska
hezka fenecka s ocaskem..
nika00
no je to zvlastni...ale me by to bylo jedno..s ocaskem nebo bez

Linda L
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:31
- Nahlásit

Ahojky, před chvílí jsem napsala pěkně dlouhý vzkaz a zapomněla jsem vyplnit heslo! Sakra. Takže jdu smolit znovu.
Orry, z ukousnutýho nosu si nic nedělej. Můj tatka mi zrovna o víkendu vyprávěl story o jeho kolegovi, kterýmu jeho jezevčík ukousnul nos úplně (abych řekla pravdu tak mám dojem, že když mi to táta vyprávěl kdysi, byl hlavním hrdinou kokr, tak se trochu děsím, aby příště nebyl hlavním hrdinou Russell ) Když jsem včera Berťovi čistila zuby, nějak jsem se nad tím začala zamýšlet - mezi stoličky mu totiž strkám levý palec, který je mi mimochodem velmi drahý a o jeho ukousnutí zrovna nestojím

krynduska
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:42
- Nahlásit

Linda L
Ma puntiky vsude ....a jinak nika00 ma pravdu ze s tim ocasem vypada divne...jak uz jsem rekla priste bez ocasu ....a jinak se omlouvam za takovou fotku nemam fotak tak jsem to fotila telefonem.A jinak jsem na ni nasla tri vady...ale to navadi mam ji jako domaciho mazlicka

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:45
- Nahlásit

Linda L
to se mi stava taky...ta technika
vsak ja mam z toho srandu ale ty jehlicky teda nic moc...ja ho provokovala...on se zatavil..cucal na me, kroutil to svoji hlavinkou a pak najednou raf no muze se na nej nekdo zlobit?? Doufam ze mi ho priste neukousne..ale uz vim jak je to asi "prijemne" orrymu kdyz ho porad kouse
to ja takhle palec strkala konum do huby, kdyz jsem nasazovala udidlo ...taky me to parkrat napadlo

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:46
- Nahlásit

krynduska
ale jdi ty, jake vady?? je krasna a jiste i uzasna a ocasek bych neresila
nas Rockys zacina mit puntiky na brisku..ale ma ho jeste hole a ruzovoucke

Linda L
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:47
- Nahlásit

Tak říkej ty tři vady, já jsem zvědavá jak vopice Mně se teda trochu zdají odchylky od standartu jako třeba víc barvičky, ale to nikdo neřeší. a možná má trochu delší čumáčisko než ostatní Russlíci?
Můj názor je ocásek JOOOOOO!!!! Ocasatý se mi líbí víc.
Ty Russellí puntíčky to je sranda, hlavně po vykoupání to vyleze a pak mám úplně jinýho psa.

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:50
- Nahlásit

krynduska jake tri vady???)
to ja v so zjsitila ze je sandy nak citliva a opatrna na ocasekk..to byla teda vzdycky...ale jak furt chodim na tuhle diskuzi tak zacinam na vsem neco videt...no a tak sem ji ho zkoumala...a nejvic ji vadi kdyz ji saham na spicku ocasku...tak sem se ji prohrabala tema vsema chlupama a na konci ma takovou bilou tvrdou zaoblenou malinkou spicicku..jakoby kost boco..nevite co to muze byt??, jo podotykam ze ma zl. retrivra

Linda L
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:51 - Změnil/a: Linda L
- Nahlásit

Orry

No tak to uvidíš, ty puntíky to je BOMBA. Prťousovi se určitě ještě udělají, aby to byl Russlík se vším všudy. Jestli někde najdu Berťovo fotku pupíku tak ji sem pošlu. On je puntíkatej i v tlamce akorát jazyk má čistě růžovej.

Jo a musím dodat že má i různobarevný drápky, tři tmavý a ostatní světlý.

krynduska
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:52
- Nahlásit

jasne prvni je barva ...ma prevazovat bila...ma krivej zub...a predni nohy do x ...ale to jenom v nekterym postoji

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:54
- Nahlásit

hahhaaaaaa tak toje dobry.... nohy do X.... ty si teda blazinek...musi bejt sladkej

Linda L
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:56 - Změnil/a: Linda L
- Nahlásit

Jestli můžu být tak zvědavá, kterej zub má křivej?

Můj Berťáček má zase černej flek (já tomu říkám nadstandartní skvrna ) ale ve výstavním posudku ho měl jenom jednou. Mám dojem že barevným dávají trochu přednost, protože čistě bílá barva na sebe prý váže hluchotu jsem četla. Takže barvička navíc není žádná vada, koukej si jí škrtnout

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:59
- Nahlásit

to moje sandynka ma cernej puntik na zesvetlujicim se nosanku a obr pihu na jazyku

krynduska
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:01
- Nahlásit

spodni rezak ma trochu vrazenej dovnitr....a ve standartu je snad ze ma prevazovat bila ...ale me to je vlastne jedno stejne je bez PP takze vorech

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:01
- Nahlásit

Linda L
jj v tlamicce taky mame...a taky na tlapickach..jeden polstarek ruzovej druhej cernej a nebo flekatej postupne vylejzaji

krynduska
oni vseobecne se ty russlici odlisuji...prece jenom se u nich v chovu nehledelo tolik na vzhled jako u jinych pejsku...ale to se mi prave na nich mooooooc libi, ze nejsou jeden jako druhej..zkratka co kus, to original
na Rockyskovi zatim jeste nic nevidim..(mnoo pro me je dokonaly) jeste uvidime co nam z neho vyroste, ale uz ted vim, ze je to uzasny pejsek!!!

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:05
- Nahlásit

krynduska
ja mam doma cistokrevnyho voriska..a taky nema PP a pak Rockyska jacka bez PP ...takze se s tebou budu hadat, ze ty doma vorecha nemas!! protoze ho mam jaaaaaa!! krizence jezevcika se spicem

krynduska
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:06
- Nahlásit

Orry
jo to se mi taky libi ze je kazdej jinej ....a jinak taky vsude pisou jak je terier nebojacnej...asi mam vyjimku boji se chlapu a dost.

krynduska
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:07
- Nahlásit

Orry
jeste mam dva NO

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:11
- Nahlásit

krynduska
to Orry se neboji skoro niceho (jen petard)...a na chlapy ma trochu averzi...
Rockysek je jeste trdlo....ale kdyz se mu venku neco nezda..tak utika ke me a nebo se schova za Orryho
jinak jako terier se uz zacina projevovat, tim jak je svehlavej...kdyz se mu neco nelibi umi to dat pekne najevo..a pekne hlasite...jinak je to herecka..v momente ze sebe udela kasparka, hysterku, ztyraneho pejska i silene smutnou princeznu nedjriv nas pekne lekal..ted uz vime, ze je to komedie

krynduska
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:13
- Nahlásit

Orry
tak to taky znam ...ale nejlepsi je kdyz k ni prijde nejakej pes...okamzite hodi zada a dela mrtvou

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:14
- Nahlásit

krynduska
takze taky peknou smecku odkud jsi?

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:16
- Nahlásit

vy mate teda komiky
to sandynce nejak nabyva sebevedomi a zacla stekat na male psy...podotykam cim mensi tim lepsi...vcera ji ocichaval nakej pidi pes tak na nej zacla blafat..no a pak sel kolem stafor u cuchnul ji k prdylce, tak vzala tapky na ramena a poodskocila aspon 10 metru

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:18
- Nahlásit

krynduska
hehe...to kdyz ho Orry sprdnul...tak on kniknul a zjistil ze ho Orry necha a jeste dostane sprdana...tak pak kdyz ho orry vychovaval priste (nijak razantne, jen se ho dotknul tlapkou) tak Rocky spustil takovy rev, ze jsem myslela ze ho zabil..lezel na zadech, mrskal nozicka a opravdu rval..on nebrecel ale rval jak bosorka...chudak orry sam vyklidil pole..rocky se oklepal a sel si hrat...ja na nej cumela s vykulenyma ocima..ale je fakt ze od te doby je doma klid (ted spis napominame Rockyho aby dal Orrymu na chvili pokoj..a Orry kdyz vidi, ze Rocky zlobi tak na nej ani nevrci a diva se rovnou na me je to s nima sranda)

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:20
- Nahlásit

nika00

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání