| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:03
- Nahlásit
Orry
odkud ze 10??my jsme ze 4....že bychom vzaly štěnda ven
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:14
- Nahlásit
sarax
z Vrsovic
to bysme mohly..hned jak se otepli
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:19
- Nahlásit
My jsme na agility chodili do chvíle, než pan Bertrám zjistil, že už žádné nové překážky nepřibydou a že se bude muset spokojit s tím málem (asi 20 různými) co tam měli Takže jsme výcvik agility slavně ukončili a teď se věnujeme loveckému výcviku. Taky jsme chodili na poslušnost, která ale pořád vypadá jako "neposlušnost" Jinak takové norování je k nezaplacení, když pomineme to že pejsek pak smrdí jak ďas, tak to má výhodu že po nácviku je totálně fyzicky i duševně vyčerpaný. Třeba to časem s prckem taky zkusíš?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:31
- Nahlásit
Linda L
tak to je parada..to se ten vas raubir pekne vyradi
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:32
- Nahlásit
Orry
tak to jo se domluvíme....až bude tepleji vyrazíme....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:40
- Nahlásit
sarax
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 07:52
- Nahlásit
tak mam po vcerejsku za sebou prvni dvoji privitani!!! bylo to uzasne...jeden pres druheho skakal..a Orry ani nebrucel pak jsme byli na chvilinku venku...a orrycek ucil Rockyska cist pesemesky nejlepsi je, kdyz Rockyse chytne amok..zacne na Orrycka blafat a vrcet...to je desne srandovni...a Orry jen kouka jako jestli ho ma srovnat nebo ne vetsinou ted staci, aby se zaksichtil a mladej se da doklidu...
Jooooo a vcera jsem Rokyskovi piskala hrackou..a on tak naklanel tu hlavicku...a strasne se divil...proste komediant..tohle na pejskach miluju..a Orry to dela taky...zkratka..jen promluvit
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 08:06
- Nahlásit
jinak jsem pridala zase nejaky fotecky ze vcerejska do galerie
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:19
- Nahlásit
Ahojky, na fotečky se jdu hned podívat! Kvůli tady tomu "psímu rozumění lidské mluvě - kroucení hlavičkou" jsem musela vynechat ze slovníku některé slova: např. půjdeme, házet, piškot, co bys chtěl, Asta, fenečka, krýt lítat, míček no prostě slovník naší rodiny je velmi ochuzený od té doby co máme psa. U nás to totiž nezůstane u kroucení hlavou, Bertíček ty inkriminované předměty nebo činnosti rovnou vyžaduje.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:22
- Nahlásit
ahoj devcata
koukala jsem na fotecky
moooc hezkyyy
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:22
- Nahlásit
Fotky jsou úžasný, hlavně ty kde jsou kluci spolu. Jak si čtou pesemesky ta je nejlepší.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:26
- Nahlásit
Linda L
ehh to na Orryho plati: jedem, ahoj, kocicka, Zorina (jeho nejmilejsi fenka), Pedigree (driv ho zral a tak vsechny granulky jsou pro nej pedigricko)....nebo des se podivat? (to chce na balkon) pri tehle slovech div nevyskoci z kuze..komediant..a doprovazi to silenym stekotem
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:27
- Nahlásit
nika00
ahojky a kdy pridas ty nejaky fotecky Sandulinky?? ukaz i fotecky jako stenatka
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:29
- Nahlásit
Linda L
ehh to jo tesim se na dalsi spolecne fotecky, ale Orry jentak nepostoji..natoz Rocky...navic Orry do fotaku vetsinou pekne steka
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:30
- Nahlásit
stenatkovsky mam jen jako fotky..ne na cd..takze ty nebudou ale ted jdu davat naky fotky
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:34
- Nahlásit
nika00
tak to se tesim sup sup
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 10:47
- Nahlásit
hmm tak smula..museli mi zablokovat tuhle akci...nejde mi to vlozit.."error"
ale mam tam jednu fotku sandynky a jednu dufynky...to uz si ale asi videla
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 11:02
- Nahlásit
nika00
me to taky ze zacatku psalo porad ze to nejde..mozna mas prilis velke fotky
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 11:14
- Nahlásit
to je divny..ted jsem tam zkousela dat jen nakej kreslenej obrazek z filmu a to jde... ale fotky nejdouu.....myslim ze velikosti to nejde..protoze ty co tam uz jsou maji stejnou velikost
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 11:26 - Změnil/a: Linda L
- Nahlásit
Nika00
Nechceš taky přispět vyprávěním jak jsi přišla ke svému pejskovi (pejskům)?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 11:27
- Nahlásit
linda
no jestli vas to zajima
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 11:39
- Nahlásit
nika00
no jasne..povidej
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 11:43
- Nahlásit
ale orry
ty uzt to vis
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 11:51
- Nahlásit
nika00
mnoo tak neco vim, ale stejne me to zajima hehe...
no a treba pisni neco i o tom tvym prvnim pejskovi cau cau
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:03
- Nahlásit
hmm to bylo uplne neco jinyho....ja ho dostala,kdyz sem sla do 1.tridy...takze sem byla fakt mala...no a uz tehdy se vlastne projevilo, ze pro ostatni cleny rodiny je to jen pes
byla furt venku, domu ani nechtela jit, jak byla zvykla...dostavala zbytky, nevo vyvar s chlebem a nikdo si sni nehral...nikdo ji nechodil vencit..a kdyz tak jen obejit blok...ta se chudak bala prejit i silnici
ani se s ni nechodilo na odcervovani atd....proste des...a ja byla mala a tudiz bezmocna...dozila se 10ti let....a kdyz ja uz byla starsi, tak sem si aspon dupla ze pujdeme na veterinu atd....tata byl v tomhle hroznej...vzdycky kdyz se mi treba neco na ni nezdalo, tak on rekl, dyt je to pes, on si pomuze... a to mu nikdy nezapomenu....taky kdyz vidim na ted na sandy jen krivej chlup tak s ni jdu na vet...tatovi jsem vsechno uz vycetla....takze snad si to uvedomil...sandy taky bere jinak....no ale jak..furt by ji cpal jidlo od stolu...a mysli si, ze ji tim ukaze jak ji ma rad....ona se zvedne...a tata hned..ty chces jit ven viid...ona se podiva, a tata, ty mas hlad viid.... ale pritom ji proste nerozumi...furt rika. podivej jak ma chytrej pohled...nikdy ji nenapomene....a samozrejme pes si z nej dela blazny a nerespektuje ho....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:06
- Nahlásit
nebo jde se sandy ven...sandy treba vidi kocku a jasne ze leti za ni..no a tata krici:sandyyy!!!a utika za ni....
ale hlavne ze ji rozumi a vi vse
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:07
- Nahlásit
a kdyz sem nahodou jela na tejden na dovcu bez psa a pak sem se vratila...tak pes aninetusil co je to ke me a sedni...proste jen tejden staci tatovi aby psovi absolutne zblbnul hlavu....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:31
- Nahlásit
nika00
smutny... pristup tvyho taty k prvnimu pejskovi je podobny jako vetsina lidi zijicich na vesnici pristupuje ke svym psum...vzdyt je to pes..on si poradi...
a jak se jmenovala? a byla to ta zrzava nebo cerna? jako stenatko musela byt kouzelna ) lvicek
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:51
- Nahlásit
nika00
Na druhou stranu máš kliku že můžeš pesáka nechat taťkovi na hlídání bez újmy na duševním zdraví (lidí i pejska) Já toho našeho drahouška nemůžu nechat ani na hodinku u našich když jdeme nakoupit, celou dobu sedí na okně a řve jak tur. Fanatický závislák. Já bych si klidně po dovolené vyzvedla rozmazleného buřtíka, jenom kdyby se nechal pohlídat.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:45
- Nahlásit
lindato ta moje prdlina prvni dny nechce zrat...kdyz jsem pryc...ale jinak je ok.....
orry
no jo vypadala spis jak nakej medved...fakt kulicka...no a byla takova skoricovo cervena....na svou rasu velka a mohutna...ale zase radne arogantni a flegmaticka :-D jmenovala se Aranka
|