| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:04
- Nahlásit
Linda L
to nam Orryho hlidal deda..vzdycky, ale byl boj tam Orry zanechat...on to vzdy vycitil a nechtel nas nechat odejit...nastesti jsem ho tam nikdy nemusela takhle nechavat ja hehe...takze kdyz se pak vratil dom, tak byl na ostatni pekne urazenej
ted naposledy si ale usmyslil, ze tam z dedou proste nebude a v puli hlidani dedovi zdrhnul ze zahrady a sel dom na tramvaj..mnoo jenze trochu zazmatkoval a ztratil se ale diky adrese na obojku, byl nalezen a tata si pro nej prijel a uz byl doma
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:05
- Nahlásit
Moje kamarádka má bíglici Aranku, to je nádherný jméno... Tvoje Aranka - to byl ten čauík?
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:07
- Nahlásit
My jsme tuhle přišli do hospody a kámoška se ptá - hele co má Bert v tý patroně na obojku? A já na to Adresu kdyby se ztratil. Kámoška otevřela patronu a zjistila že je v ní prázdnej papírek no naštěstí máme tu hospodu 15 m od baráku tak by snad Bert našel cestu domů i bez adresy na papírku
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:09
- Nahlásit
jojo aranka byla čauík
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:13
- Nahlásit
Linda L
to Orry taky nosil tuhle tu "patronu" a spousta lidi nevedelo co to je a hlavne na co, takze by tam asi tu adresu ani nehledali nekdo dokonce myslel, ze je to pistalka ....a kamaradi si zas delali s Orrycka srandu, ze si v tom nosi korenicko a cesnek
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:13
- Nahlásit
to my taky meli patronu..asi 3x..ale pokazdy se odsroubovala a ta pulka i s adresou se ztratila....tak sem nechala udelat takovou kovovou znamku ve tvaru kosticky s mym telefonem..a je to
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:14
- Nahlásit
nika00
my to taky porad ztraceli...ted mame kozeny srdicko
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:15
- Nahlásit
to sme meli taky...ale nic se do toho neveslo...jako znamka a plisek s adresou...a co..sandy stejne nezdrha
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:22
- Nahlásit
No já jsem nenapravitelnej pesimista a jelikož v našem okolí se vyskytujou nejrůznější živly, možná bych se dočkala tak toho, že mi pošlou patronu v obálce spolu s děkovným dopisem že pejsek byl doopravdy moc fajn.
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:25
- Nahlásit
Mně se jednou ta patrona rozšroubovala na noře a domů jsme došli jenom s tím vrškem. Tak jsem ho mrskla do koše a světe div se, příští týden na nácviku jsme našli ten ztracený spodní díl. Už ho mám asi rok doma ve špajzu, protože náhoda je blbec, že. Co kdyby se jednou hodil.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:39
- Nahlásit
hehe..k cemu tak?
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:45
- Nahlásit
Já věřím tomu, že ve chvíli kdy mrsknu ten nalezený díl do popelnice a popeláři ho odvezou, odněkud zpod lednice vyleze ten dříve vyhozený díl a bude se mi chechtat jak blázen Tyhle zákony schválnosti na mě fungujou naprosto neomylně.
Napište mi (jestli to není tajný) jakou máte nejvíc praštěnou přezdívku pro svý pejsky.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:53
- Nahlásit
praštěnou??ja mam spis takovy roztomily
sandy=sandíšek, kočička-na to kupodivu i slyší , ňufinka, miláček, prďola, pusinka,břicháček,špekáček, tlusťoška, béďa atd atd atd :-D
joooo a videla si vlastne moji sandynku???
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 22:17
- Nahlásit
Tak špekáček je opravdu dost dobrej. Sandynku jsem neviděla, máš založenou galerii?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 08:10
- Nahlásit
no tak to ja Orryckovi taky rikam ruzne
treba Orinoko, Oráč, Vorry, Vorouš, Voříšek, Stařešina, Prdelina, Šmudlik, Černokněžník..Střeštiprdlo..atd atd...hehe
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 11:01
- Nahlásit
tak vcera Rockyska chytil poprve ten pravy amok hral si s takovym velkym Orryho mickem...a fakt se rozdovadil..lital po obyvaku..za gauc mezi zaclony...jazyk az na veste..funel...stekal..a lital jak torpedo..no cely Orry mno a Orrycek jen na nej civel jako jestli je normalni..a pritom sam je taky takovyhle prdlous!! Doufam, ze se casem zacnou honit mezi sebou
joj a vcera Rockysovi obzvlast chutnalo testoviny s kur. zaludky...se oblizoval az za usima..a Orrycek mu to ani nezavidel, neb testoviny neji...a taky miluje mrkvicku na hlodani...krade ji osmakum
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 11:04
- Nahlásit
hehe tak to je husty.......to ja se sadny sla na turu....a pak sme bezely domu,...no byly sme hotovy obe
ja uz bych rockyho chtela videeeeeeeeeeeeet
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 11:09
- Nahlásit
nika00
sportem ku zdravi joooo??
tak muzes klido prijet na navstevu
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 11:16
- Nahlásit
ale myslim jako az budem venciiiiiiiiiiiiiiiiiit..jenze on musel zas napadnout ten hnusnej snih
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 11:18
- Nahlásit
jj ten snih je blbej..je mokro a zem jeste studena..nechci aby nastydnul..je to jeste mimco..snad se otepli
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 08:22
- Nahlásit
tak vcera bylo venceni fakt sranda pekne se rozkoukal!! a nosime uz i obojecek
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:01
- Nahlásit
a kakal venku???
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:04
- Nahlásit
nika00
nekakal nemel asi cas
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:06
- Nahlásit
hehe a cural aspon?? na tech fotkach vubec nevypadal ze by mu byla zima....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:13
- Nahlásit
nika00
nene kdyz jsme byli s orrym tak necural...vecer se mnou taky necural, ale ted mi volala mamka ze ji uz venku 3x cural, takze super
zima mu byl az pak..a to si ke me prisel a schoval se pod bundu a pak chrapal...
|
hlozi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 12:51 - Změnil/a: hlozi
- Nahlásit
Ahojky,nevim,jestli se se mnou budete bavit,kdyz mam "jen" krizence parsona....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 12:59
- Nahlásit
hlozi
ahoj, krasny pejsek povez nam o nem neco?
|
hlozi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:56
- Nahlásit
Orry
Ahoj,takze tohle je Dixinka-5ti mesicni mimino (da-li se to tak rict) krizence.Maminka je krizenej bigl,tatinek je parson.Je z utulku a dostala se k nam cirou nahodou.A asi to byl osud.
Jestli vas zajima,jak to cele bylo,tak ctete dal.
Mimo Dixinky jsem majitelkou jeste dalsich dvou pejsku,vselijake haveti a taky jednoho kone a prave u koni to cele zacalo. Nasi sefce-pani,ktera ma staj pronajatou -zemrel pejsek a jak to tak byva,nechtela o zadnem novem psovi ani slyset.Jenze nase stajnice vymyslela,ze proste musi dostat novyho psa.Nejdriv jsem se od toho distancovala,ale nakonec jsem souhlasila,ale jen s tim,ze budu ridic.Takze jsme jeli do utulku,zkusit stesti,jestli nemaj nejaka stenda.Meli tri,vybrali jsme a jeli k nasi sefce domu.Jenze ouha,ona chtela,kdyz uz,tak cistokrevnyho jezevcika a nenechala se premluvit.No a ted co se psem.Utulek jsem zamitla-zpatky bych ji uz nedala.Takze psa jsme dovezli do staje,ale nikdo ho nechtel.A jelikoz ja si toho drobka zamilovala,tak jsem vedela,ze uz ho nikomu nedam.Jenze jak to udelat s rodici?Ty o tretim psovi nechteli ani slyset.Nakonec u nas prcek byl tri dny a ja si ho musela vozit do prace,nastesti se mi podarilo premluvit pritele,aby si psici vzal k sobe.A shodou nahod jsem tyden na to dostala nabidku od nasi sefky-ktera si otevira svoji staj-jit delat do nove staje osetrovatelku i s bytem,takze se za tyden stehujeme a budeme vsichni spolu.Ted travim vetsinu casu u pritele,aby si pesani zvykali byt spolu.Jsou to vsechno cubiny,takze je to nekdy des-mala zacina vystrkovat ruzky a chce se prosadit.Asi bude jeste veselo.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:03
- Nahlásit
hlozi
tak to byl vazne osud, preju ti hodne stesti a radosti s pejskem!! Voriskove jsou nejchytrejsi...ja mam doma taky jednoho...jezevcika se spicem...prave si privyka na nove stenatko JRT (vis forum souziti dvou pejsku
ja mam doma taky spustu havete...a na konikach jsem jezdila pravidelne 3 roky...stale je miluju a obdivuju, jen me trochu zklamal pristup lidi kolem koni...(taky jsem chtela delat osetrovatelku, to me vzdycky bavilo vic nez ta samotna jizda!!)
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:20
- Nahlásit
tak sem doted cetla nejake odkazy o tom clickeru..a docela o tom premyslim..co si o tom myslis?
|