| Autor |
Zpráva |
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 09:40
- Nahlásit
Zajíčky ona taky ráda prožene.
Tady na té fotce kontroluje, jestli nový přírůstek do rodiny moc nezlobí.
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 19:56
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Ahojky,tvoje kokrovka je fešanda Jak se zžila s rotvíkama a upravuješ si jí sama?
A pro Lucku Benjikovou:
Ahojky,se zase hlásíme Něco nového u vás,v té Praze?My byli na barvě,Renda o ní měl zájem (hodku a půl stará) ale potvůrka,čuchal mojí stopu,tak se dohodnu s kámoškou,at nakape.Tedka chytil nějakou druhou mízu a je hodně roztěkaný,ale zatím i to odložení jde a šoulačku už zvládáme delší a klikáme za chůzi u nohy-budeme chodit jako německý ovčák Teda,povede se li a budeli renda i přitomto spolupracovati.V neděli jedeme na malé Rendíky,už se moc těším a zároveň už někteří jdou v nedlěi k rodinám.A představ si,ještě je volný Argošek-ten páleňák...Jako jediný už...Ahjo,kdybych nechodila na tu hloupou střední,tož už by byl u nás )Nevíš o někom (jen tak,mezi řečí ) kdo by bral páleňáčka s ocáskem? Jinak zdravíme moc kluky a posláme virtuální kuřecí srdíčko
Tak zatím ahojky...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 20:15
- Nahlásit
Kukuč
S tou starší docela vychází, pořád je doma vůdce smečky a i takové telátko, jako je rotvajler to respektuje. Občas k sobě čuchnou, ale spíš dělaj, že tam ta druhá neni. S tou menší je to horší, mám ji teprve týden. Malá by si s ní chtěla hrát, ale ona hrozně vrčí a vyjíždí po ní, bere ji zatím jako vetřelce. Ale nejhorší je, že ten prcek si z toho nic nedělá a stejně na ni skáče a to se babča může zbláznit. Už má přece jen svá léta a chce mít klid.
Jinak ji vždy oberu strojkem skoro dohola, jen uši a nohy s břichem ji nechám trochu delší. Ale je u toho vždycky hrozně hysterická, hlevně, když ji dělám nožky. To řve, jako kdybych ji vraždila.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 14:58
- Nahlásit
Prosíme o pomoc.
při zpáteční cestě domů ze Světové výstavy havarovala vystavovatelka z Ruska na území Slovenska .
Při havárii pes černý kokršpaněl v šoku utekl.
jeho majitelé jsou v nemocnici.
Uvítáme jakokuoli informaci o ztraceném psovi.
Místo havárie snad upřesním.
kontakt
Petr Studeník petrs@cocker.cz 00420547229317
Tatjana Kasjan tania.plus@poczta.fm
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:09
- Nahlásit
mac1
ted jsem to sem chtela hodit, hodim to tedy na slovenske forum...achjo...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:15
- Nahlásit
Lucie od Arta
na psiduši se asi musí registrovat, že ? Nebo jsem tupka a neumím to tam do ztracených psů dát :-/ ? Nebo to tam Lucko dáš ?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:18
- Nahlásit
mac1
foto tady.
dala jsem to na dogforum, na psi dusi mrknu.Plus to dám na nalezence, dala jsem na Ifaunu...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:23
- Nahlásit
Na psi dusi uz to nekdo dal - prosime vsechny, poslete dal...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:12
- Nahlásit
jméno psa je Djuk
tet. číslo je MZA 43
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 18:07
- Nahlásit
uz se nasel
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 19:20
- Nahlásit
Tak to jsem si oddychla, paráda.
|
majuse
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 10:41 - Změnil/a: majuse
- Nahlásit
Ahojky jsem tady nová, tak se přidávám k Vám s mým kokříkem Yannýskem.
|
majuse
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 10:43 - Změnil/a: majuse
- Nahlásit
Tak se pokouším vložit foto, ale nějak to nejde
|
majuse
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 10:46 - Změnil/a: majuse
- Nahlásit
|
majuse
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 11:06
- Nahlásit
Tak se mi to konečně podařilo, tak dávám ještě detail hlavičky, jinak pejsek je z chovatelské stanice Marcato Line
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:25
- Nahlásit
Nez zakladat novy tema, ozivim kokriky.. Nechcete nekdo, nebo nevite o nekom pro Šarlotku??
http://www.utulek-skrivany.estranky.cz/stranka/pej sci_k_adopci
|