Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Místo pro kokromily
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Kukuč
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:47
- Nahlásit

Lucie od Arta
Mylsím,že by se to nějak zvládlo-to zapadnutí.U nás by myslím že by splynul s Rendoušem v poho a s ladušou i bez srovnání...
No nic,změňme téma,jak se klukům líbí snížek?Taky máte kuičky snad všude a ve velkém množství?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:56
- Nahlásit

Kukuč
já nemyslela mojí nebo tvojí smečku, ale větší, u chovatelky, kde je ta hierarchie složitější...
Klukům se sníh líbí, ale u nás je naštastí přemrzlej a moc se už nelepí...jak dopadnem o víkendu, jedem cvičit s Horysem, nevim nevim...tam bude sněhu víc

Kukuč
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 12:58
- Nahlásit

Lucie od Arta
Rendík je taky nadšen,pořád dělá tuleně.U nás je sněhu hodně a přimrzlý je jak kdy...třeba včera byla Laduša bílá kulička s těžkýma ušima a Rendy měl na nohách posilovací obal..Dneska po lese jsme vyapdali celkem normálně a ještě půjdeme dpo na výlet,tak jsem zvědavá...
K nám od Ostravy na národku asi nejedete,co?Mmka to zvažuje,že by s knedlou šly,tak uvidíme...Na agitábor nejedete?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2009 17:41
- Nahlásit

Kukuč
nene,my výstavám moc nedáme, jezdíme jen blízko - Praha, Boleslav, Budějovice. a na tábor jedem na loveckej, na víc nebude čas a peníze, krom toho týdne s Horysem dáme jen víkendové akce.pro nás je priorita loveckej výcvik, hlavně letos, chci dělat zkoušky, agi tak rekreačně - navíc kolem myslivosti jsou pro mě věkově bližší lidi. přece jen agi dělaj hodně mladý holky, hlavně...u mylsivosti je semo tamo i chlap

Kukuč
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:44
- Nahlásit

Lucie od Arta
Škoda škoda...A tak,snad při republice kokrů se potkáme.Jsem zvědavá,jak se mamka s Ladu rozhodnout co se týká té Ostravy,mamka furt že by se i přihlásily...Tož uvidímeLaduša je teď fajný knedlík,mohla by se líbit,ovšem,to před kruhem nesmí vidět své aportovací kolečko,to by pak začala být trošičku majetnická
U nás v klubu běhá nejvíce madých holek,ale máme tu i 4 chlapy tak apsoň něco...Přes prázdniny zkusím najít nějakou brigádku a vydělat nám na jeden víkenďák,třeba až příští rok,to je je jedno a až opadne sníh,zkontaktuju se s jednou fajn slečnou-paní co má taky kokry a věnuje se lov.výcviku.Letos je náš cíl naučit se komunikovat ve zvěři složit barvářky.Agility u nás pořád vede,ale už jsme ho dostali na úroveň naši hry,dostala sem rozum a děláme ho jen pro tu naši hru a srandu a taky si myslím,že při Agility se pes vyřádí jak fyzicky tak psychicky.U koho trénuje vy?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:10
- Nahlásit

Kukuč
Eva Bukričová, Káča (Karin) Škrlová, byla jsem i u Grygara...ale my tomu zas tak moc nedáme, pořád nemáme ani zkoušky...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:58 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

Benji měl včera druhý narozeniny, to strašně letí...moje malý štěňátko je už velkej chlap (i když ne tak velkej, jak našich malý štěňátko...)...oslavili jsme je na Moravě na výcviku, je úplně tuhej

Kukuč
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 15:22
- Nahlásit

Lucie od Arta
čauky,moc hezká fotka Benjíka.Je z ěnj už veký kluk...Mi taky nepříjde,že by Renďák mlě letos v srpnu oslavit 4.té narozky,na jendu stranu mi přijde,že ho mám doma sotva pár měsíců a je to mlaďoch ale na druhou to fakt neuvěřitelně letí a furt mám v sobě tak nějak zakódováno,že je to můj malý,mladý prcek a že pořád máme na všechno spoustu času...
A krátce z domova-Laduška má zase falešku,adoptovala první latexovou žábu,potom uzlík,potom latexovou napodobeninu masa a teď je chuděra ve stádiu hledání svých šťěňátek,tak se jí mamča snaží co nejvíce zaměstnat,ale ona furt pláče.Rendík se parádně předvedl,ale už je zase zpátky nohama na zemi a spolupracuje-snad je ta krize již za námi.černý kokřík je pořá v útulku,info o něm pořád nevím,pokud se ho obstarat-nejlépe zítra,ale mám fofry kvůli sš-přihláškám a Rendoušovi.
Se máte,u pana Grygara bychom si taky chtěli ěnkdy potrénovat-jak se vám u něj líbilo?
Pozdrav kokříky!K&R

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:42
- Nahlásit

ahoj,tady to nějak zapadlo,co nového v Ostravě a jinde???

impact
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 13:34
- Nahlásit

Nezmizelo. Jen to chce umět hledat.

Kukuč
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 13:36
- Nahlásit

impact
Fííííííha že děkujem,to je to blondýnství ...

impact
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 13:39
- Nahlásit

Kukuč
Nemáš zač.

Být tebou, tak tamto téma uzamču, ev. nechám smáznout. Ať se vám to neplantá.

Kukuč
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 13:41
- Nahlásit

impact
Už jsem poprosila o smazání .

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:11
- Nahlásit

Kukuč
nazdar trubko, co tu děláš zmatek s fórama?Jak se máte?My prázdninově, válíme se na chalupě, chodíme plavat a cvičit (chystáme se na BZ a BZH), jinak vše při starém.
Gratulujeme Rendikovi k prckům, koukala jsem na fotky a včera si psala s Nikčou.Akorát jsem jí teda sprdla, že nechala některý ty chuděry kupírovat.
Pavlína Moravcová
Já měla první kokřici (taky bez PP) 13 let,ale znám i patnáctiletý...

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:18
- Nahlásit

Lucie od Arta
Je pořád živá a hravá, někdy ji to chytne a začne běhat jako poděs. Akorát nedávno zažala kulhat na přední, tak jsme nasadili dietní granule a vitamíny na klouby a už se to srovnalo.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:52
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Naše nebožka ještě v deseti s přehledem zvládla dvacetikilometrové výlety, případně lítat celý den po lese, v těch třinácti byla furt celkem čiperná, jen měla lehčí atrozu - ale pak jí odešly ledviny, bylo to rychlý, dva měsíce a konečná...
teď mám druhýho s papírama, u našich teda současně i třetího, prootže jsem chtěla zkusit výstavy a hlavně mě chytl lovecký výcvik a ten s bez PP psem nemá cenu (nemůže na zkoušky ani pak do praxe).Nikdy jsem jinýho psa než kokra neměla, jsem na nich holt závislá, jsou úžasný - sportovci a cvoci, to se mi líbí - když si vymyslím dogtrekk, jde se mnou 50 km s nadšením, ale když není čas kvůli práci, nedemoluje mi byt...a navíc těch barev, ze kterjech můžeš vybírat, já už vystřídala tři a na další si brousím zuby...

ten vlevo jemůj oranž Benji, vpravo našich zlaťák Teddy.

Kukuč
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 20:36
- Nahlásit

Lucie od Arta
Čauky čauky...Za zmatek se omlouvám ,náročný den.My se máme taky prázdninově,snažím se chodit,relaxovat,cvičit,zkrátka tohohle volna co nejvíce využívat.Rendík je teďka hodně pyšný otec(díky za gratulace,radši mu je nevyřídím,neb by zpychl ještě více)s ocáskama mě to taky mrzí..hlavně u černých psíků,jsem sitak nějak brousila zuby,že třeba bych pak mamku na to malé,milé kokře přemluvila...ale takhle je to rozhodnuté),Laduška je furt stejná,pošťačky už nepapá ,byli jsme na Agi táboře-i s mamčou a dobře běhaly.My se připravujeme na BZ,ale mám obavu ze šoulačky.Trénujeme ji rozkouskovanou,taky odložení se učíme,hnedka po táboře zase zajdeme na barvu.Můžu se zeptat,jak Benjíka učís,jestli prodlužuješ postupně čas od nakapání nebo rovnou trénuješ na starých barvách?V mražáku nám přibyl králíček,tak pokud se povedou ty barvy,tak začneme s aportkama,možná vlečkama ale uvidíme,jak nám to půjde.Rendíka lovečinu fakt miluje,začal hlásit i stopy,šikulka mojeKam se chystáte na výstavy,co ta kokr akce?My taky jendo plánujeme,výplat na menší kopec tady u nás,10 kiláků,poslední srpnovou sobotu,tak kdyby se vám chtěli třeba dojet,jste zváni. A co Agilitky?Jak vám to běhá?
Zdravíme kluky,K&R

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 20:45
- Nahlásit

Kukuč
ahoj, my jdem v říjnu na BZ už podruhé, vypadli jsme na odložení, mám závisláka.ale už jsme to vylepšili, už zvládne i 10 minut, co je na BZH. Barvu začínej raději starší, aspoň dvě tři hodiny, čím starší tím líp je cítit /teda zas ne moc stará/ , ale půjde mu líp než čerstvě kapaná. Radka Popková dělala nějaké nácviky, třeba byste se mohli přidat.Na výstavu jedem do Boleslavi, ale moc od toho nečekáme.No a na agility teď v létě nechodíme, není, až zas na podzim, takže nic...a kokr sraz asi hnedtak nevyjde, není čas, furt má někdo štěňata a tak...My teda trošku srazy děláme, ale jen nácvikový, s lidma odsud: www.huntingcocker.wbs.cz, je to docela fajn, připravujem se spolu na ty barvářky a ty BZH (koukni na zkušebák, to zvládnete taky, jsou to barvářky pro honiče).Měj se.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 06:32
- Nahlásit

Lucie od Arta
To ona má tu artrózu už teď a docela dost. Vydrží tak max hodinovou procházku a od půlky už kulhá.
Jinak jsem si k ní pořídila rotíka, fenu, se kterou jezdím po výstavách a dělám zkoušky. Dřív jsem je brala na procházku obě, ale teď už tolik nevydrží a rotík toho pohybu potřebuje víc, tak ji tak trochu zdědili naši a já se plně věnuji RTW.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 11:30
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/176315-kokrspanel-pr ezil-dva-pady-z-utesu-a-jeste-si-doplaval-mili-pro -pomoc.html

Kukuč
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 12:00
- Nahlásit

Lucie od Arta
Čauky,no,s odložením je to zatím v pohodě,Rendík zatím neštěkal,nešel mi "naproti" ale třeba představa,že mu před nosem proběhne zajda,tak jsme nahraní.Jinak,barvy jsme učili starší-10 hodin,12 hodin ale když jsme mu ji pak nakapala po 4té,ztratil o to zájem,tak nám Ivetka,ke které jsme jeli pro radu poradila,at mu tu dobu kapání prodlužuju.Zkusím a uvidím,předtím chodil hezky,nakonci máme kůži divočákovu a tu on opravdu miluje.K Radce jsem chtěla jet,ale v neděli 2. jsme jeli na tábor a ono to bylo 1.-2. ,tak doufám,že ještě něco takového naplánuje.Barvářky máme v plánu 1.11. ,kdy vy?No,třeba s evám zadaří,kdo tam má posuzovat (už to ani nesleduju)?Jinak,co fenečka,už po něčem pokukuješ?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 18:24
- Nahlásit

Kukuč
my jdem na BZ v říjnu, 3. na BZ a 17. na BZH. 12 hodin barva je moc, 8 hodin je až dost. A nedělej to s ním častěji jak jednou týdně, častějc fakt ne, přestalo by ho to bavit. Na zkoušky stačí, když bude mít nachozeno tak deset patnáct stop, víc fakt ne, spíš dolaďte šoulačku, slídění asi máte v poho - a to odložení. Kamarád právě vyletěl na tom, že psovi přešla před nosem srna...a bylo.
No a fenečka, teď mám dost práce, o dalším psovi si nějakou odbu můžu leda nechat zdát...tak za rok za dva, nejdřív stejně doděláme zkoušky, za rok chci PZ a LZ a možná i další...
A výstavu posuzuje Studeník.

Kukuč
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2009 18:27
- Nahlásit

Lucie od Arta
Díky moc za rady.V tomhle jsme fakt trubka,absolutně nezkušená a nemám odhad,takže každá rada je nám více než dobrá.KOukala jsme na zkušebáky BZH-ta našlapaná nepobarvená stopa,na ni potřebuješ takové ty dřeváky co mají zespodu kopýtka dané zvěře,že?To by možná Rendík zvládl,bude to asi podobné,jako když jde po starší stopečce.Po táboře půjdem tu barvu probnout,pak napšíu,jak nám to šlo.Jsme celkem zvědavá,doufám,že to půjde.JInka,právě jsme se vrátili z dvojzkoušek v Agi,v obou díky mě odmítačka ve slalomku a by Rendík celkem hodně skočená zóna na áčku-asi usoudil,že to modré je kontaminovaný kus áčka a odrazoval se těsně před tímTak s tím asi budeme něco dělat.Zakrmování selhalo,Rendy chce mít lepší čas a tak to bere doslova hopemNemáte nějaké video z vašeho agisnažení,třeba i starší?hodně ráda bych se koukla,jak vám to běhá.Teďka je to fajn,na závodech občas potkáváme tři kokříky -takže nás jednou bylo i šest a pár začátečníků se vyskytuje tady v okolí,mají super páníky,tak je to takové fajn,vždycky povykládáme,co zas kokři kde sežrali,v čem se vyváleli...Kokří lidi jsou vesměs všichni fajn,tak doufám,že se nám příští rok na kokří republice sejde povícero Taky jsme v poslední době četla dobré články a chci se zeptat,jak ty obhospodařuješ Benjiho srst-neboť my jsme se proměnili v kokra téměř krátkosrstého a bohužel i tříbarevného,což by mě neštvalo,kdyby to nebylo až takového rozsahu,jakého to je-po táboře kdyžtak zašlu foto-pro srovnání přiložím i Rendíčkovy fotky s výstavní srstí.
No nic,jdeme se balit,budem vám přát nějaký pěkný výstavní úspěch a ať se máte fajn.Tak pak napiš,co a jak a budem se těšit někdy na shledanou (kamarádka nás vytahuje na příští rok na nějaký long,tož uvidíme,ale třeba bychom se mohli potkat).Zdravíme kokří kluky i tebe.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2009 10:09
- Nahlásit

Kukuč
ahoj,
agility videa bohužel nemáme...ale někdy nějaký pořídíme, slibujem.
Na BZH - jojo, dřeváky, nebo my máme (teda Smrž má) takový hole s přidělanýma spárkama dole...
Hele, jak jako tříbarevnej? čím krmíš - nemá to moc betakarotenu? Já s tím nemám zkušenost, nemám černý psy, tak mi nereznou. Jinak já Benjimu vařím (něco má teda syrový, taková moje verze BARFu) plus na srst dostává roboran a v žrádle má olivový olej a vajíčka...srsti teď má na svý poměry dost a pěknou.Tak si užijte tábor!

Kukuč
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 11:59 - Změnil/a: Kukuč
- Nahlásit

Lucie od Arta
Ahojky,tak jsme zpět od Brna- - bylo tam skvěle,počasíčko vyšlo a jsem tak trochu přesycena agi-informacemi.
Jinak barvu půjdu kapat v pátek ráno,tak pak napíšu jestli dobrý nebo nedobrý.K tříbarevnosti-zčervenal po granulích,které dle složení vypadaly OK,ale co znám černochy,täk všichni zčervenali...Takže,bůhví jak to stím složení je .Každopádně teďka máme Robur a po tom zase vypadáme jako černý pes (teda,začínáme) a ona třetí barva je bíla-má takové spodky uší,ale to se asi někde otřel-o nějaký nezaschlý chemický čistič na podlahy-tipuju.Lososový olej taky mámë a máme taky teďka bylinky-na klouby ale je tam nějaká i na srst,tak třeba dorostem.Jinak martina-u které jme byli na táboře,dává svým psům kombinovaně grnaulky a filety z lososa,což by nám mohlo být k užitku i na srst.JInka,mamča udělala hezkou aktualizaci miminkům- URL a musím říct,že mě jedno černé buřťě dostalo-konkrétně Ambassador,mamku dostali všichni a říkala,že jednou chce mít taky miminka doma.Jinak jsou krásní,cvalíci,šikovní,nebojácní,komunikativní..zk rátka superní.Velkou zásluhu na tom má nikča-pořádně je mazlí,pusinkuje.Mají pěkný apetit (po Kiře i Rendym ) a i ty krátké ocásky jim sluší.Možná udělám video seženuli přes spolužáka program,to bych pak do světa pustila i jejich hrátky a mléčnou chvilku.
Tak zdravíme do prahy a doufám,že se na nějaké akci potkáme.Katka a Renda

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:31
- Nahlásit

Kukuč
ahoj,
tak fajn, že je už Rendy zas černej. hele, já te´d Benjimu dávám maso, na granule jsme se vykašlali-a paráda. Jo a mě taky jeden čenej tuhle dostal, byla jsem dva dny v Pekle u Radky P a má tam štěně, nad kterým furt dumám, ale teď se mi to nehodí kvůli práci, Benji vydrží přes den doma, štěně by bylo chudák.ale uvidím, třba za měsíc napíšu, že je u nás, kdyby ho nikdo jinej nechtěl, já bych ho brala...
taky doufám, že se potkáme, jednou už to vyjít musí,ne?

Kukuč
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:54
- Nahlásit

Lucie od Arta
Čusky busky.Já bych taky nejradši začala krmit masečkem a zeleninkou ale mám strach z finančí náročnosti a taky z toho,že bych mu to nějak nevyvážila a on je tedkom fakt v zátěži,i když...Peklo?kdeto,co to? No,černí jssou mí osobní favoriti...Mi se hodně líbí Idol léta a pak jedna fenečka,má takvou hlavičku a očička...jako princezna.Ale to jen přes fotky...ovšem ten malý Renda-Emil,mě fakt dostal...Nejradši bych nešla na tu hloupou školu a vzala si ho,vychovala a do školy bych šla až příští rok ale to jaksi nejde...Kolik tak Benjoch zůstává v bytě sám?U mě by byl s mimčem problém,že ve škole budu v průměru sedum hodin-mimčo papá 3 x denně a hnedka zezačátku ho nemůžu celou tuhle dobu nechat s našima velkýma na zahradě-je tam sice bouda,klec ale minimálně ty dva měsíce bych to šťěňátko chtěla nechat doma,aby nenachladlo,někam nepodlezlo pod plotem...A být zavřené sedum hodin,to je dost,navíc by muselo čekat,až dojdu a pka by dostalo hamu papu ( i když,misku s časovačem jsem našla ale to je moc techniky).A setkání vyjít musí!Určitě bys příští rok jela k horysovi na tábor,že?Mě tak napadlo,že bych mohla přemluvit mamču,líbilo by se jí tam,tam nebudou samé 15ctileté holčiny jak na agi.Tak se na setkání už těšíme,tak se mívejte a zdravíme do Prahy

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 18:36
- Nahlásit

Kukuč
ahoj, no neboj, mamce by se u nás líbilo, jsou tam baby jak já (30) a starší, mladý teda taky, ale spíš mix.
Peklo je nové bydlení Radky Popkové, přece, to musíš vidět, krása. Ten malej je právě Idol Léta, ostatní už jsou pryč. Hele, Benji je doma tak osm-deset hodin, v pohodě,ráno než jdu hodina venku a navečer tak dvě-a nestěžuje si.Benji je taky v zátěži, řekla bych.Nevyjde mě to - BARF -na víc jak tisíc měsíčně včetně vitamínů a minerálů navíc, to jde ne?Kolik dáš za granule - a jak víš, že jsou tak vyvážený? že to píšou na obale?ale jako je s tím trochu víc práce...

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 07:31
- Nahlásit

Nedávno jsem tu slíbila foto té naší kokřice, tak tedy tady jedno na ukázku.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 09:26
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Jojo, gaučing - i náš oblíbený sport, když zrovna neproháníme zajíčky po poli.
Pěkná - připomíná mi tu mojí, první, nezapomenutelnou - na fotce cca desetiletá, digitál jsem neměla, omluvte kvalitu

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání