Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 11:17
- Nahlásit

cafina
Nee, mám volno
A ty jsi v práci?

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 11:41
- Nahlásit

maxim
Ano. Prosím tě, němčinářko, pošlu ti mail, kde bude příloha v Acrobatu. Nahoře je něco německy, asi popis cesty, můžeš mi to nějak přeložit?

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 11:59
- Nahlásit

cafina
Pokusím se, když tak to ještě skonzultuju s Markétou, za chvíli přijde

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 12:02
- Nahlásit

cafina
Nemůžeš ten text zkopírovat a poslat mi ho mimo Acrobat? Nějak se mi to nrdaří otevřít a když si to uložím, mám tam mapu a místo textu tečky

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 12:41
- Nahlásit

cafina
Tak nic, už jsem tu potvoru pokořila a máš mail

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 09:34
- Nahlásit

cafina
Jedeme do Brna na nákupy, tak se modli za mé pevné zdraví. A večer pečeme buřty

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 09:48
- Nahlásit

maxim
Tak to držím palce, ať to přežiješ ve zdraví.
A buřtíky si dej i za mě.
Plán do Rakouska na příští týden je takový, že vyrazíme už ve čtvrtek večer, jak se vrátím z práce, a pojedeme přes noc, dokud tam nedorazíme, tj. někdy kolem 2ráno, pak se v autě vyspíme do rána, a po zkouškách večer pojedem zas domů, takže dorazím někdy v noci na neděli a budu asi úplně kaput, tak leda že bychom vynechali tu procházku a přijeli večer na buřtíky a procházku nechali na ten další týden + zase buřtíky

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 14:17
- Nahlásit

cafina
No jasně, ještě se domluvíme, protože na sobotu 2.5. jsem byla včera pozvaná na prase, tak to asi necháme se vším všudy na ten další týden

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 14:26
- Nahlásit

maxim
Tak jo, já aspoň budu v sobotu odpočívat. Co nákupy? Jak jste to zvládli?

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 14:55
- Nahlásit

cafina
Dobře, jeli jsme nakupovat hlavně pro Esterku a všechno jsem utratila já s Markétou Ester si zase nemohla vybrat.

Jo a toho kinga Garfild má už doma

baile
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 15:04
- Nahlásit

papillon_girl
Moc pěkné!!! Dala jsem hlas. Úplně jsem si vzpomněla na to, jak jsem dřív chodila taky na břišní tance, hodně prvků tam poznávám. A moc se mi líbí ten tvůj kostým.

baile
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 15:43
- Nahlásit

Lexík už nemá skoro žádný zuby, poslední dobou každý den nacházím na zemi aspoň dva zuby

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 16:30
- Nahlásit

baile
A to mu nerostou druhý nebo jsi to myslela tak, že už nemá skoro žádný mlíčný?

baile
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 16:30
- Nahlásit

maxim
Momentálně těch zubů v hubě moc nemá , ale některý dospělácký už mu rostou. Už mám doma sbírku, nějaký hodně krvavý jsem vyhodila, ale tři celkem pěkný mlíčňáky jsem si schovala na památku.

Normálně já se snad picnu, Alex je takovej neposlušnej úchylák. Zamiloval se do Šárčina Čipa - myslí si, že je to asi fenka, pořád za ním běhal a olizoval ho na zadku a nechtěl přijít. Nemůžu zatím přijít na metodu, jak ho naučit přivolání v takové situaci. Lákala jsem ho na pamlsek, mávala jsem mu jím před čumákem, ale ani nezareagoval, pak jsem zkusila drsnější metodu, že když neposlechl, tak jsem k němu s nadáváním přišla a zvedla jsem ho za kůži do vzduchu (to taky vůbec nezapůsobilo, vůbec to necítil a jen se zasněně koukal po Čipovi), poskakování, dělání podivných zvuků ani běh od něho pryč ho taky nenalákal.

Teď doma spinká a dělá, že je největší andílek na světě

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 17:04 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

baile
No já jsem taky dodnes nenaučila Maxe, že má poslechnout i v těchto situacích. Testosteron jasně vítězí. A je fakt, že i někteří psi voní jak fenky. Protože vím, že mě stejně neposlechne a nechci ho zvykat, že na příkaz nemusí přijít vždycky, radši mu v takovýmto případě nic nepřikazuju a rovnou pro něho dojdu a odtáhnu ho pryč
Ale jestli se mu bude Čip jako fenka líbit pořád, tak teda nevím, co z těch vašich procházek bude

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 17:39
- Nahlásit

baile
Děkuju! Dneska jsme měly se skupinou vystoupení, bylo to úžasné, měly jsme opravdu úspěch, ale teďka mě hrozně bolí nohy

Přesně vím, o čem mluvíš, hárá nám tu teďka půlka ulice, takže mám veselo, je to ještě horší jak jindy. Na cvičáku nám taky jedna fena hárá a Godricovi potom voní úplně každý i ti psi, takže se vůbec nesoustředí na běhání a zdrhá buď za fenama nebo nějakým voňavým psem. Už z něho úplně šílím, Bow to samé, na běhání se soustředí, ale když jdeme venčit jejako u vytržení a potom ho nemůžu dostat domů, jak očichává každé voňavé místo.... Ty psiska nám dávají zabrat, to se musí uznat!

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 21:24
- Nahlásit

baile
papillon_girl
maxim
Nezbývá, než se obrnit nekonečnou trpělivostí a důsledností a ukázat zcela zřetelně, co je žádoucí a co je nežádoucí chování. Malý "testosteron" je zcela určitě větší oříšek než ten velký, s Edou taky bojujeme a většinou i úspěšně, chodí cvičit s háravkama, takže to určitě jde. Jen vytrvat!

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 22:34
- Nahlásit

cafina
A co teprve pozitivní motivace

cafina
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 22:46
- Nahlásit

maxim
Děkuji za výbornou připomínku, málem jsem na ni zapomněla

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 23:16
- Nahlásit

cafina

cafina
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 17:40
- Nahlásit

Už nám zveřejnili startovku na Březiněves URL

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 17:46
- Nahlásit

cafina
Já myslela, že je to jen pro papillony a oni jsou tam různí psi. To se teda asi papilloni budou jen zvlášť vyhlašovat, ne?

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 17:48
- Nahlásit

cafina
Jejda, ona tam bude závodit i Alegra? No to bude boj

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 18:00
- Nahlásit

cafina
Tak jsem koukala, žes nakonec nevydržela a ptala ses, jak se podařilo onoho psa ulovit Taky jsem si toho textu pod fotkou nevšimla, myslím, že tam předtím nebyl. No, tobě aspoň odpověděli

cafina
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 22:17
- Nahlásit

maxim
Taky to chápu tak, že budou papilloni zvlášť. Bude to parádní přehlídka, moc se těším. Na Alegru zvlášť!

Ten text tam určitě před tím nebyl, no co, hlavně že to dobře dopadlo.

Dneska jsem byla chvilku trénovat, dělala jsem jenom to, co nám nejde a Sunny byla tak příšerně natěšená, že nám to stejně pořád nešlo. Prostě kde se musí sousředit, tam to vázne, hlavně když se běží dopředu. Ach jo..

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 22:25
- Nahlásit

cafina
Keine Angst, Übung macht den Meister

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 07:37
- Nahlásit

maxim
Tak do mistrů máme ještě hooodně daleko

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 19:20
- Nahlásit

cafina
Přeložila jsi to správně?

cafina
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 09:24
- Nahlásit

maxim
Já myslím, že snad jo:
Žádný strach. Cvičení dělá mistra.

Myslela jsem to tak, že toho cvičení nás čeká ještě opravdu moc.

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 17:50
- Nahlásit

cafina
No jo, přeložila jsi to správně. A spousta cvičení čeká i nás, vždyť by to byla nakonec nuda, kdybysme už všechno uměli, ne?

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání