| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:19
- Nahlásit
Radka
Děkujem. Máš pravdu, podoba tam je
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:28
- Nahlásit
cafina
S Maxem cloumají hormony, hárají oba konce naší ulice, pokaždé mám strach, když vylítne před barák, že se rozpůlí
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:37
- Nahlásit
maxim
Chudáček Se Sunnynkou cloumá Chris. Nějak odmítá pochopit, že ona je ředitelka zeměkoule, pořád jí dělá naschávály a ona může puknout vzteky.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 06:54
- Nahlásit
cafina
Nějak odmítá pochopit, že ona je ředitelka zeměkoule
Jak může nechápat tak zálkadní věci .... jako já nevím, ale ti ovčáci nebudou z nejbystřejších
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 09:11
- Nahlásit
Radka
To máš pravdu, v porovnání s motýlem opravdu ne Ale na práci je zas lepší, když do toho nevnáší vlastní názory a je na ně spolehnutí, že pro tebe udělají první poslední.
On Chrisounek prohlédne, až bude Sunny příště hárat, pochopí, kde je jeho místo.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:35
- Nahlásit
baile
To je mi líto, přeju, ať se Andík vyléčí
Klukům to splu moc sluší, Lexík je kus!
Podívejte, kolik se nás sešlo na cvičáku
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:00
- Nahlásit
papillon_girl
Teda, to je skupina!! Kdo je ten úplně vlevo? Doufám, že všichni přijedou v červenci na závod motýlků do Prahy
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 21:08
- Nahlásit
cafina
O tom nepochybuji, že by sis s Lexíkem neporadila , jen jsem si dělala legraci. To bude zase pro něj zážitků, až bude u vás. Doma mu chybí Andy, nemá do koho šťouchat.
V pátek by to bylo lepší, protože v sobotu brzo ráno vyrážím, tak bych Alexe nestihla zavést. Mám zajet někam do Tuřan, abys nemusela zajíždět do Líšně? Asi si už nestihnu přečíst, co tady napíšeš, tak mi prosím buď napiš, nebo si zavoláme. Jinak nic neničí, loužičky už taky skoro nedělá, tak snad nepochytí od Chrise nějaké ty lumpárny . Pak ti řeknu, kdy je zvyklý před spaním chodit ven a pak po spaní a kdy žere, aby měl podobný rytmus. Už tu kolem mě zase píská s plyšákem, tak já si jdu hrát. Ahoj
Radka
Háta má hodně podobný výraz jak Lexík.
Chci, aby už byla neděle a aby byl Andy v dobrém stavu, abych si pro něho mohla přijet a vzít si ho domů. Nevím, jak psychicky snáší být mimo domov.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 21:14
- Nahlásit
maxim
S Alexem taky cloumají hormony, si pak pokecáme, až se uvidíme - myslím, že budeme mít podobné problémy s našima klukama
cafina
Jo a ještě jedna prosba, u babičky jsme zapomněly kartáč na psa, kdyby se ti chtělo, přičísla bys trošku Alexe až bude u tebe? My tam pojedeme až za dva týdny, tak aby z něho nebyla slepená koule. Česala jsem ho lidským hřebínkem, ale jde to blbě.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2009 21:07
- Nahlásit
cafina
Ta úplně vlelo je Arwen Čajový lístek, pokud chceš, můžu ti poslat odkaz na její stránky. Její paničce patří i ten pejsek vedle ní, říká mu Iris, ale má trošku jiné jméno, ale začíná taky na i, opět Čajový lístek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2009 22:15
- Nahlásit
papillon_girl
Žabžo jsi tu? Tě sháním a nemůžu tě chytit, zapni si skype, nebo telefon, nebo prostě něco ať se ti můžu dovolat
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 16:49
- Nahlásit
Biluška
Biluš, na mobil mi volej kdykoliv
baile i ostatní
Přihlásila jsem se do taneční soutěže Česko hledá bellystar, myslím, že mám docela slušnou šanci, ale rozhodují hlasy, které mi lidi pošlou, tak kdybyste byly tak hodné a taky pro mě hlásli URL
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 21:47
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj, vidíš a já jsem si myslela, že ten druhý zleva je Dumbo, ale on bude asi tmavší, dlouho jsem ho neviděla. Stránky jsem našla, děkuju za info. A hlas ode mě už máš
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 17:16
- Nahlásit
cafina
Ahoj, díky za hlas
Dumba se nepodařilo vyfotit, ani chvilku neposeděl. Je to ještě takový typický puberťák, samá noha samá ruka a takový ježourek.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:19
- Nahlásit
Nové fotky Alexandra:
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:15
- Nahlásit
papillon_girl
Jsem si dovolila ti poslat hlas páč to bylo tak moc hezké.
Přeji ti ať se ti daří a zároveň posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:23
- Nahlásit
papillon_girl
Orientální tanec se nám moc líbil, tak jsme ti poslali hlas ze všech mailů, co máme, tedy čtyři hlasy
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:46
- Nahlásit
cafina
Ten Alex je fakt celá mamina
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:52
- Nahlásit
maxim
To dělá ta kresba, jsou jak klonovaní.
Koukala jsi sem: URL pejsek utíká částečně směrem k vám, tak kdybys ho náhodou potkala..
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:49
- Nahlásit
cafina
Ježiš, doufám, že ho zase nepotkám na přivaděči
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:06
- Nahlásit
cafina
Teď říkali v televizi, že ve čtvrtek má pršet
Jo a ještě k tomu psovi ztracenýmu, jak ho má člověk polapit, když je plachej?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:49
- Nahlásit
maxim
Nejlepší je zkusit ho zavřít v nějakém uzavřeném prostoru - zahrada, chodba domu nebo otevřít dveře od auta. Nepodaří se to vždycky, ale za pokus to stojí. S tím čtvrtkem si nedělej starosti, mají být jen přeháňky a u nás prší míň než všude jinde.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:58
- Nahlásit
papillon_girl Taky jsem poslala hlas a pokud nezapomenu, tak zítra druhý z práce
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:00
- Nahlásit
cafina
No jo, ale všichni píšou, že ho zastihli v parku nebo v polích, tak tam se to praktikovat nrdá. Ani třeba na ulici. To je blbý.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:32
- Nahlásit
maxim
Já vím, je to těžké, každá ta situace je jiná. Třeba by navázal kontakt s Maxem a následoval tě za ním třeba kousek někam, kam bys potřebovala. Je to těžké plánovat, může se stát cokoliv. Já jsem jednou držela cizího ovčáka na uchu od kabelky..
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:54
- Nahlásit
cafina
Už vidím Maxe, jak mi pomáhá svou náklonností k odchytu cizího psa
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 19:37
- Nahlásit