Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
cafina
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:47
- Nahlásit

maxim
Pšt, to se nahlas neříká, že roste rychle.

Mimochodem, maji s Edou přezdívku: Bonsaj a Topol

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 11:33
- Nahlásit

cafina
Hmmm, Bonsaj je Chris? Alča se tím utěšuje?

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 11:57
- Nahlásit

cafina
Jo a v úterý jdeme na vyšetření PRA

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 15:41
- Nahlásit

cafina
Tak já du na tu inventuru. Nemůžu se dočkat

cafina
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:11
- Nahlásit

maxim
Teď jsem se teprv zastavila

Bonsaj je Chris? Alča se tím utěšuje?
Na obojí je odpověď ano

Jo a v úterý jdeme na vyšetření PRA
Super! Budu držet palečky

Tak já du na tu inventuru. Nemůžu se dočkat
Já ti pak písnu ještě z domu (teda doufám, že mi vzala Alča noťas) neb stále nestíhám.

baile
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 12:39
- Nahlásit

maxim
Tak jsme byli včera s Alexem na tom cvičáku, ten si tam užíval . Chtěl pořád běhat za pejskama, skoro vůbec neposlouchal a strašně se začuchával a značkoval - bude s ním ještě hodně práce. Zkusili jsme si tunel, tak ho i párkrát proběhl. Příště bych šla asi zase, pokud bude dobrý počasí.

baile
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 12:42
- Nahlásit

cafina
Zapomněla jsem ti říct to datum, kdy pojedu na ten celodenní výlet. Je to 18.4. v sobotu. Tak jestli se ti bude chtít, tak ti můžu svěřit Alexe.

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 14:22
- Nahlásit

baile
Jasně. Pak ještě dohodnem podrobnosti.

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 15:06
- Nahlásit

baile
A nedomlouvali jste se, kdy bude další trénink?

baile
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 12:27
- Nahlásit

maxim
Já odešla dřív, tak nevím, jestli se domlouvali na dalším týdnu. Snad to dají na internet.

cafina
Dnes Alex celou procházku oplodňoval Besinku. Pak když jsme se loučili, nechtěl jít se mnou ale s ní, darebák, kdybych ho nepřivázala, tak jsem bez psa. Saša ti o tom jistě taky bude povídat. A navíc jsem doma zjistila, že má krev na šulínku, tak se asi poranil

baile
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 13:10
- Nahlásit

cafina

Tak doufám, že Alex nebude mít tak dlouhý vlasy

baile
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 13:39
- Nahlásit

cafina
To by se mu pak obmotaly kolem agi překážky... Bych s ním musela ke kadeřníkovi.

maxim
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 19:25
- Nahlásit

baile
Alexandr bude první Phalén, co běhá agility

cafina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:00
- Nahlásit

Hezké dobré ráno všem!!

baile
Jsem ti říkala, že je to dominátor a aktivista Bude jen na tobě, jak se s tím popereš.

Tak doufám, že Alex nebude mít tak dlouhý vlasy
Phalen rozhodně neznamená, že bude mít vlasy až na zem. Na tuhle délku nemá geny.

maxim
Klárka říkala, že Daně S. ve Šlapkách se moc líbil, že je podobný na šeltii. Tak aby ho lidi v té rychlosti správně zařadili, trty má teda pěkný

maxim
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:13
- Nahlásit

cafina
No když běžel závod mexický naháč osrstěný, řekli to rozhlasem, aby si lidi nemysleli, že je to nějakej vořech. No tak budou vyhlašovat i Alexe, aby si ho nepletli s šeltíí a je to, ne?

cafina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:28
- Nahlásit

maxim
Co v práci? Pohoda? Právě nám stahuju další parkury. Mohly bychom jít v pátek odpoledne, spíš k večeru, kdybys měla čas.

maxim
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:46
- Nahlásit

cafina
V práci docela dobrý
Pátek by byl bezva

Co překlad?

cafina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:04
- Nahlásit

maxim
Alča se k tomu zatím nedostala, ale dohlídnu na to.

cafina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:28
- Nahlásit

maxim
Na pátek se domluvíme ve čtvrtek nebo v pátek během dne, nevím, jestli tam nebude obsazeno.

maxim
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 17:59
- Nahlásit

cafina
Už jsem doma
Zítra je konec pro Alču náročného měsíce, tak snad se na to vrhne

cafina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:38
- Nahlásit

maxim
Já ju tochu popotlačím, jestli to půjde.

maxim
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 22:50
- Nahlásit

cafina
Koukala jsem na videa. Ty brďo, tak Chris už stopuje, jo? A jak mu to krásně jde

cafina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 08:01
- Nahlásit

maxim
Jo, je to šikulka. Ale musí být částečně nakrmený, jinak by ryl brázdu a vůbec by se nesoustředil. Jde hold v Edánkových šlépějích

Franciss
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 08:51
- Nahlásit

maxim
cafina
Ahoj holky , jste hrozně na mě hr.... fakt nestíhám, ale už to bude volnější tak se hned do překladu pustím nebojte!!!!!!
cafina
Dnes si máknu Crespin není v práci a chris v kondici, raní vycházka 20minut kolem hřbitova evidentně nestačila-odpoledne oblepím náplastí prsty a jdu cvičit-možná zmákneme i stopu, abych si až přijdeme mohla kolem 20h alespoň sednout....Dnes se mi chrise podařilo pěkne zblbnout- vraceli jsme se k autu a on již nabral směr, protože zmerčil auto a navíc cestu již zná, já jsem se zastavila a čupla on pořád metl dopředu pak se zarazil že je za ním nějaký klid a náhle jsem nebyla- byla jsem v dálce a čupěla jsem. totálně propadl panice začal pobíhat pak si mě všiml, ale připadala jsem mu hrozně podezřelá takže začal štěkat a ježit se na mě. pak jsem zavolala a to byl sprint doprovázen histeryckým jekotem......je to to totální pošuk.ps.začínáme běhat jako eda........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cafina
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:14
- Nahlásit

Franciss
začínáme běhat jako eda
To je jasný, bude to taky topol s tryskovým pohonem
A krásně jsi ho vypekla

maxim
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 22:46
- Nahlásit

Vyšetření na PRA a ostatní oční choroby - negativní

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 13:14
- Nahlásit

maxim
Moc moc blahopřeju!!!!! Nezapomeň výsledky poslat paní Jeníkové.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 17:07 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
Díky Max docela zkusil Znáš ho cíťu
Nezapomeň výsledky poslat paní Jeníkové.
No no
Dám jí je na klubovce. To víš, já utratím 10,-Kč za známku a ve zpravodaji to stejně nebude

baile
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:20
- Nahlásit

maxim
Se dívám na kk šlapky a zatím není napsané, že by byl cvičák . A já si dala kvůli němu dovolenou, abych nemusela spěchat. To je pech.

Franciss
Jak to tak čtu, tak máš taky pěkně nabyté dny díky štěndu Já už si na to pomalu zvykám, že nemám čas se ani najíst. Teďka trénujeme chytání lítajícího talíře. Je to super aktivita. Teď má Alex šusťákovej talíř, tak jsem zvědavá, jestli bude časem chytat i ten plastovej - zdá se mi ale na papillona moc těžký, tak uvidím. Stopy chceme taky časem zkusit, jestli se k tomu donutím.

cafina
Dneska poprvé neudělal loužičku, když jsme byly v práci - teda myslíme si, že neudělal - nikde jsme ji nenašly

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:24
- Nahlásit

maxim
Jako napravující se pesimista bys měla doufat, že to vyjde, i když to pošleš poštou.

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání