Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:28
- Nahlásit

cafina
To je vrchol

Pesimista jsem možná napravující se, ale lakota jsem pořád stejná. Žádná známka nebude

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:31
- Nahlásit

baile
Někdy to tam dávají na poslední chvíli. Tak uvidíme

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:39
- Nahlásit

cafina
Nechceš ohrádku? URL

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 19:58
- Nahlásit

Tak kde jste zase kdo? Když mám u PC volnou židli?

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:00
- Nahlásit

Už se blíží dětíííííí

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:12
- Nahlásit

maxim
Pesimista jsem možná napravující se, ale lakota jsem pořád stejná. Žádná známka nebude

Necheš ohrádku?
Ne, ne, už jednu mám a mnohem dráž Děkuji

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:38
- Nahlásit

cafina
Jéžiš, tak to promiň, doufám, že jsem tě její nízkou cenou neurazila

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:47
- Nahlásit

maxim
Určitě ne, to je běžné, že já něco koupím a ono se to dá sehnat levněji nebo na to hned nasadí slevu. Jsem prostě rozený obchodník.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 22:03
- Nahlásit

cafina
Nic si z toho nedělej, u mě to funguje úplně stejně

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 22:28
- Nahlásit

maxim
A to kdybys věděla, že jsem prvně místo obchodník napsala bochník, to by ses mi teprv nasmála..!

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 15:25
- Nahlásit

Haló haló, oprašuji naše fórum

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 18:49
- Nahlásit

maxim
No jo, no jo Je jaro a všichni chcou nějakého psa nebo koťátko nebo se jich houfně zbavují, tak toho máme nějak moc..

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 18:57
- Nahlásit

cafina
Nejlepší by bylo, kdyby ti, co se jich zbavují je dali těm, co je chcou a útulek by byl v klidu.
Ty nový štěnda, co máte na stránkách, to bude nějaký větší plemeno? To jedno vypadá na fotce jak papillonek.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 09:39
- Nahlásit

maxim
Maminka je labrador (podle toho, že den před jejich příchodem volala paní, co se potřebovala zbavit 7 měsíčních štěňátek od své labradorky). Otců bude asi víc.. Papillonek to není, je to bernardýn s temperamentem Alexandra!

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 14:19
- Nahlásit

cafina
Měsíčních?
A už aspoň sami žerou?

wami
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 15:52 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

all
se musím pochlubit, jak děláme konkurenci

špillonka dneska složila ZZO!

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 16:44
- Nahlásit

maxim
To víš, že jo. Normálně se přikrmují štěňata zhruba od 3 týdnů a pak taky hlad je nejlepší kuchař!
wami
Moc moc blahopřeju! Jste šikulky!

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 18:50
- Nahlásit

wami
No teda
Gratuluju

cafina
hlad je nejlepší kuchař!
V tomto případě spíš učitel

Radka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 09:55
- Nahlásit

wami
Super, moc gratuluji !!

Jdete příští týden honit střapeček do Ostravy ?

wami
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 14:57 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

děkuji děkuji všem...

no a aby jsme měli na nějakou dobu odzkouškováno, tak jsme dneska složily ještě i BH...

Radka
do Ostravy ne, plánuju až v neděli Karvinou...

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 15:11
- Nahlásit

Hlásím, že Sunnynka dnes složila ZMMP! Stopička teda nic moc, ale poslušnost a speciální cviky se jí moc povedly. Mám z ní velkou radost!

wami
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 15:14
- Nahlásit

cafina
týýýýjo, tak to je úplná bomba!!!

po těhle zkouškách s Melzí taky pokukuju, ale ještě jsme nezačly, ale dycky mě tak hezky nakopne, jak vám to jde, tak mám strašnou radost! (a dík i za tu motivaci! )

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 15:21
- Nahlásit

wami
Tak to blahopřeju ještě jednou a dvojnásob. BH už je přece jenom fuška! A budu moc ráda, když se od nás necháte inspirovat k dalším výkonům.

wami
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 15:28
- Nahlásit

cafina
no, bylo vedro a na ni ty chůze jsou na BH přece jen hodně dlouhý, tak to nebylo tak docela, jak bych si představovala, ale stejně je šikulka

a inspirovat se nechám ráda, i když to nesmím být líná na ty stopičky... (a je taky pravda, že pro nás s Melzí jsou primární agility, tak taky záleží, kolik času tomu nároďáku budu ochotná věnovat )

ale stejně - je to frajeřina, ZMMP jsou hodně těžký, přijdou mi těžší než ZM, fakt smekám klobouk... prostě super...!

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 18:01
- Nahlásit

cafina
No teda holky, moc gratuluju
Doufám, že vám zůstaly síly i na zítřek

wami
Gratuluju

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 19:17
- Nahlásit

cafina
Velikááánská gratulace. Jste holky šikulky!

Veselé Velikonoce a hlavně si užíjme pordloužený víkend!

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 20:51
- Nahlásit

wami
Děkuju! Pokud je pes mogor do aportu, tak to zas tak těžké není. Spíš bylo těžké, že jsem to nikdy neviděla na vlastní oči, takže jsem měla jen informace ze čtění zkušebáku a pár rad od známe, co cvičí malé knírače. Do včerejška jsem navíc lajdácky cvičila bez načuchání ze sáčku. To jsem ji naučila během jednoho rychlokurzu. A dneska strkala hlavu do sáčku jako profík. Ale do toho, aby spojovala pach v sáčku s pachem předmětu je to samo ještě daleko. Ale do ZMP2 je taky ještě daleko

maxim
Díky! Snad to nějak zvládnem i zítra.

papillon_girl
Děkujeme

wami
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 21:42
- Nahlásit

cafina
no právě, já přeučuju aport na klikr znova, protože ten hravý ze zájmu nám nějak přestal venku fungovat... Melzí na klikr reaguje velice dobře, tak doufám, že ji naučím takový ten podávací aport čehokoliv právě na klikr...

no, já mám kolem sebe pár lidí, kteří dřív složili i ZMP2, tak doufám, že až bude potřeba, vyloví své zkušenosti z paměti... ale jak říkám, podstatné u nás je hlavně to, dokopat se k čuchání, i s Lumpem je to můj kříž, já stopy celkem nemusím... (a vidíš, dneska Lump na IPO-V, kterou nakonec neudělal kvůli střelbě, vysekl stopu na 94b., celkem slušný na to, že jsme poslední stopy měli před cca 1,5 rokem a teď v tejdnu jsem stihla 2 )

---
a co podnikáte zítra? ZMP1?

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 21:47
- Nahlásit

wami
Zítra jedem s maxim do Třebíče na agility
Na ZMP 1 ještě musíme vypilovat to hlídání předmětu a po dnešku tedy i tu stopu

wami
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 21:55
- Nahlásit

cafina
tak to seš dobrá

taky mě původně napadlo něco podobného, jakože ve čtvrtek a v pátek odzkouškovat agility v Brně a v sobotu a v neděli sportovku... ale tak šílená jsem nakonec nebyla, a myslím, že i tak to byl pro Melzí dost náročný víkend...

Fotky náhodou nemáš, co...?

Já jen z těch BH...

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání