| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 16:20
- Nahlásit
Ahojky,
právě jsem dorazila s tréninku sutin od Prostějova a pádím si zaskákat ještě do Hrušek.
baile
Já bych to s dietou hned nehrotila. Důležitý je přípravek proti parazitům, to je samo základ. Jinak Sunny se občas taky drbe, ale vypozorovala jsem, že to je v případech, kdy je nervózní. Hodně se drbala před porodem a po porodu to hned zas přešlo. Takže bych se snažila pozorovat, při jakých příležitostech se drbe. Jestli to není přemírou energie nebo kompenzase nějaké nervozity.
Doporučuju hlavně psychicky zaměstnávat, je to malá borderka, co naděláš.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 16:58
- Nahlásit
cafina
Možná máš pravdu, nejvíc se drbe ráno když se vzbudí - asi chce už něco podnikat, já ale ležím a ignoruju ho, protože je většinou brzy ráno (2. hodina, v lepším až 4. hodina). Takže to možná dělá z nudy. Přes den se občas taky drbe, ale není to tak moc. Zkusím ho pozorovat.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 18:31
- Nahlásit
baile
Sunny má několik takových zlozvyků, když je nervní. A taky ráno, když ona už by vstávala a já ne, tak se občas drbe, utírá si oči a líže si nohy. A pak vleze za mnou pod peřinu a líže mi břicho, aby mě dostala ven.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 19:25
- Nahlásit
cafina
Tak jsem si po té včerejší klouzací a padací zkušenosti dneska koupila kopačky
Jenom s tím trénováním je to naprd, nemohla bych s tebou někdy do Hrušek? Ať všechno nezapomeneme
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:22
- Nahlásit
maxim
Určitě se zase domluvíme, ale i v Hruškách je bláto. Člověk musí prostě trefit okamžik, kdy chvilku neprší a trošku to vyschne a hned tam vlítnout. Já jsem nebyla 14dní, pořád jsem se chystala a pokaždé, když jsem měla volno, tak zas napršelo. Ale neboj, něco vymyslíme.
Ještě mi řekni, kdes koupila kopačky a za kolik. Taky se na to chystám, už jsem obešla pár obchodů, ale zatím jsem nanašla ty pravé.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:40 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Já jsem si je vlastně nechala koupit k narozeninám, takže jsem nešetřila Koupila jsem je v Globusu a stály 600,-
Ale jsou bezvadný
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:51
- Nahlásit
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:58
- Nahlásit
maxim
Cenu bych brala, viděla jsem mnohem horší. A byly i v jiné barvě?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:21
- Nahlásit
viděla jsem mnohem horší
Doufám, že tím myslíš tu cenu
Měli i černý, ale tak na chlapa, moc velký. A nebo zase malý, tak do 39.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:41
- Nahlásit
maxim
Jejda, samože tu cenu, já mám otevřených 5 okem a na všech pracuju a do toho ještě rozháním ty 2 náruživce, takže se tolik nesousředím
To je škoda, že černý nemají v normální velkosti, hned bych pro ně jela!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:48
- Nahlásit
cafina
v normální velkosti
Jsem ráda, že nejsem jediná ženská, pro kterou je 40 normální velikost
Ty co jsem si koupila měli ve 40 poslední. Podle těch velikostí si asi myslí, že kopačky potřebujou jen malí kluci a velcí chlapi
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:59
- Nahlásit
maxim
Tak, tak!
Já jdu venčit a spát, jsem úplně kaput. Jestli chceš, mrkni ke mně na stránky, mám tam nějaké aktualizace.
Hezkou dobrnou noc.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 18:18
- Nahlásit
cafina
Jani, ty jsi mi úplně pobláznila Andyho. Včera po tvé návštěvě celý večer kňučel, chtěl jít ven hledat Sunnynku. Doma se chtěl dostat k těm práškům a k průkazu původu, ze kterého Sunny cítil...Dnes na procházce, jakmile uvidí auto, běží k němu, nebo když přechází silnici nějaká osoba, tak k ní taky běží v domění, že to budeš ty. Tak teď musí chodit na vodítku, jinak by se mi snad vrhl pod auto. Snad ho to přejde.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 18:20
- Nahlásit
cafina
Lexík si dneska venku pěkně zaběhal, když tak krásně svítilo sluníčko . Jdu mu teď dát ten vitamín, abych nezapomněla.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 19:34
- Nahlásit
cafina
To je kočka, co? Ten prodávající je náš pan veterinář URL
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 08:57
- Nahlásit
Ahoj holky, já jsem včera úplně odpadla, tak se nezlobte, že jsem se neozvala.
baile
Dovedu si živě představit, Sunny je dnes 4.den na krytí (doufám taky, že už den poslední!!). Eda ty 4 dny píská, pořád kolem ní krouží, venku ani moc neběhá, aby ji neztratil z dohledu, kadí asi 10 x denně (nervy jsou sfiňa!) a hned první den večer natankovat kolemjdoucího psa - úplně natvrdo se šel porvat. Druhý den nás zase večer pronásledoval nějaký místní nakrývací vořech a já jsem měla co dělat, abych Edu udržela, protože by ho asi zabil.
maxim
Vypadá moc hezky, akorát nechápu, proč píše, že je černá s bílou, když má ještě žíhání?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:45
- Nahlásit
cafina
Koukám, že si Eda dělá výsadní právo
A taky koukám, že mě dneska bude mít Max MOC rád, až se vrátím
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:24
- Nahlásit
maxim
To je jasný. Jestli chceš doma pako, půjčím ti domů nějaký kus oblečení. Můžeš si to pak konzervovat třeba jako motivaci na agailty
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:29
- Nahlásit
cafina
třeba jako motivaci na agailty
To myslíš vážně, jo? Po první překážce by skončil u konzervy
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:45
- Nahlásit
maxim
Po první překážce by skončil u konzervy
A po pár dnech v konzervě
Ahoj Jani
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:00
- Nahlásit
Radka
Tý jo, chodíš i za náma, jo?
Nějak to tady poslední dobou upadá
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:04
- Nahlásit
maxim
Spíš jen nakukuju a zpětně dočítám. Vy jste tady v době, kdy já se na internet nemám šanci dostat
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:19
- Nahlásit
Ahoj všichni!
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:48
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:59
- Nahlásit
cafina
Tak Max dostal dneska druhou injekci, ale kupodivu neřval jako minule. A ještě půjde na jednu.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:25
- Nahlásit
maxim
Ahoj. Co je Maxíkovi? aji jsem to tu přehlídla
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:06
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj
Nic vážnýho, jenom nějaká vyrážka na čumáku.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:41
- Nahlásit
maxim
Aha, tak ať je to co nejdřív zahojený. Godík kvílí i při obyčejném stříhání drápků...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 09:58
- Nahlásit
papillon_girl
Už se to hojí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 10:07
- Nahlásit