Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
cafina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 22:32
- Nahlásit

wami
To by bylo šílené, mít 4 akce po sobě, to jsi moudrá, žes to stáhla na dvě Já od zítřka moc nečekám, Sunny má asi pocit, že je zase v tom, tak jede jen na půl plynu. Ale uvidíme, jak se na zítřek vyspí. Je to každý den jinak, hormony s ní cloumají jak vichřice. Fotečky z dneška budou zítra a snad i nějaké video. Hodím sem pak odkaz.

Radka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 09:39
- Nahlásit

cafina
wami
Moc gratuluju oběma jeste holky šikovné, všechny 4 .

wami
To se na coursingu zas minem, já Karvinou nejedu.

maxim cafina
Moc držím palečky na dnešek .

baile
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 16:22
- Nahlásit

Ahoj holky,
na Alexovi stránky jsem přidala nějaké fotky, tak můžete mrknout, jak už Alex vyrostl.
A zítra mi držte palce, jdu na veterinu s Andym, má něco s nohama - je to nejspíš neurologického původu (po prohmatání ho nic nebolí), hodně teď leží a špatně se mu vstává. Tak snad na veterině přijdou na to, co mu je, aby se to dalo nějak řešit.

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 21:54
- Nahlásit

baile
To nás moc mrzí, že Andymu není dobře. Snad to nebude nic vážného a brzo bude v pořádku

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 22:01
- Nahlásit

baile
Koukala jsem na fotky, pěkně jste si to užili
A video s pannou je bezvadný. Alex je poděs

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:57
- Nahlásit

cafina
maxim
Ahoj! Tak jak vám včera vyšlo to agi?
baile
Držím palce, ať to není nic vážnýho, dej vědět

baile
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:16
- Nahlásit

Tak jsme byli dnes na speciální klinice a po vyšetření nám řekli, že to bude pravděpodobně národ na mozku . Takže jsme zítra objednaní na magnetickou rezonanci, kde se to buď potvrdí nebo ne. V případě nádoru, bychom ho museli asi nechat uspat, protože většinou bývají špatně operovatelné. Kdyby měl v lepším případě zánět mozku, tak to by se dalo asi léčit. Takže tu doma brečím a smiřuji se s tím nejhorším.

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 18:42
- Nahlásit

baile
Tak to je mi moc líto
Zítra vám budu držet pěsti.

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 18:58
- Nahlásit

baile
Ahoj, taky budu držet palečky, aby to dopadlo co nejlíp! Ještě mě napadá, jestli třeba nemůže mít vyhřezlou plotýnku nebo třeba otok míchy. Nemysli hned na to nejhorší! A kde jste s ním byli?

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 19:23
- Nahlásit

cafina
Dneska jsme si teda moc nepokecaly, přišla jsem z práce v šest

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 19:59
- Nahlásit

baile
To je mi moc líto, držím Andymu palce....

Prosím tě, hoď mi sem odkaz na tvé stránky. Ty co máš pod členem nejdou otevřít.

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 20:10
- Nahlásit

Radka
Andy URL
Alex URL

wami
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 20:24
- Nahlásit

baile
achjo, držím palečky, aby to bylo dobrý, drž se, beruško...

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:03
- Nahlásit

maxim
Já toho měla v práci stejně moc, dostala jsem se na net až večer. Jak to žes dorazila tak pozdě, to jste si museli pondělí nadpracovat?

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:30
- Nahlásit

cafina
No tak nějak Nějaký úkoly musí být do patnáctýho hotový, tak ten jeden den chybí

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:46
- Nahlásit

maxim
No jo. U nás mám pocit, jak kdyby někteří doma dělali jarní úklid a zbavují se přebytečných psů a ostatní si zas nějak nevšimli, že feny teď hárají a pejsci utíkají a utíkají.. Ovšem hlod dnešního dne je (jedna notoricky známá v notorickém stavu): "Já jsem ten čip nechtěla a vy jste mu ho tam namontovali, tak si ho zase vymontujte zpátky.... Ten pes je stejně k ničemu, když ho vzbudím, tak mě kousne do hlavy, a když mě rodina bije, tak uteče..." "Paní, pustíte mě konečně ke slovu?" "Ne, volám vám já a vy tady nic nebudete říkat za moje peníze!"

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 07:22
- Nahlásit

cafina
Tak to je dobrej hlod Hned se mi jde líp do práce

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 07:32
- Nahlásit

baile
Andyho stránky otevřu na Alexových mám ERORR BANAN

cafina
"Ne, volám vám já a vy tady nic nebudete říkat za moje peníze!"

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:34
- Nahlásit

Radka
Já ty Alexovy stránky tady z toho odkazu otevřu normálně

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:48
- Nahlásit

maxim
A mě to nejde .

Chci vidět Alexe, pošlete mi sem aspoň fotečku - prosím

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:40
- Nahlásit

Radka
Ahoj, zkus si je otevřít přes moje stránky, mám je v odkazech. Já jsem teď venku, ale pokud by ti to nešlo, dám sem večer fotky, jak se dostanu k PC.

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:56
- Nahlásit

cafina
Jani mně to pořád píše :

Požadovaná stránka , hostujici na banan.cz není dostupná. Zkuste se vrátit zpět. Tato doména má webhosting u banan.cz.

a pak ten Erorr

Tak se večer se těším na fotky

baile
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:34
- Nahlásit

Ahoj holky,
díky všem za podporu.
Tak už mám výsledky z té rezonance.
Pozitivní je, že Andy nemá nádor, ale encefalitidu (zánět mozku). Pár buněk mu už odumřelo, ale má ještě šanci žít spokojený život. Sice už agility běhat nebude, ale chodit by měl. Nechali si ho tam asi na 6 dnů (klinika Jaggy), budou mu píchat kortikoidy na ten zánět. Negativem je, že ty léky mají hodně vedlejších účinků a že taky můžou škodit játrům, která Andy nemá úplně v pořádku.
Teď jenom doufám, že tam bude žrát a nebude moc tesknit, aby se tam neutrápil, že jsme ho tam nechali. Zítra tam budu volat, jestli na ten lék zareagoval.

baile
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:38
- Nahlásit

Radka
Tak tady jsou dvě fotečky na ukázku:

tady jedna povedená s ušima nahoru

baile
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:44
- Nahlásit

cafina
Jani, jak se domluvíme na to hlídání Alexe? Sobota se blíží. Budeš mít čas a chuť nebo si mám zařídit jiné hlídání? Lexík je andílek, nemusíš se bát, že by vám něco doma provedl, jen se podívej do jeho nevinných očí

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 16:58
- Nahlásit

baile
Budu moc držet palce, ať se Andík brzy uzdraví. Je dobře, že už víš, co mu je a že se to dá léčit. Alexe si klidně vezmu, myslím, že u mě se nemusíš bát, že bych si s ním neporadila, i kdyby zlobil. Budeš mít v sobotu jak ho dovézt? Jestli ne, vzala bych si ho raději už v pátek večer, jak pojedu z práce, tj. kolem 19:45.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 19:22
- Nahlásit

baile
Klári, je nám to moc líto. Andymu přejeme, ať se brzo uzdraví a může s náma na procházku

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:50 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

Radka
baile
Já ještě přidám tyhle, co se líbí zase mně:

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:03
- Nahlásit

baile
Ahoj, Andyho je mi líto. Držím palce ať to dopadne co nejlíp !!

baile
cafina
Alex je nádherný !! Koukni na Porubský květ - je podobný Hátě - oba mají v rodokmenu Pentua

wami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:08
- Nahlásit

baile
achjo, tak snad bude dobrý... kolikrát se pejsani vzpamatujou z takových věcí, co by se lidi nevylízali, tak pokud je naděje, že bude v pořádku, držím palečky!

a klukům to spolu sluší

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání