Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
EDO
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 11:23
- Nahlásit

Dík za pozvání!

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 11:23
- Nahlásit

cafina
jsi mě předběhla. Paní Evo, přijďte občas za náma a gratuluji ke štěníkům !!

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 11:27
- Nahlásit

Radka
Já se taky neumím válet a znovu usnout Ale někdy se mi prostě podaří spát dýl no a Max spí se mnou.

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 11:31
- Nahlásit

cafina
Je teda fakt, že dřív jsem usínala docela dlouho, ale od té doby, co mám psa je to asi taky takových 5 vteřin A hlavně jsem před spaním pořád o něčem dumala a teď chrupám a jsem spokojená

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 11:33
- Nahlásit

EDO
Uvedla jsem vás v omyl, když jsem napsala, že papillon, kterého chce prodat paní Zuzana D. je z Pelin.luk.
Tak to máme štěstí, že se tady neobjevil někdo od nich se svou reklamací
Jinak se taky připojuji k pozvání na naše fórum. Čím víc, tím líp

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 11:44
- Nahlásit

cafina
Ty brďo, teď zase pro změnu přestala téct voda Co to je? Já si nutně potřebuju umýt hlavu

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 11:52
- Nahlásit

maxim
Dneska je nějaký divný den. Asi se budeš muset smířit s tím, že je dnes možné úplně všechno! K nám od rána chodí samí divní (velmi lichotivě řečeno) lidi

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:03
- Nahlásit

cafina
Všechno? Co ještě mě může doma potkat ? Okapy nám nedávno čistili, tak snad mi zase nepromokne strop, začalo totiž pršet. A všichni divní lidi jsou u vás, takže ani toto mi nehrozí

wami
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:10 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

all
a vás ty malé obludky nebudí v noci, že chtějí podrbat...?
Nejenom, že se Melzí rozhodla, že nejlepší pelíšek je na mně (resp. se mi stočí do klubíčka na nohy, takže když je pokrčím, má dokonalej pelíšek do kulata... bohužel mi tím ovšem připíchne peřinu k posteli a tak už se celou noc nemám jak jinak uvrtět, neb by mi vždycky někde něco koukalo zpod peřiny ), ale především... docela často se tak ve tři nad ránem rozhodne, že je potřeba ji podrbat. A hrabe mi ťapou do ksichtu tak dlouho, než mě vzbudí (no je to tedy docela rychle, páč to bolí ), pak začne panáčkovat a nastavovat se... a dokud nepodrbu a nepohladím, neusne...

kde jsou ty časy, kdy odmítala spát v ložnici a spala dole v kuchyni...

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:15
- Nahlásit

wami
Nejenom, že se Melzí rozhodla, že nejlepší pelíšek je na mně (resp. se mi stočí do klubíčka na nohy, takže když je pokrčím, má dokonalej pelíšek do kulata... bohužel mi tím ovšem připíchne peřinu k posteli a tak už se celou noc nemám jak jinak uvrtět, neb by mi vždycky někde něco koukalo zpod peřiny

Tohle si vynásob 4 a máš moji noc , spím obložená jak chlebíček, ale podrbat teda nikdo nechce, akorát s malým je třeba (občas ) jít ven i v noci.

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:16
- Nahlásit

wami
Co naděláš, jsou to přece naši miláčci. Max mi taky pokaždé přilehne peřinu, ale pak usnu a už nevím. Ale podle toho, že mám ráno vrabčí hnízdo jenom na jedné půlce hlavy, řekla bych, že se moje poloha v noci moc nemění
Ale na drbání mě teda nebudí

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:18
- Nahlásit

Radka
Hele, a to se ti vejde do postele i manžel nebo máte oddělené ložnice ?

wami
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:19
- Nahlásit

Radka
Tohle si vynásob 4 a máš moji noc
nemusím, u mě to doladí Lump s Banuškou, ti vydaj za dalších 6 malinkatejch
bohudík je Lumpovi v noci vedro, tak z postele sleze, ale Banuška snad ještě nikde jinde nespala... a ta je teda mrtvá váha strašná, prostě mám postel i peřinu o metr kratší...

wami
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:20
- Nahlásit

maxim
podle toho, že mám ráno vrabčí hnízdo jenom na jedné půlce hlavy, řekla bych, že se moje poloha v noci moc nemění
nj, ale já bych se vrtět potřebovala, odjakživa jsem noční tulák... duší teda po hvězdách, ale tělem aspoň po posteli

Ale na drbání mě teda nebudí
by mě zajímalo, jak na to ta moje malá obludka přišla...

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:20
- Nahlásit

maxim
Vejde se v pohodě, protože ta banda chlupatá spí jen na mé polovině. Nechápu proč

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:23
- Nahlásit

Radka
No proč asi, oni dobře vědí, kdo je v noci nepřeválcuje

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:23
- Nahlásit

wami
by mě zajímalo, jak na to ta moje malá obludka přišla...
Tohle musela zdědit po nějaké jiném předkovi, jak vidíš papilloni v noci podrbat nechtějí

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:25
- Nahlásit

wami
já bych se vrtět potřebovala, odjakživa jsem noční tulák
to já taky a ještě se potřebuju hrozně dlouho vrtět před spaním, ale to teď nejde, jak zhasnu, musím raketovou rychlostí pod peřinou najít aspoň trochu přijatelnou polohu, jinak je tam Max první, zalehne peřinu uprostřed a v tu ránu je z něj úplně hluchej pejsek a když ho chci násilím přestěhovat, hrozivě vrčí

wami
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:25
- Nahlásit

Radka
Tohle musela zdědit po nějaké jiném předkovi, jak vidíš papilloni v noci podrbat nechtějí
jo, jsem tak koukala na ty fotky, a sázím na jezevčíka

i když u ní si spíš myslím, že na to přišla sama, ona si obecně celkem dost vymrčuje pohlazení a tak...

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:29 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
Jen aby to dnes nebyl celosvětový problém

wami
U nás to vypadá tak, že na manželské posteli má Sunny k dispozici jeden velký polštář (pořídila speciálně pro ni maminka), potom nad mou hlavou jsou ještě 2 malé polštáře, které spolu s tím ode mě tvoří takové hnízdo, a pak je tu ještě moje peřina a moje nohy pod ní. Sunny v noci cestuje mezi těmito třemi body, a když je jí chladno, škrabe mi na rameno, abych ji pustila pod peřinu.
Safra, není ona trochu rozmazlená

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:32
- Nahlásit

cafina
To snad ne
Voda už teče, tak co mě čeká teď? Máš nějakej nápad?

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:34
- Nahlásit

cafina
Safra, není ona trochu rozmazlená
Jasně že je. jako ostatně všichni psi každé z nás

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:36
- Nahlásit

maxim
Máš nějakej nápad
Nemám! A jdu vzdorovat dalšímu "mimozemšťanovi"

wami
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:38
- Nahlásit

maxim
jinak je tam Max první, zalehne peřinu uprostřed a v tu ránu je z něj úplně hluchej pejsek a když ho chci násilím přestěhovat, hrozivě vrčí
u nás je tam první Lump... a vyloženě na to hraje, páč po schodech zkouší předbíhat, a když předběhne, čeká před postelí, než vejdeš do ložnice, a teprve pak vítězoslavně skočí na postel a vyvalí kule

a Melzí tedy ohluchne taky, ale nevrčí, ona přece spí ... takže ji vezmu na ruce a odložím, a mám 3 sekundy, abych se uvrtěla, než je zpátky

cafina
tak pod přeinou spát nechce, ale popravdě, asi bych byla radši, kdyby spala tam, páč to se pak můžu líp vrtět, když nemám připíchlou peřinu

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 12:57
- Nahlásit

wami
vítězoslavně skočí na postel a vyvalí kule
To dělá Jack a jedním okem mě pozoruje. My spolu hrajeme hru na ,,nesmíš do postele" a jeho to strašně baví. V posteli se umí i plazit, což jinak nedělá

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:03
- Nahlásit

Radka
V posteli se umí i plazit, což jinak nedělá

Jako ostatně každej chlap

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:11
- Nahlásit

maxim

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:12
- Nahlásit

cafina
Co mimozemšťan?

wami
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:19
- Nahlásit

Radka
ale uznej, že je aspoň malej... když se ti vyvalí tohle, tak nemáš, kde spát...

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:20
- Nahlásit

maxim
zatím je to jen můj malý chlapeček

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání