Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
cafina
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 18:23
- Nahlásit

maxim
Ve zprávách na Seznamu píšou, že má přijít nějaká vichřice. Brrr

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 18:30
- Nahlásit

cafina
Jo jo, říkali to před chvílí i v televizi. Ale to mluvili o horách, teda aspoň doufám.
Já se kolikrát dívám na nějakej film, třeba americkej, tam je zima, všude sníh a oni si tam chodí rozepnutí v tenkých svetříkách - já si potom obleču menšestráky, pod ty punčocháče, teplej rolák, zimní bundu, čepici a rukavice, abych neumrzla a jdu venčit psa. A to ještě ani pořádná zima není

papillon_girl
Ta cena je jako za papillonka bez papírů, takže to bych brala. Mně překvapuje, že tam píšou, že může na výstavy

cafina
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 18:39
- Nahlásit

maxim
No, on vlastně na výstavy může, ale s titulem asi neodejde

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 18:52
- Nahlásit

cafina
Jo takhle, já jsem to hned nepochopila

Chtěla jsem jít dneska večer na návštěvu, ale když si představím, jak na sebe oblíkám všechno to, co jsem popsala výše, asi se na to vyprdnu. Ne asi. Určitě

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 18:56
- Nahlásit

To je úroda, co?

cafina
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 18:56
- Nahlásit

maxim
Mě čeká ještě jedno doučování matiky, a pak zhynu v náruči se svým motýlím pokladem. Hezký večer! Já zas zítra..!

cafina
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 18:58
- Nahlásit

maxim
To je úroda, co?
To jo! A za měsíc z toho bude destrukční armáda!!

baile
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 19:04
- Nahlásit

maxim
Představ si, dnes jsem přišla úplně včas na cvičák a nikdo tam nebyl , tak jsem volala Majce no a prý všem psala, že odpadá, kromě mě... Bych si měla nechat proplatit zbytečnou cestu tam...Kdyby aspoň bylo pěkně teplo...Škoda, že jsem se nepodívala na diskusi, tys to tu psala, že cvičák není.

baile
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 19:13
- Nahlásit

Jak jsem byla v pondělí na tom výletě, tak už jsou fotky, tak kdo chce, tak se může mrknout (conny.jochy.cz)

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 19:34
- Nahlásit

baile
Teda, to by mě nenapadlo, že ti Majka nezavolá
Taky jsem tam jednou jela zbytečně, to bylo zase hrozný vedro a jště jsem chytla zácpu na dálnici
Jdu kouknout na fotky.

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 19:42 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

baile
Paráda. Krásný fotky
Tyhle jsou nejlepší

A Barney už zase vyrostl

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:29
- Nahlásit

Dobré ráno!!

baile
Fotečky jsou parádní !!! Fakt se povedly

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 09:23
- Nahlásit

cafina
Dobré ráno, už jsem tu. Probudila mě pošťačka, jinak bych snad ještě spala

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 09:56
- Nahlásit

maxim
No ty se máš, to tě nechá max tak dlouho chrnět ? Mě tahají z postele v 7 i o víkendu.

Dobrý den všem

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:04
- Nahlásit

maxim
Já bych taky spala, ale probudily mě pracovní povinnosti

Radka
Ahojky

Dneska jede Sunny odpoledne s Alčou na sono na přeměření vetřelce, tak vám večer napíšu, jak to dopadlo

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:05
- Nahlásit

Radka
No, představ si, že se mnou hezky spinká, dokud se nerozhodnu vstávat. Nejdýl to vydržel do desíti, to jsem byla asi nějak moc unavená

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:08
- Nahlásit

cafina
Já bych taky spala, ale probudily mě pracovní povinnosti
Mám obavy, že co se týče pracovní morálky, pěkně jsem zvlčila

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:19
- Nahlásit

cafina
probudily mě pracovní povinnosti
i mě .

na sono na přeměření vetřelce
Tak to večer určitě nakouknu. Přeju Sunny ať je co nejmenší .

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:20
- Nahlásit

maxim
U nás je nejlepší spáč Fidorka, ale jak začnou po ložnici ostatní vandrovat, tak je po spaní.

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:25
- Nahlásit

Radka
Aha, že by další důvod pro mě, proč si nepořídit dalšího psa? Co kdyby to byl nespavec

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:33 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
To chápu, ale neboj, práce by tě rychle vyškolila. Navíc trénuješ vstávání 2x týdně, tak to tak hrozný nebude.

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:35
- Nahlásit

maxim
Co kdyby to byl nespavec
No to by bylo HROZNÉ !!

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:37
- Nahlásit

maxim
Co kdyby to byl nespavec
Asi na tebe musím poslat ještě nějaké ty cafinokoky, aby si byla i v tomto flexibilnější

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:42
- Nahlásit

cafina
Asi na tebe musím poslat ještě nějaké ty cafinokoky
Nééé, já nechcííííí, co moje oblíbená lenoráááá, musela bych pořád někde trajdat a vůbec bych si neužila domácího pohodlí

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:43
- Nahlásit

Radka
No to by bylo HROZNÉ !!
No to by bylo, den by byl najednou moc dlouhej a ještě bysme nakonec obědvali ve dvanáct

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:49
- Nahlásit

maxim
No to by bylo, den by byl najednou moc dlouhej a ještě bysme nakonec obědvali ve dvanáct
V tvém podání to vyzní jako katastrofa . Já ti teda ten spánek přeju a trochu i závidím, protože já spát neumím. Jak se probudím, je konec, neumím se válet dokud znova neusnu. V tom je u nás doma přeborník můj muž. Já vstávám a jdu venčit, pak mu do ložnice pouštím Fidorku ať tam není sám a se zbytkem jdem něco dělat.

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:53
- Nahlásit

maxim
Nééé, já nechcííííí, co moje oblíbená lenoráááá, musela bych pořád někde trajdat a vůbec bych si neužila domácího pohodlí
Víš, jak já si užiju domácího pohodlí, když večer padnu do postele, je mi strááááášně pohodlně - těch 5 vteřin než usnu

Radka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:55
- Nahlásit

cafina
Víš, jak já si užiju domácího pohodlí, když večer padnu do postele, je mi strááááášně pohodlně - těch 5 vteřin než usnu
Tak tohle chápu mnohem líp, to je celá já .

EDO
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 11:01
- Nahlásit

Milé klevetilky, buďte cool, nic se mně nedotklo. Uvedla jsem vás v omyl, když jsem napsala, že papillon, kterého chce prodat paní Zuzana D. je z Pelin.luk. Omlouvám se všem, je z ch.st.Ferfifi paní Tocháčkové.
Cafině a její Sunnynce bych chtěla popřát hladký průběh příchodu jejích štěňátek na tento svět.
Mějte se!
Eva Dostálová

cafina
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 11:05
- Nahlásit

EDO
Děkuju! A přijďte za náma častěji, klevetilek není nikdy dost

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání