Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Šárka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:58
- Nahlásit

Také přeji dobré ráno všem.

Šárka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:00
- Nahlásit

Lebeda

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:12
- Nahlásit

Ahoj
Dneska mám volno. Budete tu se mnou ?

Radka
Hlavně ty, když sem teď moc nechodím, přestěhovala ses na celý svět

Radka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:21
- Nahlásit

maxim
Ahoj, no co mi zbývá, když na mě kašleš

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:26
- Nahlásit

Radka
To né, Já bych přispívala, ale v té práci to vůbec nejde, oni tam šéfové nakukují do PC, jestli se místo práce neflákáš

A ještě ke všemu jsem minulej týden žila tou prodlouženou, ale to už je chvála bohu za mnou

Radka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:33
- Nahlásit

maxim
JJ, však já vím. Viděla jsem fotky - mladé to moc slušelo . Ty jo, kde jsou ty časy.... Mě teď naštval můj chlap - šli jsme spát a v ložnici mám naši svatební fotku, tak na ni koukal a říká mi ,, to skoro ani není možné, že jsi měla tak štíhlý pas " Blbec, on na té fotce taky ještě nemá pupek !! No fotku už v ložnici nemám a jak to tak sleduji asi vyhodím i zrcadlo !

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:44
- Nahlásit

Radka
Nesmíš si to tak brát. Znáš chlapy, jsou jak malý děti. Co na srdci, to na jazyku, nějakej takt jim nic neříká. Ale v podstatě to nemyslí jako urážku, jen konstatují holej fakt a je jim úplně jedno, že bys je v tý chvíli nejradši zabila. Co už s tím naděláme

mladé to moc slušelo
Díky

Radka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:47
- Nahlásit

maxim
Co už s tím naděláme
Myslím, že povolím žárovky u lustru - budeme mít v ložnici podivné šero ve kterém se bude obrys postavy ztrácet

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 11:38
- Nahlásit

Radka
To je nápad. A ještě ušetříš za elektřinu

Radka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:44
- Nahlásit

maxim
A ještě ušetříš za elektřinu
Dneska budu asi geniální !!! . Včera jsme byli s klukem na dni otevřených dveří ve škole na kterou by chtěl jít - elektrotechnická průmyslovka - a tam na mě mluvili místy cizí řečí, nějakou počítačovou nebo co , tak z toho mám dneska záchvaty geniality. Od rána už perlím a do večera daleko ...

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 15:32
- Nahlásit

Radka
A to počkej, až na tebe začne touto řečí mluvit vlastní syn
Já si kolikrát připadám doma jako na cizí planetě

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 16:27
- Nahlásit

ahoj holky
tak jsem se tak koukala po stránkách slovenského klubu agility Skiper, jakože hodlám jet za měsíc do Trenčína na závody, tak co všechno na stránkách mají...

a hele, co za psa je Mistr Slovenské republiky v kategorii Small! (sice teda jméno netuším, asi by se dalo zjistit, mě v první chvíli nadchla ta fotka, tak vám ji tu hnedka ukazuju )

Radka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 18:36
- Nahlásit

wami
Ahoj, to je April Mária Sirrah a tady jsou webky http://agilityfans.weebly.com/ a pro jistotu, kdybych příští týden zapoměla tak tfuj, tfuj, tfuj ať se vám na závodech daří

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 20:16
- Nahlásit

Ahojky!!

Lebeda
To bude asi tím, že se snažím být tak rychlá a efektivní, a tím pádem už se pohybuju zaráz ve dvou různých sférách

wami
Taky držím palce!!

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 21:53
- Nahlásit

cafina
A určitě jsi se nezapojila do programu klonování?

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 21:54
- Nahlásit

wami
Palce budu držet i já

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 22:53
- Nahlásit

Radka
no vidíš, to znáš i se jménem...

akorát že já sice jedu příští týden na závody, ale ne na agilití (tam - do Trenčína - jedu až na Mikuláše)

maxim, cafina, Radka
ale za držení palců dík, i když si tam Meluzínka moc nezaběhá, na tý musheřině se nám ty palce taky budou hodit...

Lebeda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 23:44 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit

cafina

já jsem myslela, že ta nová cafina je druhé já té první cafiny...

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 07:09
- Nahlásit

maxim
A určitě jsi se nezapojila do programu klonování?
O tom nevím Myslíš, že si mě vybrali bez mého vědomí ??

Lebeda
Asi to tak nějak bude

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 08:42 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit

wami
akorát že já sice jedu příští týden na závody, ale ne na agilití (tam - do Trenčína - jedu až na Mikuláše)

Však já vím , příští týden bychom se měly vidět na tom coursingu, tak kdybych ti zapoměla popřát štěstí na ten Trenčín tam, tak už přeju dopředu ( a teď si to přeber jak umíš, protože to je věta, za všechny prachy ).

Krásný pátek všem .

wami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:38
- Nahlásit

krásný páťulínek!

Radka
na coursingu se uvidíme jen chviličku, budu tam jenom na první (jeden) běh, nechám je proběhnout a kouknu, jak to půjde naší ségře, a povalím jinam...
štve mě to, páč bych nejradši byla na obou akcích zároveň, ale ty musherský závody už mám domluvený dlouho dopředu, jen jsem pozapomněla datum...

a na to agilitění v Trenčíně se těším, bude to sranda, spousta profíků a boje o CACAg, a do toho my...

brut
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:48
- Nahlásit

wami
... šikovná, zavolám večer( pokud budeš doma, abych tě nerušila někde po cestě nebo na akci, kdyžtak to odložím na pondělí nebo na další den)

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:49
- Nahlásit

wami
Já jsem zvědavá, co na tom coursingu provedou s náma. Ája hárá, tak jsem psala Zuzce a uvidíme, buď ji nechají běžet jako poslední, nebo poběží Jack - teda, jestli se vůbec někdo z nich rozhodne běžet. Jinak si to dáme s kámoškou jako tandem my . Navíc je tu ještě možnost pro neběhavé psy, použijem Áju místo střapce

wami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:28
- Nahlásit

brut
co já, hlavně ty, a že jsi doma v pořádku, jsem moc ráda!

až to půjde, ozvala bych se, večer bude doma chlap, a to bychom si moc nepokecaly...

Radka
však uvidíš... no, já s Melzí nevím, poprvý běžet nechtěla, ale to na to byla ještě moc mladá... ale jinak Lump i Banuška viděli střapec a bylo jasno...

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:42
- Nahlásit

wami
No uvidím , myslím, že to bude prča , ale už se těším

wami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:09
- Nahlásit

Radka
to buď ráda, že začínáš na krásné rovné louce... já s Lumpem začínala na pastvinách, a ono to bylo poněkud s kopečka, byl to tehdy coursing jen pro začátečníky, a ti se teda chudáci naběhali do kopce a s kopce!

jsem tehdá byla děsně ráda, že Lump to nijak neřešil a mazal...
i s Banuškou to bylo podobný, to u nás byla chůďa asi tři měsíce, nožičky už byly jakžtakž, ale vypadala, že neumí do pěti napočítat... střapeček ji vůbec nebral... no, do té doby, než jí ho pustili po zemi a tradá, paničko kašlu na tebe, mám jiné zájmy...

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:20
- Nahlásit

wami
Já vůbec netuším, jak to tam vypadá. Spíš se modlím za počasí. To víš, do deště my moc nejsme

wami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:36
- Nahlásit

Radka
To víš, do deště my moc nejsme
stejně je to sranda, pes, který za špatného počasí nefungá...
my jsme byli včera s velkejma na vyjížďce s károu, Melišátko nám dělá leadra, stíhá u toho kroužit po okolních polích a řvát na nás, že jsme pomalí... takže jsem se domů vrátila se 3 blatokuly, z čehož ta bílá jaksi postrádala bílou barvu

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:45
- Nahlásit

wami
stejně je to sranda, pes, který za špatného počasí nefungá...
No jo no, co nadělám, ono se říká jaký pán, takový pes a u mě to teda sedí . Fidorka vychytala i venčení v dešti - když prší jen trochu tak rychle proběhne podél baráku do pergoly, když leje, tak si čupne hned u dveří, počůrá mi rohožku a valí zpátky domů .
jsem se domů vrátila se 3 blatokuly, z čehož ta bílá jaksi postrádala bílou barvu
To známe taky. na procházku jdu se čtyřmi bílými psy a zpátky vedu na vodítkách bahňáky olepené listím

wami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:04
- Nahlásit

Radka
když leje, tak si čupne hned u dveří, počůrá mi rohožku a valí zpátky domů
to mi připomíná situaci u nás, večerní venčení, všichni se hrnou ke dveřím, a když otevřu a venku leje, je to jak z komiksu - první se zasekne a ti zadní narazí do těch prvních, takže je z toho valná hromada...
aspoň ta Melzí tomu prokličkuje pod nohama a jde se vyčurat odvážně jako první, velcí dělaj ciráty... pak akorát občuraj první růži a hned mažou zpátky dovnitř, zatímco Meluzína si s nadšením mezi těma růžema začne kopat hrobeček...

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání