| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 16:20
- Nahlásit
wami
štve mě to, páč bych nejradši byla na obou akcích zároveň,
Tak to si promluv s cafinou, třeba ti poradí, jak sama sebe rozmnožit
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 17:52
- Nahlásit
maxim
no jo, ale to pořád půlka já bude mít jedno a půlka já bude mít druhé...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:11
- Nahlásit
wami
Mysl bude propojená....nebo jak to sakr funguje?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 09:32
- Nahlásit
cafina
Tak jsem tu
Dneska se cítím úplně pod psa, ale naordinovala jsem si Orofar a Pamycon do nosu, tak dnad už budu zítra v pohodě. Venku je samozřejmě krásně, když já nikam nemůžu
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 09:39
- Nahlásit
maxim
Ahojky!
Mně taky není úplně dobře, ale snad se z toho nějak vylížu. Za tu vycházku to určitě stálo!
Edánkovi jsem koupila červenou blikačku pro cyklisty, kterou dostal večer na postroj, když jsem šla venčit po tmě. Přijela i neteř Bára, takže jsme venčili spolu, a strašně jsme se nasmály, protože v té černé tmě v polích skákalo a šílelo jedno červené světýlko, to nemělo chybu. Nazvala jsem to: když se Santa Clausovi splaší sobi
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 10:25
- Nahlásit
cafina
Edánkovi jsem koupila červenou blikačku pro cyklisty
To ses určitě nechala inspirovat Psími sporty, ne?
Já jsem zase včera strávila spoustu času na nákupu a to mě úplně znechutilo. Pořád jsem si musela připomínat prima procházku A večer přivezl Libor pizzu z pizzerie, to byla mňamka Takže když pominu nákup, prima den
Edánek je bezva, hrozně se mi líbí, jaký je to třeštiprdlo Ale bacha, až poletí kolem Santa, aby ho nepřibral do zápřahu
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 10:41
- Nahlásit
maxim
To ses určitě nechala inspirovat Psími sporty, ne?
Budeš se divit, ale ne, já jsem je zatím nestihla moc přečíst, skončila jsem u Radovana.
Nákupy mi ani nepřipomínej, za chvíli budou vánoce
Ale bacha, až poletí kolem Santa, aby ho nepřibral do zápřahu
Já se spíš bojím, aby ho s tím jeho obličejem neukradli do cirkusu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 10:58
- Nahlásit
cafina
Nákupy mi ani nepřipomínej, za chvíli budou vánoce
No jo, ale ty jsou jednou za rok, kdežto jídlo se musí nakupovat pořád a je to děsná otrava
neukradli do cirkusu
To snad né
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 11:19
- Nahlásit
maxim
Na to jídlo jsem si už celkem zvykla, ale ty dárky mě každý rok ničí!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 11:44
- Nahlásit
cafina
Já to mám letos jednoduchý. Pro Esterku už to mám vymyšlený, jenom to koupit. Vybírat mi pomůže Markéta, protože já jsem prý těžce OUT
No a Markéta si vybrala kosmetiku z časopisu, co mám předplacenej, takže stačí objednat.
Pak už kupuju jenom tatínkovi a Liborovi, s těma to bude nejhorší
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 11:55
- Nahlásit
maxim
Tak to máš dobrý, mít vyřešenou polovinu dárků, skáču do stropu radostí!
Jestli budeš mít zítra čas, doporučuju se podívat na film Andrew-člen naší rodiny od 14:40 na ČT2, teda jestli ho už neznáš. Mně se moc líbil jako většina filmů s Robinem Williamsem.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 12:24
- Nahlásit
cafina
Andrew-člen naší rodiny
Není tam Robin robot? Jednou jsem to už viděla a moc se mi to líbilo, tak se na to kouknu znova
Dana Jakubjanská mi na celymsvětě radila, že se mám vypotit. Tak jsem začala uklízet a už ze mě teče
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 12:27
- Nahlásit
maxim
Není tam Robin robot
Jo, to je přesně ono.
jsem začala uklízet a už ze mě teče
Tak to asi myšleno nebylo. Takle se to spíš blíží tomu: co mě nezabije, to mě posílí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 12:44
- Nahlásit
cafina
Ono mě to určitě nezabije, ale že by mě to posílilo, o tom silně pochybuju Ale když já nevydržím sedět a nic nedělat
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 13:09
- Nahlásit
maxim
Ale když já nevydržím sedět a nic nedělat
Doufám, že už to tak bylo před tím, než jsme se poznaly, abych nemusela mít špatné svědomí, že jsem tě úplně pokazila
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 13:23 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Hmmm, tak to ti teď nevím. Dřív jsem byla hodně líná, tak že by nějakej cafinokok?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 13:50 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
Bacha na mě !!!!!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 13:56
- Nahlásit
cafina
Už je asi pozdě
Právě jdu vařit místo koukání na můj oblíbený seriál
Kam ty na ty smajlíky chodíš
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:00
- Nahlásit
maxim
Není na vaření trochu pozdě? Většina lidí vaří před oběděm?
Kam ty na ty smajlíky chodíš
Většinou na Celý svět
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:10 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Většina lidí vaří před oběděm?
No jo, vařit po obědě by bylo blbý
To víš, když se u nás vstává kolem poledne, to se zavedené tradiční časy posunují
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:20 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
Ach tak!
to all
Včera jsme s mamčou dumaly nad tím, jak Sunnynce vyměníme její pidi-boudečku za porodní pelíšek. Teď si do domečku chodí čím dál častěji a stále si to tam reorganizuje. Když se uklízí, vleze tam taky a musíme ji přesunout i s domečkem, aby se pod ním dalo uklidit. Tak jsme řešily, jak jí tu porodní bedýnku udělat takovou, aby se tam taky tak dobrovolně schovávala. A mamča vymyslela, že by se kolem ní nebo aspoň na část dala dát krabice, aby tam měla vevnitř to své vytoužené soukromí. Takže vyhlašuji pátraní po krabici, nejlépe velikost 65 x 95, výška 50cm nebo i větší, to už bychom si upravily.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:37 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
To bych musela jít zapátrat do sklepa.
Viděla jsem u Evy, že když byly stěňátka kojenci, měla je v té hadrové boudičce u sebe v ložnici a fenka tam byla dobrovolně s nimi a chodila se jen venčit. Jestli je tam i porodila, to ale nevím. Když byly štěňátka větší, snesla je dolů a zavřela je do kovové ohrádky, kde měly taky boudičku. Fenka za nima chodila nakrmit je a očistit a potom odcházela, aby si odpočinula. To ale bylo víc štěňátek, ne jen jedno.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:42 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
My právě máme hadrový domeček (podobný, jako má Eva), ale je hodně malý na porod a myslím, že to miminko by tam mohla zalehnout. Proto jsem si půjčila velký plastový pelíšek, ale ráda bych k tomu přidělala nějakou stříšku, co se dá kdykoli odklopit, ale Sunnynka by tam měla to svoje intimčo. Jak bude děcko větší, půjde taky do ohrádky.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:49
- Nahlásit
cafina
Tak já kouknu do toho sklepa, mám tam různý krabice, tak třeba se bude něco hodit
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:50
- Nahlásit
maxim
Bezva. Děkuju!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 15:06 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Markétina kamarádka má fenku basenji a ta bude mít štěńátka skoro zároveň se Sunnynkou. Je pěkně břichatá, koukej
Byli prý krýt až ve Finsku
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 15:08
- Nahlásit
maxim
Obrázek není vidět
Jestli jeli až do Finska, klobouk dolů!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 15:13
- Nahlásit
cafina
Už je tam Musela jsem s tím trochu pozápasit
Taky jsem si říkala, proč tak daleko, ale prý tam našli nějakýho super psa
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 16:04
- Nahlásit
maxim
Ta je pěkně břichatá!! Asi tam nebude jen jeden vetřelec jako u nás Snad jim to vyjde, jak si přáli, když už do toho tolik investovali.
|
Franciss
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2008 16:10
- Nahlásit
cafina
Ahojky jelikoz me nejde zaregistrovat tak jsem vyžebrala prihlašovací jmeno a heslo od frantiska a jsem tady. Jses janule jeste tu??? zdravim z litavy.
|