Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 16:20
- Nahlásit

wami
štve mě to, páč bych nejradši byla na obou akcích zároveň,
Tak to si promluv s cafinou, třeba ti poradí, jak sama sebe rozmnožit

wami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 17:52
- Nahlásit

maxim
no jo, ale to pořád půlka já bude mít jedno a půlka já bude mít druhé...

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:11
- Nahlásit

wami
Mysl bude propojená....nebo jak to sakr funguje?

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 09:32
- Nahlásit

cafina
Tak jsem tu
Dneska se cítím úplně pod psa, ale naordinovala jsem si Orofar a Pamycon do nosu, tak dnad už budu zítra v pohodě. Venku je samozřejmě krásně, když já nikam nemůžu

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 09:39
- Nahlásit

maxim
Ahojky!
Mně taky není úplně dobře, ale snad se z toho nějak vylížu. Za tu vycházku to určitě stálo!
Edánkovi jsem koupila červenou blikačku pro cyklisty, kterou dostal večer na postroj, když jsem šla venčit po tmě. Přijela i neteř Bára, takže jsme venčili spolu, a strašně jsme se nasmály, protože v té černé tmě v polích skákalo a šílelo jedno červené světýlko, to nemělo chybu. Nazvala jsem to: když se Santa Clausovi splaší sobi

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 10:25
- Nahlásit

cafina
Edánkovi jsem koupila červenou blikačku pro cyklisty
To ses určitě nechala inspirovat Psími sporty, ne?
Já jsem zase včera strávila spoustu času na nákupu a to mě úplně znechutilo. Pořád jsem si musela připomínat prima procházku A večer přivezl Libor pizzu z pizzerie, to byla mňamka Takže když pominu nákup, prima den

Edánek je bezva, hrozně se mi líbí, jaký je to třeštiprdlo Ale bacha, až poletí kolem Santa, aby ho nepřibral do zápřahu

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 10:41
- Nahlásit

maxim
To ses určitě nechala inspirovat Psími sporty, ne?
Budeš se divit, ale ne, já jsem je zatím nestihla moc přečíst, skončila jsem u Radovana.

Nákupy mi ani nepřipomínej, za chvíli budou vánoce

Ale bacha, až poletí kolem Santa, aby ho nepřibral do zápřahu
Já se spíš bojím, aby ho s tím jeho obličejem neukradli do cirkusu

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 10:58
- Nahlásit

cafina
Nákupy mi ani nepřipomínej, za chvíli budou vánoce

No jo, ale ty jsou jednou za rok, kdežto jídlo se musí nakupovat pořád a je to děsná otrava

neukradli do cirkusu

To snad né

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 11:19
- Nahlásit

maxim
Na to jídlo jsem si už celkem zvykla, ale ty dárky mě každý rok ničí!

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 11:44
- Nahlásit

cafina
Já to mám letos jednoduchý. Pro Esterku už to mám vymyšlený, jenom to koupit. Vybírat mi pomůže Markéta, protože já jsem prý těžce OUT
No a Markéta si vybrala kosmetiku z časopisu, co mám předplacenej, takže stačí objednat.
Pak už kupuju jenom tatínkovi a Liborovi, s těma to bude nejhorší

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 11:55
- Nahlásit

maxim
Tak to máš dobrý, mít vyřešenou polovinu dárků, skáču do stropu radostí!

Jestli budeš mít zítra čas, doporučuju se podívat na film Andrew-člen naší rodiny od 14:40 na ČT2, teda jestli ho už neznáš. Mně se moc líbil jako většina filmů s Robinem Williamsem.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 12:24
- Nahlásit

cafina
Andrew-člen naší rodiny
Není tam Robin robot? Jednou jsem to už viděla a moc se mi to líbilo, tak se na to kouknu znova

Dana Jakubjanská mi na celymsvětě radila, že se mám vypotit. Tak jsem začala uklízet a už ze mě teče

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 12:27
- Nahlásit

maxim
Není tam Robin robot
Jo, to je přesně ono.

jsem začala uklízet a už ze mě teče
Tak to asi myšleno nebylo. Takle se to spíš blíží tomu: co mě nezabije, to mě posílí

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 12:44
- Nahlásit

cafina

Ono mě to určitě nezabije, ale že by mě to posílilo, o tom silně pochybuju Ale když já nevydržím sedět a nic nedělat

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 13:09
- Nahlásit

maxim

Ale když já nevydržím sedět a nic nedělat
Doufám, že už to tak bylo před tím, než jsme se poznaly, abych nemusela mít špatné svědomí, že jsem tě úplně pokazila

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 13:23 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
Hmmm, tak to ti teď nevím. Dřív jsem byla hodně líná, tak že by nějakej cafinokok?

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 13:50 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim

Bacha na mě !!!!!!!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 13:56
- Nahlásit

cafina
Už je asi pozdě
Právě jdu vařit místo koukání na můj oblíbený seriál

Kam ty na ty smajlíky chodíš

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:00
- Nahlásit

maxim
Není na vaření trochu pozdě? Většina lidí vaří před oběděm?

Kam ty na ty smajlíky chodíš
Většinou na Celý svět

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:10 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
Většina lidí vaří před oběděm?
No jo, vařit po obědě by bylo blbý

To víš, když se u nás vstává kolem poledne, to se zavedené tradiční časy posunují

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:20 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
Ach tak!

to all
Včera jsme s mamčou dumaly nad tím, jak Sunnynce vyměníme její pidi-boudečku za porodní pelíšek. Teď si do domečku chodí čím dál častěji a stále si to tam reorganizuje. Když se uklízí, vleze tam taky a musíme ji přesunout i s domečkem, aby se pod ním dalo uklidit. Tak jsme řešily, jak jí tu porodní bedýnku udělat takovou, aby se tam taky tak dobrovolně schovávala. A mamča vymyslela, že by se kolem ní nebo aspoň na část dala dát krabice, aby tam měla vevnitř to své vytoužené soukromí. Takže vyhlašuji pátraní po krabici, nejlépe velikost 65 x 95, výška 50cm nebo i větší, to už bychom si upravily.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:37 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
To bych musela jít zapátrat do sklepa.
Viděla jsem u Evy, že když byly stěňátka kojenci, měla je v té hadrové boudičce u sebe v ložnici a fenka tam byla dobrovolně s nimi a chodila se jen venčit. Jestli je tam i porodila, to ale nevím. Když byly štěňátka větší, snesla je dolů a zavřela je do kovové ohrádky, kde měly taky boudičku. Fenka za nima chodila nakrmit je a očistit a potom odcházela, aby si odpočinula. To ale bylo víc štěňátek, ne jen jedno.

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:42 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
My právě máme hadrový domeček (podobný, jako má Eva), ale je hodně malý na porod a myslím, že to miminko by tam mohla zalehnout. Proto jsem si půjčila velký plastový pelíšek, ale ráda bych k tomu přidělala nějakou stříšku, co se dá kdykoli odklopit, ale Sunnynka by tam měla to svoje intimčo. Jak bude děcko větší, půjde taky do ohrádky.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:49
- Nahlásit

cafina
Tak já kouknu do toho sklepa, mám tam různý krabice, tak třeba se bude něco hodit

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 14:50
- Nahlásit

maxim
Bezva. Děkuju!!

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 15:06 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
Markétina kamarádka má fenku basenji a ta bude mít štěńátka skoro zároveň se Sunnynkou. Je pěkně břichatá, koukej
Byli prý krýt až ve Finsku

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 15:08
- Nahlásit

maxim
Obrázek není vidět
Jestli jeli až do Finska, klobouk dolů!

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 15:13
- Nahlásit

cafina
Už je tam Musela jsem s tím trochu pozápasit
Taky jsem si říkala, proč tak daleko, ale prý tam našli nějakýho super psa

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 16:04
- Nahlásit

maxim
Ta je pěkně břichatá!! Asi tam nebude jen jeden vetřelec jako u nás Snad jim to vyjde, jak si přáli, když už do toho tolik investovali.

Franciss
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 16:10
- Nahlásit

cafina
Ahojky jelikoz me nejde zaregistrovat tak jsem vyžebrala prihlašovací jmeno a heslo od frantiska a jsem tady. Jses janule jeste tu??? zdravim z litavy.

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání