| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 18:55
- Nahlásit
baile
Jasně. Mám je vzít zítra s sebou na cvičák? Teda pokud nezapomenu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 18:57
- Nahlásit
cafina
Je čas až do 15.12.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 18:59
- Nahlásit
maxim
Zítra se budu ulejvat, na cvičák nejdu. Zamluvil si mě totiž přítel, jdeme na kulečník. Ale až příště půjdu, tak ti to připomenu, abys mi je donesla.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:00
- Nahlásit
maxim
Raději to zařídím co nejdřív, než na to zase zapomenu.
Mějte se krásně! Já se jedu přitulit k mojí princezně. Určitě je za celý den citově vyprahlá a bude zas celý večer moje pupeční šňůra
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:01
- Nahlásit
maxim
Teple se zítra oblečte, jestli tam bude jako dneska fučet ten studenej vítr, tak to tam bude krutý. Já dnes byla venčit na poli a málem mi umrzly ruce.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:01
- Nahlásit
baile
Už jsem si je nachystala, tak je jdu zase schovat
Zítra přijde Eva, Majka bude mít radost
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:02
- Nahlásit
cafina
Taky se půjdu přitulit k mýmu pindíkovi , ale nejdřív ho musím zase vyvenčit.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:03
- Nahlásit
baile
málem mi umrzly ruce.
Taky jsem byla na poli. Mně ale mrzly uši
Jestli nás tam bude tak málo, jako minule, tak nám ani nestihne být zima.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:04
- Nahlásit
maxim
Tak to je fajn, že přijde. Už se dlouho na cvičáku neukázala. Tak že ji pozdravuju.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:05
- Nahlásit
cafina
Tak ji pozdravuj
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:06 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
baile
Vyřídím
Už jsem jí říkala, že bychom mohly soutěžit o nej papillona na klubových závodech a předpověděla si poslední místo
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:07
- Nahlásit
maxim
To je fakt, si pěkně zaběháte. Mně to vždycky dává děsně zabrat to běhání, nikdy mi běhání nešlo a ani nebavilo - pes je suprovej v tom, že pána donutí dělat věci, který by ho nikdy nenapadly provozovat
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:10
- Nahlásit
maxim
To ještě není jistý, třeba se obě disknem a ona to pěkně plynule proběhne bez chyby a bude první. No jsem na ty závody zvědavá. Zatím se mě na ně moc nechce, ale to je u mě typický. Někam se přihlásím a pak se mně tam nechce
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:12
- Nahlásit
baile
Někam se přihlásím a pak se mně tam nechce
Nejseš sama
S tím běháním jsem na tom stejně. Vůbec si nevzpomínám, kdy jsem se naposledy rozběhla před tím, než jsem si pořídila psa. Myslím, že to bylo ve škole...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:12
- Nahlásit
maxim
Teď jsem si uvědomila, že moje věta napsaná v 19:02 zní zvláštně Pokud by to psal chlap, tak ....
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:14
- Nahlásit
maxim
Já tak nanejvýš běhala na MHD
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:16
- Nahlásit
baile
Teď jsem si uvědomila, že moje věta napsaná v 19:02 zní zvláštně
To teda jo
Chtěla jsem to rozebrat, ale pak jsem si to rozmyslela
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:17
- Nahlásit
baile
také mě to napadlo
cafina
ahoj, víš něco o tomto psovi 0892/2008 žíhaný, který je u vás v útulku? Mám na mysli povahu...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:19
- Nahlásit
baile
Jdu se zkusit učit němčinu. Dlouho jsem tam nebyla, posílala jsem holky, ale paní profesorka prý už po mně touží
Vůbec teď nemám čas. A to chodím do práce jen 2x týdně
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 19:21
- Nahlásit
maxim
Já zas půjdu venčit. S tím časem je to fakt blbý, taky nic nestíhám. Jsem v práci, přijdu dom, vyvenčím Andyho a je večer a jdu spát a zase od začátku...
Šárka
Cafina už tu není, šla domů. Tak si na odpověď budeš muset počkat.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 08:13
- Nahlásit
Dobré ráno! Teda, tady je ale rušno!!
maxim
Pozdrav vyřízen, tulení bylo veliké. I ráno mi u snídaně ležela v klíně. Je to úplně jiný pes než dřív.
Šárka
Tenhle pitbul nemá rád jiné psy, je hodně dominantní. Má základy poslušnosti, hodně hlídá a vůči nově příchozím je agresivní.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:05
- Nahlásit
Dobré ráno.
cafina
Díky. Tak to je blbé.
|
Franciss
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 14:34
- Nahlásit
cafina
maxim
Ahojky holky tak jsem se díval, že mě tady trošičku pomlouváte!!!???
Tak hroznej snad nejsem ne????
jinak Vás obě moc zdravím
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:04
- Nahlásit
Franciss
Ahojky, to nebylo pomlouvání, my si jen o tobě v dobrém vykládáme.
PS: Kde teď jseš? Tvá skoromanželka vůbec neví, že nás tu navštěvuješ a byla dost naštvaná, žes ji předběhl
|
Franciss
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:21
- Nahlásit
cafina
Ahoj , jsem v Želetavě v práci, za chvilku vyrážím domů. To víš často Vás holky poslouchám co si říkáte, takže vím, že chodíte na diskuzi a že si tam vykládáte tak jsem se chtěl mrknout co to je atd... Přes tvoji webovku jsem zjistil odkaz a jsem tu..!!!!!!!!!!!! Moje skoromanželka už mě volala a nestačila se divit, to víš musím překvapit nejen vás ale i ji. a za to , že je pomalá já nemůžu!! . Tak se tady mějte krásně už vyrážím domů. někdy se zase mrknu a připojím se k Vaší diskuzi.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:43
- Nahlásit
cafina
Ahoj, zase v práci ?
Teda, ten František je fakt šikula A co je nejdůležitější, on poslouchá, co si ženský vykládají a dokonce si to pamatuje
To je rarita.
Za chvilku jdu na cvičák, kdy budeš zase v práci? Já mám až do příští středy volno
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:58
- Nahlásit
maxim
Ahoj, zase v práci ?
Jak jinak
dokonce si to pamatuje
V práci budu v sobotu i v neděli. Jestli máš v pátek volno, nechceš jít někde po Komíně na vycházku? Vzala bych Edu, Sunny a ještě jednoho velkýho NO, možná bude ze začátku trochu divokej, ale já ho párkrát proplesknu a bud ok.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 18:45
- Nahlásit
cafina
Už jsem tě nezastihla. Tak si to zatím promysli, já ti zítra během dne zavolám a domluvíme se.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 23:36
- Nahlásit
No teda, tak tady čtu, že cafina už nestihla cafinu, ale určitě se během dne dvě cafiny domluví........, už půjdu spát, asi jsem přepracovaná . Ještě všem přeji zítra hezký den. Cafinám samozřejmě taky, ať jim to vyjde
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 07:20
- Nahlásit
Lebeda
Ahoj, dlouho si tu nebyla, ale vidím, že humor tě neopustil .
Dobré ráno všem !!
|