| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 21:23
- Nahlásit
cafina
Já jsem si nemohla vzpomenout, jestli k lidským nebo nelidským. V tom případě Andromeda, Achiles, Aurora , Adina, Anita...
Jen tak mimochodem, Amber je lidský jméno.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 21:38
- Nahlásit
maxim
Díky, ty si schovám do zásoby, kdyby přišla řada na ovčáky.
PS: Zase studuju porody a jde mi z toho hlava kolem! S Alčou jsme večer prodily krizové scénáře jako: bude rodit už příští neděli, kdy já jsem naposledy v práci, Alča pojede s pelechem a s rodící Sunny k veterinářce, Sunny přeběhne dopředu na sedadlo a dítě i s obaly jí tam vyklopí. Šílený že?!
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 22:16
- Nahlásit
maxim
Tak já pádím vyvenčit a do hajan. Díky za příjemné víkendové povídání
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 17:38
- Nahlásit
Ahoj,
tady to vypadá, že trpím samomluvou
Taky jste dneska venku tak vymrzli? Já teda řádně, byla jsem pomáhat na zkouškách a málem mě odvál severní vítr
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:45
- Nahlásit
cafina
Ahoj,
dnes jsem byla na celodenní vycházce s Besinkou, Connym a Barneym + páníčci. Byli jsme na Pálavě, je to tam nádherný, tak jsem pro to někdy zopakovat, až Sunnynka porodí a bude zase ve formě, tak bychom mohli nějaký hromadný výlet domluvit.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:49 - Změnil/a: baile
- Nahlásit
Jinak si v odkazech změňte naše stránky: www.papillon-brno.wz.cz. Ještě tam skoro nic nemám, ale budu postupně přidávat nové a nové fotečky atd.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:52
- Nahlásit
cafina
Jinak vítr byl fakt studenej a když jsme byli na Dívčích hradech (tak nějak se to jmenovalo), tak tam dokonce půl minuty padaly kroupy .
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:54
- Nahlásit
baile
Tak to taky vypadá, že tu trpím samomluvou . Půjdu radši venčit a pak do postýlky, tak se tady mějte
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:55
- Nahlásit
baile
Jé, tak to určitě někdy půjdem. Maxim má taky naplánovanou procházku po Komíně a okolí. Už se moc těším na obojí.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:58
- Nahlásit
cafina
Taky se těším. Strašně mě ta procházka nabila energií. Je to super být někde s přáteli a s psíky v přírodě.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 19:01
- Nahlásit
baile
Přesně tak. Taky si na vycházce báječně odpočinu. A taky už se nemůžu dočkat, až vyrazíme společně zase někam na závody. Ale to bude až za dloooouuuuuho.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 19:04
- Nahlásit
cafina
Tak závody mě zas tak nelákají . Bývám tam nervózní. Ale díky tvojí a maximové společnosti ta nervozita naštěstí nebývá tak hrozná. Nejlepší je, když už jsou dva běhy odběhnuté, pak už to ze mě spadne.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 19:06
- Nahlásit
cafina
Tý jo, jsem chtěla jít s Andym na procházku a zjistila jsem, že je pryč venku s mamkou - no to se mi ještě nestalo Jestli to nebude tím, že budu mít ve středu narozky
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 19:14
- Nahlásit
baile
Pozor na cafinokoky!! Maxim už je asi chytil
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 19:54
- Nahlásit
baile
cafina
Ahoj holky
Dneska se už cítím dobře, rýma a bolení v krku jsou skoro pryč, jen cafinokok je nevyléčitelnej
Taky jsem byla po dvou dnech venku venčit s Markétou, ale důkladně jsem se vyzbrojila čepicí a rukavicemi, tak to bylo v pohodě. A vítr nefoukal.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 19:58
- Nahlásit
maxim
To je dobře, že už tě choroba opouští!! A co se týče cafinokoku, s tím to asi lepší nebude, šílenství se s věkem prohlubuje.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 19:58
- Nahlásit
cafina
Koukám, že už nejseš sama, kdo píše sám sobě ( viz.příspěvek 18.54 )
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 20:00
- Nahlásit
cafina
Cafinokok způsobuje šílenství fyzické. Co s tím na stáří, když tělo již neslouží?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 20:13
- Nahlásit
že šecky zdravím!
jaký byl víkend?
já bych brala hnedka ještě jeden... a nejlíp taky prodlouženej!
poslušně hlásím, že špijónka si poprvý vyzkoušela coursing... no a taky dělala modelku, takže máme pár skvělých fotek u mě na rajčeti
a jako pozvánka
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 20:16
- Nahlásit
maxim
Koukám, že už nejseš sama, kdo píše sám sobě
Vona i ta samomluva bude nakažlivá
Co s tím na stáří, když tělo již neslouží?
Na to má odpověď náš Badásek, který patří taky mezi postižené. Provozuje šílenství bez ohledu na už ne moc složící tělo, a když se někde v běhu zadrhne a sesune, počká, až ho posbírám, a běží dál
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 20:29 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Tak to už nás postižené vidím na dalekobudoucí vycházce, jak si navzájem přidržujem berle
wami
To jsou parádní fotky není nad šikovnýho a pohotovýho fotografa a psa šaška
Ta poslední je dobrá, jak se tam řehtá
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 20:51
- Nahlásit
maxim
dík, taky z nich mám strašnou radost, já si sama obludku nevyfotím, páč okamžitě vyrazí ke mně a oblizuje mi objektiv...
ale šašek to je , a u nás doma teda není sama, nicméně na to potřebuju zpracovat ještě pár dalších fotek, abych to tu mohla ukázat, co za poťapy mám doma...
holt se říká - jaký pán, takový pes
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 20:53
- Nahlásit
maxim
Tak nějak Akorát mě možná budeš mlátit každý druhý krok berličkou se slovy: už nás na žádný závody nehlaš, teď jsme ani nedošli do cíle, taková ostuda
wami
Prostě nádhera
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 21:11
- Nahlásit
cafina
už nás na žádný závody nehlaš,
Jenom se neboj. Do té doby se ti podaří prosadit na závodech novou kategorii - přestárlí Na to bude každej kašlat a my tři si vždycky vyberlíme svá místa na bedně
wami
Má mladší dcera má vlohy pro momentky, ale bohužel má též těžkou pubertu, takže skoro vždycky stávkuje, když chci, aby něco pro mě vyfotila
holt se říká - jaký pán, takový pes
To my tady dobře známe
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 07:01
- Nahlásit
maxim
Dobré ráno! Já už jsem večer odpadla, tudíž jsem přišla o tvé "vyberlení", ale aspoň jsem se zasmála hned ráno, to se ti opravdu povedlo
Na netu budu zase až zítra, tak přeju všem hezký den
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 07:53
- Nahlásit
Dobré ráno
wami
Ahoj, to jsou parádní fotky Meluzínky .
cafina
Ahoj Jani, četla jsem tady o přípravaách na porod Sunnynky. Jestli můžu, tak napíšu jak to probíhalo u nás.
Na porod jsem měla připravenou velkou papírovou krabici, kolem ní ohrádku pro štěňata a deky, kterýma tu ohrádku přikryju aby měla Ája soukromí. Na odchov štěňat jsem měla připravenou takovou velkou kukaň - je vidět u mě na fotkách. Kukaň měla Ája v ložnici a asi 2 noci v ní dost intenzivně hrabala. Vždycky mě to probudilo a já se ji snažila hlazením uklidnit. V den ( noc ) porodu jsem ji zase chtěla pohladit, ale kukaň byla mokrá - odešla plodová voda. Tak jsem ji vzala i s Ájou a šli jsme do obýváku, kde byla porodní bedna. Fidorka i Jack zůstali s manželem v ložnici. Áju jsem odvedla do bedny a vysušila jsem tu kukaň a dala do ní tu savou podložku pro ležáky. Když jsem ji čistou dala zpátky na zem, Ája se do ní znova nastěhovala, tak už jsem ji tam nechala. Po celou dobu byla Ája klidná, nijak intenzivně nedýchala. Po dvou velkých zatlačeních bylo štěně na světě. Pomohla jsem z rozbalením a nehtama jsem přeštípla pupeční šňůru. Malý od prvního okamžiku kňučel a ona ho olizovala. Já jsem ho jen zběžně otřela a skontrolovala a hned jsem jí ho přiložila k cecíku. Okamžitě si pár krát cucnul a uklidnil se. Ája začala být neklidná a já myslela, že příjde další štěně, tak jsem malého dala na vyhřívanou podložku a přikryla jsem ho ručníkem, jenže jak jsme rodili nad ránem, tak Ája nebyla vyvenčená a odbíhala mi na chodbu. Vzala jsem ji na zahradu, aby se vyvenčila a ona se i vykadila ( když jsem viděla jak se nahrbila, tak jsem počítala s tím, že budu další štěně sbírat na trávníku ), ale bylo to v pohodě. Než se vrátila zpět do kukaně, vyměnila jsem podložku, aby neležela v mokrém. Druhý kluk se narodil asi po hodině. Mezi tím jsem Áju hodně hladila po zádech a byla jsem celou dobu s ní, myslím, že ji to uklidňovalo. I já jsem se snažila být maximálně klidná, ale když už bylo po všem, tak jsem se zozbrečela . Porodní bedna byla nakonec na nic a letěla ještě ten den do sklepa.
Jani budu držet palce ať je váš porod pohodový a mamina i štěník jsou zdraví !!
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 07:59
- Nahlásit
Jinak na celém světě jsou fotky Alwinka .
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 08:28
- Nahlásit
Krásné ráno!
Dnes je výletík na Stránské skále asi v 15 hod, také mám ráda hromadné výlety a moc se zase teším.
baile
Máš hezké nové stránky a těším se na doplnení.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 08:37
- Nahlásit
Radka
Dáš mi sem link? Nevim kde ty fotky najít.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 08:48
- Nahlásit
Šárka
tady
http://www.celysvet.cz/papillon.php?pozice2=&time= 1226991182
|