| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:49
- Nahlásit
papillon_girl
Co je mi to platný. Měli řvát " Tam nééééé "
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:51
- Nahlásit
maxim
Takhle jsme řvaly na Kláru v Blansku, nakonec vybrala tu správnou překážku
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 21:13
- Nahlásit
papillon_girl
bereš Bowa s sebou do Turecka? Z těch závodů si nic nedělej, žádný učený z nebe nespadl. To přijde určitě časem. My jsme s Pettulinem předskokanili na Šintavě a taky to nedopadlo podle mých představ. A co je děsné, když ti pes začne na parkuru přemýšlet......
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 21:29
- Nahlásit
Lebeda
Nn, Bowčík bude na hlídání u Libušky, nevím, co by řekl na tropická vedra... To je hrozný, vždycky letí jako drak, potom se ale zamyslí. Prostě musí mít vždycky svou hlavu, ale to by prostě jinak nebyl ten zvědavý motýl..
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 21:37 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit
papillon_girl
potom se ale zamyslí.........
přesně o tom mluvím......
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 21:45
- Nahlásit
Lebeda
A jak jinak bylo na táboře???? Co malá Arsulína???
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 22:35
- Nahlásit
papillon_girl
na táboře jsme měli šanci vidět naše nové miminko.
Arsy, když byl čas a necvičilo se, si zopakovala to, co umí. Počasí bylo super, zataženo, sem tam poprchávalo, akorát pro psy.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 23:04
- Nahlásit
Lebeda
To jsem ráda, že se vám tam všem líbilo!!! Letím ven s bowem a jdu spát, jseeem hrozně unavená z těch včerejších závodů, nevím čím to může být? Možná, že jsem běhala se dvěma psy a potom ještě letěla na koncert se sborem, no a pak vymýšlela hry pro malý děcka se sboru.... ale beztak nehcápu, co mě na tom mohlo tak vyčerpat. Měj se krásně a dobrou nooooc
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 23:18
- Nahlásit
papillon_girl
ahojky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 08:33
- Nahlásit
Dobré ráno, je tu někdo?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 08:34
- Nahlásit
Ahojky,
všem krásné, pondělní ráno
Tak hlásím, že jsme zpět. Bylo tam moc hezky a jen pár foteček
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 08:42
- Nahlásit
Bubacek
Krásný fotečky
Ta poslední je bezvadná. Ještě si pamatuju, jak jsem viděla tu první, kde s akitkama seděla jenom Čoky. Teď už tam sedí prckové dva. A jak příští rok?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 08:48
- Nahlásit
maxim
děkuji za pochvalu.
kde s akitkama seděla jenom Čoky. Teď už tam sedí prckové dva. A jak příští rok? - to se ještě uvidí, příští rok je ještě moc daleko.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 09:00
- Nahlásit
Bubacek
Co to bylo o víkendu za akci?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 09:41 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
maxim
Na Hradisku u Rožnova pod Radhoštěm jsme měli dvě klubové výstavy AA, spojené s táborákem a přednáškou MVDr. Nytry o DKK
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 10:07
- Nahlásit
Bubacek
Tak to muselo být pěkný
Táborák je bezva, ale nesmí být ještě v deset večer třicet stupňů
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 11:00
- Nahlásit
Copak je s Radkou?
Má dovolenou nebo nemá čas?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 11:05 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
maxim
Byl to bezva víkend. Jednu výstavu posuzovala paní Blatoňová a druhou pan Mravík, je to sice Slovák, ale už několik let žije v USA, tak to byla páráda.
Táborák byl moc fajn, velké horko nebylo, ale ani zima tak akorát.
A přednáška MVDr. Nytry taky moc zajímavá a poučná.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 11:25
- Nahlásit
Bubacek
No jo, v sobotu bylo ještě dobře, ale v neděli vedro a samozřejmě zrovna na závody
Jo jo, kdepak je Radka?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:35
- Nahlásit
maxim
Taky moc moc gratuluji. Škoda, že v jumpingu nebylo třetí místo, mohli jste něco vyhrát
Jdu se kouknout taky na ten článeček.
PS: Bývá teď o prázdninách výcvik v poslušnosti ve Šlapkách? Chtěla bych tam někdy zajít s tou mojí známou, jak má ty tři štěňata.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:44
- Nahlásit
maxim
A jinak všechno nejlepší k Tvému zítřejšímu svátku! (Kdybych tady náhodou nebyla)
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:10
- Nahlásit
maxim
Ahoj, jsem si na rychlo skocila na net a hle, co jsem nasla [omlouvam se za pismo, nemam ceskou klavesnici]
Je to Vlastin Kimecek?
a Damian?
Marta s usmevem
Damian?
Max
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:14
- Nahlásit
cafina
pěkné fotky, ty jsi úplný detektiv
PS: Netušíš už, kdy bychom mohly uspořádat nějakou tu procházku či výcvik?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:17
- Nahlásit
baile
Zatim skladam kalendar na srpen, ale momentalne mam auto v oprave, takze nemohu uspokojit ani zajemce o vycvik, ani o muj volny cas. Prosim o trpelivost
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:26
- Nahlásit
cafina
ach jo, tak já budu trpělivá.
Včera jsem byla u těch známých od Hugieho/Foxe, štěňata už hodně povyrostla (3 měsíce), jsou to draci, takhle živá štěňata jsem asi ještě neviděla, asi budou dobří na obrany. Jsem je učila sednout - dalo mi to práci, protože s nima šijou všichni čerti. Oblíbila jsem si nejmenšího kluka Badyho, ten je nejmazlivější. Zato fenka je dračice, hodně se pere s matkou, někdy ty zápasy vypadají zle.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:29
- Nahlásit
baile
Dobrmani jsou draci, zvlast, kdyz se s nima pravidelne necvici. Nebudou to mit jednoduchy zvladat takovou bandu!
Ja uz zas musim padit, takze zitra zde, zdar!!!!!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:49
- Nahlásit
Ahoj, jsem na chvilku tady. Bow byl dneska na návštěvě u kámošky, její pes má snad celý den plnou misku, no děs!!!! A Bow jako kyselina, takže už tam nmic nemá. Dostal sprda, protože věděl, žem má zákaz, ale v nestřeženém okamžiku zbufl celopu slaninu
Bubacek
Krásná banda!! Copak na něj říká Čoky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:15
- Nahlásit
papillon_girl
Žáááábooooo, kdy jedete na tu dovču? Stihneš před tím nalepit plakáty na džukeliádu???
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:10 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
baile
Díky za gratulaci i za přání k svátku. Vůbec bych si na něho nevzpomněla
O prázdninách výcvik poslušnosti bohužel není
cafina
Jéééééžiš, tomu říkáš úsměv, jo? Dyk je to úplná hrůza. Já jsem tak nefotogenickáááá
Jinak fotky bezva, hned je jdu ukrást a dám si je na stránky
Kim to asi bude, Vlasta se tam stavovala, ale Damien bude jen ta první fotka a potom je to tuším Ayla, byla jak z divokých vajec, už jsme si mysleli, že na tom áčku udělá salto
A nebo je to Andy z Č.Třebové, teď nevím
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 22:54
- Nahlásit
Biluška
Jedem v sobotu. Mám vybitej mobil a nabíječka mi něják blbne, takže se asi domluvíme jenom na cz-psovi... Pokud mi tu to přes týden mášin hodí ráda to dám po městě, však víš, že mě to vždycky moc bavíííí
|