| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 14:36
- Nahlásit
Radka
No jo, mlaskají, tak jim asi chutná, ne?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 14:36
- Nahlásit
maxim
Ahoj, tak uvažuju, že se z toho nedělního závodu odhlásím...Celou sobotu (od brzkého rána do večera) totiž budu ve Vídni, pak budu dost unavená. Navíc bych ráda v neděli ke známým. Tak nevím, jestli by ses moc nezlobila, kdybych tam nejela...Ani nevím, jestli by mi pořadatelka umožnila se odhlásit.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 14:38
- Nahlásit
maxim
To není jen mlaskání, to se ani nedá popsat . No vzhledem k tomu, že už mají půl kila, jim asi chutná .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 14:49
- Nahlásit
baile
No teda
To se platí až na místě, ne? Tak tam prostě nepřijedeš a je to, ne?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 15:01
- Nahlásit
maxim
Nezlobíš se moc? Je mi to blbý i vůči pořadatelce, ale snad to vezme v pohodě, když jí napíšu dnes.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 15:05
- Nahlásit
baile
Na pořadatelku se vyprdni, má tam závodníků dost. Zdá se mi, že přibývají i po uzávěrce, takže vyloženě rejžuje.
Já se nezlobím, beru s sebou děcka, tak tam sama nebudu.
Pokud bude škaredý počasí, tak taky nepojedu, s těma zádama nebudu riskovat, že mi na ně zase naprší a nafouká
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 15:11
- Nahlásit
maxim
To jsem ráda. O víkendu má být prý teplo, tak snad se ti tam bude dařit. Vem si radši přístřešek, ať se nevrátíš rudá . Mohly bysme, až se vrátí cafina pak domluvit nějaký trénink. Já teď kvůli kurzu angličtiny dva týdny nebudu moct chodit na naše tréninky - tak kdybychom se sešly někdy dopoledne, tak by to bylo fajn.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 15:16
- Nahlásit
baile
cafina bude v neděli nebo příští týden na netu, vrátí se z tábora, tak se domluvíme. V neděli drž palce
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 15:18
- Nahlásit
maxim
To si piš, že ti budu držet palce! Musíš donést alespoň nějakou medaili - a nejlíp, když si odneseš první výhru
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 15:24
- Nahlásit
baile
No to je jasný
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 16:50
- Nahlásit
Radka
tak jediné, co jsme našli, bylo pár borůvek a ostružin a dva nahaté. Ty se líbily Bernymu a nechtěl je opustit. Docela trapas.
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:39
- Nahlásit
maxim
Vskutku,vypadlo mi O omlouvám se
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:50
- Nahlásit
Lebeda
a dva nahaté. Ty se líbily Bernymu a nechtěl je opustit. Docela trapas.
vy jste v tomhle děsném počasí vyrušili v lese nějaké milence ? No to teda byli magoři
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 21:23
- Nahlásit
Radka
No to teda byli magoři
To teda jo
Kukuč
omlouvám se
To není nutný, aspoň je sranda, ne?
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 23:54
- Nahlásit
Radka
maxim
lilo jako z konve, člověk jde se čtyřčlennou smečkou po lesní cestě a uprostřed lesa stojí zaparkovaný stříbrný opel. Má jedno okno otevřené, ostatní silně zamlžené a uvnitř jsou dva zcela nazí. A teď zkus dostat ty psy od toho auta, když je tak zajímá, co se tam děje. Berny dokonce po tom autě skákal.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 07:43
- Nahlásit
Lebeda
Má jedno okno otevřené, ostatní silně zamlžené a uvnitř jsou dva zcela nazí. A teď zkus dostat ty psy od toho auta, když je tak zajímá, co se tam děje.
Myslím, že měli veliké štěstí, že byli v tom autě
Berny dokonce po tom autě skákal.
No co, přes ty zamlžené okýnka nic neviděl
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 08:59
- Nahlásit
Radka
Lebeda
Kamarádku a jejího přítele jednou takhle v lese v autě nenápadně okukoval houbař. Podle toho, jak dlouho se kolem plazil se zdálo, že zaparkovali v houbovém ráji
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 09:06
- Nahlásit
maxim
Ahoj, asi měli málo zapařená okýnka
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 09:10
- Nahlásit
Radka
A nebo možná zbytečně moc, takže houbař blbě viděl
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 10:24
- Nahlásit
maxim
nebo možná zbytečně moc, takže houbař blbě viděl
To mu muselo zkazit den
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 10:50
- Nahlásit
Radka
Snad našel alespoň nějaký ty houby...
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:00
- Nahlásit
maxim
Snad našel alespoň nějaký ty houby...
Hele co jste to tady probíraly s baile ? Jedete někam agilitit ? Já doufám, že už se to počasí umoudří a v neděli chci s Jackem na cvičák. Už jsem mu to slíbila .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:04
- Nahlásit
Radka
V neděli je závod agility v Blansku. Ale baile nejede, tak asi pojedu sama, vezmu děti, abych se nebála
Na cvičák bych taky šla, ale přes prázdniny není
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:12
- Nahlásit
maxim
Na cvičák bych taky šla, ale přes prázdniny není
vy nemáte přes prázdniny cvičák??? Ani tábory??? Jste tam na té jižní Moravě nějací divní........
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:16
- Nahlásit
maxim
Tak to já budu v neděli na to cvičáku . Potřebuju Jacka trochu unavit. V tomhle počasí je jak neřízená střela. Včera jsem 2 hodiny v kuse házela balonky, nebo se s ním tahala o hračky. Holky už dávno spaly, já skoro taky a ten šílenec pořád znovu a znovu nosil míčky a házel mi je do klína.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:26
- Nahlásit
Lebeda
Cvičák ne, ale tábory by se našly. Ale tak nějak pořád přemýšlím, kam bych na tu dobu dala mladší dítě, který by se mnou jet nechtělo a navíc teď nevím, jak to bude s prací
Radka
Že by ti psi měli víc energie než fenky? V tom případě ba Sunny byla vyjímka, co potvrzuje pravidlo
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:33
- Nahlásit
maxim
Že by ti psi měli víc energie než fenky?
Já myslím, že né. Ája má navíc mateřské povnosti a Fidorku běhání pořád dokola brzy omrzí. Venku je jak torpédo, ale doma je to gučák . Jack je balonkový cvok, ještě se mi nestalo, že by ho to omrzelo. Zkoušela jsem vzít mu balonek do výstavního kruhu, ale to jsem měla okamžitě dvounohého psa . Někdy mi připomíná toho magora psa z doktora Důlitla ...Hoď ten míček, hoď ten míček.. .
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:37
- Nahlásit
maxim
nedávají se děti k babičkám?
S tou prací to je horší. A rýsuje se ti něco? Já ti klidně přenechám tu svou, ale měla by jsi to blbé s dojížděním. Trochu z ruky......
Arsulina je taky magor, připojuje se k Sunny........
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:39
- Nahlásit
Radka
Jack je balonkový cvok
to je prý první předpoklad pro dobrého agiliťáka.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:45
- Nahlásit
Lebeda
to je prý první předpoklad pro dobrého agiliťáka.
No nevím, Jack vidí letět míček a ohluchne .
|